Sirin
Bilgili
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Alınır Mı?
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Şu Anki Satış Fiyatı 16549.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Hakkında yaklaşık 142 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Ürün Özellikleri
_x000D_
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Ürününün Satıcısı, Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran ürününü 16549.0 Tl'den Satılmaktadır.
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Yorumlar Hakkında Bilgi
16549.0 Tl ye satışta olan 55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
142 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: 8999tlye aldık piyasaya göre iyi bir fiyattı genel olarak hızlı vegörüntü kalitesi güzel biz memnun kaldık tavsiye ederiz üstelik kargo veserviste çok hızlıydı
İsim: K** T**
Tarih: 15 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstereyon
Yorum: Bayıldık baya büyük
İsim: A** E**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: ürün inşallah iyidir
İsim: **** ****
Tarih: 09 Mart 2023
Satıcı: Evsel Halı
Yorum: gayet güzel geldi sorunsuz servis ertesi gün gelip kurdu vestelgarantisi altında olması çok iyi kesinlikle alınır.
İsim: Büşra Ş.
Tarih: 25 Mayıs 2022
Yorum: Babamlarla bunu aldım servisi ve ilgileri mükemmel TV de oyle
İsim: E** K**
Tarih: 28 Şubat 2022
Yorum: Samsun,LG markaları hikaye, yerli malı, olması ile tercih ettim.gerçekten muhteşem, 4K kalitesi ayrıca, android olması, maç izlemeprogramınıda ilgilen alanalrdan bulup yüklemeniz durumunda, tadındanyenmez... 5 yıldız.
İsim: S** M**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: Gayet güzel ve kaliteli bir ürün tavsiye ederim
İsim: Özcan Ö. Y.
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Ocak 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: paketlemesi gayet iyiydi görüntü ses kalitesi de gayet güzel piyasayagöre fiyatı iyi
İsim: A** D**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: uzun zamandır kullanıyorum memnunum.
İsim: M** Ö**
Tarih: 11 Haziran 2023
Satıcı: SENDEKALDI
Yorum: iyi... fiyatına göre performansı kabul edilebilir, tavsiye ederim
İsim: S** U**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: Daha kurmadık kargo çok hızlıydı iki günde ulaştı pakkete hiç bir sorunyoku kurulum yapınca yorumu güncelerim
İsim: d** m**
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: çok iyi performans.
İsim: A** G**
Yorum: Ürün beklentileri karşılıyor ve fiyat performans açısından uygun bir ürün
İsim: K** G**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: satıcıya teşekkür ederim çok iyi bir esnaf kardeşimiz bütün sorularımıyardımcı oldu. Televizyon geldiği gibi servisi yönlendirdi kurulum için.Hayırlı işleri olsun
İsim: M** Ü** E**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: kaliteli ürün
İsim: DURSUN O.
Tarih: 21 Mart 2023
Satıcı: Purtaş teknoloji
Yorum: Performans ürünü
İsim: m** e**
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: Gayet kaliteli ürün sorunsuz şekilde geldi
Tarih: 14 Şubat 2023
Yorum:
gayet iyi sorunsuz teslim aldık beğendik
İsim: A** Y**
Tarih: 19 Ocak 2023
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: Harika kaliteli tavsiye ederim
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: ürünü çok beğendim
İsim: E** G**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: urun cok iyi paketl3nmis guzel elinize sağlık
İsim: i** k**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: ürün gerçekten çok iyi ses olsun görüntü olsun iyikide almışım bu fiyatsekmeninin en iyisi diye bilirim
İsim: Y** O**
Tarih: 09 Aralık 2022
Satıcı: OVA MAGAZALARI
Yorum: hiç öyle bilinmiş markalara gerek yok bence süper tv çok başarılı
İsim: O** A**
Tarih: 11 Kasım 2022
Satıcı: sepet14com
Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: G** A**
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: cok memnunum fiyatina gore guzel urun
İsim: M** Y**
Tarih: 28 Ekim 2022
Yorum: Pazartesi sipariş verdim salı bizdeydi .ücretsiz montaj kurulum sağlandı.ses goruntu kalitesi çok çok iyi .fiyat performans bence önde ..uygunfiyata bu kaliteye sahip oluyorsunuz tavsiye ederim ..ürün sağlam veözenli bir şekilde geldi teşekkür ederim
İsim: E** y**
Tarih: 12 Ekim 2022
Yorum: görüntü gayet iyi
İsim: k** k**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: Çok mutluyuz. Tam ihtiyacımızı karşılayan, gereksiz pahalı markatelevizyonlara oranla kesinlikle tercih edilmesi gereken bir tv
İsim: M** M** Y**
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: görüntü- ses kalitesi yeterli
android lisansı herşeyden önce büyükavantaj
hızı harika
akıllı kumandayı dert etmeyin TV yi wifibağlandıktan sonra telefonunuza Google'dan android tv remoteuygulamasını indirin , telefonu akıllı kumanda olarak kullanın .
elektronik ürün biraz şans işidir almayı düşünenlere bol şanslar 
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: tek kelimeyle mukemmel
Tarih: 01 Temmuz 2022
Satıcı: Aşkın Ticaret
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Ürüne Dair Sorular
Soru: Kutu içeriğine askı aparatı dahil mi?
Cevap: Servis gelip ücretsiz kuruyor efendim aparatiyla
Soru: Askı aparatı içinde gönderiyor musunuz ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, ürün andorid midir?
Cevap: Merhaba, ürün Android işletim sistemine sahiptir.
Soru: Ürünü aldığımda çanak vs kurmam gerekir mi uydu almam gerekir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Çok teşekkür ederim kurulum falan kaç gün sürer acaba ? Kutuyu biz açarsak garanti kapsamının dışına çıkıyor değil mi?
Cevap: Kutuyu siz açarsanız garanti dışı olur Ürün 24 saatte kurulur.
Soru: ucretsiz kurulum mu
Cevap: evet efendim
Soru: merhaba urunun kurulumunu nasil yapiyorsunuz
Cevap: Merhaba kurulum için regalden size en yakın olan yetkili servisi arayarak kurulumunu sağlatabilirsiniz.
Soru: Google varmı
Cevap: var efendim
Soru: TV geldi kurulum için bekliyorum sizden haber
Cevap: Tamam efendim ben servisi adresinize yönlendiriyorum onlar gelmeden önce sizi ararlar iyi günlerde kullanın (5 yıldız ve yorum yapmayı unutmayım )
Soru: sorum şu 1 duvar aparatı geliyo mu 2. kurulum ucretsizmi 3 ses konut carmi kumandası yada 4 nefclix v.s kendi kurulumu biNi yukluvez
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için regal ile iletişime geçebilirsiniz
Soru: Android mi?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: Hangi kargoyla çalışıyorsunuz
Cevap: Aras Kargo.
Soru: ürünü birazdan siparis vericem aldığımda kurulum için neyapmam gerekli
Cevap: kurulumiçin bizi aramanız yeterli efendim biz yardımcı oluyoruz yetkili servisi yönlendiriyoruz
Soru: Android mi ?
Cevap: Evet efendim var
Soru: Merhaba wifi özelliği yok yazıyor fakat nasıl android oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: ÜRÜNDE WİFİ ÖZELLİĞİ VARDIR EFENDİM . AÇIKLAMAYA YANLIŞ YAZILMIŞ.
Soru: mrblar ürün Gaziantepe kaç günde ulaşır bana ve kargo firması. hangi firma
Cevap: Efendim mng, yurt içi kargo ptt kargo hepsi ıle vardır anlaşmamız 2 veya 3 gün içinde
Soru: Mng karkoyla gonderim varmidır
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Notta belirtiniz.
Soru: android mi acaba kurulumu hangi servis yapıyor
Cevap: Android Vestel servisi kurulum yapar
Soru: Blue tv exxen tivibu var mı
Cevap: Merhaba hoş geldiniz. Sistem içinde hazır olarak gelmemekte Ayrıntılar Güvenilir elektronik eşya markası Regal, Android TV modeli 55R754UA9?u kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV, siyah renkte tasarlanan ön çerçevesi ile dikkat çekiyor. İncelikle belirlenen renk seçimi modele estetik bir tasarım kazandırırken konumlandığı odaya da şık bir hava katıyor. Bunlara ek olarak V tipi olan iki ayaklı stant yapısı ile standart tipteki ekran kalınlığı da televizyonun şık ve dinamik yapısını destekleyen özellikler arasında yer alıyor. Etkileyici Ses ve Ekran Özellikleri Model, sunduğu ikili hoparlör sistemi ve 20 Watt (RMS) ses çıkış gücü ile tatmin edici bir ses performansı sergiliyor. DTS HD ses kalitesi, Dolby Audio Processing ve Speaker Box özellikleri aracılığıyla kullanıcılarına eşine az rastlanır bir ses deneyimi yaşatıyor. Regal 55R754UA9 modelinin 3840x2160 piksel çözünürlüğe sahip olan ekranı, Ultra HD (4K) değerindeki çözünürlük standardı ile tatmin edici bir görüntü kalitesine erişiyor. Kontrast iyileştirme algoritması, keskinlik artırma algoritması, renk iyileştirme algoritması ve HDR10 gibi teknolojilerle güçlendirilen model, etkileyici netlikteki görüntüleri kullanıcıları ile buluşturuyor. HMR 1800 değerindeki yenileme hızıyla görüntüleri kullanıcılarına hızlı ve akıcı bir şekilde sunuyor. Ekran 139 cm?lik boyutuyla kullanıcıların keyifli anlar geçirmelerine olanak tanıyor. Güçlü Özelliklerle Donatılan Bir Model Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV modeli, gelişmiş ekran ve ses özelliklerinin yanı sıra teknik ve multimedya donanımlarıyla da beğeni topluyor. 4 çekirdekli, Android işletim sistemiyle donatılan model bu sayede tüm uygulama ve programları kolaylıkla çalıştırabilirken dahili Wi-Fi özelliği ile de harici bir modeme gerek duymadan internet erişimi sağlıyor. Ürün Google Play Store özelliği ile uygulama yükleyebilme imkânı tanırken çocuk kilidi sayesinde de güvenli bir kullanıma imza atıyor. İyi Günler Dileriz.
Soru: askı aparatı varmi
Cevap: Kurulumu bizden istediğinizde size ücretsiz gönderiliyor.
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Ürüne Ait Fotoğraflar
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Şu Anki Satış Fiyatı 16549.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Hakkında yaklaşık 142 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Ürün Özellikleri
_x000D_
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Ürününün Satıcısı, Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran ürününü 16549.0 Tl'den Satılmaktadır.
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Yorumlar Hakkında Bilgi
16549.0 Tl ye satışta olan 55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
142 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: 8999tlye aldık piyasaya göre iyi bir fiyattı genel olarak hızlı vegörüntü kalitesi güzel biz memnun kaldık tavsiye ederiz üstelik kargo veserviste çok hızlıydı
İsim: K** T**
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: Bayıldık baya büyük
İsim: A** E**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: ürün inşallah iyidir
Tarih: 09 Mart 2023
Yorum: gayet güzel geldi sorunsuz servis ertesi gün gelip kurdu vestelgarantisi altında olması çok iyi kesinlikle alınır.
İsim: Büşra Ş.
Tarih: 25 Mayıs 2022
Yorum: Babamlarla bunu aldım servisi ve ilgileri mükemmel TV de oyle
İsim: E** K**
Tarih: 28 Şubat 2022
Yorum: Samsun,LG markaları hikaye, yerli malı, olması ile tercih ettim.gerçekten muhteşem, 4K kalitesi ayrıca, android olması, maç izlemeprogramınıda ilgilen alanalrdan bulup yüklemeniz durumunda, tadındanyenmez... 5 yıldız.
İsim: S** M**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: Gayet güzel ve kaliteli bir ürün tavsiye ederim
İsim: Özcan Ö. Y.
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Ocak 2024
Yorum: paketlemesi gayet iyiydi görüntü ses kalitesi de gayet güzel piyasayagöre fiyatı iyi
İsim: A** D**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: uzun zamandır kullanıyorum memnunum.
İsim: M** Ö**
Tarih: 11 Haziran 2023
Yorum: iyi... fiyatına göre performansı kabul edilebilir, tavsiye ederim
İsim: S** U**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Yorum: Daha kurmadık kargo çok hızlıydı iki günde ulaştı pakkete hiç bir sorunyoku kurulum yapınca yorumu güncelerim
İsim: d** m**
Yorum: çok iyi performans.
İsim: A** G**
Yorum: Ürün beklentileri karşılıyor ve fiyat performans açısından uygun bir ürün
İsim: K** G**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: satıcıya teşekkür ederim çok iyi bir esnaf kardeşimiz bütün sorularımıyardımcı oldu. Televizyon geldiği gibi servisi yönlendirdi kurulum için.Hayırlı işleri olsun
İsim: M** Ü** E**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: kaliteli ürün
İsim: DURSUN O.
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: Performans ürünü
İsim: m** e**
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: Gayet kaliteli ürün sorunsuz şekilde geldi
Tarih: 14 Şubat 2023
Yorum:
İsim: A** Y**
Tarih: 19 Ocak 2023
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: Harika kaliteli tavsiye ederim
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: ürünü çok beğendim
İsim: E** G**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: urun cok iyi paketl3nmis guzel elinize sağlık
İsim: i** k**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: ürün gerçekten çok iyi ses olsun görüntü olsun iyikide almışım bu fiyatsekmeninin en iyisi diye bilirim
İsim: Y** O**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: hiç öyle bilinmiş markalara gerek yok bence süper tv çok başarılı
İsim: O** A**
Tarih: 11 Kasım 2022
Satıcı: sepet14com
Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: G** A**
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: cok memnunum fiyatina gore guzel urun
İsim: M** Y**
Tarih: 28 Ekim 2022
Yorum: Pazartesi sipariş verdim salı bizdeydi .ücretsiz montaj kurulum sağlandı.ses goruntu kalitesi çok çok iyi .fiyat performans bence önde ..uygunfiyata bu kaliteye sahip oluyorsunuz tavsiye ederim ..ürün sağlam veözenli bir şekilde geldi teşekkür ederim
İsim: E** y**
Tarih: 12 Ekim 2022
Yorum: görüntü gayet iyi
İsim: k** k**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: Çok mutluyuz. Tam ihtiyacımızı karşılayan, gereksiz pahalı markatelevizyonlara oranla kesinlikle tercih edilmesi gereken bir tv
İsim: M** M** Y**
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: görüntü- ses kalitesi yeterli
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: tek kelimeyle mukemmel
Tarih: 01 Temmuz 2022
Satıcı: Aşkın Ticaret
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Ürüne Dair Sorular
Soru: Kutu içeriğine askı aparatı dahil mi?
Cevap: Servis gelip ücretsiz kuruyor efendim aparatiyla
Soru: Askı aparatı içinde gönderiyor musunuz ?
Soru: Merhaba, ürün andorid midir?
Cevap: Merhaba, ürün Android işletim sistemine sahiptir.
Soru: Ürünü aldığımda çanak vs kurmam gerekir mi uydu almam gerekir mi
Soru: Çok teşekkür ederim kurulum falan kaç gün sürer acaba ? Kutuyu biz açarsak garanti kapsamının dışına çıkıyor değil mi?
Cevap: Kutuyu siz açarsanız garanti dışı olur Ürün 24 saatte kurulur.
Soru: ucretsiz kurulum mu
Cevap: evet efendim
Soru: merhaba urunun kurulumunu nasil yapiyorsunuz
Cevap: Merhaba kurulum için regalden size en yakın olan yetkili servisi arayarak kurulumunu sağlatabilirsiniz.
Soru: Google varmı
Cevap: var efendim
Soru: TV geldi kurulum için bekliyorum sizden haber
Cevap: Tamam efendim ben servisi adresinize yönlendiriyorum onlar gelmeden önce sizi ararlar iyi günlerde kullanın (5 yıldız ve yorum yapmayı unutmayım )
Soru: sorum şu 1 duvar aparatı geliyo mu 2. kurulum ucretsizmi 3 ses konut carmi kumandası yada 4 nefclix v.s kendi kurulumu biNi yukluvez
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için regal ile iletişime geçebilirsiniz
Soru: Android mi?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: Hangi kargoyla çalışıyorsunuz
Cevap: Aras Kargo.
Soru: ürünü birazdan siparis vericem aldığımda kurulum için neyapmam gerekli
Cevap: kurulumiçin bizi aramanız yeterli efendim biz yardımcı oluyoruz yetkili servisi yönlendiriyoruz
Soru: Android mi ?
Cevap: Evet efendim var
Soru: Merhaba wifi özelliği yok yazıyor fakat nasıl android oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: ÜRÜNDE WİFİ ÖZELLİĞİ VARDIR EFENDİM . AÇIKLAMAYA YANLIŞ YAZILMIŞ.
Soru: mrblar ürün Gaziantepe kaç günde ulaşır bana ve kargo firması. hangi firma
Cevap: Efendim mng, yurt içi kargo ptt kargo hepsi ıle vardır anlaşmamız 2 veya 3 gün içinde
Soru: Mng karkoyla gonderim varmidır
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Notta belirtiniz.
Soru: android mi acaba kurulumu hangi servis yapıyor
Cevap: Android Vestel servisi kurulum yapar
Soru: Blue tv exxen tivibu var mı
Cevap: Merhaba hoş geldiniz. Sistem içinde hazır olarak gelmemekte Ayrıntılar Güvenilir elektronik eşya markası Regal, Android TV modeli 55R754UA9?u kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV, siyah renkte tasarlanan ön çerçevesi ile dikkat çekiyor. İncelikle belirlenen renk seçimi modele estetik bir tasarım kazandırırken konumlandığı odaya da şık bir hava katıyor. Bunlara ek olarak V tipi olan iki ayaklı stant yapısı ile standart tipteki ekran kalınlığı da televizyonun şık ve dinamik yapısını destekleyen özellikler arasında yer alıyor. Etkileyici Ses ve Ekran Özellikleri Model, sunduğu ikili hoparlör sistemi ve 20 Watt (RMS) ses çıkış gücü ile tatmin edici bir ses performansı sergiliyor. DTS HD ses kalitesi, Dolby Audio Processing ve Speaker Box özellikleri aracılığıyla kullanıcılarına eşine az rastlanır bir ses deneyimi yaşatıyor. Regal 55R754UA9 modelinin 3840x2160 piksel çözünürlüğe sahip olan ekranı, Ultra HD (4K) değerindeki çözünürlük standardı ile tatmin edici bir görüntü kalitesine erişiyor. Kontrast iyileştirme algoritması, keskinlik artırma algoritması, renk iyileştirme algoritması ve HDR10 gibi teknolojilerle güçlendirilen model, etkileyici netlikteki görüntüleri kullanıcıları ile buluşturuyor. HMR 1800 değerindeki yenileme hızıyla görüntüleri kullanıcılarına hızlı ve akıcı bir şekilde sunuyor. Ekran 139 cm?lik boyutuyla kullanıcıların keyifli anlar geçirmelerine olanak tanıyor. Güçlü Özelliklerle Donatılan Bir Model Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV modeli, gelişmiş ekran ve ses özelliklerinin yanı sıra teknik ve multimedya donanımlarıyla da beğeni topluyor. 4 çekirdekli, Android işletim sistemiyle donatılan model bu sayede tüm uygulama ve programları kolaylıkla çalıştırabilirken dahili Wi-Fi özelliği ile de harici bir modeme gerek duymadan internet erişimi sağlıyor. Ürün Google Play Store özelliği ile uygulama yükleyebilme imkânı tanırken çocuk kilidi sayesinde de güvenli bir kullanıma imza atıyor. İyi Günler Dileriz.
Soru: askı aparatı varmi
Cevap: Kurulumu bizden istediğinizde size ücretsiz gönderiliyor.
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Ürüne Ait Fotoğraflar
55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran En Uygun Satış Linki
Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV Ultra HD Smart LED 139 Ekran yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.