55UQ75006 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Tavsiye Eder Misiniz-

Fusun

Bilgili
55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Güncel Fiyatı 24999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Alanlar Memnun Mu?

55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Hakkında yaklaşık 225 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürün Hakkında Bilgi

55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürününün Satıcısı, LG 55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV ürününü 24999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Kullanıcı Yorumları
24999.0 Tl ye satışta olan 55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
225 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Memnun kaldığımız bi ürün firmaya tesekkür ederim
İsim: M** Y**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Gayet güzel bir ürün
İsim: K** D**
Tarih: 01 Ekim 2024

Yorum: Lg ekran kalitesiyle zaten mutlu ediyor. ancak satıcının kargolaması vekargoya özen göstermesi gerçekten mükemmel. hatta gelen yetkili servisbile cok guzel paketlenmiş vs dedi.cok tşk ediyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 30 Eylül 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: 1 senedir kullaniyorum cok guzel ses goruntu sahane
İsim: S** K**
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: Zamanında ve hasarsız gönderim yapıldı. Servistende özverili hizmet gördüm.
İsim: İSMAİL A.
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: servis hemen geldi görüntü kalitesi çok güzel ses iyi
İsim: m** n** ş**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: Hızlı kargo güzel paketleme
İsim: Y** G**

Yorum: Kurulum için gelenler hariç,her şey mükemmel. LG servis ağınız çok kötü,bilginiz olsun.Onun için 1 yıldız kırdım.
İsim: R** Y**

Yorum: Sorunsuz geldi. Gayet güzel ürün
İsim: D** Ç**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: Ürün gayet başaralı
İsim: Görkem Ö.
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: Güzel indirimden aldık
İsim: K** Ç**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: sağlam ulaştı
İsim: H** T**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: guzel
İsim: m** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Temmuz 2024

Yorum: Kısa sürede geldi. Montajı için aradım hemen ertesi güne geldiler. Gayetideal ve kullanışlı
İsim: s** y**
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: televizyonun sorunsuz elime ulaştı çok güzel tavsiye ederim
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: TV de LG zaten marka özellik, ekran boyutu, kanal geçişleri, görüntükalitesi harika
İsim: Muhammet Y. Y.
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: Digital Teknoloji

Yorum: Sorunsuz kusursuz geldi. Hızlı geldi.
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: iyiki LG her zaman lg
İsim: Ç** G**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Öncelikle Coveriumm Mağaza sahibi Emre beye ilgi ve alakasından dolayıTeşekkür ederim. Kargo biraz problemliydi sağolsun uğraştı ve çözdü.TV'ye gelince efsane efsane efsane. Coveriumm Mağazası 👏👏
İsim: Ö** m** Ş**
Tarih: 04 Haziran 2024
Satıcı: COVERİUMM

Yorum: Gayet güzel
İsim: B** K**
Tarih: 15 Nisan 2024

Yorum: Ürün gayet güzel ses sistemi bile almaya gerek yok herşeyi 4x4 lüksamsung alacaktım iyiki lg almışım tek yıldız kırdım o da biraz kalın olması
İsim: mehmet k.
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: Bu fiyata alınabilecek en iyi televizyon maksimum kalite çok beğendik
İsim: S** K**
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: güzel kaliteli
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: Teşekkürler çok güzel sağlam geldi
İsim: Emrah A.
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: Ürün beklentimin üzerinde ses sistemi görüntü sistemi çok iyi bu parayadaha ne olsun memnun kaldım ben lg kullanıcısıyım yaklaşık 15 yıldır
İsim: T** A**
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: Gayet iyi
İsim: T** S**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: ürün güzel LG kalitesi tavsiye ederim..
İsim: o** ö**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: kullanışlı
Tarih: 20 Şubat 2024

Yorum: çok güzel beğendi
Tarih: 17 Şubat 2024

Yorum: hızlı kargo süper
İsim: SALİH Ş.
Tarih: 13 Şubat 2024

55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürüne Dair Sorular

Soru: akıllı kumanda var mı
Cevap: Merhaba, sihirli kumanda ayrı olarak satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Akıllı kumanda var mı
Cevap: Merhaba, sihirli kumanda ayrı olarak satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Akıllı kumandası var mı ?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün içinde sesli komut kumandası var mı?
Cevap: Merhaba, sihirli kumanda ayrı olarak satılmaktadır. Üründe kumanda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: akılli kumanda varmi
Cevap: Maalesef efendim mevcut değil

Soru: iyi günler USB ye kayıt özelliği varmı
Cevap: Merhaba, üründe 1 adet USB 2.0 girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürünü aldıktan sonra kurulum için Lc teknik servisi biz mi arıyoruz
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu için yetkili servis ile görüşmenizi rica ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba akıllı kumandası varmıdır.Kimine var kimine yok demişsinİz?
Cevap: Merhaba, üründe akıllı kumandası mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu televizyonda akıllı kumanda var mı acaba

Soru: kayıt oluyormu
Cevap: Merhaba, ürün LG Türkiye garantili olup gerekli durumlarda LG yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürün gönderimi nereden yapılıyor.
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.

Soru: Duvara asma aparatı var mı icınde
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kendinden cihazli mi
Cevap: Merhaba, üründe wi-fi desteği vardır. Kablo ile bağlantı özelliği bulunmaktadır. Youtube gibi bir çok daha uygulamalar bulunmaktadır.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: akıllı kumandası var mı?

Soru: sihirli kumanda içinde mi?

Soru: Android işletim sistemi mi
Cevap: Merhaba, ürünün işletim sistemi webOS. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: akıllı kumanda kutu içinde mevcutmudur çünkü bir soruda var bir soruda yok denilmis

Soru: Tv ünitesi için en ve yükseklik cm birimleri nedir
Cevap: Merhaba, TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD) (mm) 1244 x 783 x 235cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba akkili kumanda varmı?
Cevap: Merhaba, üründe kumanda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV En Uygun Satış Linki