55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Satın Alır Mısınız-

Canan

Bilgili
55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Fiyatına Göre Alınır Mı?
55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Şu Anki Değeri 13999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Kullanıcılar Memnun Mu?

55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Ürün Detayları

55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Ürününün Satıcısı, Techwood 55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV ürününü 13999.0 Tl'den Satılmaktadır.

55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV En Son Yapılan Yorumlar
13999.0 Tl ye satışta olan 55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: çok güzel anneme aldık çok beğendi.
İsim: M** Y**
Tarih: 02 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Vsoutlet Kurumsal Mağaza

Yorum: çok güzel bı ürün teşekkürler
İsim: f** ş**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Ürün çok güzel ses sitemine bayıldım. Teşekkür ederim. Servise hızlıindi ama servis yoğunluğundan dolayı 4 gün sonra kurulum oldu. Çokbeğendim teşekkür ederim. Keşke 65” alsaydım dedim :)
İsim: Buket B. B.
Tarih: 20 Aralık 2023

Yorum: Fiyat performans oranı gayet başarılı. Alınır.
İsim: Ev P.
Tarih: 07 Eylül 2023

Yorum: ürün. fiyatına göre beklenenin üzerinde tavsiye ederim kargo aşamasındasorun olsa bile mağaza ve vestel malın arkasında duruyor tebrik ederimben çok memnunum tavsiye ederim
İsim: M** c**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: Kargoya teşekkürler hızlı geldi kalitesi güzel
İsim: p** s**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Aralık 2023

Yorum: tam bir fiyasko
İsim: b** ş**
Tarih: 24 Kasım 2023

Yorum: cep telefonu TV'ye neden aktaramiyorum servis taktı gitti hiç bir bilgivermedi android TV yle yardımcı olursanız sevinirim Vestel satışmagzasina gittim nerden aldıysanız oraya sorun dedi
İsim: A** A**
Tarih: 30 Kasım 2023

55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: youtube var mi int baglantisi var mi
Cevap: Merhaba. Üründe internet wifi özelliği ve youtube vardır. Keyifli alışverişler dileriz. :)

Soru: Merhaba! Arkasinda usb girisi varmi bu tv nin
Cevap: Merhaba, 1 usb girişi vardır. Sağlıklı günler.

Soru: Mrhb hangi kargo firması ile gönderim oluyor acaba
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle GPS Line lojistik ile Vestel servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhabalar sesli komut sistemi var mı kumandası akıllı kumanda mı
Cevap: Merhaba, sesli komut özelliği bulunmuyor. İyi akşamlar dileriz.

Soru: Kaç hdmı girişi var acaba
Cevap: Merhaba. 3 adet hdmı girişi vardır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: internette kurulum ücretli diyor doğru mu
Cevap: Merhabalar , kurumsal mağazalardan alınan ürünler için montaj hizmetimiz ücretsizdir.Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Google play mevcutmu acaba ?
Cevap: Merhaba, Ürün smart bir modeldir, smart modeller de google play mevcut değildir. Sağlıklı günler.

Soru: Merhaba techwood servis merkezi var mı acaba
Cevap: Merhaba, Vestel markamızın güvencesi altındadır. Vestel servislerimiz hizmet vermektedir.

Soru: Kutu içinde askı aparatı mevcut mudur
Cevap: Merhaba, ürün modelinde ilk montaj hizmetinde askı aparatı ücretsiz verilir ve yetkili servisimiz tarafından kurulum sağlanır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: turkcell tv+ uygulaması var mı
Cevap: Merhaba , sadece ürünün seri numarası üzerinden kontrol edilebilir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba optik ses kablosu için uygun mu
Cevap: Merhaba, optik çıkışı vardır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: iyi günler zonguldak ereğlide oturuyorum bu ürünü almak istiyorum kurulumu için servis ücreti vs talep ediliyormu?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba Techwood 55" tv'yi arkadaşımıza almak istiyoruz. Fakat montajını Eylül ayında yaptırabileceğiz mümkünmüdür?
Cevap: Merhaba, ürünü kurulum yaptırmadan 6 ay bekletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: üretimi hangi yıl
Cevap: Merhaba, ürünlerin üretim yılı seri numaralarına göre farklılık göstermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: bu ürün Android mi
Cevap: Merhaba, ürün modeli smart işletim sistemine sahiptir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba üründe Bluetooth ve hdr mevcut mu acaba
Cevap: Merhaba. Bluetooh ve hdr mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Bu ürün android mi ?
Cevap: Merhaba, android değildir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Askı aparatı varmı yoksa servis mi takıyor ve bunun için hem servis hemde askı aparatı ücreti alınıyor mu çünkü ücretsiz kurulum yazıyor? Bazı yorumlar da askı aparatını servisin ücretsiz taktığı belirtilmiş
Cevap: Merhaba, kutu içerisinden askı aparatı çıkmıyor ,üründe yetkili servis tarafından yapılacak olan ilk montaj hizmetinde askı aparatı ücretsiz verilir. Vsoutlet kurumsal mağazadan alınması halinde kurulum ücretsizdir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba hangi servisle is birligi yapiyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, Vestel güvencesindedir. Sağlıklı günler.

Soru: Play storedan app indirilebiliyor mu? Dizi ve film platformlarını kullanabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba. Smart modellerimizde uygulama indirme özelliği mevcut değildir. Netflix, youtube, exxen uygulamaları mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz. :)

55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55TEC9001R 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV En Uygun Satış Linki