65UR91006 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatına Göre Alınır Mı-

Elifnaz

Bilgili
65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Alınır Mı?
65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şuanki Fiyatı Ne Kadar 36738.84 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?

65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Detayları

65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, LG 65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 36738.84 Tl'den Satılmaktadır.

65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
36738.84 Tl ye satışta olan 65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Lg kalitesi fazlasıyla memnun kaldım :)
İsim: Savaş D.
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: LG Brandshoping

Yorum: Şimdilik iyi kullanıp bakacaz.
İsim: Recep Y.
Tarih: 28 Nisan 2024
Satıcı: ANKASTRE DÜNYASI

Yorum: Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Teknik servisi arayarak kurulumunu dayaptırdım tavsiye ederim
İsim: E** Ç**
Tarih: 25 Aralık 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: görüntüsü çok güzel tavsiye ederim eski televizyon um de LG di küçükolduğu için büyük ekran aldım paket leme kurulum da çok iyiydi
İsim: K** O**
Tarih: 11 Aralık 2023
Satıcı: TrendShop

Yorum: şimdiye kadar aldığım en iyi TV diyebilirim akıllı kumanda çıkıyoraçıklamada yazmamışlar çok harika satıcıya teşekkürler aldığı para sonkuruşuna kadar helal hoş olsun 🧿
İsim: F** Y**
Tarih: 10 Eylül 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: Ürün çok güzel renkler canlı. Hızlı kargo için teşekkür ederim 🙏🏻 3günde ulaştı sağlam ve sorunsuz geldi.
İsim: O** A** İ**
Tarih: 22 Haziran 2024
Satıcı: LG Brandshoping

Yorum: Faturam hala gönderilmedi.
İsim: Ercan T.
Tarih: 28 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: satıcı trendyol olmasına rağmen ürünüm 10 günü geçkin bir sürede geldi
İsim: k** D**
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: Gelmeyen tv nin benden parasını aldılar tv ortada yok
İsim: R** B** Ö**
Tarih: 01 Şubat 2024

Yorum: Üründe bi sıkıntı çıkmadı ama kutusu hasarlı geldi üzüldük bi kamyonpara verdik darbe almış ama servis sıkıntı yok dedi kurdu
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: Ürünün teslim edilmesini 1 hafta bekledim. Satıcı trendyol olmasınarağmen ürün kusurlu çıktı ve iade için tamı tamına 15 gün bekledim.Değişim istedim o da olmadı. Şimdi bi de paranın gelmesini bekleyeceğiz. Pişmanlık.
İsim: T** K**
Tarih: 04 Kasım 2023

Yorum: Paketleme çok kötüydü. Servis geldi. Televizyonu kurdular. Tv ayağı Tvyi tartmıyor tv yamuk duruyor. Ekranın sağında çizgiler mevcut. Alttançerçevenin içinden led ışık geliyor ve gözüm sürekli oraya takılıyor. LgServisi aradım ilgi sıfır. Kaç gündür değişim onayı bekliyor. Dah nediyeyim almayın.
İsim: Azem K.
Tarih: 22 Aralık 2023

65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: hangi yıla ait
Cevap: Merhaba, ürün 2023 çıkış yılıdır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: üretim yılı nedir
Cevap: Merhaba seri üretim modeldir üretim yılını net olarak bilemeyiz

Soru: slm akıllı kumanda varmı.
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, servis tarafından yapılacak olan kurulum ücretli midir?
Cevap: Merhaba, kurulum ücretlidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürünün garantisi ne
Cevap: Merhaba, ürün lg Türkiye garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kutu içeriğinde askı aparatı varmı ? Kutu içerisinde akıllı kumanda mevcut mu?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde akıllı kumanda mevcuttur, fakat duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, ürün macbook gibi airplay kullanımına uygun mudur?
Cevap: Evet efendi

Soru: sihilir (akıllı) kumanda dahil mi?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba usb girişi varmı
Cevap: Değerli müşterimiz,LG 65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV modelinde iki adet USB girişi bulunur.

Soru: Bankamın kampanyası var Ana faaliyeti beyaz eşya sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak beyaz eşya alışverişleri kampanyaya dahil değildir. Size uyuyor mu
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: kurulum aşamasını nasıl yapıyoruz
Cevap: Merhaba, kurulum ücretlidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ips panel mi kullanılıyor Va panel mi
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Merhaba, ürünün modeli 65UR90016LA.APDZ ve ekran yenileme hızı 60 mıdır?
Cevap: Merhaba, ekran yenileme hızı 50/60 Hz'dir. Ürünün modeli 65UR91006LA.APDZ'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün kaç hz?
Cevap: Merhaba, ekran yenileme hızı 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kurulum gerekiyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün servis tarafından kurulmalıdır. Saygılarımızla

Soru: ürünün Bluetooth özelliği var mi
Cevap: Merhaba, ürünün bluetooth özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba televizyon webos mu ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün İşletim Sistemi webOS olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla.

Soru: merhabalar üretim yılı nedir acaba ?
Cevap: Merhaba, ürün çıkış yılı 2023'tür. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: kurulumu kime aittir
Cevap: Merhaba, ürünümüz kurulum gerektirmektedir. Detaylı bilgi için LG yetkili servislerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, ürünün SDR Enerji Tüketim Sınıfı F, HDR Enerji Tüketim Sınıfı G'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

65UR91006 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki