55UA2063DT 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Alınır Mı-

Asuman

Bilgili
55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Güncel Fiyatı 16499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Teknik Bilgiler

55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV ürününü 16499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
16499.0 Tl ye satışta olan 55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Ürünün paketi darbeli yırtık geldi. özenli paketlenmemiş, yinede servisçağırıp kurdurtmak istediğimden üst köşeden darbe aldığı, orjinalkutusunun olmadığı ve revizyon görmüş 2. el bir ürün olduğu ortayaçıktı. iade uçuz peynir ancak fare kapanında olur. unutmayın.
İsim: M** K**
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ExportDeposu

Yorum: çok güzel sorunsuz teslim aldik
İsim: **** ****
Tarih: 05 Nisan 2024
Satıcı: ÜRÜN DÜNYASI

Yorum: güzel beğendik
İsim: N** S**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Satıcı: Turko Bilişim

Yorum: çok güzel büyük salonuna çok yakisti
Tarih: 13 Nisan 2023
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: sorunsuz teslimat
İsim: F** y**
Tarih: 24 Ocak 2023
Satıcı: CDA Bilişim

Yorum: ürünün diğer modellerini on yıldır kullanıyorum gayet memnunum, kanalgeçişler yavaş biraz ama uygulama geçişler çok hızlı kaliteli bir ürünbenim gözümde
İsim: k** n**
Tarih: 09 Aralık 2022
Satıcı: TVSHOOP

Yorum: televizyon gayet güzel.. renk ve ekran canlılığı muhteşem. indirimdeiken aldım. fiyat performans ürünü
İsim: m** a**
Tarih: 08 Aralık 2022

Yorum: Biraz gec ama saglam geldi
İsim: Y** K** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Kasım 2022

Yorum: kusursuz bir şekilde geldi çok güzel
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: Güzel.Kurulumu kullanımı kolay,keşke daha ince olabilseydi...
İsim: B** Ö**
Tarih: 24 Şubat 2023
Satıcı: Hepsibirarada

Yorum: ürün kalitelidir güvenerek alabilirsiniz ses kalitesi mükemmeldir
Tarih: 21 Kasım 2022

Yorum: Ürün güzel görünüyor sadece kutusu biraz yıpranmış kullanınca yorumumu güncellerim
İsim: F** Ç**
Tarih: 10 Kasım 2022
Satıcı: SATÜRN

Yorum: urun guzel kurulumu servis yapti suanlik bi sorun yok mukemmel
İsim: M** u**
Tarih: 29 Ekim 2022

Yorum: Çok kaliteli ve görüntü canlı, kanal geçişleri hızlı iyi ki almışım.satıcı güvenli Vestel garantisinde bir ürün, kurulumunu aynı günsorunsuz yaptılar. Teşekkür ederim.
İsim: A** K**
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: Çok güzel paketleme vardı sorunsuz teslim aldım ürünü kurulumunu dayaptırdım çalışır durumda hiçbir sorun yok
İsim: N** B**
Tarih: 26 Şubat 2023

Yorum: paketleme ve kargolama güzel ve hızlı teşekkürler
İsim: M** E** T**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: Güzel paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı tşkr ederm
İsim: E** G**
Tarih: 01 Aralık 2022

Yorum: üründen çok memnun kaldık ben bununla beraber ikinçi tv mi aldım vetavsiye ederim kargo ve teslimat gününden önce geldi çok teşekkür ederim
İsim: B** G**
Tarih: 16 Ağustos 2022
Satıcı: DEPOKOLİK

Yorum: Kod atmama ramen benm istedıgım ürün gelmedi ama TV evde olmadığı içingönderip günlerce ugrasmak istemedıgımden iade etmedım
İsim: Arzu C.
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: özellikle 5 yıldız veriyorum ürün kırık geldi iadesi geldi bize
İsim: D** Y**
Tarih: 09 Nisan 2023
Satıcı: ibilisim

Yorum: ceyiz için aldım evde duruyor kanca satıcısından aldım 1 günde elimeulaştı dıstan kutusunda herhangi bir deforme yok temiz gelmisarkadasımda 129 ekranı var aynı marka mennun ben 139 ekran olanı nıaldım tesekkür ediyorum trendyol ve kanca satıcısına
İsim: E** Y**
Tarih: 30 Mart 2023
Satıcı: ALBAX

Yorum: istediğim ürün gelseydi değerlendirirdim aldığım ürün 55.139ekran gelen50.126ekran biraz dikkat edilirse sevinirim bi yanlışlık oldu sanırım.
İsim: M** B**
Tarih: 24 Ocak 2023
Satıcı: SATÜRN

Yorum: Çok iyi! Satın aldıktan sonraki gün teslim ettiler. Ancak kurulumuyapmadılar. Kurulumu basitmiş, sadece kurulum yaparken uydu ayarınadikkat etmek gerekiyor.
İsim: C** Ö**
Tarih: 13 Kasım 2022

Yorum: uyduyu kabloları komple değiştirdim bir haftadır sinyal yok uyarısı var.uyduda hiçbir sıkıntı yok. yarın servis gelecekmiş bakalım.
İsim: T** H**
Tarih: 03 Temmuz 2023
Satıcı: Turko Bilişim

55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: merhaba kurulum ücreti aliniyor mu vestel mi acava
Cevap: Kurulum ücretsizdir

Soru: Ürünü sizden almıştım ekran yansıma yapmak istiyorum tv gözükmüyor
Cevap: 7 gün 24 saat Vestel müşteri hizmetlerinden destek alabilir uzaktan bağlanma ile hizmet sağlanabilir TV'nin gözükmesi için ekran yansıtma kaynağında olmanız gerekmektedir

Soru: Merhabalar tv de disney plus ve Spotify var mı acaba?
Cevap: ürün android olduğu için yüklenebilir efendim android destekli tüm uygulamalar.

Soru: 139 ekran çarprazlıgına mi oluyor boyuna mi ?
Cevap: Merhaba çaprazlığına oluyor efendim bütün tv hesaplaması oyle yapılıyor

Soru: Merhabalar urun geldiğinde kurulum için nereyi aramamız gerekiyor kutuyu açmadan öğrenebileceğim bir yer var mı
Cevap: Vestel müşteri hizmetleri kurar efendim

Soru: merhabalar kurulum ücretsiz dimi?
Cevap: Merhabalar ücretsizdir efendim

Soru: pubg mobile oynanabilir mi her uygulama yükleyebilir miyiz
Cevap: Android TV uygulamaları yükleyebilirsiniz. PUBG vb. mobile özel uygulamalar kullanılamaz. Geforce NOW kullanılabilir.

Soru: Bluetooth kulaklık bağlanabiliyor mu acaba? android kaç? birde ekran yansıtma özelliği varmıdır acaba?
Cevap: Detaylı bilgi için lütfen Vestel müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz

Soru: merhaba gogle 'a giriliyormu ayrıca uygulama yukleyebiliyormuyuz
Cevap: Merhabalar smart android tvdir. Tv icin olan uygulamalar indirilebilir. Internet baglantisi ile sitelere giris yapabilirsiniz. Youtube netflix izleyebilirsiniz

Soru: Ürün Smart mı Android mi
Cevap: Android efendm

Soru: ürün google özelligi varmi
Cevap: Evet var .

Soru: merhaba bu tv de ebeveyn kilit kontrolu var mı
Cevap: Efendim kapsamlı bilgiyi Vestel yetkili servislerinden ve müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz. Teşekkürler

Soru: Google play store var mı? işletim sistemi Android mi?
Cevap: İşletim sistemi androiddir

Soru: Cihazda bluetooth varmı?
Cevap: Wifi özelliği var

Soru: Android güncellemesi ne zamana kadar alıcağı belli mi ?
Cevap: Bu belli değildir hiç bir modelde efendim teknik servislerden güncelleme talep edebilirsiniz yeni guncellemelerden sonra

Soru: tv nin eni boyu kaç cm?
Cevap: Merhaba ürün ölçüleri aşağıdaki gibidir TV Genişliği (Ayaklı) 1243 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 774 mm TV Derinliği (Ayaklı) 245 mm TV Genişliği (Ayaksız) 1243 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 720 mm TV Derinliği (Ayaksız) 81 mm

Soru: hdr 10 desteği var mı?
Cevap: Merhaba hdr10 desteği Yok Ama HDR uyumludur

Soru: USB TAKINCA NTFS TÜRÜ DOSYALARI AÇIYOR MU ?
Cevap: Desteklemiyor

Soru: kumanda dan komut varmıdır?
Cevap: Bu kumanda da Komut yok Ancak servisle irtibata geçildiği zaman sesli komutlu kumanda özelliği olan kumanda satın alabiliyorsunuz

Soru: TV de sesli komut özeliği var mı.? Bide kumandanın sesli komut özeliği var mı?
Cevap: TV'de sesli komut özelliği yoktur

55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

55UA2063DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV En Uygun Satış Linki