Sevda
Bilgili
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Alınır Mı?
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Şu Anki Fiyat Aralığı 17500.0 Tl'den Satılmaktadır.
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Teknik Detaylar
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürününün Satıcısı, VESTEL 55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV ürününü 17500.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
17500.0 Tl ye satışta olan 55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Bu üründen çok memnun kaldım gerçekten efsane
İsim: E** B**
Tarih: 29 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: incehesap
Yorum: televizyonun kalitesi çok güzel herkese tavsiye ederim görüntü kalitesibaya iyi
İsim: **** ****
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: mükemmel hızlı özenli
İsim: e** k**
Tarih: 19 Mart 2024
Satıcı: SpeedTecno
Yorum: Güzel ürün beğendim
İsim: N** G**
Tarih: 24 Aralık 2023
Satıcı: BeyazPlus
Yorum: teknik servis elemanları davranış konusunda hiç iyi değiller ürün güzelhasarsız geldi ürünü kesinlikle tavsiye ederim
İsim: M** D**
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: ürün elime sağlam geldi ancak kurulum için aldığım firma taleptebulunması gerekiyormuş ve hiç bir şekilde firmaya ulaşamıyorum
İsim: Çağlar M.
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: çok güzel paketli geldi ürün kurduktan sonra iyiki almışım dedim evdesınama keyfi yaşıyoruz boyutuna göre fiati iyi tavsiye ederim alacakolanlar hiç düşünmeden sipariş versin fiatlar yukselmeden

İsim: d** k**
Tarih: 10 Aralık 2023
Satıcı: YonAvm Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: daha öncede aynı üründen sipariş ettim ürün gerçekten çok iyi çabukkargoya verildi kargo süreci çok hızlıydı aynı gün servis tarafındankurulumu yapıldı satıcı kargo firması ve Vestel servisi hepsi de çok iyiydi
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Çok ilgisiz bir satıcı hiç bir şekilde ilgi sıfır sakın almayın servisiçin satıcının kayıt yapması gerekiyor ve hiç bir şekilde müşteriyeulaşılmıyor ilk defa tv almıyorum daha önce başka bir satıcıdan aldığımtv ulaştığı gibi servis ardından arıyordu
İsim: Devran K.
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: maalesef ürünü değerlendiremiyorum.Korktugum başıma geldi ! Tvnin ekranıkırik geldi....Horoz nakliyat 1 tv yi saglam getirmeyi beceremedi !yazık ! Iade talebinde bulundum....
İsim: İ** K**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: ürünüm sıkıntılı geldi lütfen geri dönüş yapın
Satıcı: Tekno
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Merak Edilenler
Soru: Apple için yansıtma var mıdır ?
Cevap: Merhaba, vestel çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz
Soru: iyi akşamlar bu ürün revizeli ürün mü acaba
Cevap: Sıfır 3 yıl vestel garantilidir
Soru: Bluetooth bağlantısı var mı ?
Cevap: Detaylı bilgi için vestel resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz
Soru: YouTube ye gitiyor mu
Cevap: Merhaba evet YouTube uygulaması vardır
Soru: boyu kaç cm
Cevap: Merhaba, tv yüksekligi ayaklı 754 mm ayaksız 719 mm ekran boyutu 139 cm
Soru: Merhaba, Vestel mağazasında 43 inç üzeri tv alımında aparat gönderildiği söylendi.Siz gönderim yapıyor musunuz?
Cevap: Değerli müşterimiz, Askı aparatı bulunmamaktadır. Saygılarımızla,
Soru: Kurulumu ücretsiz mi?
Cevap: Değerli müşterimiz, kurulumu ücretsizdir. Saygılarımızla,
Soru: Merhabalar android ve smart tv arasındaki fark nedir? Hangisini tercih etmem gerekir bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: merhaba efendim smart tv modellerinde fabrika ayarlarında hangi uygulamalar yüklü ise onları kullanabiliyorsunuz lakin android tv lerde google play store üzerinden istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz
Soru: merhaba Android limi ve üretim yılı nedir
Cevap: Android işletim sistemi yoktur 2023 yılı üretimdir
Soru: merhaba fotoğrafta görülen YouTube exxen gibi uygulamaları zaten mevcut mudur yoksa bizim mi yuklememiz gerekiyor
Cevap: Değerli müşterimiz, ilgili uygulamalar mevcuttur. Saygılarımızla,
Soru: Askı aparatları ücretsiz mi? Nasıldırlar yuvarlak mı
Cevap: Değerli müşterimiz, askı aparatını ayrıca satın almanız gerekmektedir. Saygılarımızla,
Soru: android mi
Cevap: Değerli müşterimiz,4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV dir. Saygılarımızla,
Soru: Merhaba uzunluk ve genişlik kaç cm teşekkürler
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün ölçüleridir. TV Genişliği (Ayaklı) 1242 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 754 mm TV Derinliği (Ayaklı) 241 mm Saygılarımızla,
Soru: kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Değerli müşterimiz, Kurulum için ürün geldikten sonra Vestel ile irtibata geçmenizi rica ederiz.Saygılarımızla,
Soru: kurulumu bizmi yapıyoruz servismi bide duvara montaj aparatları mevcutmu içinde
Cevap: Değerli müşterimiz, kurulumu servis tarafından yapılmaktadır. Duvara montaj aparatı mevcut değildir. Saygılarımızla,
Soru: iyi günler kumandasınin sesli algılama özelliği varmı
Cevap: Merhabalar , Maalasef efendim kumanda da sesli komut özelliği mevcut değildir.
Soru: duvara montajlatmak istiyorum nasıl yapabiliriz?
Cevap: Değerli müşterimiz, ayrıca askı aparatı almanız gerekmektedir. Saygılarımızla,
Soru: 2023 modelmi
Cevap: Merhaba , Teknik özellikleri hakkında Vestel müşteri hizmetlerinden bilgi alabilir siniz.
Soru: merhaba TV kaç Hz PS oyunlari oynair mi yüksek kalitede oyunlar
Cevap: 60hz dir sorunsuz bir şekilde oyun oynayabilirsiniz
Soru: Neden garanti süresi 2 sene diğerlerin 3
Cevap: Garanti 3 yıldır ürün açıklamalarını Trendyol katoloğ ekibi yapmaktadır satıcılar eklememektedir bu soruyu Trendyol a sorabilirsiniz
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Detaylı Resimler
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Şu Anki Fiyat Aralığı 17500.0 Tl'den Satılmaktadır.
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Teknik Detaylar
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürününün Satıcısı, VESTEL 55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV ürününü 17500.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
17500.0 Tl ye satışta olan 55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Bu üründen çok memnun kaldım gerçekten efsane
İsim: E** B**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: televizyonun kalitesi çok güzel herkese tavsiye ederim görüntü kalitesibaya iyi
Yorum: mükemmel hızlı özenli
İsim: e** k**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Güzel ürün beğendim
İsim: N** G**
Tarih: 24 Aralık 2023
Satıcı: BeyazPlus
Yorum: teknik servis elemanları davranış konusunda hiç iyi değiller ürün güzelhasarsız geldi ürünü kesinlikle tavsiye ederim
İsim: M** D**
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: ürün elime sağlam geldi ancak kurulum için aldığım firma taleptebulunması gerekiyormuş ve hiç bir şekilde firmaya ulaşamıyorum
İsim: Çağlar M.
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: çok güzel paketli geldi ürün kurduktan sonra iyiki almışım dedim evdesınama keyfi yaşıyoruz boyutuna göre fiati iyi tavsiye ederim alacakolanlar hiç düşünmeden sipariş versin fiatlar yukselmeden
İsim: d** k**
Tarih: 10 Aralık 2023
Satıcı: YonAvm Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: daha öncede aynı üründen sipariş ettim ürün gerçekten çok iyi çabukkargoya verildi kargo süreci çok hızlıydı aynı gün servis tarafındankurulumu yapıldı satıcı kargo firması ve Vestel servisi hepsi de çok iyiydi
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Çok ilgisiz bir satıcı hiç bir şekilde ilgi sıfır sakın almayın servisiçin satıcının kayıt yapması gerekiyor ve hiç bir şekilde müşteriyeulaşılmıyor ilk defa tv almıyorum daha önce başka bir satıcıdan aldığımtv ulaştığı gibi servis ardından arıyordu
İsim: Devran K.
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: maalesef ürünü değerlendiremiyorum.Korktugum başıma geldi ! Tvnin ekranıkırik geldi....Horoz nakliyat 1 tv yi saglam getirmeyi beceremedi !yazık ! Iade talebinde bulundum....
İsim: İ** K**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: ürünüm sıkıntılı geldi lütfen geri dönüş yapın
Satıcı: Tekno
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Merak Edilenler
Soru: Apple için yansıtma var mıdır ?
Cevap: Merhaba, vestel çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz
Soru: iyi akşamlar bu ürün revizeli ürün mü acaba
Cevap: Sıfır 3 yıl vestel garantilidir
Soru: Bluetooth bağlantısı var mı ?
Cevap: Detaylı bilgi için vestel resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz
Soru: YouTube ye gitiyor mu
Cevap: Merhaba evet YouTube uygulaması vardır
Soru: boyu kaç cm
Cevap: Merhaba, tv yüksekligi ayaklı 754 mm ayaksız 719 mm ekran boyutu 139 cm
Soru: Merhaba, Vestel mağazasında 43 inç üzeri tv alımında aparat gönderildiği söylendi.Siz gönderim yapıyor musunuz?
Cevap: Değerli müşterimiz, Askı aparatı bulunmamaktadır. Saygılarımızla,
Soru: Kurulumu ücretsiz mi?
Cevap: Değerli müşterimiz, kurulumu ücretsizdir. Saygılarımızla,
Soru: Merhabalar android ve smart tv arasındaki fark nedir? Hangisini tercih etmem gerekir bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: merhaba efendim smart tv modellerinde fabrika ayarlarında hangi uygulamalar yüklü ise onları kullanabiliyorsunuz lakin android tv lerde google play store üzerinden istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz
Soru: merhaba Android limi ve üretim yılı nedir
Cevap: Android işletim sistemi yoktur 2023 yılı üretimdir
Soru: merhaba fotoğrafta görülen YouTube exxen gibi uygulamaları zaten mevcut mudur yoksa bizim mi yuklememiz gerekiyor
Cevap: Değerli müşterimiz, ilgili uygulamalar mevcuttur. Saygılarımızla,
Soru: Askı aparatları ücretsiz mi? Nasıldırlar yuvarlak mı
Cevap: Değerli müşterimiz, askı aparatını ayrıca satın almanız gerekmektedir. Saygılarımızla,
Soru: android mi
Cevap: Değerli müşterimiz,4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV dir. Saygılarımızla,
Soru: Merhaba uzunluk ve genişlik kaç cm teşekkürler
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün ölçüleridir. TV Genişliği (Ayaklı) 1242 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 754 mm TV Derinliği (Ayaklı) 241 mm Saygılarımızla,
Soru: kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Değerli müşterimiz, Kurulum için ürün geldikten sonra Vestel ile irtibata geçmenizi rica ederiz.Saygılarımızla,
Soru: kurulumu bizmi yapıyoruz servismi bide duvara montaj aparatları mevcutmu içinde
Cevap: Değerli müşterimiz, kurulumu servis tarafından yapılmaktadır. Duvara montaj aparatı mevcut değildir. Saygılarımızla,
Soru: iyi günler kumandasınin sesli algılama özelliği varmı
Cevap: Merhabalar , Maalasef efendim kumanda da sesli komut özelliği mevcut değildir.
Soru: duvara montajlatmak istiyorum nasıl yapabiliriz?
Cevap: Değerli müşterimiz, ayrıca askı aparatı almanız gerekmektedir. Saygılarımızla,
Soru: 2023 modelmi
Cevap: Merhaba , Teknik özellikleri hakkında Vestel müşteri hizmetlerinden bilgi alabilir siniz.
Soru: merhaba TV kaç Hz PS oyunlari oynair mi yüksek kalitede oyunlar
Cevap: 60hz dir sorunsuz bir şekilde oyun oynayabilirsiniz
Soru: Neden garanti süresi 2 sene diğerlerin 3
Cevap: Garanti 3 yıldır ürün açıklamalarını Trendyol katoloğ ekibi yapmaktadır satıcılar eklememektedir bu soruyu Trendyol a sorabilirsiniz
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Detaylı Resimler
55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV En Uygun Satış Linki
VESTEL 55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL 55U9530 55 İnç 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.