Duygu
Bilgili
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV En Ucuzu Nerede Bulunur?
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Mevcut Fiyatı 13599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürün Tanıtımı
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Hi-Level 55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV ürününü 13599.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
13599.0 Tl ye satışta olan 55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: fiyata göre çok güzel
İsim: B** H**
Tarih: 05 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Doğubankbilişim
Yorum: Görüntü kalitesi beklediğim gibi değil
İsim: S** D**
Tarih: 20 Şubat 2024
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Genişligi kaç cm
Cevap: Merhabalar efendim tam olarak neyi sormaktasınız genişlik derken 55 inç 140 cm genişliği vardır televizyonun büyük bir televizyondur..
Soru: alış veriş kredisini nasıl kullanabilirim kolay gelsin
Cevap: Merhabalar bu konu hakkında trendyol müşteri hizmetlerinden destek alabilirisiniz
Soru: merhaba ürün elinizde var mı?
Cevap: Merhabalar evet stoğumuz vardır.
Soru: Merhaba netflix yüklü mü ? Ayrıca görüntü kalitesi kaçtır ?
Cevap: Merhaba, Netflix mevcuttur. Ürün görüntü kalitesi 4K dır. İyi Günler.
Soru: ürünün kablosu koptu elinizde kablo satışı varmi
Cevap: Mevcut değildir
Soru: akıllı kumanda varmı bu üründe
Cevap: Merhabalar efendim akıllı kumanda özelliği yoktur… Saygılar
Soru: YouTube varmidir
Cevap: merhabalar evet var hocam
Soru: kurulum montajı kendimiz yaparsak garanti dışına çıkıyor mu
Cevap: servis kurulumu şartı var
Soru: ürüne uygulama yüklenemez yaziyor uygulama derken play store üzerinden değil ama normal mesela gain gibi exxen gibi uygulamalari yükleyebilir miyiz
Cevap: Play store olmadığı için hiç bir uygulama yükleyemezsiniz. Sadece fabrikasyon yüklü olan uygulamaları kullanabilirsiniz
Soru: Uygulama indiriliyor mu play store var mı
Cevap: Ürün smart özellikli olduğu için uygulama indiremezsiniz malesef play Store yoktur
Soru: kurulum ücretsiz mi
Cevap: merhaba, ürün vestel servislerince ücretli kurulmaktadır
Soru: ses kalitesi nasil ek hopörler gerekirmi
Cevap: iyi efendim ses kalitesi
Soru: kumanda sesli komut var mi acaba
Soru: merhabalar Bluetooth ve WiFi varmıdır
Cevap: Merhaba, Bluetooth mevcut değildir. Dahili wifi mevcuttur. Kurulum için yetkili servisten destek alınmalıdır. İyi Günler.
Soru: Merhaba telefonu bağlayabiliyormuyuz
Cevap: merhaba, evet bağlanabiliyor
Soru: kurulum ucretsizmi
Cevap: Ücretlidir
Soru: Google veya ağ tarayıcıdan internete giriyor mu
Cevap: merhaba, evet internete giriş yapılıyor
Soru: Merhaba tv de Hdr özelligi varmı 65 inç elinizde mevcutmu
Cevap: Merhabalar efendim… 65 inç olarak maalesef yoktur
Soru: koruması var mi
Cevap: merhaba, koruma derken???
Soru: program indiriliyor.Bazı sorularda kurulum ücretli batısında ücretsiz demişsiniz hangisi doğru
Cevap: Efendim mevcut proğramlar ile kullanabilirsiniz kurulum ücretsiz
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürün Resimleri
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Mevcut Fiyatı 13599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürün Tanıtımı
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Hi-Level 55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV ürününü 13599.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
13599.0 Tl ye satışta olan 55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: fiyata göre çok güzel
İsim: B** H**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Görüntü kalitesi beklediğim gibi değil
İsim: S** D**
Tarih: 20 Şubat 2024
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Genişligi kaç cm
Cevap: Merhabalar efendim tam olarak neyi sormaktasınız genişlik derken 55 inç 140 cm genişliği vardır televizyonun büyük bir televizyondur..
Soru: alış veriş kredisini nasıl kullanabilirim kolay gelsin
Cevap: Merhabalar bu konu hakkında trendyol müşteri hizmetlerinden destek alabilirisiniz
Soru: merhaba ürün elinizde var mı?
Cevap: Merhabalar evet stoğumuz vardır.
Soru: Merhaba netflix yüklü mü ? Ayrıca görüntü kalitesi kaçtır ?
Cevap: Merhaba, Netflix mevcuttur. Ürün görüntü kalitesi 4K dır. İyi Günler.
Soru: ürünün kablosu koptu elinizde kablo satışı varmi
Soru: akıllı kumanda varmı bu üründe
Cevap: Merhabalar efendim akıllı kumanda özelliği yoktur… Saygılar
Soru: YouTube varmidir
Cevap: merhabalar evet var hocam
Soru: kurulum montajı kendimiz yaparsak garanti dışına çıkıyor mu
Cevap: servis kurulumu şartı var
Soru: ürüne uygulama yüklenemez yaziyor uygulama derken play store üzerinden değil ama normal mesela gain gibi exxen gibi uygulamalari yükleyebilir miyiz
Cevap: Play store olmadığı için hiç bir uygulama yükleyemezsiniz. Sadece fabrikasyon yüklü olan uygulamaları kullanabilirsiniz
Soru: Uygulama indiriliyor mu play store var mı
Cevap: Ürün smart özellikli olduğu için uygulama indiremezsiniz malesef play Store yoktur
Soru: kurulum ücretsiz mi
Cevap: merhaba, ürün vestel servislerince ücretli kurulmaktadır
Soru: ses kalitesi nasil ek hopörler gerekirmi
Cevap: iyi efendim ses kalitesi
Soru: kumanda sesli komut var mi acaba
Soru: merhabalar Bluetooth ve WiFi varmıdır
Cevap: Merhaba, Bluetooth mevcut değildir. Dahili wifi mevcuttur. Kurulum için yetkili servisten destek alınmalıdır. İyi Günler.
Soru: Merhaba telefonu bağlayabiliyormuyuz
Cevap: merhaba, evet bağlanabiliyor
Soru: kurulum ucretsizmi
Cevap: Ücretlidir
Soru: Google veya ağ tarayıcıdan internete giriyor mu
Cevap: merhaba, evet internete giriş yapılıyor
Soru: Merhaba tv de Hdr özelligi varmı 65 inç elinizde mevcutmu
Cevap: Merhabalar efendim… 65 inç olarak maalesef yoktur
Soru: koruması var mi
Cevap: merhaba, koruma derken???
Soru: program indiriliyor.Bazı sorularda kurulum ücretli batısında ücretsiz demişsiniz hangisi doğru
Cevap: Efendim mevcut proğramlar ile kullanabilirsiniz kurulum ücretsiz
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürün Resimleri
55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Hi-Level 55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hi-Level 55UL700 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.