55Q67C 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi-

DenizHüznü

Bilgili
55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Şu Andaki Değeri 34799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürün Özellikleri

55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 34799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
34799.0 Tl ye satışta olan 55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Memnun kaldım. Tavsiye ediyorum👍🏻
İsim: Ş** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Kasım 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: güzel kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 29 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Ürün fiyat performans açısından gayet iyi film platformlarının hepsi varilk başta sistemde takılmalar mevcuttu güncelleme yaptıktan sonradüzeldi va panel ürün olarak yan açıdan renk görüntüsü kalitesinibozmuyor kumandada numara tuşlarının olmamasına alışmak gerekiyor 4kkalitesi çok iyi
İsim: Kadir S.
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Teknosa satıcısından tv aldım. Paneli kırık çıktı bundan kaynaklı olarakSamsung sra raporu verdi yani ürünün yenisiyle değiştirilmesi raporu vebu raporla herhangi bir mağazadan değişim yapabileceğimi söyledi. Ancakteknosa ürünü yenisiyle değiştirmiyor rapor olmasına rağmen. Ürününarkasında durmuyor. Para iadesi yapabileceklerini söylediler. AncakürDevamını Oku
İsim: s** y** ç**
Tarih: 06 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Bu modele özel bir tv kutusu yok, bu yüzden farkli model geldiginidusunmeyin. Tv'nin arkasinda direkt modeli yaziyor zaten bize dogrugeldi. Servis hizlica geldi ve halletti. Cok guzel bir televizyon amaozellikle netflix bana cok karanlik geliyor, kontrast cok yukseksiyahlar cok siyah ama belki ayarlardan cozuluyordur, youtubedan 4kactiginizda farkiDevamını Oku
İsim: i** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Kasım 2023

Yorum: Güzel kutuda bir göçme yok 4 günde geldi
İsim: K** A**
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: Ürünü almayın, 55Q60C modeli gönderiliyor, tedarik sağlanmadı diye emailgeldi. Değişim için de herhangi bir uğraşma yok, iade yapalım diyorlarama aldığım paraya bir daha alamıyorum
İsim: **** ****
Tarih: 30 Eylül 2023

55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Duvara asma aparatı var mı ürünün
Cevap: Merhaba, duvara asma aparatı ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: duvara takılı aparat hazır duvarda duruyor bu ürünü alırsak direk üzerine takılırmı?
Cevap: Merhaba, TV ile uyumlu aparat ile beraber kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar aldığım ürün için kurulum gerekiyor bunun için kiminle irtibata geçmem gerekiyor
Cevap: Merhaba, ürünün kurulumu gereklidir. Kurulum için servis sağlayıcısı ile görüşebilirsiniz. Ürün 2 yıl garantilidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: kaç hertz dir
Cevap: Merhaba, ürün 50-60 Hz'dir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: merhaba ürünü aldıktan sonra kurulum için serviz ucetsiz gelirmi sizmi yonlendiroyrsunuz yoksa biz kendimizmi ariyacaz
Cevap: Merhaba, ürünün kurulumu gereklidir. Kurulum için servis sağlayıcısı ile görüşebilirsiniz. Ürün 2 yıl garantilidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kurulumu nasıl yaptırmamız gerekiyor ücretlimi Ürünün garanti süresi ne kadar

Soru: ürün kac hz acaba
Cevap: Merhabalar Efendim. 60 hz dir

Soru: Merhabalar ürün kaç hz’dir hakkında bilgi alabilir miyim
Cevap: merhaba, yenileme hızı 50hz görünmektedirürünle ilgili detaylı teknik bilgileri üretici firma sitesinden alabilirsiniz, iyi günler

Soru: Ekledigindeki konuma çekiyorsanız aliyorum
Cevap: Merhaba, Konu hakkında Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: duvara asılıyormu asılırsa duvara asma aparatı ile birlikte gönderiydrmusunuz
Cevap: DUVARA ASILIYOR ASKI APARATI KUTU İÇİNDE MEVCUT DEĞİL

Soru: Bu tv de uygulama indirebiliyormuyuz birde sesli komut var mı
Cevap: Merhaba evet var

Soru: Ürün isminde yazan model dimi 55 Q67C 129 ekran
Cevap: Evet efendim

Soru: Akıllı kumanda mevcut mudur?
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Kumandası resimde ki ile aynı mı? Duvar aparatları vs yazan özelliklerin hepsi var mı?
Cevap: Merhaba, ürün özelliklerinde

Soru: slm hangi kargoyla gönderim sagliyorsunuz?
Cevap: HOROZ LOJİSTİK YADA OCTOVAN LOJİSTİK

Soru: Garantide sorun yaşarmıyım peki bana onu söyleyin yeterli
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Bu televizyon enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: F SINIFI ENERJİ

55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55Q67C 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki