75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Alanlar Memnun Mu-

Sevgi

Bilgili
75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Fiyatına Göre Alınır Mı?
75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Şu Anki Fiyatı 66800.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Kullanıcı Yorumları Nasıl?

75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Ürün Detayları

75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Ürününün Satıcısı, Samsung 75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) ürününü 66800.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Kullananlar
66800.0 Tl ye satışta olan 75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün çok iyi, Samsung kalitesi tabii ki. Teslim aldıktan 12 saat sonrakurulum yapıldı. Ancak aynı titizliği teknosa’dan beklerdim. Kocamanürünü kargo ile göndermişler. Ürünün kendi 50 kilo. Kargo aşağıdabıraktı kendimiz taşıdık. Bu kadar büyük bi ürünü lojistik firması ilegöndermeleri gerekirdi. Ayrıca en büyük hataları da, Ürünün anlam veönemi olaDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 08 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: 75 inç olan 2023 model mi? çünkü 2022 model ile arasında çok ciddi ekran yansıma farkı var
Cevap: Merhaba 2023 modeldir

Soru: ürünün kendi çerçevesi ne renk ve ayrıca çerçeve Hediyeniz var mı
Cevap: Merhaba, ürünün kendi çerçeve rengi siyah olup kişiselleştirilebilir çerçevesi ayrıca satılmaktadır. Hediye gönderimiz yoktur.

Soru: Merhaba tablo tv nin çerçevesini göönderiyor musunuz
Cevap: Evet efendim çerçeve ile birlikte gönderim yapıyoruz

Soru: Diğer modellerde bulunmamaktadır ozaman askı aparatı
Cevap: Sadece bu seride bulunur. Diğer serilerde bulunmamaktadır

Soru: Ürün elinizde var mı?
Cevap: merhaba efendim stokları mevcuttur

Soru: Yanında çerçevesi geliyor mu
Cevap: Merhaba gönderilmektedir

Soru: 55 inc modeli de eklenecek mi?
Cevap: Merhaba, Mağazamızı ve ürünleri takip ederek stok ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Türkçe sesli komut özelliği var mı ve yükleme hızı kaçtır
Cevap: Merhaba, evet sesli komut özelliği mevcut olup ekran yenileme hızı 100hz dir

Soru: İyi günler kardeş tv içerisinde duvara montaj için askı aparatı içinde çıkıyormu yoksa biz mi alıyoruz
Cevap: Merhaba Frame serisi içerisinde bulunmaktadır

Soru: Çerçeveleri var mı? 2023 mü?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar, duvara sıfır askı ve hediye çerçeve paket içerisinden çıkıyor değil mi?
Cevap: Ewet efendim

75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

75ls03bg 4k Smart Qled Frame Tv (2023) En Uygun Satış Linki