MaviGöçer
Bilgili
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Bu Ürünü Almalı Mı?
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Şu Anki Satış Fiyatı 23999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Detaylı Açıklama
Arçelik AB 260 Ankastre Bulaşık Makinesi
Genel Özellikler>
Ürün Tipi>Tam Ankastre
Program Sayısı>6
Ekran Tipi>LED
Paslanmaz Çelik İç Gövde>Var
Enerji Sınıfı>E
Ses Seviyesi (dBA)>48 dBA
Kapasite>14
Ürün Serisi>WO
Aksesuarlar>
Yüksekliği Ayarlanabilir Fincan Rafları>Var
Fincan Raf Sayısı>2
Alt Sepet Katlanır Tel Sayısı>4
Üst Sepet Katlanır Tel Sayısı>3
Çatal Kaşık Sepeti>Hareketli
Fonksiyon ve Teknolojiler>
Bardak Koruma Sistemi>Var
Fonksiyon 1>Yüksek sıcaklık etkisiyle oluşan buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle bulaşıkların her noktasında maksimum hijyen sağlar.
Fonksiyon 2>Yarım Yük
Motor Tipi>Standart
Yarım Yük Yıkama>Var
Yere Işık Yansıtma Özelliği>Var
Üst Sepet Ayar Tipi>3 Kademeli Ayar
Kir Sensörü>Var
Zaman Erteleme Fonksiyonu>3, 6 veya 9 Saat
Programlar>
Program-1>Otomatik
Program-2>Yoğun 70 °C
Program-3>Ekonomi 50 °C
Program-4>Hassas 40 °C
Program-5>Hızlı 58'
Program-6>Mini 30'
Program Sıcaklıkları (°C)>35-40-50-65-70
Tüketim Bilgileri>
Ekonomi Programı Süresi (dk)>205 dk
Yıllık Enerji Tüketimi (kWh)>266 kWh
Güç (W)>1800 - 2100 W
Akım (A)>10
Yıllık Su Tüketimi (L)>3612
Enerji Tüketimi>0.951 kWh
Su Tüketimi>12.9 L
Ölçüler>
Ağırlık>35.1 kg
Yükseklik>81.8 cm
Genişlik>59.8 cm
Derinlik>55 cm
Diğer>
Parlatıcı Göstergesi>Var
Tuz Göstergesi>Var
Mobilya Kapak Ağırlığı (Min-Maks)>3,0 - 6,0 kg
Mobilya Kapak Ağırlık Ayarı>Otomatik
Önden Ayarlanablir Arka Ayaklar>Var
Yüksek Bazaya Montaj>Var (Maksimum 50 cm)
Su Güvenlik Sistemi>Taşma Emniyeti
Tezgah Altı Yüksekliği>82-87 cm
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Ürününün Satıcısı, Arçelik Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 ürününü 23999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Kullanıcı Yorumları Nasıl?
23999.0 Tl ye satışta olan Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: anneme hediye aldım ankastre olmasından kaynaklı kurulumda zorlandik amaArçelik kalitesi
İsim: F** N** A**
Tarih: 08 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE
Yorum: Gerçekten mükemmel tertemiz bir makine tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: Ü** B**
Tarih: 30 Temmuz 2023
Satıcı: SM HOME SHOP
Yorum: Arçelik kalitesi der susarım
İsim: Ş** K**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Yorum: Güzel bir ürün ve hizmet
İsim: H** S**
Tarih: 08 Nisan 2023
Satıcı: ELMA
Yorum: İnternetten beyaz eşya almakla ilgili önyargım kırıldı, çok uygun fiyataaldım, sorunsuz kurulum yapıldı. İki gündür kullanıyorum, gayet güzelyıkıyor, makinenin programları kullanışlı, ihtiyaca cevap veriyor.
İsim: Ü** K**
Tarih: 30 Mart 2023
Satıcı: ZÜMRÜT ÇARŞI -ZÜMPA
Yorum: Piyasa fiyatının az daha altında oldugu için burdan tercih ettim gayetgüzel kargolandı yeni evime taşınınca deneyeceğim
İsim: a** k**
Tarih: 03 Ocak 2023
Satıcı: Akgünler | Yetkili Bayi
Yorum: Harika. Bir yildir kullaniyoruz ve cok membunuz.
İsim: hayri s.
Tarih: 26 Ekim 2022
Satıcı: Tech-Stores
Yorum: Çok memnunum teşekkürler 10 yıldız
olsa verirdim
İsim: U** K**
Tarih: 30 Haziran 2024
Satıcı: YILDIZLI ÜRÜNLER
Yorum: iyi günler çok özür dilerim ben sipariş verirken tam ankastre olduğunufarketmeden sipariş verdim ben görseldeki gibi gelicek bekliyordumorjinal olarak değişim olurmu görselde kapaklı gözüküyordu ben de öylesandım bi cevap verir misin
İsim: y** y**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: ÜRÜNÜ İADE EDEMEDİM TRENDYOL SAYESİNDE, KESSİNLİKLE TRENDYOL DAN EVEŞYASI ALMAYİNİZ , KESSİNLİKLE....
İsim: M** A**
Tarih: 14 Eylül 2023
Satıcı: Ship Shop
Yorum: çeyizim için aldım henüz kullanmadım arçelik'in kendi servisi getirdiyerine kadar koydular Güler yüzlüydüler memnun kaldım serviscilerden
İsim: H** E**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: 3 ay oyalayıp bekletip ürünüm iptal edilmiş haber verilmeden ve şuanürün fiyatı da arttırmışlar tekrar istediğimi de sipariş veremiyorum .3aydır mağdurum
İsim: Ç** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Aralık 2023
Yorum: Bu üründen hiç satın almayın.Fotoğrafla alakası yok.servis geldiğindesizde yer yok dedi. Mobilyacı çağırmanız gerekiyor,İade etmeyeçalışıyordum ürünü değiştirdi ve 15 gün onlarda kaldı.Geldiğinidüşünüyoduk,trendyola baktık iadenin red edildiğini söylediler.Sonraiade ettiklerinde trendyolun halledeceklermiş söylediler ama hiçyardımcı olmadılar .ÜrünDevamını Oku
İsim: Beyen S.
Tarih: 14 Kasım 2023
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: İyi günler ürün bu şekilde kullanılabilir mi önüne dolap kapağı mı yaptırılmak gerekiyor
Cevap: Merhaba; ürün tam ankastre bulaşık makinesidir. önüne kapak yaptırmanız gereklidir.
Soru: Merhaba kapağı otomatik mi
Cevap: evet efendim
Soru: kurulumun kim yapacak
Cevap: Servis tarafından yapılacak efendim
Soru: merhaba , bizim mobilya kapagimiz yok , dış yüzeyin malzemesi nedir , satın alındığı şekliyle kullanilabilir mi
Cevap: Kapaksız kullanılabilir fakat estetik olarak kötü durabilir. Herhangi bir mobilyacıdan basit bir şekilde kapak yaptırabilirsiniz efendim.
Soru: merhaba ürün kapağı cammi
Cevap: Merhabalar Ürün kapağı yoktur , tam ankastre diye geçmektedir. Önüne mutfak dolabı kapağı yaptırmalısınız
Soru: Merhabalar! Program sürelerini öğrenebilir miyim hepsini
Cevap: en kısa programı 30 dk en uzun programı 3 saat efendim. tek tek herhangi bir yerde bilgilendirilmesi mevcut değil.
Soru: Yıkama gittiğinde sesli uyarı veriyor mu?
Cevap: Evet efendim
Soru: Resimdeki gibi üstünde beyaz kapak ile mi geliyor ? üstü metal gövde olarak mı geliyor
Cevap: Ön tarafı açık efendim, beyaz kapak yok. Siz mobilyanızdan kapak yaptırıyorsunuz
Soru: Ankestre ne demek oluyor
Cevap: Ürünün üst tablası yok efendim, Tezgahınızın altına kuruluyor. Ön kısmına da mutfak dolabınızın parçası takılıyor.
Soru: Sizmi takıyorsunuz kapağı
Cevap: Servis takıyor efendim
Soru: merhaba efendim ürün bilgilerinde tere ışık yansıdığı yazıyor???
Cevap: merhaba, Yere Işık Yansıtma Özelliği Var bunu mu demek istediyseniz eğer bu özellik var cihaz da
Soru: En hızlı ve en kısa program kaç dakikadır
Cevap: Merhaba mini proram 35 derece 30 dk
Soru: Bu modelin gri rengi varmı?
Cevap: tam ankastre olduğundan renk olmamakta. dolap kapağı gelmekte ürünün ön kısmına
Soru: İyi günler bu ürünü alcagımda marangoz kapak ölçülerini soruyor
Cevap: Merhaba, Arçeligin sayfasından detaylı ölçüyü ulasabilirsiniz. Montaj kılavuzu bolumunden
Soru: Merhaba makine bitince kapak otomatik kendi açılıyor mu
Cevap: açılmamakta efendim
Soru: Merhaba ankastre ölçümü ne oluyor tam olarak eni uzunluk
Cevap: Derinlik: 55 cm Genişlik: 60 cm Yükseklik: 82 cm
Soru: Kiracıyım her mutfak dolabına göre olurmu makine özel ölçüsü varmı mutfak dolabına zarar vermeden kurulumu olurmu yoksa her mutfak dolabına uygun değilmi direk dolabın içinemi koyuluyo
Cevap: Merhaba iyi günler dilerim.Yerinizin ankastre bulaşık makinesine uygun olması lazım.Ölçüleri özeldir.Dolabın içinede konulmuyor.Bu modelin ön kapaı yoktur.Mobilyacınızın mobilyanıza uygun kapak vermesi gerekiyor.
Soru: Merhaba , ürün garantisi ne kadar ayrica montajini kendimizli yapiyoruz birde hangi kargo sirketi ile yolluyorsunuz köy evi icin alicaz oraya gönderim olur sanirim tesekkürler
Cevap: Merhaba, Urunun garantisi 3 yıl ürünü teslim aldıktan sonra Arçelik servisini aradığınız da montajını ücretsiz yapabilirler. Ürünü sizlere Borusan kargo teslim edecektir.
Soru: makina teşir ürünümü?
Cevap: Merhabalar Teşhir ürünü satışımız yoktur
Soru: Merhabalar efendim bu Esınıfı, A++dan daha fazlamı elektirik tüketiyor açıklarmısınız?
Cevap: Merhaba edendim enerji ölçüm sistemini Avrupa ya uyarladılar o sebepten dolayı enerji kartları yenilendi cihazlar gene enerji verimliliği sağlamaktadır
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Detaylı Resimler
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Şu Anki Satış Fiyatı 23999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Detaylı Açıklama
Arçelik AB 260 Ankastre Bulaşık Makinesi
Genel Özellikler>
Ürün Tipi>Tam Ankastre
Program Sayısı>6
Ekran Tipi>LED
Paslanmaz Çelik İç Gövde>Var
Enerji Sınıfı>E
Kapasite>14
Ürün Serisi>WO
Aksesuarlar>
Yüksekliği Ayarlanabilir Fincan Rafları>Var
Fincan Raf Sayısı>2
Alt Sepet Katlanır Tel Sayısı>4
Üst Sepet Katlanır Tel Sayısı>3
Çatal Kaşık Sepeti>Hareketli
Fonksiyon ve Teknolojiler>
Bardak Koruma Sistemi>Var
Fonksiyon 1>Yüksek sıcaklık etkisiyle oluşan buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle bulaşıkların her noktasında maksimum hijyen sağlar.
Fonksiyon 2>Yarım Yük
Motor Tipi>Standart
Yarım Yük Yıkama>Var
Yere Işık Yansıtma Özelliği>Var
Üst Sepet Ayar Tipi>3 Kademeli Ayar
Kir Sensörü>Var
Zaman Erteleme Fonksiyonu>3, 6 veya 9 Saat
Programlar>
Program-1>Otomatik
Program-2>Yoğun 70 °C
Program-3>Ekonomi 50 °C
Program-4>Hassas 40 °C
Program-5>Hızlı 58'
Program-6>Mini 30'
Program Sıcaklıkları (°C)>35-40-50-65-70
Tüketim Bilgileri>
Ekonomi Programı Süresi (dk)>205 dk
Yıllık Enerji Tüketimi (kWh)>266 kWh
Güç (W)>1800 - 2100 W
Akım (A)>10
Yıllık Su Tüketimi (L)>3612
Enerji Tüketimi>0.951 kWh
Su Tüketimi>12.9 L
Ölçüler>
Ağırlık>35.1 kg
Yükseklik>81.8 cm
Genişlik>59.8 cm
Derinlik>55 cm
Diğer>
Parlatıcı Göstergesi>Var
Tuz Göstergesi>Var
Mobilya Kapak Ağırlığı (Min-Maks)>3,0 - 6,0 kg
Mobilya Kapak Ağırlık Ayarı>Otomatik
Önden Ayarlanablir Arka Ayaklar>Var
Yüksek Bazaya Montaj>Var (Maksimum 50 cm)
Su Güvenlik Sistemi>Taşma Emniyeti
Tezgah Altı Yüksekliği>82-87 cm
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Ürününün Satıcısı, Arçelik Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 ürününü 23999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Kullanıcı Yorumları Nasıl?
23999.0 Tl ye satışta olan Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: anneme hediye aldım ankastre olmasından kaynaklı kurulumda zorlandik amaArçelik kalitesi
İsim: F** N** A**
Tarih: 08 Kasım 2023
Yorum: Gerçekten mükemmel tertemiz bir makine tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: Ü** B**
Tarih: 30 Temmuz 2023
Yorum: Arçelik kalitesi der susarım
İsim: Ş** K**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Yorum: Güzel bir ürün ve hizmet
İsim: H** S**
Tarih: 08 Nisan 2023
Satıcı: ELMA
Yorum: İnternetten beyaz eşya almakla ilgili önyargım kırıldı, çok uygun fiyataaldım, sorunsuz kurulum yapıldı. İki gündür kullanıyorum, gayet güzelyıkıyor, makinenin programları kullanışlı, ihtiyaca cevap veriyor.
İsim: Ü** K**
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Piyasa fiyatının az daha altında oldugu için burdan tercih ettim gayetgüzel kargolandı yeni evime taşınınca deneyeceğim
İsim: a** k**
Tarih: 03 Ocak 2023
Satıcı: Akgünler | Yetkili Bayi
Yorum: Harika. Bir yildir kullaniyoruz ve cok membunuz.
İsim: hayri s.
Tarih: 26 Ekim 2022
Satıcı: Tech-Stores
Yorum: Çok memnunum teşekkürler 10 yıldız
İsim: U** K**
Tarih: 30 Haziran 2024
Satıcı: YILDIZLI ÜRÜNLER
Yorum: iyi günler çok özür dilerim ben sipariş verirken tam ankastre olduğunufarketmeden sipariş verdim ben görseldeki gibi gelicek bekliyordumorjinal olarak değişim olurmu görselde kapaklı gözüküyordu ben de öylesandım bi cevap verir misin
İsim: y** y**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: ÜRÜNÜ İADE EDEMEDİM TRENDYOL SAYESİNDE, KESSİNLİKLE TRENDYOL DAN EVEŞYASI ALMAYİNİZ , KESSİNLİKLE....
İsim: M** A**
Tarih: 14 Eylül 2023
Satıcı: Ship Shop
Yorum: çeyizim için aldım henüz kullanmadım arçelik'in kendi servisi getirdiyerine kadar koydular Güler yüzlüydüler memnun kaldım serviscilerden
İsim: H** E**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: 3 ay oyalayıp bekletip ürünüm iptal edilmiş haber verilmeden ve şuanürün fiyatı da arttırmışlar tekrar istediğimi de sipariş veremiyorum .3aydır mağdurum
İsim: Ç** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Aralık 2023
Yorum: Bu üründen hiç satın almayın.Fotoğrafla alakası yok.servis geldiğindesizde yer yok dedi. Mobilyacı çağırmanız gerekiyor,İade etmeyeçalışıyordum ürünü değiştirdi ve 15 gün onlarda kaldı.Geldiğinidüşünüyoduk,trendyola baktık iadenin red edildiğini söylediler.Sonraiade ettiklerinde trendyolun halledeceklermiş söylediler ama hiçyardımcı olmadılar .ÜrünDevamını Oku
İsim: Beyen S.
Tarih: 14 Kasım 2023
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: İyi günler ürün bu şekilde kullanılabilir mi önüne dolap kapağı mı yaptırılmak gerekiyor
Cevap: Merhaba; ürün tam ankastre bulaşık makinesidir. önüne kapak yaptırmanız gereklidir.
Soru: Merhaba kapağı otomatik mi
Cevap: evet efendim
Soru: kurulumun kim yapacak
Cevap: Servis tarafından yapılacak efendim
Soru: merhaba , bizim mobilya kapagimiz yok , dış yüzeyin malzemesi nedir , satın alındığı şekliyle kullanilabilir mi
Cevap: Kapaksız kullanılabilir fakat estetik olarak kötü durabilir. Herhangi bir mobilyacıdan basit bir şekilde kapak yaptırabilirsiniz efendim.
Soru: merhaba ürün kapağı cammi
Cevap: Merhabalar Ürün kapağı yoktur , tam ankastre diye geçmektedir. Önüne mutfak dolabı kapağı yaptırmalısınız
Soru: Merhabalar! Program sürelerini öğrenebilir miyim hepsini
Cevap: en kısa programı 30 dk en uzun programı 3 saat efendim. tek tek herhangi bir yerde bilgilendirilmesi mevcut değil.
Soru: Yıkama gittiğinde sesli uyarı veriyor mu?
Cevap: Evet efendim
Soru: Resimdeki gibi üstünde beyaz kapak ile mi geliyor ? üstü metal gövde olarak mı geliyor
Cevap: Ön tarafı açık efendim, beyaz kapak yok. Siz mobilyanızdan kapak yaptırıyorsunuz
Soru: Ankestre ne demek oluyor
Cevap: Ürünün üst tablası yok efendim, Tezgahınızın altına kuruluyor. Ön kısmına da mutfak dolabınızın parçası takılıyor.
Soru: Sizmi takıyorsunuz kapağı
Cevap: Servis takıyor efendim
Soru: merhaba efendim ürün bilgilerinde tere ışık yansıdığı yazıyor???
Cevap: merhaba, Yere Işık Yansıtma Özelliği Var bunu mu demek istediyseniz eğer bu özellik var cihaz da
Soru: En hızlı ve en kısa program kaç dakikadır
Cevap: Merhaba mini proram 35 derece 30 dk
Soru: Bu modelin gri rengi varmı?
Cevap: tam ankastre olduğundan renk olmamakta. dolap kapağı gelmekte ürünün ön kısmına
Soru: İyi günler bu ürünü alcagımda marangoz kapak ölçülerini soruyor
Cevap: Merhaba, Arçeligin sayfasından detaylı ölçüyü ulasabilirsiniz. Montaj kılavuzu bolumunden
Soru: Merhaba makine bitince kapak otomatik kendi açılıyor mu
Cevap: açılmamakta efendim
Soru: Merhaba ankastre ölçümü ne oluyor tam olarak eni uzunluk
Cevap: Derinlik: 55 cm Genişlik: 60 cm Yükseklik: 82 cm
Soru: Kiracıyım her mutfak dolabına göre olurmu makine özel ölçüsü varmı mutfak dolabına zarar vermeden kurulumu olurmu yoksa her mutfak dolabına uygun değilmi direk dolabın içinemi koyuluyo
Cevap: Merhaba iyi günler dilerim.Yerinizin ankastre bulaşık makinesine uygun olması lazım.Ölçüleri özeldir.Dolabın içinede konulmuyor.Bu modelin ön kapaı yoktur.Mobilyacınızın mobilyanıza uygun kapak vermesi gerekiyor.
Soru: Merhaba , ürün garantisi ne kadar ayrica montajini kendimizli yapiyoruz birde hangi kargo sirketi ile yolluyorsunuz köy evi icin alicaz oraya gönderim olur sanirim tesekkürler
Cevap: Merhaba, Urunun garantisi 3 yıl ürünü teslim aldıktan sonra Arçelik servisini aradığınız da montajını ücretsiz yapabilirler. Ürünü sizlere Borusan kargo teslim edecektir.
Soru: makina teşir ürünümü?
Cevap: Merhabalar Teşhir ürünü satışımız yoktur
Soru: Merhabalar efendim bu Esınıfı, A++dan daha fazlamı elektirik tüketiyor açıklarmısınız?
Cevap: Merhaba edendim enerji ölçüm sistemini Avrupa ya uyarladılar o sebepten dolayı enerji kartları yenilendi cihazlar gene enerji verimliliği sağlamaktadır
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Detaylı Resimler
Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 En Uygun Satış Linki
Arçelik Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik Ab 260 Tam Ankastre 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ab 260 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.