Guzin
Bilgili
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Güncel Fiyatı 26130.0 Tl'den Satılmaktadır.
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürün Detayları
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, VESTEL 65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv ürününü 26130.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Kullanıcı Geri Bildirimleri
26130.0 Tl ye satışta olan 65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Her eve şart Cidden çok iyi
İsim: **** ****
Tarih: 04 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: incehesap
Yorum: Çok kaliteli görüntü ses muhteşem
İsim: S** E**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Güzel ürün düğün için aldım henüz kurulum yaptırmadım
İsim: Burak U.
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Haziran 2024
Yorum: kargo hizmet kurulum gayet iyi tv fiyatına göre gayet güzel
İsim: E** K**
Tarih: 10 Haziran 2024
Yorum: çok güzel ürün
İsim: K** G**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: görüntü ve ses mükemmel
Tarih: 01 Mayıs 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: gayet güzel çok memnun kaldık
İsim: A** C**
Tarih: 21 Şubat 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün oldukca kaliteli, Trndyol ve Doğan Group-Vestel Yetkili OnlineBayisine teşekkürler...
Tarih: 15 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel çok beyendik ekran görüntüsü süper
İsim: Sema A.
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Piyasadaki emsallerine göre fiyat çok ama çok uygun.Benim tercih sebebimjbl ses sistemi olmasıydı.Evet tv de jbl marka sistem kullanılmış fakatjbl den beklenen o kalite hissedilmiyor.O kadar jbl lik bir durumu veperformansı da yok.Ben i phone kullanıyorum ekran yansıtma yı bir türlüyapamadım.Ama genel olarak tv tatmin edici tam anlamıyla fiyatperfoDevamını Oku
İsim: Murat İ.
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün ekran boyutu filan güzel ama ekran görüntü kalitesi yeni modelolmasına rağmen farklı markaların eski ürünlerine göre düşük bilginiz olsun.
İsim: ADEM T.
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Hizmet sıfır servis ürünü sadece açıp gidiyor monte yapmıyor kimseyetavsiye etmem almayın paranıza yazık kendi paramla TV yi taktırdım
İsim: Ö** Ş**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: ürün sağ salim geldi ama montaj için üstünde yazılan numara ulaşılamıyorVestel 2 yıl garanti verdi
İsim: H** Y**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: kanal gecisleri yavas,ses berrak degil , arasira karelenme ve goruntubulanikligi var,ayarlardan olmuyor, yayindanda olabilir.. interneti iyi...
Tarih: 17 Mart 2024
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba tv ler güzelde bazı tv kanalları bulun muyor neden?
Cevap: Merhaba;Daha sağlıklı bilgi için Vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamınızı rica eder,iyi bayramlar dileriz
Soru: merhaba bu ürünün garantisi ve kurulumu vestel e mi ait
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün Vestel Türkiye garanti kapsamındadır. Kurulum Vestel yetkili servis tarafından yapılmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar, 65u9730 ürününü alacağım ama üretimde karma panel kullanmış vestel. Ben VA panel bir ürün almak istiyorum. Hangi ürün VA hangi ürün IPS bunu da kutuların dışındaki SN numarasından öğrenebiliyorum. Sizden ricam bana bir iki tane ürünün kutusunun dışından SN numarası paylaşabilirseniz. Uygun olan ürünü size iletip hemen satın alma işlemini yapacağım o SN numaralı ürünün. Biraz karışık bir iş gibi duruyor ama benim için çok önemli yardımcı olursanız çok çok sevinirim. İyi çalışmalar.
Cevap: değerli müşterimiz 1 adet mevcut şuan 8983409300205
Soru: iyi günler. tv sehpasına düşünerek ayak derinliği veya genişliği kaç cm acaba.
Cevap: Tam ölçüleri isterseniz efendim googleden modeli yazıp epey uygulamasından görebileceksiniz
Soru: kurulumu nasıl yapılıyor peki
Cevap: MERHABA KURULUM YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN ÜCRETSİZ YAPILMAKTADIR EFENDİM
Soru: ürünün garanti süresi ne kadardır askı aparatı ücretsiz midir?
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba üründen son 1 adet kalmıs teşhir vs değil değil mi??
Cevap: Ürün kapalı kutu sıfır üründür
Soru: sip verirsem hangi panel olandan gelecek?panel secebilirmiyim?
Cevap: merhaba efendim seçme şansınız yoktur
Soru: Ses sistemi tv nin üstünde mi , android mi birde ?
Cevap: tvnin içindedir . android değildir.
Soru: kutu içeriğinde duvar askı aparatı varımı
Cevap: Merhaba askı aparatını servisimiz sizlere teminat sağlamaktadır
Soru: Merhaba ürünün üretim yılı nedir ve bu modelde JBL ses sistemi mevcut mu
Cevap: merhaba 2023olup JBL sistemi vardır
Soru: google play var mı yani program indirilebiliniyor mu
Cevap: Hayır efendim. Ürün android işletim sistemli değil. Smart tvdir
Soru: VA panel Vestel 65U9730 65'' 164 Ekran 4K Smart TV almak istiyorum. 1,2 tane ürünün kutusunun dışından SN numarası paylaşabilir misiniz.? Uygun olan ürünü size iletip hemen satın alma işlemini yapacağım.
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz seri no paylaşımı yapılmamaktadır
Soru: Model yili nedir ? Urunde jbl ses sistemi mevcut mudur ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: kumandada ses komut sistemi var mı
Cevap: kumadada sesli komut yok
Soru: çıkış tarihi nedir
Cevap: ürün 2023 seridir.
Soru: ekran parlaklığı Max kaç nit
Cevap: Merhabalar; ürün özelliklerinde bu bilgi paylaşılmamış olup Vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamanızı rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Diğer 165 ekran olanlardan ne farkı var acaba
Cevap: Merhaba efendim modeline göre özellikleri mevcuttur. Yazmış olduğunuz koddaki ürün 4K SMART televizyondur.
Soru: merhaba panel cinsini öğrenmek için sn numarasını paylaşmaniz mümkün müdür?
Cevap: Pazartesi hatırlatın destek olalım sizlere
Cevap: Merhaba konu ile ilgili Vestelden destek alabilirsiniz sağlıklı günler dileriz
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Görsel Galerisi
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Güncel Fiyatı 26130.0 Tl'den Satılmaktadır.
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürün Detayları
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, VESTEL 65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv ürününü 26130.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Kullanıcı Geri Bildirimleri
26130.0 Tl ye satışta olan 65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Her eve şart Cidden çok iyi
Tarih: 04 Mart 2024
Satıcı: incehesap
Yorum: Çok kaliteli görüntü ses muhteşem
İsim: S** E**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün düğün için aldım henüz kurulum yaptırmadım
İsim: Burak U.
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Haziran 2024
Yorum: kargo hizmet kurulum gayet iyi tv fiyatına göre gayet güzel
İsim: E** K**
Tarih: 10 Haziran 2024
Yorum: çok güzel ürün
İsim: K** G**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: görüntü ve ses mükemmel
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: gayet güzel çok memnun kaldık
İsim: A** C**
Tarih: 21 Şubat 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün oldukca kaliteli, Trndyol ve Doğan Group-Vestel Yetkili OnlineBayisine teşekkürler...
Tarih: 15 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel çok beyendik ekran görüntüsü süper
İsim: Sema A.
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Piyasadaki emsallerine göre fiyat çok ama çok uygun.Benim tercih sebebimjbl ses sistemi olmasıydı.Evet tv de jbl marka sistem kullanılmış fakatjbl den beklenen o kalite hissedilmiyor.O kadar jbl lik bir durumu veperformansı da yok.Ben i phone kullanıyorum ekran yansıtma yı bir türlüyapamadım.Ama genel olarak tv tatmin edici tam anlamıyla fiyatperfoDevamını Oku
İsim: Murat İ.
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün ekran boyutu filan güzel ama ekran görüntü kalitesi yeni modelolmasına rağmen farklı markaların eski ürünlerine göre düşük bilginiz olsun.
İsim: ADEM T.
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Hizmet sıfır servis ürünü sadece açıp gidiyor monte yapmıyor kimseyetavsiye etmem almayın paranıza yazık kendi paramla TV yi taktırdım
İsim: Ö** Ş**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: ürün sağ salim geldi ama montaj için üstünde yazılan numara ulaşılamıyorVestel 2 yıl garanti verdi
İsim: H** Y**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: kanal gecisleri yavas,ses berrak degil , arasira karelenme ve goruntubulanikligi var,ayarlardan olmuyor, yayindanda olabilir.. interneti iyi...
Tarih: 17 Mart 2024
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba tv ler güzelde bazı tv kanalları bulun muyor neden?
Cevap: Merhaba;Daha sağlıklı bilgi için Vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamınızı rica eder,iyi bayramlar dileriz
Soru: merhaba bu ürünün garantisi ve kurulumu vestel e mi ait
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün Vestel Türkiye garanti kapsamındadır. Kurulum Vestel yetkili servis tarafından yapılmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar, 65u9730 ürününü alacağım ama üretimde karma panel kullanmış vestel. Ben VA panel bir ürün almak istiyorum. Hangi ürün VA hangi ürün IPS bunu da kutuların dışındaki SN numarasından öğrenebiliyorum. Sizden ricam bana bir iki tane ürünün kutusunun dışından SN numarası paylaşabilirseniz. Uygun olan ürünü size iletip hemen satın alma işlemini yapacağım o SN numaralı ürünün. Biraz karışık bir iş gibi duruyor ama benim için çok önemli yardımcı olursanız çok çok sevinirim. İyi çalışmalar.
Cevap: değerli müşterimiz 1 adet mevcut şuan 8983409300205
Soru: iyi günler. tv sehpasına düşünerek ayak derinliği veya genişliği kaç cm acaba.
Cevap: Tam ölçüleri isterseniz efendim googleden modeli yazıp epey uygulamasından görebileceksiniz
Soru: kurulumu nasıl yapılıyor peki
Cevap: MERHABA KURULUM YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN ÜCRETSİZ YAPILMAKTADIR EFENDİM
Soru: ürünün garanti süresi ne kadardır askı aparatı ücretsiz midir?
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba üründen son 1 adet kalmıs teşhir vs değil değil mi??
Cevap: Ürün kapalı kutu sıfır üründür
Soru: sip verirsem hangi panel olandan gelecek?panel secebilirmiyim?
Cevap: merhaba efendim seçme şansınız yoktur
Soru: Ses sistemi tv nin üstünde mi , android mi birde ?
Cevap: tvnin içindedir . android değildir.
Soru: kutu içeriğinde duvar askı aparatı varımı
Cevap: Merhaba askı aparatını servisimiz sizlere teminat sağlamaktadır
Soru: Merhaba ürünün üretim yılı nedir ve bu modelde JBL ses sistemi mevcut mu
Cevap: merhaba 2023olup JBL sistemi vardır
Soru: google play var mı yani program indirilebiliniyor mu
Cevap: Hayır efendim. Ürün android işletim sistemli değil. Smart tvdir
Soru: VA panel Vestel 65U9730 65'' 164 Ekran 4K Smart TV almak istiyorum. 1,2 tane ürünün kutusunun dışından SN numarası paylaşabilir misiniz.? Uygun olan ürünü size iletip hemen satın alma işlemini yapacağım.
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz seri no paylaşımı yapılmamaktadır
Soru: Model yili nedir ? Urunde jbl ses sistemi mevcut mudur ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: kumandada ses komut sistemi var mı
Cevap: kumadada sesli komut yok
Soru: çıkış tarihi nedir
Cevap: ürün 2023 seridir.
Cevap: Merhabalar; ürün özelliklerinde bu bilgi paylaşılmamış olup Vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamanızı rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Diğer 165 ekran olanlardan ne farkı var acaba
Cevap: Merhaba efendim modeline göre özellikleri mevcuttur. Yazmış olduğunuz koddaki ürün 4K SMART televizyondur.
Soru: merhaba panel cinsini öğrenmek için sn numarasını paylaşmaniz mümkün müdür?
Cevap: Pazartesi hatırlatın destek olalım sizlere
Cevap: Merhaba konu ile ilgili Vestelden destek alabilirsiniz sağlıklı günler dileriz
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Görsel Galerisi
65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
VESTEL 65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led TvFiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL 65u9730 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.