Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6- Fhd 144 Hz Alanlar Memnun Mu

Seren

Bilgili
Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Mevcut Fiyatı 44299.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Gerçekten İyi Mi?

Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Hakkında yaklaşık 71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Ürün Özellikleri

Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Ürününün Satıcısı, MONSTER Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz ürününü 44299.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Kullananlar
44299.0 Tl ye satışta olan Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Paketleme çok iyiydi sorunsuz elimize ulaştı. Çanta da çok güzelmiş.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Monster Notebook

Yorum: Eşim için aldım gayet memnun
İsim: S** k**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Mükemmel bir cihaz. Adının hakkını veriyor tam bir oyun canavarı,, 2saat aralıksız oyun oynadım ısınmadı bile , daha ağır oyunlarda dadeneyecem sonuç değişmeyecektir, grafikleri ve hızı çok iyi, tereddütetmeden alınabilir
İsim: Y** T**
Tarih: 11 Kasım 2023

Yorum: hızli teslimat teşekkürler
İsim: Murat G.
Tarih: 19 Ekim 2023

Yorum: 4. defa Monster alıyorum şuana kadar aldığım en iyi monster. Teşekkürler
İsim: H** T** İ**
Tarih: 19 Ekim 2023

Yorum: Benim çok hoşuma gitti kardeşim için almıştım bir tanede kendime almaya düşünüyorum
İsim: Bilal G.
Tarih: 10 Ekim 2023

Yorum: paketleme çok iyi
Tarih: 06 Ekim 2023

Yorum: öncelikle paketleme çok güzeldi kargo hızlı ve özenliydi çanta ve USBçok güzel verilen paranın hakkinı karşılıyo kesinlikle tavsiyeedebileceğim nadir ürünlerden
İsim: y** k**
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: paketleme karika hediye için ayrıca teşekkürler
İsim: M** C**
Tarih: 22 Eylül 2023

Yorum: Bayağı iyi
İsim: E** S**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: ürün harika gayet memnun bir şekilde kullanıyorum
İsim: K** Ç**
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: gayet güzel paketleme
İsim: M** Y**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: 6 aylık uzun kullanım sonunda yorum yapmaya karar verdim. freedos olarakaldım, yanında gelen dungle ile kurulum olmadı kendim başka bir dunglekullanarak kurulum yaptım. kurulum sonrasında arada bir ekran gidipgelmeye başladı ama artık bir sorun yaşamıyorum. oyun performansı birharika. sıklıkla oyun oynuyorum ve render alıyorum. renderlarda 15 dkvidDevamını Oku
İsim: B** H**
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: beyendim
İsim: G** B**
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: bu fiyata bu işlemciyle bir sistem çok iyi ısınma problemi vardiyenlerde ısınmaya laptop yok zaten bu watt değerinde bu güçdekiişlemci ekran kartı tabikide ısınıcak ısıyla problemi olanlar iki katıücretlerde daha güçsüz sistemler kullanabilir veya masa üstü sistem alabilirler
Tarih: 14 Nisan 2024

Yorum: çok güzel paketleme yapılmış herhangi bir sıkıntısı yok teşekkür ederim
İsim: A** B**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: Güzel bilgisayar
İsim: K** B**
Tarih: 09 Ocak 2024

Yorum: Çok iyi paketlenmiş bilgisayarı anlatmama gerek yok efsane tek kelimeısınma sorunuda yok
İsim: F** L**
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: harika evde artık boing 747 var
İsim: Çağatay Y.
Tarih: 13 Aralık 2023

Yorum: Mimarlıkta okuyan yeğenim aldı çok beğendi
İsim: H** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Kasım 2023

Yorum: Güzel bir bilgisayar
İsim: F** Y**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: bilgisayar ambalaıjı süper ve trend yol kargo mükemmel çok teşekkürederim , sağolsaınız var olasınız . bilgisayar ise tek kelime ile muhteşem
İsim: Funda g. Ö. G.
Tarih: 13 Kasım 2023

Yorum: Yazılım yapmak için aldım harika bir bilgisayar alın aldırın
İsim: Yasemin B.
Tarih: 06 Kasım 2023

Yorum: Hasarsız bir şekilde elime ulaştı
İsim: M** A**
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: hakkını veren bir cihaz
İsim: r** t** ö**
Tarih: 30 Ekim 2023

Yorum: Biraz geç geldi sanki ama laptop tam istediğim gibi sağlam paketlenmişşekilde geldi. Oyun oymuyorsanız ya da Adobe programlarınıkullanıyorsanız rahat 5-6 yıl idare eder zaten o süreden sonra sizdeğiştirmek istersiniz
İsim: F** B** K**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: hızlıı, oğlum beğendi
İsim: i** k**
Tarih: 11 Ekim 2023

Yorum: Özellikleri gayet yeterli on numara bilgisayar
Tarih: 02 Ekim 2023

Yorum: mimarlık için aldım programlardakasma takılma vs hiçbir sorun olmuyorçok rahat kullanıyorsun pcyi yormuyor bile eğer oyun oynamayacaksanızpil tasarruf modunda rahat 2 saat gidiyor şarjı. şimdilik güzel fan sesievet yüksek ama abartılacak derecede değil öyle saatlercede açıkkalmıyor fan en fazla 15 saniye sesli çalışıyor soğutunca yine sessizmoddaDevamını Oku
İsim: D** A**
Tarih: 01 Ekim 2023

Yorum: harika bir cihaz tavsiye ederim
İsim: H** b**
Tarih: 01 Ekim 2023

Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Merak Edilen Konular

Soru: Öncelikle merhaba. Biz kendimiz ssd ve Ram takabiliyomuz. Ve kac Ram kac m2ssd yuvası vardır
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünlerimize, sistem gereksinimlerine uygun, donanım parçalarını kendiniz takabilirsiniz. Cihaza donanımsal zarar vermediğiniz takdirde ürün garanti dışı kalmayacaktır. Canavarımızda 2 adet bellek ve M2 NVMe SSD yuvaları bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba Wİndows 11 yüklü olarak geliyormu ve başka bir mesela windows 10 yüklersek bi sorun olur mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüz FreeDos olup, işletim sistemi kurulu değildir. İşletim sistemi temini ve kurulumu sizlere ait olup, performanslı ve güvenli kullanım için, lisanslı Windows 11'i tavsiye etmekteyiz. Saygılarımızla.

Soru: Ürünü almak ıstıyorum fakat ısletım sıstemını yukleyemez mısınız hedıye olacak bu ugrasmasınlar ıstıyorum?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüz FreeDos olup, işletim sistemi kurulu değildir. İşletim sistemi temini ve kurulumu sizlere ait olup, performanslı ve güvenli kullanım için, lisanslı Windows 11 kullanımı tavsiye etmekteyiz. Saygılarımızla.

Soru: garanti süresi ne kadar
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Notebook ürünlerimize, Monster Notebook olarak 2 yıl donanım garantisi, ömür boyu da ücretsiz bakım garantisi vermekteyiz. Saygılarımızla.

Soru: Şarjdayken oynanabilir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Monster Notebook'unuzu tam performans için şarjda ve batarya takılı halde kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu durum cihazınıza herhangi bir zarar vermemekle birlikte ani kesintilerde sigorta görevi görecektir. Saygılarımızla

Soru: mikrafon giriş varmidir
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Canavarımızda 1 adet Mini DP, 1 adet USB 3.2Gen2 Type-C (sadece data), 1 adet HDMI 2.1, 1 adet Ethernet girişi, 1 adet güç girişi, 1 adet USB 2.0, 1 adet mikrofon, 1 adet kulaklık, 2 adet USB 3.2 Gen1 girişleri bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Bluetooth 5.2 mi var bu üründe
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Canavarımızda Bluetooth 5.2 bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: ürünü bakıma yolladığımızda sürdüğünüz termal macun markasını öğrenebilir miyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Teknik servislerimizde kullanılan terman macun Arctic Compound - MX4'tür. Saygılarımızla.

Soru: mouse vb. geliyormu
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Notebooklarımızın yanında sırt çantası ve sürücü flaş belleği hediye olarak gelmektedir. Saygılarımızla.

Soru: Ürün i5 mi i7 mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Canavarımızda 13. Nesil Intel® Core™ i7 bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Teknosa mağazalarında satış yapıyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz platformda satışlarımız mevcuttur. Saygılarımızla.

Soru: Windows 11 yazılımı lisanlı yazılım gönderiyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüz FreeDos olup, işletim sistemi kurulu değildir. İşletim sistemi temini ve kurulumu sizlere ait olup, performanslı ve güvenli kullanım için, lisanslı Windows 11 kullanımı tavsiye etmekteyiz. Saygılarımızla.

Soru: laptop kutusunun içinden çıkan oyun konsolu şeklinde olsan usb nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün yanında sürücü flaş belleği gönderilmektedir ve içinde işletim sistemi bulunmamakla birlikte, gerekli sürücü yazılımlarını barındırmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Merhabalar bilgisayarı aldığımız takdirde içinden flash bellek çıkıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Notebooklarımızın yanında sırt çantası ve sürücü flash belleği hediye olarak gelmektedir. Saygılarımızla.

Soru: merhabalar monitöre bağlanabiliyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Canavarımızda bulunan Mini DP ve HDMI portları ile kolaylıkla harici monitöre görüntü aktarabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Yanında mouse geliyo mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Notebooklarımızın yanında sırt çantası ve sürücü flaş belleği hediye olarak gelmektedir. Saygılarımızla.

Soru: Bu bilgisayarla kod yazabilir miyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Gaming Notebooklarımızda dilediğiniz işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhabalar çizim için laptop ihtiyacım var kullanacağın programlar solidworks autocad sap hangi modeli almamı tavsiye edersiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Gaming Notebooklarımızda dilediğiniz işleni rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: merhaba, kurgu bilgisayari olarak kullandığımda adobe premiere veya edius üzerinden herhangi bir işlemde veya render almada sorun yaşar mıyım? oyun bilgisayarı olarak adlandırılsa da özellik olarak bu uygulamalar için de uygun gözüküyor.
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Canavarımızda gönül rahatlığı ile bahsi geçen uygulamalarda render alabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: ürün windows işletim sistemi olmadan geldi ancak sorum şu bunu kendimiz kuracak olursak garanti kapsamıyla ilgili bir sorun olur mu daha sonra olası bi problem durumunda
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Canavarımıza kuracağınız işletim sistemi, garanti durumunu etkilememektedir. Saygılarımızla.

Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Abra A5 V20.3.2 Intel Core I7 13700h 32 Gb Ram 1 Tb Ssd 6 Gb Rtx 4050 Freedos 15,6" Fhd 144 Hz En Uygun Satış Linki