RüyaGözleri
Bilgili
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Alınır Mı?
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şu Andaki Fiyatı 17590.17 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Açıklaması
_x000D_
_x000D_
Seg 55SBU740 139 Ekran Smart Tv Özellikleri _x000D_
_x000D_
_x000D_
Çözünürlük (Piksel) _x000D_
3840 x 2160_x000D_
HDMI Girişleri _x000D_
3_x000D_
Ekran Ebatı _x000D_
55 inç / 139 cm_x000D_
Smart TV _x000D_
Var_x000D_
_x000D_
Dahili Uydu Alıcı _x000D_
Var_x000D_
Görüntü Teknolojisi _x000D_
LED_x000D_
Çözünürlük _x000D_
_x000D_
Model Yılı _x000D_
2023_x000D_
İşletim Sistemi _x000D_
Marka İşletim Sistemi (Native)_x000D_
AB Yeni Enerji Sınıfı _x000D_
F_x000D_
Yenileme Hızı (Yazılım) _x000D_
800 Hz_x000D_
Wi-Fi _x000D_
Var_x000D_
_x000D_
_x000D_
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Seg 55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 17590.17 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Yorumları
17590.17 Tl ye satışta olan 55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Çok iyi ekran kocaman
İsim: U** B**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: ürün gayet iyi sorunsuz elime geçti kullandım ses sitemi de çok iyigörüntüsü de guzel
İsim: M** K**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Yorum: Sorunsuz ulaştı.
İsim: Ö** F**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: Gerçekten harika 2 saat önce teslim aldım Çok hızlı bir şekilde elimeulaştı ses olarak çok aşırı yüksek değil beklediğim gibi çıkmadı amaönemli değil görüntü hız çok iyi bağlantıları ses sistemi alacağımSamsung O da 2500 TL
İsim: C** A**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Parasına göre gayet güzel bir ürün hızlı ve sağlam kargo hızlı servis
İsim: **** ****
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: ürünü aldım ama vestel alsaydım daha iyi olurdu renkleri bir kıt kötü5bin TL fazla vermek iyi olurmuş
İsim: Y** Ü**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: daha kurmadik kurulumu yaptıktan sonra yorumu güncelerim
İsim: Z** Y**
Tarih: 02 Şubat 2024
Yorum: Ürün çok güzel hiç büyük paralara gerek yok 3 yıldız kargo kaynaklıdırhemen kargoda denmesine rağmen 10 günde anca geldi
İsim: B** T**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Harika fiyatına göre mükemmel tereddüt ederek almıştık ama çok memnunkaldık sorunsuz sağlam bi şekilde ulaştı elimize
İsim: Elif K.
Tarih: 30 Aralık 2023
Yorum: Ürün elimize sorunsuz ulaştı görüntü kalitesi güzel smart tarafı süpertek kelimeyle tavsiye ediyorum..
İsim: B** A**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Güzel iş görür fiyat performans 11.000 e aldım
İsim: c** t**
Yorum: İyi ki almışım

İsim: Metin K.
Tarih: 18 Kasım 2023
Yorum: Başarılı gayet güzel ve net görüntü
İsim: M** D**
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: cok guzel güzel gisteriyor
İsim: K** S**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: Ürün sağlam ve hızlı geldi. Tvnin görüntüsü ve renkleri güzel. Fakataçıklamada kurulum ücretsiz yazdığı halde servis 450 TL kurulum ücretiistedi. Onun için 4 yıldız verdim.
İsim: D** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ekim 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü tavsiye ederim, baştan sona hiç sorun yaşamadım
İsim: Kamil Ç.
Tarih: 18 Eylül 2023
Yorum: Ürün anlatıldığı gibi çıktı. hızlı da geldi. ancak servis 1 hafta sonramontaj yaptı.
İsim: A** E** G**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Ürün kaliteli güzel başarılı servis yetkilisinden memnunum hiç bi ücrettalep edilmedi ama kargoda 3 gün fazladan geçikme yaşadım ürün çok geçulaştı elime o yüzden kargodan hiç memnun kalmadım
İsim: S** K**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Görüntü kalitesini geldiğinde düzelttik şu an gayet memnunuz
İsim: E** T**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Sakın almayın servis 500 tl kurulum ücreti istiyor
İsim: S** S**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: Üründen kurulum üçreti isteniyor
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: Çarşamba geldi servisi aradım cuma gününe randevu verdiler şimdidepazartesi diyorlar akşama kadar bekliyorum gelmezse iade edeceğim
İsim: mehmet d.
Yorum: Görüntü güzel ama kasa malzeme çok dandik. Gacur gıcır ediyor. Bu fiyatanormal tabi.
İsim: M** s**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: Üç beş uygulama koymuşlar adında smart demiler uzaktan yakından alakasıyok smartla hiç bir uygulama indiremessiniz sadece içinde ne varsa onukullanırsınız smart olarak kötü tv olarak görüntü güzel HD tv desekgüzel ulur ama smart kötü
İsim: c** a**
Tarih: 24 Aralık 2023
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: androitmiii
Cevap: Merhaba, ürün smart led tv'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Duvar asma aparatı bulunuyor mu içerisinde
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulum ücretlimi
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: YouTube özelliği var mıdır? İlginiz için teşekkürler.
Cevap: Merhaba, üründe wifi özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Kurulum için nereyi arayacağız acaba ayrıca kutu içinde duvara asma aparatı var mı
Cevap: Merhaba, ürünümüz kurulum gerektirmektedir. Yetkili servis ile görüşerek destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Açıklamada kurulum ücretsizdir yazıyor ancak gelen sorularda ücretlidir yazıyorsunuz. Servis de ücret istiyor. Açıklamayı düzeltin müşteriyi yanıltıyorsunuz.
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulum ücretsizmi
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kendinden uydu alıcılı doğru anladım demi herhangi başka uyduya falan ihtiyaç yok
Cevap: Merhaba, üründe uydu alıcı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler ürün wifi internet bağlantısı ve askı aparatıda varmı teşekkürler
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. Üründe wifi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Hangi teknik servisten
Cevap: Merhaba, Vestel yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün içinde Netflix goglle gibi özellikler yuklumudur
Cevap: Merhaba, üründe wifi özelliği mevcuttur. Youtube, Netflix kullanılabilmektedir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: ürün kurulumunu kendim yaparsam Garanti durumu ne olur. malum Vestel servisi ücret alıyormuş.
Soru: YouTube var mı
Soru: sizin servisin para alip almadigi bilmiyorsanız ben bu televizyonu alacağımada servis ücreti aliyormusunuz diye soracağım servise öyle mi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: You tube. Netflix özelliği varmı
Soru: merhaba kurulum ücretsiz mi
Soru: ürün ölçüleri nedir tam olarak
Cevap: Merhaba, ürün ekran ebatı 55 inç / 139 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: HDMI 2.1 var mı?
Cevap: Merhaba, ürünün HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri: 3 Adet. HDMI özellikleri: HDMI Audio Return Channel (ARC) HDMI 2.0. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Duvar askı aparatı kutu içinde var mı
Soru: merhaba kurulum icin ne yapmamiz gerekiyor nereyi arıyacağıx
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Görsel Galerisi
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şu Andaki Fiyatı 17590.17 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Açıklaması
_x000D_
_x000D_
Seg 55SBU740 139 Ekran Smart Tv Özellikleri _x000D_
_x000D_
_x000D_
Çözünürlük (Piksel) _x000D_
3840 x 2160_x000D_
HDMI Girişleri _x000D_
3_x000D_
Ekran Ebatı _x000D_
55 inç / 139 cm_x000D_
Smart TV _x000D_
Var_x000D_
_x000D_
Dahili Uydu Alıcı _x000D_
Var_x000D_
Görüntü Teknolojisi _x000D_
LED_x000D_
Çözünürlük _x000D_
_x000D_
Model Yılı _x000D_
2023_x000D_
İşletim Sistemi _x000D_
Marka İşletim Sistemi (Native)_x000D_
AB Yeni Enerji Sınıfı _x000D_
F_x000D_
Yenileme Hızı (Yazılım) _x000D_
800 Hz_x000D_
Wi-Fi _x000D_
Var_x000D_
_x000D_
_x000D_
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Seg 55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 17590.17 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Yorumları
17590.17 Tl ye satışta olan 55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Çok iyi ekran kocaman
İsim: U** B**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: ürün gayet iyi sorunsuz elime geçti kullandım ses sitemi de çok iyigörüntüsü de guzel
İsim: M** K**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Yorum: Sorunsuz ulaştı.
İsim: Ö** F**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: Gerçekten harika 2 saat önce teslim aldım Çok hızlı bir şekilde elimeulaştı ses olarak çok aşırı yüksek değil beklediğim gibi çıkmadı amaönemli değil görüntü hız çok iyi bağlantıları ses sistemi alacağımSamsung O da 2500 TL
İsim: C** A**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Parasına göre gayet güzel bir ürün hızlı ve sağlam kargo hızlı servis
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: ürünü aldım ama vestel alsaydım daha iyi olurdu renkleri bir kıt kötü5bin TL fazla vermek iyi olurmuş
İsim: Y** Ü**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: daha kurmadik kurulumu yaptıktan sonra yorumu güncelerim
İsim: Z** Y**
Yorum: Ürün çok güzel hiç büyük paralara gerek yok 3 yıldız kargo kaynaklıdırhemen kargoda denmesine rağmen 10 günde anca geldi
İsim: B** T**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Harika fiyatına göre mükemmel tereddüt ederek almıştık ama çok memnunkaldık sorunsuz sağlam bi şekilde ulaştı elimize
İsim: Elif K.
Tarih: 30 Aralık 2023
Yorum: Ürün elimize sorunsuz ulaştı görüntü kalitesi güzel smart tarafı süpertek kelimeyle tavsiye ediyorum..
İsim: B** A**
Yorum: Güzel iş görür fiyat performans 11.000 e aldım
İsim: c** t**
Yorum: İyi ki almışım
İsim: Metin K.
Tarih: 18 Kasım 2023
Yorum: Başarılı gayet güzel ve net görüntü
İsim: M** D**
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: cok guzel güzel gisteriyor
İsim: K** S**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: Ürün sağlam ve hızlı geldi. Tvnin görüntüsü ve renkleri güzel. Fakataçıklamada kurulum ücretsiz yazdığı halde servis 450 TL kurulum ücretiistedi. Onun için 4 yıldız verdim.
İsim: D** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ekim 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü tavsiye ederim, baştan sona hiç sorun yaşamadım
İsim: Kamil Ç.
Tarih: 18 Eylül 2023
Yorum: Ürün anlatıldığı gibi çıktı. hızlı da geldi. ancak servis 1 hafta sonramontaj yaptı.
İsim: A** E** G**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Ürün kaliteli güzel başarılı servis yetkilisinden memnunum hiç bi ücrettalep edilmedi ama kargoda 3 gün fazladan geçikme yaşadım ürün çok geçulaştı elime o yüzden kargodan hiç memnun kalmadım
İsim: S** K**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Görüntü kalitesini geldiğinde düzelttik şu an gayet memnunuz
İsim: E** T**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Sakın almayın servis 500 tl kurulum ücreti istiyor
İsim: S** S**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: Üründen kurulum üçreti isteniyor
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: Çarşamba geldi servisi aradım cuma gününe randevu verdiler şimdidepazartesi diyorlar akşama kadar bekliyorum gelmezse iade edeceğim
İsim: mehmet d.
Yorum: Görüntü güzel ama kasa malzeme çok dandik. Gacur gıcır ediyor. Bu fiyatanormal tabi.
İsim: M** s**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: Üç beş uygulama koymuşlar adında smart demiler uzaktan yakından alakasıyok smartla hiç bir uygulama indiremessiniz sadece içinde ne varsa onukullanırsınız smart olarak kötü tv olarak görüntü güzel HD tv desekgüzel ulur ama smart kötü
İsim: c** a**
Tarih: 24 Aralık 2023
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: androitmiii
Cevap: Merhaba, ürün smart led tv'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Duvar asma aparatı bulunuyor mu içerisinde
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulum ücretlimi
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: YouTube özelliği var mıdır? İlginiz için teşekkürler.
Soru: Kurulum için nereyi arayacağız acaba ayrıca kutu içinde duvara asma aparatı var mı
Cevap: Merhaba, ürünümüz kurulum gerektirmektedir. Yetkili servis ile görüşerek destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Açıklamada kurulum ücretsizdir yazıyor ancak gelen sorularda ücretlidir yazıyorsunuz. Servis de ücret istiyor. Açıklamayı düzeltin müşteriyi yanıltıyorsunuz.
Soru: kurulum ücretsizmi
Soru: Kendinden uydu alıcılı doğru anladım demi herhangi başka uyduya falan ihtiyaç yok
Cevap: Merhaba, üründe uydu alıcı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler ürün wifi internet bağlantısı ve askı aparatıda varmı teşekkürler
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. Üründe wifi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Hangi teknik servisten
Cevap: Merhaba, Vestel yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün içinde Netflix goglle gibi özellikler yuklumudur
Cevap: Merhaba, üründe wifi özelliği mevcuttur. Youtube, Netflix kullanılabilmektedir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: ürün kurulumunu kendim yaparsam Garanti durumu ne olur. malum Vestel servisi ücret alıyormuş.
Soru: YouTube var mı
Soru: sizin servisin para alip almadigi bilmiyorsanız ben bu televizyonu alacağımada servis ücreti aliyormusunuz diye soracağım servise öyle mi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: You tube. Netflix özelliği varmı
Soru: merhaba kurulum ücretsiz mi
Soru: ürün ölçüleri nedir tam olarak
Cevap: Merhaba, ürün ekran ebatı 55 inç / 139 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: HDMI 2.1 var mı?
Cevap: Merhaba, ürünün HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri: 3 Adet. HDMI özellikleri: HDMI Audio Return Channel (ARC) HDMI 2.0. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Duvar askı aparatı kutu içinde var mı
Soru: merhaba kurulum icin ne yapmamiz gerekiyor nereyi arıyacağıx
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Görsel Galerisi
55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Seg 55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Seg 55SBU740 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.