58- - 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) En Düşük Fiyat Nerede-

Belgin

Bilgili
58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) En Ucuzu Nerede Bulunur?
58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Güncel Fiyatı 16999.0 Tl'den Satılmaktadır.

58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Detaylı Açıklama

DİKKAT! İHRACAT FAZLASI 2 YIL GARANTİLİ REFURBISHED ÜRÜNDÜR, DIŞ AMBALAJ YENİLENMİŞ OLUP ÜRÜN VE SIFIRDIRİncelemekte olduğunuz ürün Avrupa'nın En Büyük, Dünya'nın 3. En Büyük Tek Alana Kurulu Fabrikası VESTEL Tarafından Avrupa Başta Olmak Üzere 155 Ülke İçin Üretilmiş Ekstra Kaliteli ve Donanımlı İhracat Fazlası Ürünüdür, Ürün Üretime Ait Model Kodu 58UL2063DG Olacak Olan Bu Kod Üzerinden Yurtdışı Sitelerde Detaylı Araştırma Yapılabilir.2 Yıl Vestel Servis Güvencesi ile Adrese Ücretsiz Hizmet Kapsamında Tam Garantilidir, Yurtiçi Piyasa İçin Üretilen Ürünlerden Malzeme Kalitesi Olarak Daha İyidir ve Daha Fazla Kalite Kontrol Testine Tabii Tutulduğundan Arıza Riski Daha Düşüktür. Çeşitli Vergi Muafiyetlerinden Dolayı Fiyatlardan Satışa Sunulan Son Derece Kaliteli ve Donanımlı Ürünümüz Stoklarla Sınırlıdır, Sürekli Satışa Sunulamamaktadır. #GururlaYerliÜrün Özellikleri:Akıllı eğlence için çok yönlü yetenekDahili WiFi, üçlü tuner ve akış işlevine sahip Smart TV TOSHIBA Smart TV, bugün televizyonu siz ve aileniz için bir deneyim haline getiren her şeyi zarif bir tasarımda bir araya getiriyor. Görüntü, 4K UHD çözünürlüğü ve etkileyici netlik ve dinamiklere sahip modern LED teknolojisi ile etkileyicidir. Entegre hoparlörler (20 watt RMS), Dolby audio özellikli entegre hoparlör kutusu sayesinde size eviniz için mükemmel bir ses deneyimi sunar Sınırsız TV keyfiEntegre üçlü tuner DVB-C/T2/S2 sayesinde, TV programlarını uydu, kablo veya anten üzerinden, herhangi bir ek alıcı olmadan doğrudan TV'nizde alabilirsiniz. Ayrıca 3x HDMI (CEC + ARC), multimedya oynatıcılı 2x USB gibi çok sayıda bağlantı resim, video veya müzik, CI+ ve çok daha fazlasının oynatılmasını sağlar. multimedya esnekliği ve çeşitliliği için. Dolby Vision HDR Immersive Dolby Vision HDR, HDR10 ve HLG (Hybrid Log Gamma) sayesinde daha da muhteşem görüntüler yaşayabilirsiniz. Daha ince tonlamalara ve daha yüksek kontrastlara sahip genişletilmiş renk gamı, görüntülerin her zamankinden daha canlı görünmesini sağlar Süper çözünürlük ve mikro karartmaSüper Çözünürlük Yükseltme, görüntü kalitesini yapay olarak optimize etmek için 4K'dan yapılmayan çeşitli içerikleri ölçeklendirir. Mikro karartma, daha ince tonlamalarla daha iyi görüntü kalitesi için arka ışık kontrastını iyileştirir. Böylece optimum kontrast oranıyla daha da keskin görüntüler yaşayabilirsiniz.ULTRAHD - 3840x2160p piksel ekran çözünürlüğüHDR - En gelişmiş görüntü, renk ve parlaklık optimizasyonuDVB-S2 - Dahili 4K uydu alıcısı sayesinde kablo karşaması olmaksızın tek kumanda ile kullanımDİNAMİK KONTRAST - En iyi görüntü işlemcisi sayesinde daha koyu siyahlar, daha parlak beyazlar.SMART TV - Facebook, Twitter, Youtube, Netflix, PuhuTV, BluTV, TivibuWEB vs. Vestel uygulama marketindeki 300+ uygulamadan ücretsiz faydalanabilirsiniz. Çeşitli uygulama ve oyunları dahili hafızasına yükleyebilirsiniz. Ayrıca kumandanızda bulunan Youtube, Netflix, Prime, +1 Favori uygulama tuşları ile tek tıkla ulaşabilirsiniz.WIFI - Herhangi bir kablo olmaksızın kablosuz ağ bağlantısı yapabilirsinizWIDI - İster telefon, ister tablet, ister bilgisayarınız ekranını kablosuz olarak ekrana yansıtmanızı sağlarBLUETOOTH - Dahili bluetooth sayesinde uyumlu olan höparlörlerinizi kablosuz olarak bağlayabilir, sesi eşitleyebilirsiniz.1800HZ SMR - Konvansiyonel TV'lere oranla onlarca kata varan ekran yenilenme sıklığı sayesinde hareket halindeki görüntülerde maksimum verim sağlarDVB-T/C TUNER - İlgili üründe karasal tuner ve kablo yayın tuneri mevcuttur.Dolby Atmos - Sadece gözlerinizi değil, kulaklarınızı da düşündük, TV'niz Dünyanın en iyi dijital ses düzenleyicilerinden lisanslı Dolby Vision yazılımına sahiptir.Servis Kurulumu İsteğe Bağlı (Şart Değildir) ve Ücretlidir, Garantiniz Fatura Tarihi İtibari ile Başlamaktadır.Ürün Vestel Tarafından Üretilmiştir, Kutu Açılışı Sonrası Tüm Satış Sonrası Hizmetleri Vestel Müşteri Hizmetleri Tarafından Sağlanmaktadır.

58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Ürününün Satıcısı, Toshiba 58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) ürününü 16999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Ürün Hakkındaki Yorumlar
16999.0 Tl ye satışta olan 58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: bu fiyata bu kadar özellik beklemiyodum şaşırtıcı derecede memnun kaldım
İsim: s** ç**
Tarih: 17 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ExportDeposu

Yorum: Çok teşekkür ettim birebir aynı geldi
İsim: **** ****
Tarih: 08 Kasım 2023

Yorum: merhaba biz ürünü aldık 1 haftaya yakın zaman geçti ama kurulum içinkimse gelmedi. cevap verirseniz hala bekliyoruz
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024

58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: TV'nin ölçülerini öğrenebilir miyim
Cevap: Genişliği (Ayaklı) 1294 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 786 mm TV Derinliği (Ayaklı) 241 mm TV Genişliği (Ayaksız) 1294 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 752 mm TV Derinliği (Ayaksız) 33 (66) mm

Soru: Üretim yılı kaç ürünün modeli yazmıyor da bakamadım
Cevap: 2024 model güncel üretim ürünleri gönderilmektedir

Soru: ürünün boyu kaç cm 1.30cm üniteme sığar mı
Cevap: Ürün 130,5cm genişliğindedir. Ayaklar arası 110cmdir.

Soru: garanti kaç yıl
Cevap: Satış sayfası detaylı ve günceldir. 2 yıl garantilidir.

Soru: Merhabalar, Google, you tube sesli arama özelliği var mıdır?
Cevap: Hayır fakat satışlarımız arasındaki 58ua2063 modelinde mevcuttur.

Soru: exxen bein sport vb şeyler varmı
Cevap: Evet, exxen ve bein dahil 500+ uygulamadan faydalanabilirsiniz.

Soru: merhaba, ürün android mi? google play varmı?
Cevap: Bu ürün Toshiba işletim sistemine sahip Smart TV'dir kendi uygulama marketi mevcuttur, satışlarımız arasında android işletim sistemli olarak modeli de mevcuttur.

Soru: ekran yenileme kac hz
Cevap: 1800hz'dir.

Soru: Garantisi nasıl ihracat fazlası mı, firma veya ithalatçı garanti mi
Cevap: Vestel Türkiye Garantilidir.

Soru: Android hangisinde var
Cevap: 58UA2063 Modeli Bu Ürünün Aynısı Fakat Android İşletim Sistemli Olan Versiyonudur.

Soru: ayakları arasındaki mesafeyi öğrenebilirmiyim TV ünitesi ile beraber almak istiyorum
Cevap: İki ayak arasında 120cm mesafedir.

Soru: İp TV yüklü mü
Cevap: Satışlarımız arasında aynı ürünün android işletim sistemine sahip olanı var, onu tercih etmenizi öneririz google play store üzerindeki tüm uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

Soru: wifi özeliği var mi?
Cevap: WIFI (kablosuz ağ bağlantısı) WIDI (kablosuz ekran paylaşımı) Bluetooth (Kablosuz ses ve dosya paylaşımı) Tamamı mevcuttur.

Soru: Q LED mi acaba??
Cevap: DLED (Direct Led) tv'dir.

Soru: kurulum ücretlimidir ne kadar
Cevap: Vestel servislerince ücretsiz sağlanmaktadır

Soru: Android mi
Cevap: Hayır, bu ürün kendi işletim sistemi smart tv'dir. Satışlarımız arasında 58UA2063 kodlu ürün bu ürünün aynısının android işletim sistemli versiyonudur.

58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

58" / 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Dled Tv (İHRACAT ÜRÜNÜ) En Uygun Satış Linki