55QA5D63DT 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

MaviÇiçek

Bilgili
55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Alanlar Memnun Mu?
55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Şu Andaki Değeri 22337.11 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Gerçekten İyi Mi?

55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Ürün Tanıtımı

Ekran Boyutu: 55'' / 139 cm _x000D_
Görüntü Kalitesi: Ultra HD (4K) _x000D_
Garanti Tipi: Vestel Türkiye Garantili _x000D_
Smart TV: Var _x000D_
Ses Çıkış Gücü (RMS): 20 W _x000D_
Dahili Uydu Alıcı: Var _x000D_
Görüntüleme Teknolojisi: QLED _x000D_
Garanti Süresi: 3 Yıl _x000D_
Çözünürlük (Piksel): 3840x2160 _x000D_
Renk: Siyah _x000D_
HDR: Var _x000D_
Wi-Fi: Var _x000D_
Kurulum Gerekli Mi?: Evet _x000D_
Model Yılı: 2023 _x000D_
Enerji Sınıfı E (A-G) _x000D_
_x000D_

55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV ürününü 22337.11 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Hakkında Yapılan Yorumlar
22337.11 Tl ye satışta olan 55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Ürün mükemmel indirimden aldım herkese tavsiye ederim marka tvleregereksiz para vermeyin toshiba işinizi görür
İsim: **** ****
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Teşekkürler Trendyol, teşekkürler Vestel diyeceğim sadece. Kusurlu ürünçok hızlı bir şekilde değiştirildi. fiyat performans mükemmel görüntükalitesi mükemmel maçları zevkle seyrediyorum. Samsung LG Sonykullanıcısı olarak olarak çok araştırarak aldım çok yeterli bir ürünhatta 65 inç bir sipariş daha verdim
İsim: M** Y**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: süper fiyat performans ürünü
İsim: Halit ş.
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: kesinlikle 5 yıldız benim bi önceki televizyonun 55 inç 4k idi bu ondandahanet ve parlak ceva kargo getirdi bi sıkıntı yaşamadım vestelserviste hemen kurdu
İsim: İ** T**
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: 2 tane ölü piksel çıktı ve Trendyol sattığı ürünün arkasında durmadı vedeğişim yapmadı. Çeyiz için almıştım ve evlendikten sonra teknik servisgelip kurulum yaptı. 2 tane ölü piksel için tutanak tuttu ve değişimolması gerekiyor dedi. Trendyol a ilettim tutanağı ama ürünü hâlâsatmasına rağmen dalga geçer gibi ürünü tedarik edemiyoruz dediler.
İsim: F** Y**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: ürün hızlı ulaştı android arayüz güzel fakat TV yeni açıldığında kasma yapıyor
İsim: Emine A.
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: ürün yetkili servis tarafından açıldı ve kırık çıktı.yetkili servistutanak tuttu. yeni tv ile değişimini talep ediyorum.
İsim: R** H**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: ölü piksel, bulutlanma gibi sorunlar daha ilk kullanimda ortayaçıktı.1.5 GB ram var yani arayüz yavaş.Bu fiyata alınır mı karar sizin
İsim: **** ****
Tarih: 21 Kasım 2023

55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: exsen varmı
Cevap: Merhaba, ürünümüz Android Smart Qled TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Android mi
Cevap: Merhaba, ürünümüz Android Smart Qled TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Netflix var mi
Cevap: Merhaba, üründe Netflix uygulamasını kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba iyi günler TV'de Google arama motoru var mı
Cevap: Merhaba, üründe Google Sesli Arama özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: urun QLed değilmi

Soru: kaç Hz .
Cevap: Merhaba, ürünümüz 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: gerektiğinde duvara asilabiliyormu .
Cevap: Merhaba, üründe duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Toshina 55 QA5D63DT. sesli. komut. varmı. TV. nın. kendisinde. yeya. kumandada.
Cevap: Merhaba, üründe Google Sesli Arama özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: merhaba bu üründe Google play varmı ve android mi

Soru: ürün kaç GB ram , ve dâhili depolama kaç GB
Cevap: Merhaba, üründe 2 GB ram bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kaç GB Ram?
Cevap: Merhaba, üründe 2 GB ram bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, ürün teşir veya yenilenmiş ürün müdür ?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: android mi ve exsen ve tabi varmı

Soru: Ethernet girişi var mı?
Cevap: Merhaba, evet kablolu bağlantı yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: slm iyi işler ses çıkışı 2.8w bir 2.10 ban hagisi gelcek Sabri serin
Cevap: Merhaba, Ses Çıkış Gücü (RMS): 20 W'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İyi Günler ürünün askı aparatı kutu içinde mi
Cevap: Merhaba, üründe duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba mağzanızdan görüp alabilir miyim
Cevap: Merhabalar, stoklarımız devamlı olarak güncellenmektedir. Takip etmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: kurulumunu hangi servis yapmaktadır.
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Ürün duvara sabitleme aparatıyla mı gelicek?

Soru: Merhaba bluethoth özelliği varmı
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.

55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55QA5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV En Uygun Satış Linki