KumdanKale
Bilgili
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Tavsiye Eder Misiniz?
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Anlık Fiyatı 23999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Bilgisi
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 23999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
23999.0 Tl ye satışta olan 65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Görüntü kalitesi çok iyi, çok şık bir görünüme sahip. memnun kaldım.kargolama çok güvenli yapıldı.
İsim: Z** S**
Tarih: 11 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstereyon
Yorum: cok memnun kaldım paketleme ozenliydi kurulum yapmadık sadece biraz geç geldi
İsim: S** D**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: Sorunsuz geldi henüz kullanmadım
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Haziran 2024
Yorum: çok memnunum kullanıyorum tavsiye ederim
İsim: MUSTAFA D.
Tarih: 24 Haziran 2023
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: Ürün bekledigimden daha iyi görüntü ses gayet güzel parasına göre cokiyi bir Ürün teşekkür ederiz
İsim: **** ****
Tarih: 16 Kasım 2022
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: Çok memnunuz beğendik
İsim: A** B**
Beden: 18 Ekim 2022
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: harika bir tv,görüntü de şahane, fiyat da en uygunuydu,2 günde elimizeulaştı, gönül rahatlığıyla alınır.
İsim: Y** K**
Tarih: 10 Ekim 2022
Yorum: tv çok güzel, görüntü kalitesi de güzel ,yalnız indirmek istediğimherşeyi bulamıyorum onu anlamadim ,bu tv ler şuan 7000 den başlıyo, 3daha vereyim marka olsun diyosan bunu al
İsim: M** A**
Tarih: 27 Eylül 2022
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: Ürün çok güzel teşekkür ederim on numara beş yıldız sadece faturamıda gönderirseniz
İsim: Sevda B.
Tarih: 25 Ekim 2022
Satıcı: AKILAR BEYAZ EŞYA
Yorum: merhaba ürün elime sorunsuz ulaştı ancak ben bunun kurulumunu şuanyapmak istemiyorum ilerleyen zamanda yapacağım o tarihte servistenyararlanabiliyor muyum ve garantisi kurulum yapıldıktan sonra mıbaşlıyor ?
Tarih: 10 Temmuz 2023
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Akıllarda Kalan Sorular
Soru: akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhabalar evet akıllı kumanda var
Soru: Ürün android mi
Cevap: Merhaba Değerli müşterimiz Evet android'dir
Soru: sesli komut özelliği varmi
Cevap: Var efendim
Soru: google play store var mı?
Cevap: Merabalar ürün android ve evet var
Soru: merhaba ürün sepete ekleme esnasında trendiyol 1 yıldan 3 yıla kadar ekstra Garanti ücreti yansıtıyor ürün kendiliğinden garantisi yokmu ekstramı garanti yaptırılıyor onu tam olarak anlayamadım bilgilendirme yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar dilerim.
Cevap: 3 yıl garantisi var dilerseniz ek garanti de alabilirsiniz ek garanti alırsanız üretici garantisi bitince sizin aldığınız ek garanti devreye girer
Soru: Akıllı kumanda özelliği var mı
Cevap: Merhaba Değerli müşterimiz akıllı kumanda mevcuttur
Soru: Optik ses çıkışı varmıdır?
Cevap: Merhaba; Ses Ses Çıkışı: 2x8W Ses: Stereo Ses Formatları: AAC, MP3, WAV, WMA
Soru: Çok teşekkür kimse zarar görmesin
Cevap: Umarım zarar görmez Allah’ın izniyle
Soru: peki bir arızası olduğunda aradığımızda hangi servis gelecek ve kaç yıl kendinden garantisi var
Cevap: ürüne profilo yetkili servisi gelecek garanti süresi üç yıldır efendim
Soru: 2022 model mi ?
Cevap: Merhaba ; 2022 modeldir
Soru: Merhaba google arama motoru üzerinden dizi film vs izleyebilir miyim
Cevap: Evet efendim.
Soru: merhabalar ürün özelliğinde model yılı 2021 2021 mi yoksa 2023 mü artı ürün içeriğinde askı aparatı varmı kurulumu ücretsizmi ilginiz için teşekkürler iyi çalışmalar.
Cevap: Ürünün yeni model yılı gelecek size efendim kurulum ücretsizdir aparat ücretlidir
Soru: Kolay gelsin Telefon görüntü aktarma özelliği var mı acaba
Cevap: Evet efendim var
Soru: Peki 1 ekime kadar fiyat artma durumu var mı
Cevap: Olabilir fiyatlarımız sürekli güncelleniyor
Soru: ürün 165 ekranmı ?
Cevap: EVET EFENDİM 165 EKRAN
Soru: Akıllı kumanda varmı
Cevap: merhaba hayır bulunmamakta
Soru: duvara asma. aparatı içinde mi acaba
Cevap: merhaba vardır efnedım
Soru: mrb ıyı calısmalar yerınız nerde acaba .
Cevap: Merhaba , Mağazamız İzmir’de efendim
Soru: İki sorum var ilki kurulumunu ürün gelince profilo yetkili sevrisi ücretsiz kurulum montaj yapabiliyor mu? İkincisi ürünün hz hızı ve dahili depolama alanı nekadar
Cevap: Evet efendim servis yapıyor ücretsiz 60 hz dir
Soru: urun tek rengmi beyaz giri ne bilim daha farkli bir rengi mevcutmu model yili yeni olan tercihimdirr
Cevap: 65PA525ESG gri çıtalı modeli gönderilecektir efendim ürünün yeni sürümüdür.
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürünün Detaylı Resimleri
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Anlık Fiyatı 23999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Bilgisi
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 23999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
23999.0 Tl ye satışta olan 65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Görüntü kalitesi çok iyi, çok şık bir görünüme sahip. memnun kaldım.kargolama çok güvenli yapıldı.
İsim: Z** S**
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: cok memnun kaldım paketleme ozenliydi kurulum yapmadık sadece biraz geç geldi
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: Sorunsuz geldi henüz kullanmadım
İsim: A** K**
Beden: 26 Haziran 2024
Yorum: çok memnunum kullanıyorum tavsiye ederim
İsim: MUSTAFA D.
Tarih: 24 Haziran 2023
Yorum: Ürün bekledigimden daha iyi görüntü ses gayet güzel parasına göre cokiyi bir Ürün teşekkür ederiz
İsim: **** ****
Tarih: 16 Kasım 2022
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: Çok memnunuz beğendik
İsim: A** B**
Beden: 18 Ekim 2022
Yorum: harika bir tv,görüntü de şahane, fiyat da en uygunuydu,2 günde elimizeulaştı, gönül rahatlığıyla alınır.
İsim: Y** K**
Tarih: 10 Ekim 2022
Yorum: tv çok güzel, görüntü kalitesi de güzel ,yalnız indirmek istediğimherşeyi bulamıyorum onu anlamadim ,bu tv ler şuan 7000 den başlıyo, 3daha vereyim marka olsun diyosan bunu al
İsim: M** A**
Tarih: 27 Eylül 2022
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: Ürün çok güzel teşekkür ederim on numara beş yıldız sadece faturamıda gönderirseniz
İsim: Sevda B.
Tarih: 25 Ekim 2022
Satıcı: AKILAR BEYAZ EŞYA
Yorum: merhaba ürün elime sorunsuz ulaştı ancak ben bunun kurulumunu şuanyapmak istemiyorum ilerleyen zamanda yapacağım o tarihte servistenyararlanabiliyor muyum ve garantisi kurulum yapıldıktan sonra mıbaşlıyor ?
Tarih: 10 Temmuz 2023
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Akıllarda Kalan Sorular
Soru: akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhabalar evet akıllı kumanda var
Soru: Ürün android mi
Cevap: Merhaba Değerli müşterimiz Evet android'dir
Soru: sesli komut özelliği varmi
Cevap: Var efendim
Soru: google play store var mı?
Cevap: Merabalar ürün android ve evet var
Soru: merhaba ürün sepete ekleme esnasında trendiyol 1 yıldan 3 yıla kadar ekstra Garanti ücreti yansıtıyor ürün kendiliğinden garantisi yokmu ekstramı garanti yaptırılıyor onu tam olarak anlayamadım bilgilendirme yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar dilerim.
Cevap: 3 yıl garantisi var dilerseniz ek garanti de alabilirsiniz ek garanti alırsanız üretici garantisi bitince sizin aldığınız ek garanti devreye girer
Soru: Akıllı kumanda özelliği var mı
Cevap: Merhaba Değerli müşterimiz akıllı kumanda mevcuttur
Soru: Optik ses çıkışı varmıdır?
Cevap: Merhaba; Ses Ses Çıkışı: 2x8W Ses: Stereo Ses Formatları: AAC, MP3, WAV, WMA
Soru: Çok teşekkür kimse zarar görmesin
Cevap: Umarım zarar görmez Allah’ın izniyle
Soru: peki bir arızası olduğunda aradığımızda hangi servis gelecek ve kaç yıl kendinden garantisi var
Cevap: ürüne profilo yetkili servisi gelecek garanti süresi üç yıldır efendim
Soru: 2022 model mi ?
Cevap: Merhaba ; 2022 modeldir
Soru: Merhaba google arama motoru üzerinden dizi film vs izleyebilir miyim
Cevap: Evet efendim.
Soru: merhabalar ürün özelliğinde model yılı 2021 2021 mi yoksa 2023 mü artı ürün içeriğinde askı aparatı varmı kurulumu ücretsizmi ilginiz için teşekkürler iyi çalışmalar.
Cevap: Ürünün yeni model yılı gelecek size efendim kurulum ücretsizdir aparat ücretlidir
Soru: Kolay gelsin Telefon görüntü aktarma özelliği var mı acaba
Cevap: Evet efendim var
Soru: Peki 1 ekime kadar fiyat artma durumu var mı
Cevap: Olabilir fiyatlarımız sürekli güncelleniyor
Soru: ürün 165 ekranmı ?
Cevap: EVET EFENDİM 165 EKRAN
Soru: Akıllı kumanda varmı
Cevap: merhaba hayır bulunmamakta
Soru: duvara asma. aparatı içinde mi acaba
Cevap: merhaba vardır efnedım
Soru: mrb ıyı calısmalar yerınız nerde acaba .
Cevap: Merhaba , Mağazamız İzmir’de efendim
Soru: İki sorum var ilki kurulumunu ürün gelince profilo yetkili sevrisi ücretsiz kurulum montaj yapabiliyor mu? İkincisi ürünün hz hızı ve dahili depolama alanı nekadar
Cevap: Evet efendim servis yapıyor ücretsiz 60 hz dir
Soru: urun tek rengmi beyaz giri ne bilim daha farkli bir rengi mevcutmu model yili yeni olan tercihimdirr
Cevap: 65PA525ESG gri çıtalı modeli gönderilecektir efendim ürünün yeni sürümüdür.
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürünün Detaylı Resimleri
65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Profilo 65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo 65PA525EG 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.