65UR81006LJ 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Ecem

Bilgili
65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Alınır Mı?
65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Şu Anki Fiyatı 36899.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Hakkında yaklaşık 46 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürün Detayları

65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürününün Satıcısı, LG 65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV ürününü 36899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
36899.0 Tl ye satışta olan 65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
46 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: süper ürün gerçektende şiddetle tavsiye ediyorum ses görüntü süper.onvo-toshiba arasında kaldım kullanıcı yorumları gerçekten çok olumsuzolduğu için 3-5 lira fazla verip sağlama gittim.
İsim: f** s**
Tarih: 28 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: Kaliteli ürün.
İsim: gökhan b.
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: güzel begendik
İsim: Sibel G.
Tarih: 09 Haziran 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Tek kelimeyle harika.
İsim: M** m** U** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Mayıs 2024
Satıcı: TrendShop

Yorum: Çok güzel çok memnun kaldık
İsim: T** B**
Tarih: 18 Mayıs 2024

Yorum: ürünü çok beğendim içinden de akıllı kumanda çıktı bu durum ayrıca mutlu etti
İsim: a** Y**
Tarih: 26 Kasım 2023

Yorum: çok güzel bir televizyon iyiki almışım ve ben de akıllı kumandabeklemiyordum ama bu serinin varmış inanılmaz kullanışlı kargo vekurulum çok hızlıydı.
İsim: A** A**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: Televizyonun Ferraisi
İsim: süleyman ö.
Tarih: 29 Ekim 2023
Satıcı: Güreller

Yorum: Alacaklara tavsiyem hiçdüşünmeyin bu ikinçi LG tv alışım kalite belliakıllı kumanda beklemiyordum süpriz oldu
İsim: Hüseyin K.
Tarih: 23 Ağustos 2023
Satıcı: GALA Teknoloji

Yorum: Lg kalitesi. Başka markalara para vermenin gereği yok.
İsim: f** k**
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: Teknomix

Yorum: Ürün gayet güzel anlatmaya gerek yok LG bu işin en iyisi Kargo konusundaçok tereddütluydum ama kargom gayet hasarsız elime ulaştı getirenarkadaşlarda gayet ilgili ve tedbirlilerdi hersey için teşekkür ederim
İsim: Oğuzhan n.
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: ürünün kutusu hiç hasar almadan geldi kurulum içinde 1 gün sonrasınageldiler kumandası içinden çıktı çok memnun kaldım satıcıya teşekkür ederim
İsim: U** D**
Tarih: 24 Kasım 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: trenyol çalışanlarına ve kargo görevlisine ayrıca lg yetkili teknikservise ve ayrıca mediamarka çok teşekkür ederim harikasınız iyiki varsınız
İsim: D** Ç**
Tarih: 14 Haziran 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürün güzel kargolanmis. AKİLLİ KUMANDASİ icinde vardı. Kurulumu vekullanımı çok rahat. Tavsiye ederim.
İsim: Y** Ç**
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: ürünü teslim aldım sorunsuz kurulumu yapıldı faturası beraber erkengeldi Çok memnunum.tavsiye ederim.
İsim: M** Ç**
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: MADEM SATMAYACAKSINIZ NE DİYE SATIŞA SUNUYORSUNUZ. SİZİNLE UĞRAŞACAĞIMDERKEN ALMAK İSTEDİĞİM TV NİN FİYATI YÜKSELDİ. BU SATICIDAN NE DOSTUM NEDÜŞMANIM ALIŞVERİŞ YAPSIN İSTEMEM. AYRICA TRENDYOLA SATICININ BENIDÜŞÜRDÜĞÜ MADURİYETİ İVEDİLİKLE ÇÖZDÜĞÜ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
İsim: Tuba Ö.
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: Hiç düşünmeden alın gerçekten 5 gündür kullanıyorum çok memnunum.İçerisinden akıllı kumandasında çıkıyor. Satıcıya çok teşekkür ediyorumsiparişim alındıktan 24 saat sonra teknik servisiyle gönderip kurulumunuyaptı. Gerçekten ışık hızıyla geldi ve kullanmaya başladım . 5değil 10yıldız satıcıya
İsim: S** D**
Tarih: 15 Kasım 2023

Yorum: İyi ki almışım çok beğendim televizyonu ancak horoz lojistik teslimatıçok geciktirdi uzun süren tepkilerimden sonra ve iptal etme durumunageldiğimi anladıklarından dolayı Trendyol konuya müdahil oldu ve teslim ettirdiler.
İsim: A** U**
Tarih: 12 Temmuz 2023

Yorum: Satın aldığım gün kargoya verildi ve 2 gün icinde teslim edildi. Aynıgün servis gelip kurulum yaptı. Gerçekten enteresan.
İsim: Murat Z.
Tarih: 11 Ağustos 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ

Yorum: ürünüm hala bana teslim edilmedi
İsim: Melih K.
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: Korkarak almıştım kargolama nedeniyle. Zaten kargoda kutusunu yırtmışlarve kapının önüne bırakıp gitmişler şok oldum. İyi ki televizyon zarargörmemiş yoksa sıkıntı oluşuyomuş böyle durumlarda. Bilginiz olsunarkadaşlar kutusunda hasar varsa kabul etmeyin.
İsim: Ş** S**
Tarih: 21 Nisan 2024

Yorum: Elime ulaştı fakat kutu hasarlı geldi henüz kutusu açılmadı ve montajıyapılmadı. Taşımada veya ürün çıkışından kaynaklı olabilir. Kargoelamanı tutanağı tuttu bakalım hayırlısı. Umarım kutu açıldıktan sonrabir sıkıntı yaşanmaz bizde kimseyle sorun yaşamayız.
İsim: ö** ö**
Tarih: 22 Şubat 2024

Yorum: Ürün dün geldi. Ürünün paketi yırtık geldi. Eğer ürün bozuksa veya iadeürün gönderilmişse servise tutanak tutturup iade edeceğim.
İsim: Gökhan P.
Tarih: 14 Kasım 2023
Satıcı: TrendShop

Yorum: ürünü satıcısı teknosa diye25 martta aldım ürünün kutusunda hiç hasarolmamasına ragmen tv kırık çıktı 2 aydır ugraşıyorum bir sonucaulaşamadım artık tüketici haklarına gitme kararı aldım hem maddi hemdemanevi olarak yoruldum
İsim: Y** M**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Satıcı faturamı göndermedi. Defalarca talep edip şikayet etmeme rağmenhala göndermiyor. Ürünün faturasını bana neden göndermiyorsunuz?
İsim: Özlem Ç.
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Aldığıma alacağıma inanın pişman oldum pişmanlığım üründen dolayıdeğil,alınan ürünün faturasını alamadığım için... faturayı alamadığımiçin yetkili servis kurulum yapmıyor evde tv kutuda bekliyor ,trendyolpişman ettin aldığıma alacağıma abi bir fatura ya altı üstü ürününfaturasını istiyoruz,Arkadaşlar ürünü alırken bunları düşünün demem okitrendyoluDevamını Oku
İsim: M** G**
Tarih: 05 Ocak 2024

Yorum: Bir kaç gün sonra güncelleyeceğim sadece görünen ezik ile geldi o dastrafor köpüğün üstünde olduğu için panelinde sorum olduğunudüşünmüyorum yetkili servis gelince göreceğiz ama ürünü araştırıp aldımparasına göre fiyatı çok iyi güncelliyorum aşırı iyi tv ama çok zaölanmış
İsim: Ö** A**
Tarih: 03 Ocak 2024

65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Merak Edilenler

Soru: Ürün sıfır mı,hangi ilden gönderilecek teşekkürler
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir. Ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir.

Soru: kolay gelsin urun icerisinde akilli kumanda gonderdikleriniz var fakat urun iceriginde yok diyorsunuz akilli kumanda var mi yok mu bilgi alabilir miyim
Cevap: Merhaba, ürün içeriğinde akıllı kumanda yoktur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: hangisini tavsiye ediyorsunuz
Cevap: Ur8100 model ve urun olarak başarılı bir ürün efendim

Soru: Ya aynı ürünün 140 ekranı var mı acil
Cevap: Yok efendim

Soru: Merhaba garanti nasıl oluyor sizden alsam
Cevap: Değerli Müşterimiz İlgili ürün 2 yıl Lg Türkiye garanti kapsamındadır. Saygılarımızla.

Soru: Merhabalar, ürün teşhir ürünü müdür? Eğer öyleyse ne kadar sürelik bir teşhir süreci mevcuttur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz kapalı kutu ve sıfırdır. Teşhir ürün veya 2.el ürün satışımız bulunmamaktadır. Saygılarımızla,

Soru: merhaba sihirli kumanda bulunyormu ürün yeni modelmi teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün kutusu içerisinde normal uzaktan kumanda bulunmaktadır. ürün çıkış yılı 2023 dür. Saygılarımızla.

Soru: 65 ut 9100 ile arasındaki fark nedir?
Cevap: Parlaklık ve tarama filtresi efendim

Soru: merhaba eni ve boyu net olarak kaçtır?
Cevap: 90 ve 146 cm

Soru: servis kurulumu ucretsiz yapicak deyilmi
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ürün teşir ürünümü
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: kurulum aşamasında kiminle anlaşmalisiniz duvara monte ettirmek için.
Cevap: Lg yetkili servisleri uzerinden destek alabilirsiniz efendim

Soru: üründe akıllı kumanda mevcut mu?
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: işletim sistemi Android mi
Cevap: Lg webos tabanlı efendim

Soru: Eni kaç cm ?
Cevap: Merhaba, 145 cm dır

Soru: TV kendinden cihazli mi ve hangi kargo ile gönderim yapiyorsunz
Cevap: Merhaba, ürün sevk işlemleri Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: LG 65ur81006lj 65" modelde akıllı kumanda var mı işletim sistemi ve Hz nedir
Cevap: Merhaba, üründe uzaktan kumanda mevcut olup işletim sistemi webOS'tur. Ürünün yenileme hızı 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün teşhir ürünü mü? Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz
Cevap: Sıfır kutuludur. Horoz lojistik ile gönderiyoruz efendim

Soru: Ips ekran mi acaba
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Ürünün yenileme hızı Kaç Hertz?
Cevap: 50-60 hzzz

65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

65UR81006LJ 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV En Uygun Satış Linki