65C845 65- 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Zeliha

Bilgili
65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Güncel Satış Fiyatı 64999.0 Tl'den Satılmaktadır.

65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Gerçekten İyi Mi?

65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.9 .

65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünün Detayları

_x000D_

TCL >_x000D_

65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, TCL 65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 64999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
64999.0 Tl ye satışta olan 65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.9

Yorum: Kargo süresi çok uzun sürdü. Kurulum için iki günde gelemeyen servisarıza durumunda kaç günde gelir bilmiyorum. Kısacası TCL macerasıbaşlamadan sona erdi
İsim: M** Ç**
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: beğendim fiyat performans ürünü
İsim: M** E**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: ekranı kırık ürün gönderildi (servis raporuyla tespit edildi) fakat iade edemiyoruz
İsim: O** C**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Satıcı: PAR Home&Tech

Yorum: Ürün gayet güzel ve bu fiyata alınabilecek en iyi 65 inch MiniLEd QLEDTV. Görüntü kalitesi ve ses sistemi çok iyi. Ceva lojistik teslimatı çoksürdü yaklaşık ürün aldıktan sonra 1 haftaya ulaştı ürün elime. hattaCeva telimat şubesini arayıp rica minnetle hafif hızlandırabildim süreci.
İsim: E** D**
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: Merhaba. TCL 65C845 model cihazı çok uzun araştırmalar sonucu almayakarar verdim. Ürünü 49.999tl’ye Trendyol kendi satıcı olduğu şekildealdım ve kazan deposundan gönderildi. Kesinlikle sürprizle karşılaşmakistemiyorsanız kurumsal firmalardan satın alın, neticede az para değil.3.09.2024 tarihinde sipariş verdikten sonra 4.09.2024 ertesi gün CevaLojiDevamını Oku
İsim: Onur D.
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: ürünü iade ettik. sagolsun trednyol iki haftadır iadesini inceliyor vebiz borcu ödemeye devam ediyoruz. şaka gibi bu kadar ilgisizlik olamaz.güvenip satıcısı trednyol diye aldık cok pişmanız.
İsim: N** P** K** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Ekim 2023

65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: wi-fi var mı internet bağlanıyorum
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İkinci soruma da cevap verebilir misiniz ?
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Merhaba ürün Q Mini LED teknolojisine sahip midir?
Cevap: Merhaba, ürün Quantum Mini LED özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: tlc 65c845 televizyon google tv ve mini led teknolojisine sahip mi?teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürünümüz LED'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürüb “TCL 65C845 65 inç 4K Q-MiniLED Google TV Siyah” mıdır?
Cevap: Merhaba, ürün TCL 65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV'dir. Siyah renktedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Cihaz miniled midir?
Cevap: Merhaba, ürün Quantum Mini LED özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Tlc 65c845 google tv mı
Cevap: Merhaba, ürün TCL 65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV'dir. Siyah renktedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kutu içeriğinde ne bulunuyor aceba
Cevap: Merhaba, uydu alıcılı smart led tv gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün x2 güncellenmiş üst versiyonumu ? Android 12 ile mi gelmekte ? Kutunun üstünde Arsenal logosu var ise güncel versiyondur
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi Android TV 11 (R). İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Garantisi bilcom mu
Cevap: Merhaba, evet Bilcom olmaktadır. Teşekkürler.

Soru: teşhir ürün mü sıfır ürün mü? teknik servis Elazığ'da var mı kurulum için
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Sıfır kapalı kutu gönderilmektedir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: 75 inci var mı acaba
Cevap: merhaba 65 inç mevcut

Soru: Tv Eni ne kadar?
Cevap: Merhaba, TV genişliği 1446.5 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulum nasıl oluyor ürün geldikten sonra biz mi ariyoruz servisi? bir de duvara askı aparatı varmı kutu da
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: mini led tv.mi.?

Soru: Merhaba. Google TV varmı acaba?
Cevap: Merhaba, üründe Google Assistant bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Yanıt için sağolun.. kurulumu hangi servis yapıyor
Cevap: Biz teşekkür ederiz efendim TCL yetkili Servisi ücretsiz kurulum yapmaktadır 

Soru: merhaba bu üründe panel olarak VA panel mi kullanılıyor?
Cevap: Merhaba, alıcılar VA'dır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhabalar bu üründe kulaklık hediyesi mevcutmu?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: Merhaba ürün teşhir midir?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

65C845 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki