58p633 58- 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Tavsiye Eder Misiniz-

Sibel

Bilgili
58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Alanlar Memnun Mu?
58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Şu Andaki Fiyatı 26500.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Kullanıcılar Memnun Mu?

58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Ürün Hakkında Bilgi

58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Ürününün Satıcısı, TCL 58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 ürününü 26500.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 En Son Yapılan Yorumlar
26500.0 Tl ye satışta olan 58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Bu televizyonu baya araştırarak aldım. Ve beklediğimin çok çok üstündememnun kaldım. Televizyon her yönüyle mükemmel. Özellikle Google Tvolması ve kumandadan sesli Google asistanın mükemmel derecede iyiçalışması diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AKA TEKNOLOJİ

Yorum: harika cihaz fiyat performans zirve çok araştırdım en iyisi bu
İsim: s** k**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: F2G_Tech

Yorum: fazla para verip pahalı marka tvleri almaya hiç gerek yok
İsim: A** K**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: bizimevinmutfagi

Yorum: Ürün elime ulaşmalı 5 gün oldu geldiği gün genel merkezi aradığım dakaydımı oluşturdum ertesi gün arayıp kurulumu hemen yaptılar şu ankullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim
İsim: F** C** g**
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: Depomsun

Yorum: satıcı çok ilgili bizzat teslim yaptı ilgi ve alakası için teşekkürler.Ürün performansı android ara yüzü ve görüntü kalitesi çok iyi
İsim: y** ç**
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: ürün kırık hatta parçalanmış geldi Bir haftadır değişim veya İade içinuğraşıyorum servis raporu da paylaştım ve hala çözüm sunulamadı çözümsunulursa yorumu güncelleyeceğim Aksi halde tüketici hakem heyetine gideceğim
İsim: A** Ş**
Tarih: 19 Aralık 2023

58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: ürünün garantisini varmıydı kaçak falan değil demi
Cevap: ürün yıl Tcl garantilidir kapalı kutu hiç açılmamış ambalajında gönderildi

Soru: ürününüz açılmamış ve tamir görmemiş ise sıkıntı yok , cihazın kendi servisine itimadınız yokmu
Cevap: Ürün sıfır sorun çıkmayacağından biz eminiz

Soru: Ürünün üretim yılı nedir?
Cevap: 2022 edensin

Soru: ürün kutusunda askı aparatı varmı ?
Cevap: Merhaba hayır

Soru: Merhaba en iyi ekran görüntü kaliyeti ve parlaklık vs, nasıl ayarı kaç olmalı acaba
Cevap: gözünüze göre ayarlamalısınız

Soru: kurulum ücretsiz mi? kim kuruyor
Cevap: Merhaba evet kurulum ücretsiz TCL yetkili servisleri kurulum yapiyor Koç holdinge bağlı Bilkom garanti

Soru: akıllı kumanda varmı digiturk dsmart kumanda edebilirmiyiz tv nin kumandasiyla
Cevap: Mrbalr efendim maalesef her cıhazın kumandası farklıdır efendim

Soru: Merhaba cihaz p633 mü 635 mi bilgi verirmisiniz konu hakkinda
Cevap: P633 dür yazandır

Soru: Kolay gelsin kumandada sesli komut özelliği var mı?
Cevap: Merhaba var

Soru: harici kamera desteği varmıdır bu özellik benim için onemlidir
Cevap: Merhabalar ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı Bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Google playdan uygulama iniyor mu
Cevap: Evet efendim

Soru: Tcl 58p633 ile 58p635 farkı nedir hangisi daha iyi
Cevap: Herhangi bir fark yok ürünler de

Soru: Merhaba. Ürünün işletim sistemi Android mi? Google Play'den uygulama indirmek mümkün mü? Birde en önemlisi, ürün sıfır kutulu mu? Outlet ürün mü?
Cevap: Merhabalar ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı Bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ekran yansıtma özelliği var mı acaba
Cevap: Açıklamada dır internetten video izleyiniz ğrğrne ait tüm sorularınızı yanıtlar

Soru: hdmi 2.1 var mi

Soru: merhaba ürün Google TV yazıyor smart mı android mi yada ikisi de değil mi?
Cevap: merhaba google tv

Soru: Kurulum için biz mi arayacağız yoksa servis mi bizi arayacak
Cevap: Merhaba siz servisi arayarak randevu alacaksınız

Soru: bulut ve kumanda akillimi

Soru: Merhaba p635 ile farkı nedir ? Ve de hangi yıl üretimi ?

Soru: 58p633 ile 58p635 arasındaki fark nedir ?
Cevap: Merhaba, P633 Serisi 2023 yılında üretilmiştir. TCL tarafından verilen bilgilerde donanımsal yada yazılımsal bir fark bulunmamaktadır. Detaylı ve daha net bilgi için TCL müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla.

58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

58p633 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Smart Led Tv Tv-p635 En Uygun Satış Linki