Ayca
Bilgili
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon En Ucuzu Nerede Bulunur?
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Şu Anki Satış Fiyatı 31900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürünün Detayları
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Philips 55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon ürününü 31900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Yorum Ve Değerlendirmeler
31900.0 Tl ye satışta olan 55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: İyi ki almışım çok kaliteli, sorunsuz ve sağlam geldi büyüklüğüde çokgüzel philips kalitesi der susarım
Ambilight sistemi de aşırı hava katıyor
İsim: G** B** S**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: daily trend
Yorum: cokkk iyiiiii kesinlijle tavsiye ederm. koruyucu taktirdim servisekesinlikle tavsiye ederim
İsim: m** y**
Tarih: 20 Kasım 2023
Satıcı: Yön AVM
Yorum: Son derece memnun kaldık.
İsim: A** Ç**
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: gerçek ten harika ürünüm gayet sağlam ve hızlı sekılde geldı trendyoluna çok ama çok teşekkür ederim

İsim: M** K**
Tarih: 31 Ağustos 2023
Yorum: Güzel televizyon
İsim: E** G**
Tarih: 28 Haziran 2023
Satıcı: BOSCH DURUKANLAR
Yorum: ürün daha önce bildiğim bir üründü hediye olarak aldım gayet memnun kaldılar
İsim: Deniz D.
Tarih: 31 Mart 2024
Satıcı: revnaonline
Yorum: servis gelip kurdu. görüntü kalitesi vs çok çok iyi. Amblight acayip bişey...
İsim: Metin D.
Tarih: 21 Aralık 2023
Satıcı: Gizerler
Yorum: Görüntü kalitesi hiç iyi değil .
İsim: ali a.
Tarih: 14 Kasım 2023
Yorum: Çok araştırdım samsung lg derken philipsin amblight özelliği çok hoşumagitti ... kaliteleri zaten aynı gibi... lg nin mat görünümü hoşumagitmedi... özellikle akşam tv izlemek çok daha keyifli oluyor... askıaparatını servis 300 e taktı... 900 de ekran koruyucusu 17 binde tvaldık Allah herkese en az 10 yıl servis yolu göstermesin ne diyelim başka...
İsim: **** ****
Tarih: 19 Ağustos 2023
Satıcı: BOSCH EKİCİ DTM BEYAZ EŞYA MAĞAZALARI
Yorum: sağlam paketlenmiş şekilde elimize ulaştı, çeyizimiz için aldık o yüzdenhenüz kutusunu açmadık. nişanlımın araştırdığı tek ürün buydu kendisievliligimizden ziyade bu tv'yi kullanmak için daha heycanlı diyebilirim
İsim: Ş** İ**
Tarih: 05 Nisan 2024
Satıcı: blackfridays
Yorum: hassas ve pahalı bir cihaz olduğu için kargoda hasar gorur diye cokkorkuyordum ama öyle bir paketleme olmuski hayran kaldım satıcı firmayaçok teşekkür ediyorum
İsim: L** G**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: tek kelimeye harika beklentimin üzerinde. paketleme hızlı kargo hepsisorunsuzsu teşekkürler trendyol.
Tarih: 12 Ağustos 2023
Yorum: İlk önce trendyola müşteri memnuniyeti için teşekkür ederim, ürünü öncebaşka firmadan sipariş vermiştim ancak stokta olmadığını bildiripsiparişim iptal edildi, ikinci siparişimi şuan aldığım firmadangerçekleştirdim iyikide öyle olmuş ürün sorunsuz ve kısa bir zamandaulaştı firmayada teşekkürlerimi iletiyorum. Televizyona gelince gayetgüzel ve kullaDevamını Oku
İsim: Mustafa Ç.
Tarih: 20 Haziran 2023
Satıcı: N-İ-Ün Avm
Yorum: ürün güzel olmasına güzelde ama bir türlu Philips servisine ulaşamadımkutuyu ben açtım yani bukadarda ilgisizlik olmaması lazim
İsim: M** Ö**
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: TV iyi güzel sıkıntı yok şimdilik fakat Eskişehir den bursa ya 8 gündeanca gelebildi. aynı ürün amazon dan aldım 4 günde geldi
İsim: soner Ö.
Tarih: 17 Aralık 2023
Satıcı: DirectShop
Yorum: Ürün ekranının alt ortasına dokunduğunuzda bir boşluk söz konusu.İçeriye doğru oynuyor. Kuruluma gelen servisi aradım söyledim o normalled ekran ısınmaması için oradan hava alıyor dedi. Şaka gibi bir cevap.Tamamen saçmalık. Yarın oradan toz vs alacak. Büyük ihtimal hatalı ürün.Philips genel merkezi arayacağım. Ürünü yenisi ile değiştirmelerinitalepDevamını Oku
İsim: FATİH G.
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: ürün bildiğiniz Philips evet ama acayip komik bir durumu var.kumandasında ses tuşu yok!!!! şaka gibi. servis 1000 tlye yenisinialmamız gerektiğini söyledi bunun için. tuş var ama başka bir görevatanmış. yani YouTube da falan konuşarak arama yapılmıyor. çocuklaryazamıyor klavyede. şok oldum görünce tüm yakınlarımda Philips varkimsede böyle bir durumDevamını Oku
İsim: A** T**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: kırık ve kullanılmış ürün göndermek nedir arkadaş,yazık günah
İsim: e** a**
Tarih: 16 Haziran 2023
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Sesli komut varmı
Cevap: Merhaba tv de sesli komut özelliği var kumandada mevcut değil
Soru: Android tv ile bu tvde smart arasındaki fark nedir bu android olan cihaz geçişleri hızlı mı çünkü ben bir arkadasımda görmüştüm bu seride android deildi galiba o cok yavastı
Cevap: efendim android tv ler daha hızlı yani sizin gördüğünüz tv de sadece smart tv ise her hangi bir işletim sistemi android yada google tv yüklü değil ise yavaştır.
Soru: montaj ücretli mi
Cevap: Yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır efendim
Soru: merhaba bu üründe telefon tv ye bağlanıyormu
Cevap: Efendim tam detaylı bilgi bilmiyorum maalesef ki
Soru: Enerji sınıfının G olması tüketime açısından bir zararı olur mu??
Cevap: merhaba televızyonlarda beyaz esya gıbı degıldır herhangı bır sorun olmaz
Soru: Ürünün kumandası var anladığım kadarıyla diğer başka bi kumandası dahamı oluyor
Cevap: Merhaba, teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten ve üretici firmadan öğrenebilirsiniz.
Soru: Merhaba, ekran koruyucu ve aparatı nasıl halledeceğiz peki?
Cevap: Servis size yardimci olur efendim
Soru: Ürün kapalı kutu gelir değil mi
Cevap: merhaba evet kapalı kutu gonderımı yapılıyor
Soru: Üretim yeri hakkında bilgi alabilirmiyim?
Cevap: Merhaba üretim yeri bilgisini üretici firmadan alabilirsiniz
Soru: Ürün hangi senenin üretimi ?
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2023 yılı
Soru: 2023 model mi
Cevap: Evet Efe 2023 modeldir keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba ürün teşhir ürünü değil deyilmi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz kesinlikle açılmamış ambalaj gönderiyoruz keyifli alışverişler dileriz
Soru: Phılıps 55 pus 8057/62 ile phılıps 55 pus 8057 arasında ne fark var
Cevap: Merhaba, ayrı bir koda erişim sağlayamıyorum ikiside aynı ürün ama dilerseniz phılıpsten detsek alabilirsiniz
Soru: bu ürün stant malı mı kutudamı
Cevap: Merhabalar , açılmamış kapalı kutudur efendim
Soru: televizyonun kurulumu ile mi garantisi başlıyor kurulum için biraz beklesem sıkıntı olur mu
Cevap: Değerli müşterimiz detaylı garanti kapsamı bilgilerini ilgili markanın müşteri hizmetleri ile görüşerek öğrenebilirsiniz.
Soru: üründe YouTube Bluetooth Netflix mevcutmu
Cevap: Merhabalar.. Evet mevcuttur..
Soru: Kumanda rengi beyaz mı?
Cevap: Siyah efendim
Soru: merhabalar kumanda da sesli komut var mı
Cevap: Evet efendim kumanda da sesli komut bulunmakta
Soru: merhaba 55pus 8057 modelinde akıllı kumanda desteği oldunu söylemişsiniz,yanında gelen kumanda akıllı mı? eğer değilse 8057 modeli için akıllı kımandayı nereden temin edicez?
Cevap: merhaba extra kumanda almanız gerekmektedır
Soru: merhaba garanti kurulumdan sonra mı başliyor?
Cevap: Merhaba, ürünü aldığınızda garantisi başlar.
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Detaylı Resimler
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Şu Anki Satış Fiyatı 31900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürünün Detayları
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Philips 55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon ürününü 31900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Yorum Ve Değerlendirmeler
31900.0 Tl ye satışta olan 55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: İyi ki almışım çok kaliteli, sorunsuz ve sağlam geldi büyüklüğüde çokgüzel philips kalitesi der susarım
İsim: G** B** S**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: cokkk iyiiiii kesinlijle tavsiye ederm. koruyucu taktirdim servisekesinlikle tavsiye ederim
İsim: m** y**
Tarih: 20 Kasım 2023
Yorum: Son derece memnun kaldık.
İsim: A** Ç**
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: gerçek ten harika ürünüm gayet sağlam ve hızlı sekılde geldı trendyoluna çok ama çok teşekkür ederim
İsim: M** K**
Tarih: 31 Ağustos 2023
Yorum: Güzel televizyon
İsim: E** G**
Tarih: 28 Haziran 2023
Yorum: ürün daha önce bildiğim bir üründü hediye olarak aldım gayet memnun kaldılar
İsim: Deniz D.
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: servis gelip kurdu. görüntü kalitesi vs çok çok iyi. Amblight acayip bişey...
İsim: Metin D.
Tarih: 21 Aralık 2023
Satıcı: Gizerler
Yorum: Görüntü kalitesi hiç iyi değil .
İsim: ali a.
Tarih: 14 Kasım 2023
Yorum: Çok araştırdım samsung lg derken philipsin amblight özelliği çok hoşumagitti ... kaliteleri zaten aynı gibi... lg nin mat görünümü hoşumagitmedi... özellikle akşam tv izlemek çok daha keyifli oluyor... askıaparatını servis 300 e taktı... 900 de ekran koruyucusu 17 binde tvaldık Allah herkese en az 10 yıl servis yolu göstermesin ne diyelim başka...
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: sağlam paketlenmiş şekilde elimize ulaştı, çeyizimiz için aldık o yüzdenhenüz kutusunu açmadık. nişanlımın araştırdığı tek ürün buydu kendisievliligimizden ziyade bu tv'yi kullanmak için daha heycanlı diyebilirim
İsim: Ş** İ**
Tarih: 05 Nisan 2024
Satıcı: blackfridays
Yorum: hassas ve pahalı bir cihaz olduğu için kargoda hasar gorur diye cokkorkuyordum ama öyle bir paketleme olmuski hayran kaldım satıcı firmayaçok teşekkür ediyorum
İsim: L** G**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: tek kelimeye harika beklentimin üzerinde. paketleme hızlı kargo hepsisorunsuzsu teşekkürler trendyol.
Tarih: 12 Ağustos 2023
Yorum: İlk önce trendyola müşteri memnuniyeti için teşekkür ederim, ürünü öncebaşka firmadan sipariş vermiştim ancak stokta olmadığını bildiripsiparişim iptal edildi, ikinci siparişimi şuan aldığım firmadangerçekleştirdim iyikide öyle olmuş ürün sorunsuz ve kısa bir zamandaulaştı firmayada teşekkürlerimi iletiyorum. Televizyona gelince gayetgüzel ve kullaDevamını Oku
İsim: Mustafa Ç.
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: ürün güzel olmasına güzelde ama bir türlu Philips servisine ulaşamadımkutuyu ben açtım yani bukadarda ilgisizlik olmaması lazim
İsim: M** Ö**
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: TV iyi güzel sıkıntı yok şimdilik fakat Eskişehir den bursa ya 8 gündeanca gelebildi. aynı ürün amazon dan aldım 4 günde geldi
İsim: soner Ö.
Tarih: 17 Aralık 2023
Satıcı: DirectShop
Yorum: Ürün ekranının alt ortasına dokunduğunuzda bir boşluk söz konusu.İçeriye doğru oynuyor. Kuruluma gelen servisi aradım söyledim o normalled ekran ısınmaması için oradan hava alıyor dedi. Şaka gibi bir cevap.Tamamen saçmalık. Yarın oradan toz vs alacak. Büyük ihtimal hatalı ürün.Philips genel merkezi arayacağım. Ürünü yenisi ile değiştirmelerinitalepDevamını Oku
İsim: FATİH G.
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: ürün bildiğiniz Philips evet ama acayip komik bir durumu var.kumandasında ses tuşu yok!!!! şaka gibi. servis 1000 tlye yenisinialmamız gerektiğini söyledi bunun için. tuş var ama başka bir görevatanmış. yani YouTube da falan konuşarak arama yapılmıyor. çocuklaryazamıyor klavyede. şok oldum görünce tüm yakınlarımda Philips varkimsede böyle bir durumDevamını Oku
İsim: A** T**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: kırık ve kullanılmış ürün göndermek nedir arkadaş,yazık günah
İsim: e** a**
Tarih: 16 Haziran 2023
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Sesli komut varmı
Cevap: Merhaba tv de sesli komut özelliği var kumandada mevcut değil
Soru: Android tv ile bu tvde smart arasındaki fark nedir bu android olan cihaz geçişleri hızlı mı çünkü ben bir arkadasımda görmüştüm bu seride android deildi galiba o cok yavastı
Cevap: efendim android tv ler daha hızlı yani sizin gördüğünüz tv de sadece smart tv ise her hangi bir işletim sistemi android yada google tv yüklü değil ise yavaştır.
Soru: montaj ücretli mi
Cevap: Yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır efendim
Soru: merhaba bu üründe telefon tv ye bağlanıyormu
Cevap: Efendim tam detaylı bilgi bilmiyorum maalesef ki
Soru: Enerji sınıfının G olması tüketime açısından bir zararı olur mu??
Cevap: merhaba televızyonlarda beyaz esya gıbı degıldır herhangı bır sorun olmaz
Soru: Ürünün kumandası var anladığım kadarıyla diğer başka bi kumandası dahamı oluyor
Cevap: Merhaba, teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten ve üretici firmadan öğrenebilirsiniz.
Soru: Merhaba, ekran koruyucu ve aparatı nasıl halledeceğiz peki?
Cevap: Servis size yardimci olur efendim
Soru: Ürün kapalı kutu gelir değil mi
Cevap: merhaba evet kapalı kutu gonderımı yapılıyor
Soru: Üretim yeri hakkında bilgi alabilirmiyim?
Cevap: Merhaba üretim yeri bilgisini üretici firmadan alabilirsiniz
Soru: Ürün hangi senenin üretimi ?
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2023 yılı
Soru: 2023 model mi
Cevap: Evet Efe 2023 modeldir keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba ürün teşhir ürünü değil deyilmi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz kesinlikle açılmamış ambalaj gönderiyoruz keyifli alışverişler dileriz
Soru: Phılıps 55 pus 8057/62 ile phılıps 55 pus 8057 arasında ne fark var
Cevap: Merhaba, ayrı bir koda erişim sağlayamıyorum ikiside aynı ürün ama dilerseniz phılıpsten detsek alabilirsiniz
Soru: bu ürün stant malı mı kutudamı
Cevap: Merhabalar , açılmamış kapalı kutudur efendim
Soru: televizyonun kurulumu ile mi garantisi başlıyor kurulum için biraz beklesem sıkıntı olur mu
Cevap: Değerli müşterimiz detaylı garanti kapsamı bilgilerini ilgili markanın müşteri hizmetleri ile görüşerek öğrenebilirsiniz.
Soru: üründe YouTube Bluetooth Netflix mevcutmu
Cevap: Merhabalar.. Evet mevcuttur..
Soru: Kumanda rengi beyaz mı?
Cevap: Siyah efendim
Soru: merhabalar kumanda da sesli komut var mı
Cevap: Evet efendim kumanda da sesli komut bulunmakta
Soru: merhaba 55pus 8057 modelinde akıllı kumanda desteği oldunu söylemişsiniz,yanında gelen kumanda akıllı mı? eğer değilse 8057 modeli için akıllı kımandayı nereden temin edicez?
Cevap: merhaba extra kumanda almanız gerekmektedır
Soru: merhaba garanti kurulumdan sonra mı başliyor?
Cevap: Merhaba, ürünü aldığınızda garantisi başlar.
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Detaylı Resimler
55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon En Uygun Satış Linki
Philips 55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 55pus8057/62 Android 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.