Elmas
Bilgili
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Mevcut Fiyatı 39800.0 Tl'den Satılmaktadır.
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Memnuniyet Oranı Nedir?
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürün Açıklaması
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 39800.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
39800.0 Tl ye satışta olan 65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: hiçbir olumsuz yoruma itibar etmeyin. televizyon Tek kelimeyle mükemmel.çok uzun süre araştırarak bu televizyonu Almaya karar vermiştim zaten.ve tercihimde yanılmadığını bir kez daha anladım. Normal TV yayınlarıolsun netflix veya Prime video gibi veya YouTube gibi uygulamalarüzerinden izlediğiniz 4K yayın kalitesi Tek kelimeyle müthiş. kanalgeçişleDevamını Oku
İsim: M** L** Y**
Tarih: 26 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: televizyon duvarı kapladı resmen gayet güzel ve kullanışlı kaliteli ..
İsim: Akif K.
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: Görüntü ve kanal gecişleri beklentinin altında, hareketli sahnelerdegörüntü kötü
İsim: Y** s** B**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Ürün paketini 4 ay sonra açtım. Kutudan açıp tv yi çalıştırdığımdaboydan boya çizik gözüküp görüntünün olmadığını gördüm
İsim: furkan t.
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: ANL STORE
Yorum: Çok güzel beğendik sağlam geldi
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Ağustos 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: kargo ve ilgi, alaka çok iyiydi. teşekkürler.
İsim: B** Ç**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Nişanlımla yeni evimize aldık
henüz kullanmadık kurulumunu da yapmadıkyapınca yorum güncellerim
İsim: H** Ö**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: Çok güzel çok beğendim
İsim: E** E**
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: Owner
Yorum: Ürün gerçekten çok iyi aldığım için çok memnunum
İsim: Yiğitcan K.
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Cok basarili bir tv. Sadece arka aydinlatmalari gunduz hicbir iseyaramiyor fakat aksam asiri iyi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: B** A**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Satıcı: ESR
Yorum: Ekranın tamamında ışık sızması var sakın almayın pişman olursunuz
İsim: Melike K.
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: Ürün güzel kurulum başarılı
İsim: o** t** b**
Tarih: 28 Ocak 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: Daha önce ps5 için aynı ürünün 58 inç’ini almıştım.Şimdi salona bunualdık.Satıcı MediaMarkt olması beni almama etken kıldı.Uyguna geldibana.Harika televizyon alın
İsim: G** K**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Mükemmel bi televizyon... lg ve philips arasında kaldım ama çok doğru biseçim. Ambilight özelliği mükemmel odada ışık açmaya gerek kalmıyor.Ürün paketlemesi de mükemmeldi elinize sağlık...
İsim: Çağdaş B.
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: TV BUGUN PHİLİPS YETKİLİ SERVİS TARAFİNDAN DEVREYE ALİNDİ SATİCİYA VESERVİSE İLGİ ALAKALARİ İCİN TESEKKUR EDİYORUM
İsim: B** Ö**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Öncelikle satıcıyı yorumlamak gerekirse ilgi ve alakaları için anındadönüşleri için teşekkür ederim. İşlerini hakkıyla yaptılar. Kargoyagelince (HOROZ LOJİSTİK) asla tavsiye etmiyorum. Çok geç getirdiler aslailetişim numarası yok. Olan numara da sadece şikayet talebi alıyor.Benim evime 2 defa gelmek zorunda kaldılar. Çünkü ilkinde araçta ürünümçıkmDevamını Oku
İsim: F** Y**
Tarih: 06 Haziran 2024
Satıcı: Alvin Online
Yorum: TV çok iyi beğendim.Ama kargo 10 günde geldi.
İsim: S** Ç**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: kargo konusu görselde gördünüz gibi, çok şükür sağlam çıktı,beklediğimden çok daha iyi bir tv
İsim: U** C**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: Ürün gayet başarılı, kargo firması olacakta uluslararasi bir lojistikfirması ile çalışıyorlar. Kapıya kadar sorunsuz bir şekilde teslimedildi. Yetkili servis tarafından kuruldu. Tüm süreçler gayet iyi yonetildi.
İsim: C** Y**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı pixel testinde hiç bir sorun çıkmadı lakin panelışığında bir problem yani kaçak olduğunu farkettim kanal geçişlerinde deaynı ışık sorununu gördüm. Panel kaçağı testinde de bariz görünüyor. Bumarka bir Tv de bunu yaşadığım için çok üzgünüm.
İsim: D** M** D**
Tarih: 13 Kasım 2023
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Merak Edilen Konular
Soru: merhaba ekran 165 ama uzunluğu kaç cm
Cevap: Set Genişliği 1450,0 mm Set Yüksekliği 844,0 mm Set Derinliği 84,0 mm Ürün ağırlığı 23,3 kg Set genişliği (stant ile) 1450.0 mm Set yüksekliği (stant ile) 864.0/903.0 mm Set derinliği (stant ile) 286.0 mm Ürün ağırlığı (+stant) 23.8 kg Kutu genişliği 1600.0 mm Kutu yüksekliği 995.0 mm Kutu derinliği 170.0 mm Ambalajla birlikte Ağırlık 31,0 kg Stant genişliği 813.0/1233.0 mm Stant yüksekliği 31.0/70.0 mm Stant derinliği 286.0 mm 2 stant arasındaki mesafe 813.0/1233.0 mm TV'nin alt kenarına olan stant yüksekliği 31.0/70.0 mm Duvara montaja uyumlu 300 x 300 mm
Soru: slm , ram kac
Cevap: Bellek boyutu(Flash) 16GB*
Soru: sadece uzunluğu kaç cm onu öğrenebilir miyim
Cevap: Genişliği 145 cm , yüksekliği 84 cm
Soru: yani heryerde aynıdır sitede degilmi bu model
Cevap: selamlar büyük ihtimal öyledir
Soru: kolay gelsin 65pus8508pihilpstelevizyon androitve Led isiklimi acaba özelliklerinde öle yaziyo
Cevap: Sağolun evet android ve Ambiligt özelliklidir
Soru: başka bisitedede bu televizyonun andiroiti yok dediler smart dediler anlamadım ben
Cevap: Bu model Google Tv olarak geçiyor , uygulama vs indirebilirsiniz
Soru: Ürün üretim yili nedir Google TV varmi kumanda renk nedir ürün renk nedir
Cevap: Merhaba, ürün model yılı 2023 yılıdır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Bluetooth özelliği var mı
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kutu içerisinde duvara asma aparatı çıkıyor mu
Cevap: Maalesef efendim ayrı olarak satın alabilirsiniz mağazamızdan
Soru: Garanti neresi ne kadar ? kurulum için hangi servisi arıyoruz ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir, garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Ürün yetkili philips servis garantisindemidir? Teşhir spot değildir umarım?
Cevap: Evet Philips garantili. Sıfır üründür
Soru: Ürün android işletim sistemi?
Cevap: Merhaba ürün goggle TV'dir.
Soru: Ürünü alınca kurulumu philips teknik servisin mi yapması lazım?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Ekran anlamam ben Kaç metre
Cevap: Merhaba 165 cm
Soru: Türkiye kanallarını 4K mı izliyoruz yoksa HD mi
Cevap: Genellikle HD oluyor , Netflix Prime video 4K yayın oluyor
Soru: merhaba Google play store var mı üründe
Cevap: Merhaba evet.
Soru: TV'nin ünite ayağı var mı paketde
Cevap: Merhaba televizyon görseldeki gibidir.
Soru: Sesli komut özelliği var mı?
Cevap: Var efendim
Soru: Yenileme hızı nedir?
Cevap: 120 hz dir
Soru: merhabalar kutunun içinden duvara asma aparatı çıkıyor mu
Cevap: çıkmaz efendm
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Detaylı Fotoğraflar
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Mevcut Fiyatı 39800.0 Tl'den Satılmaktadır.
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Memnuniyet Oranı Nedir?
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürün Açıklaması
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 39800.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
39800.0 Tl ye satışta olan 65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: hiçbir olumsuz yoruma itibar etmeyin. televizyon Tek kelimeyle mükemmel.çok uzun süre araştırarak bu televizyonu Almaya karar vermiştim zaten.ve tercihimde yanılmadığını bir kez daha anladım. Normal TV yayınlarıolsun netflix veya Prime video gibi veya YouTube gibi uygulamalarüzerinden izlediğiniz 4K yayın kalitesi Tek kelimeyle müthiş. kanalgeçişleDevamını Oku
İsim: M** L** Y**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: televizyon duvarı kapladı resmen gayet güzel ve kullanışlı kaliteli ..
İsim: Akif K.
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: Görüntü ve kanal gecişleri beklentinin altında, hareketli sahnelerdegörüntü kötü
İsim: Y** s** B**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Ürün paketini 4 ay sonra açtım. Kutudan açıp tv yi çalıştırdığımdaboydan boya çizik gözüküp görüntünün olmadığını gördüm
İsim: furkan t.
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: ANL STORE
Yorum: Çok güzel beğendik sağlam geldi
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Ağustos 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: kargo ve ilgi, alaka çok iyiydi. teşekkürler.
İsim: B** Ç**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: Nişanlımla yeni evimize aldık
İsim: H** Ö**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: Çok güzel çok beğendim
İsim: E** E**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Ürün gerçekten çok iyi aldığım için çok memnunum
İsim: Yiğitcan K.
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Cok basarili bir tv. Sadece arka aydinlatmalari gunduz hicbir iseyaramiyor fakat aksam asiri iyi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: B** A**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Satıcı: ESR
Yorum: Ekranın tamamında ışık sızması var sakın almayın pişman olursunuz
İsim: Melike K.
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel kurulum başarılı
İsim: o** t** b**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Daha önce ps5 için aynı ürünün 58 inç’ini almıştım.Şimdi salona bunualdık.Satıcı MediaMarkt olması beni almama etken kıldı.Uyguna geldibana.Harika televizyon alın
İsim: G** K**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Mükemmel bi televizyon... lg ve philips arasında kaldım ama çok doğru biseçim. Ambilight özelliği mükemmel odada ışık açmaya gerek kalmıyor.Ürün paketlemesi de mükemmeldi elinize sağlık...
İsim: Çağdaş B.
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: TV BUGUN PHİLİPS YETKİLİ SERVİS TARAFİNDAN DEVREYE ALİNDİ SATİCİYA VESERVİSE İLGİ ALAKALARİ İCİN TESEKKUR EDİYORUM
İsim: B** Ö**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Öncelikle satıcıyı yorumlamak gerekirse ilgi ve alakaları için anındadönüşleri için teşekkür ederim. İşlerini hakkıyla yaptılar. Kargoyagelince (HOROZ LOJİSTİK) asla tavsiye etmiyorum. Çok geç getirdiler aslailetişim numarası yok. Olan numara da sadece şikayet talebi alıyor.Benim evime 2 defa gelmek zorunda kaldılar. Çünkü ilkinde araçta ürünümçıkmDevamını Oku
İsim: F** Y**
Tarih: 06 Haziran 2024
Satıcı: Alvin Online
Yorum: TV çok iyi beğendim.Ama kargo 10 günde geldi.
İsim: S** Ç**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: kargo konusu görselde gördünüz gibi, çok şükür sağlam çıktı,beklediğimden çok daha iyi bir tv
İsim: U** C**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: Ürün gayet başarılı, kargo firması olacakta uluslararasi bir lojistikfirması ile çalışıyorlar. Kapıya kadar sorunsuz bir şekilde teslimedildi. Yetkili servis tarafından kuruldu. Tüm süreçler gayet iyi yonetildi.
İsim: C** Y**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı pixel testinde hiç bir sorun çıkmadı lakin panelışığında bir problem yani kaçak olduğunu farkettim kanal geçişlerinde deaynı ışık sorununu gördüm. Panel kaçağı testinde de bariz görünüyor. Bumarka bir Tv de bunu yaşadığım için çok üzgünüm.
İsim: D** M** D**
Tarih: 13 Kasım 2023
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Merak Edilen Konular
Soru: merhaba ekran 165 ama uzunluğu kaç cm
Cevap: Set Genişliği 1450,0 mm Set Yüksekliği 844,0 mm Set Derinliği 84,0 mm Ürün ağırlığı 23,3 kg Set genişliği (stant ile) 1450.0 mm Set yüksekliği (stant ile) 864.0/903.0 mm Set derinliği (stant ile) 286.0 mm Ürün ağırlığı (+stant) 23.8 kg Kutu genişliği 1600.0 mm Kutu yüksekliği 995.0 mm Kutu derinliği 170.0 mm Ambalajla birlikte Ağırlık 31,0 kg Stant genişliği 813.0/1233.0 mm Stant yüksekliği 31.0/70.0 mm Stant derinliği 286.0 mm 2 stant arasındaki mesafe 813.0/1233.0 mm TV'nin alt kenarına olan stant yüksekliği 31.0/70.0 mm Duvara montaja uyumlu 300 x 300 mm
Soru: slm , ram kac
Cevap: Bellek boyutu(Flash) 16GB*
Soru: sadece uzunluğu kaç cm onu öğrenebilir miyim
Cevap: Genişliği 145 cm , yüksekliği 84 cm
Soru: yani heryerde aynıdır sitede degilmi bu model
Cevap: selamlar büyük ihtimal öyledir
Soru: kolay gelsin 65pus8508pihilpstelevizyon androitve Led isiklimi acaba özelliklerinde öle yaziyo
Cevap: Sağolun evet android ve Ambiligt özelliklidir
Soru: başka bisitedede bu televizyonun andiroiti yok dediler smart dediler anlamadım ben
Cevap: Bu model Google Tv olarak geçiyor , uygulama vs indirebilirsiniz
Soru: Ürün üretim yili nedir Google TV varmi kumanda renk nedir ürün renk nedir
Cevap: Merhaba, ürün model yılı 2023 yılıdır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Bluetooth özelliği var mı
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kutu içerisinde duvara asma aparatı çıkıyor mu
Cevap: Maalesef efendim ayrı olarak satın alabilirsiniz mağazamızdan
Soru: Garanti neresi ne kadar ? kurulum için hangi servisi arıyoruz ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir, garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Ürün yetkili philips servis garantisindemidir? Teşhir spot değildir umarım?
Cevap: Evet Philips garantili. Sıfır üründür
Soru: Ürün android işletim sistemi?
Cevap: Merhaba ürün goggle TV'dir.
Soru: Ürünü alınca kurulumu philips teknik servisin mi yapması lazım?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Ekran anlamam ben Kaç metre
Cevap: Merhaba 165 cm
Soru: Türkiye kanallarını 4K mı izliyoruz yoksa HD mi
Cevap: Genellikle HD oluyor , Netflix Prime video 4K yayın oluyor
Soru: merhaba Google play store var mı üründe
Cevap: Merhaba evet.
Soru: TV'nin ünite ayağı var mı paketde
Cevap: Merhaba televizyon görseldeki gibidir.
Soru: Sesli komut özelliği var mı?
Cevap: Var efendim
Soru: Yenileme hızı nedir?
Cevap: 120 hz dir
Soru: merhabalar kutunun içinden duvara asma aparatı çıkıyor mu
Cevap: çıkmaz efendm
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Detaylı Fotoğraflar
65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 65PUS8508 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.