65R754UA9 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Satın Alır Mısınız-

Reyhan

Bilgili
65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Bu Ürünü Almalı Mı?
65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şu Andaki Değeri 21200.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Teknik Açıklamalar

65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Regal 65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 21200.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
21200.0 Tl ye satışta olan 65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 04 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Aşkın Ticaret

Yorum: ürün gayet güzel boyutu ve sesi çok güzel satıcı çok ilgili kargo hızlıtam nir fiyat performans ürünü emeği geçen herkese teşekkürler
Tarih: 16 Eylül 2022
Satıcı: İstereyon

Yorum: Başarılı ürün
İsim: T** K**
Tarih: 18 Ağustos 2022

Yorum: urunu alma kargo kurulum dahil hepsi 8 gun surdu simdilik memnunuzbuyuklugu ozelligi ses kalitesi vs guzel ekran asiri hassas silerkenbile dikkat etmk gerekiyor ben indirimden aldim fiyatina gore begendimtavsiye ederim
İsim: p** c**
Tarih: 28 Haziran 2022

Yorum: yaklaşık 1 yıl oluyor alalı. şimdiye kadar sorun çıkartmadı,memnunum.
İsim: A** E**
Tarih: 13 Şubat 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: Sipariş ettim ama ürünü göndermeden takip kargo kodu geldi sonraöğrendim kargoya verilmemiş bir hafta uğraş sonrası para iadesi aldımdikkat etmek lazım…
İsim: Y** E** Y**
Tarih: 03 Nisan 2023
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: ilgi ve alaka çok iyi kendilerine teşekkür ediyorum , ancak kurulum içinanlaşmalı oldukları firmaya 2 gün boyunca dil döktüm zorla gelipkurdular. Ürün beklentimi fazlası ile karşıladı. 1 puanı montajdolayısıyla kırdım.
Tarih: 28 Eylül 2022

Yorum: 3 günde Sivas'tan Manisa'ya 65" televizyon mü gelir arkadaş.Vallahi helal olsun ne diyeyim. kutusunda bir darbe bile yok televizyonsapasağlam ve on numara beş yıldız.kanal geçişleri güzel görüntü süperdüşünmeden istereyon ve Trendyol dan sipariş verebilirsiniz. teşekkürederim istereyon teşekkürler Trendyol.
İsim: A** T**
Tarih: 20 Eylül 2022

Yorum: kargoda patlamış almadan iade ettim yenisini bekliyordum yaklaşık 1hafta sonra geldi beklediğimden daha iyi fazla para vermeye gerek yokistediğim bütün özellikler var ses harika tatmin edici görüntü de öylefena değil tavsiye ederim servis güzel ilgi ve alaka harika teşekkürler hersey
İsim: M** B**
Tarih: 22 Ekim 2022

Yorum: Son derece ilgili bir satıcı, süreç boyunca sürekli irtibat kurdu veyardımcı oldu. Ürünü kargolarken tarafıma sağlam ulaşması için ekstraolarak önlemler almış. Bu arada üründe Google Asistan mevcut,güncelleme yaptığınız zaman geliyor.
İsim: Umut Ş.
Tarih: 03 Ekim 2021
Satıcı: OVA MAGAZALARI

Yorum: uyduyu ayarlaması listeyi düzenlemesi ölüm ölüm kelimesi kifayetsizkalır Vestel acil olarak kolay bir arayüz uzaktan yüklenmesi şart manuelolarak listeyi yapıyorsun kanal güncellemesi kapalı haldeyken sinyalkaybedecek diye korku içinde kullanıyorsun yok platform için alıyorumdiyorsan sorun yok ama uydu tam bir facia favori oluşturmak imkansız
Tarih: 16 Ekim 2022

65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Ürün internette 4K olarak gözüküyor. Ancak siz Full HD yazmışsınız. Ürünün hakkında kesin bilgi verir misiniz? 4K mı Full HD mi?
Cevap: Ürün 4K efendim

Soru: MERHABALAR İŞLETİM SİSTEMİ ANDROİD Mİ ?
Cevap: Smart TVAndroid

Soru: Tvi ful +ful mü yani herşeyi mevcut mu ful+ful istiyorum
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN.

Soru: Mrb eninin ölçüsü nedir acaba almayı düşünüyorum da duvarıma sığarmı diye endişe ettim
Cevap: merhaba teknik bilgi içn lütfen müşteri hiz arayınız

Soru: merhabalar bu üründe Bluetooth özelliği var mı
Cevap: var efendim

Soru: Merhaba tv'ye telefondan yansıtma yapabiliyor muyuz ?
Cevap: ürün android yapabilirsiniz

Soru: Merhaba üründe sesli komutlu kumanda var mı acaba?
Cevap: Merhaba. Üründe sesli komutlu kumanda bulunmaktadır. Sağlıklı günler.

Soru: Merhaba androit varmı içine
Cevap: Var efendim

Soru: İçinden kumanda çıkıyor mu?
Cevap: Merhaba. Ürün üzerinde kumandası vardır.

Soru: android mi?
Cevap: Merhaba, Ürün androiddir.

Soru: merhabalar android mi TV kaç GB ram ? ve kaç GB hafızası var?
Cevap: Merhaba, ürünümüz androıd bir modeldir. 1.5 GB ram, 8 GB hafızaya sahiptir. Sağlıklı günler dilerim.

Soru: Üründe android var mı, kumanda dahilinde mi ve de ürünü aldıktan ortalama 1.5 - 2 ay sonra kurulumu sağlanır mı
Cevap: Ürün android efendim, sesli kumanda yı ücretli olarak servisten alabilirsiniz, kurulum ücretsiz efendim dilediğiniz zaman yaptırabilirsiniz

Soru: 4K değil sanırım doğru mu
Cevap: Değerli müşterimiz 4K ultra hd ayrıca android

Soru: Tv ölçülerini ögrene bilirmiyim en boy
Cevap: net ölçü yok elimizde efendim müşteri hizmetleri ile görüşerek öğrenebilirsiniz

Soru: Regal 65R754UA9 65 İLE Regal 65R755UA9 65 ARASINDAKİ FARK NEDİR
Cevap: 65r755ua11 ua9 un 2023 güncellenmiş yeni sürüme sahip ürünü

Soru: Merhabalar bu üründe kumandanda sesli komut mevcut mu
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Hayır ama servisten temin edebilirsiniz.

Soru: merhaba ürün android mı
Cevap: android efendim

Soru: işletim sistemi android mi
Cevap: eve efendim

Soru: Merhaba bu ürünün Regal 65R755UA11 ile farkı nedir
Cevap: Merhaba, 65R754UA9 modelimiz Google Android Version 9.0 (Pie) işletim sistemine sahiptir. 65R755UA11 modelimiz ise android versiyon 11 işletim sistemine sahiptir. 65R755UA11 modelimizde HDR10+DOLBY VISION bulunur diğer model de HDR10 bulunmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Seri nosunu öğrenebilir miyim
Cevap: bütün ürünlerin seri nosu farklıdır efendim size hangisi gelecek bilemiyorum depomuz farklı bir yerde

65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

65R754UA9 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki