MaviDeniz77
Bilgili
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Fiyatına Göre Alınır Mı?
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Mevcut Fiyatı 29000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Memnuniyet Oranı Nedir?
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Detaylı Açıklama
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 29000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
29000.0 Tl ye satışta olan 55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: güzel telvizyon
İsim: Z** B**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gizerler
Yorum: hayatımda hiç bir zaman tv izlerken bu kadar zevk alıcağım aklımagelmezdi hem görüntü ses kalitesi hem de ambilight özelliği muazzam
İsim: N** T**
Tarih: 09 Haziran 2023
Yorum: Ürün elime hızlı ulaştı kargo sorunsuz geldi televizyonu alacakarkadaşlarada tavsiye ediyorum yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum çokmemnunum görüntü kalitesi android işletim sistemi gayet akıcı güzel teksıkıntısı kumandası kaba phılıps gibi bir markanın niye kumandada böylebasite kaçtığını anlamıyorum
İsim: Zafer B.
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: İyi bir televizyon satıcı hızlı teşekkürler
İsim: Eyyüp B.
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: kusursuz eksiksiz bir alışveriş oldu satıcı çok ilgili kendisine tsk ederim
İsim: İ** a**
Tarih: 18 Mart 2023
Satıcı: BOSCH DURUKANLAR
Yorum: Cok guzel geldi Led özellikli olmasi ayri bir güzel görüntü sağlıyorbiz cok memnun kaldık teşekkürler
İsim: y** p**
Tarih: 01 Mart 2023
Satıcı: daily trend
Yorum: çok güzel memnun kaldık
İsim: ş** e**
Tarih: 18 Şubat 2023
Satıcı: Koçlar Beyaz Eşya
Yorum: Fiyatına göre en başarılı tv diyebiliriz.
İsim: T** K**
Tarih: 09 Şubat 2023
Yorum: biz çok sevdik.sadece geçişler biraz yavaş. arkadaki led ler ekranıdahada buyuk gösteriyor
İsim: H** H** E**
Tarih: 01 Şubat 2023
Satıcı: revnaonline
Yorum: Çok güzel geldi teşekkürler
İsim: G** S**
Tarih: 11 Ocak 2023
Satıcı: DEMPO MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM
Yorum: Evet ürün kapalıyken bu şekilde oluyor ve bu durum çok rahatsız ediciiade etmek istiyorum
İsim: I** H**
Tarih: 13 Ağustos 2023
Satıcı: Saha24
Yorum: Çok iyi tv
İsim: Y** K**
Tarih: 11 Haziran 2023
Yorum: Kanal geçişleri biraz yavaş ama kaliteli güzel
İsim: H** Ç**
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: Kumanda da sesli komut özelliği yok neden ?
İsim: Bünyamin S.
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: Kutusu çok sağlamdı hemen kargoya verdiler satıcı çok güzel ilgilendi.Televizyon zaten çok güzel.
İsim: M** E**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Satıcı: İstereyon
Yorum: ürünü bugün teslim aldım. Paketleme gayet güzel. Hiç bir sıkıntıyaşamadım. İstediğim ürün geldi. Gayet güzel bir televizyon. Emeği geçenherkese teşekkürler.
İsim: E** C**
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Televizyon şahane. Tavsiye ederim satıcı aynı gün aynı saatte kargoladi.Teslim almam 1 gün sürdü fakat servisi 3 gün bekledim bölgeye göredeğişiklik gösterebilir.
İsim: **** ****
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: Ürünüm tam istediğim gibi geldi herhangi vuruk,çizik vs… birşey yoktuiyi paketlenmişti. Gayet memnun kaldım.
İsim: k** C**
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: Satıcı çok ilgili . Kutu daha açılmadı fakat buraya kadar her şey çok iyiydi
İsim: M** A**
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: ürün güzel ama faturam yok acil gönderirmisiniz
İsim: b** ü**
Tarih: 15 Nisan 2023
Satıcı: BizdeUcuz
Yorum: ürün bekledigimiz gibi geldi satıcıya teşekkürler.
İsim: N** A**
Tarih: 11 Mart 2023
Satıcı: ÖztunaDTM
Yorum: Ürün güzel kargolamada ve teslimatta herhangi bir sorun yaşamadık.serviste hemen gelip kurulum sağladılar
İsim: E** U**
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: faturam gelmedi acil yollayabilir misiniz ? faturasız kurulum yapmiyolar
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: Ürününüz kargo şirketi tarafından darbeli teslim edildi şuan iptal etmemgerekecek gereği en kısa zamanda yapılır
İsim: Z** A**
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: ürün geldi dış çerçevesinde ufak bir hata var ben o hatayı yazmak için20 gün bekledim
İsim: D** Y**
Tarih: 17 Aralık 2022
Satıcı: Derya Home
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Merak Edilenler Neler?
Soru: Hacıbektaş ilçesine servisiniz var mı varsa ürün geldikten sonra kaç gün içinde gelecekler. İkinci sorumda ıp tv destekler mi
Cevap: Merhaba, ürün tarafınıza ulaştıktan sonra kurulum için adresinize en yakın yetkili servisten randevu almanız gerekmektedir. Ürün android uygulama merkezinden indirebildiğiniz tüm uygulamaları kullanabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba akıllı kumanda özelliği varmı acaba
Cevap: Merhaba bu üründe yok efendim
Soru: çerçevesiz ekran mı
Cevap: Değerli müşterimiz ürün Açık gümüş rengi çerçeveli olarak satıştadır.
Soru: modeli kaç yılında acaba satın aldım ürününüzü de belirtilmemiş
Cevap: 2022 yılında tasarlandı bu ürün ama biz size 2023 yılında fabrikadan bize ulaşan ürünü göndereceğiz
Soru: Merhaba tvnin Led ışıkları var mı? Bir de İnternete giriş mevcut mu
Cevap: Merhaba ambilight özelliği var efendim internete giriş yapılıyor
Soru: merhaba ekranı Oled mi Qled mi yada başka mı ?
Cevap: YOK EFENDİM
Soru: merhaba kurulum ücretsiz olarak sunuluyor mu?
Cevap: Merhaba ücretsiz olarak yazılıyor efendim
Soru: Ürünün resimde gördüğümüz gibi arkasında led ışıklarıda var doğrumu dur.
Cevap: Doğrudur efendim
Soru: Merhaba , ürünün garantisi kac yıl, mesela ekran paneli garanti dahilinde midir? Kurulum için nerden destek alacağız?
Cevap: Merhaba, ürünümüz iki yıl garantilidir ekran paneli üretim dahilinde bir arıza olması durumunda garantilidir. Kurulum için yetkili servisimiz den yardım alabilirsiniz
Soru: android özelligi varmi usta ?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Hangi yıl çıktı bu tv
Cevap: Merhabalar, Ürün hakkında detaylı bilgi için " ürün açıklaması " alanını inceleyiniz. İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz .
Soru: Merhaba you tube ve netflix izleyebiliyormuyuz
Cevap: evet efendım
Soru: mrb. asistan kumanda özelliği varmi
Cevap: Merhaba, TV'yi, yalnızca sesinizi tanıyan Google Asistan uyumlu akıllı ev cihazlarıyla kontrol edebilirsiniz.
Soru: ses komut özelliği varmı acaba özellikleri tam detaylı yazmıyor ekran yansıtma falan?
Cevap: android cihaz aama ses komutu için bilemiyoruz
Soru: Akıllı kumanda var mı
Cevap: Maalesef android tv ile uyumlu bir kumandası var sadece efendim
Soru: Slm kumanda Bluetooth özelliği yokmu
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürüne ilişkin tüm özellikleri ürün kodu ile markanın resmi sitesinden incelemenizi öneririz. Saygılarımızla.
Soru: ambilight özelliği var mı
Cevap: Değerli müşterimiz , 55PUS7956 modelinde 3 taraflı Ambilight özelliği mevcuttur.
Soru: merhaba ürün kaç model acaba? birde akıllı kumanda destekliyormu bu model hakkında pek bilgi bulamadım? satın aldım bekliyorum .
Cevap: Model 2022 akıllı kumanda destekler ama içersinde kumanda öyle degil
Soru: 2022 model mi 2021 model mi
Cevap: Tüm modellerimiz 2022 model 4K ve android özelliğe sahiptir
Soru: Üründe yayın durdurma ve kaydetme özelliği var mı?
Cevap: Konu hakkında bilgimiz yok efendim
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Görselleri
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Mevcut Fiyatı 29000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Memnuniyet Oranı Nedir?
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Detaylı Açıklama
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 29000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
29000.0 Tl ye satışta olan 55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: güzel telvizyon
İsim: Z** B**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: hayatımda hiç bir zaman tv izlerken bu kadar zevk alıcağım aklımagelmezdi hem görüntü ses kalitesi hem de ambilight özelliği muazzam
İsim: N** T**
Tarih: 09 Haziran 2023
Yorum: Ürün elime hızlı ulaştı kargo sorunsuz geldi televizyonu alacakarkadaşlarada tavsiye ediyorum yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum çokmemnunum görüntü kalitesi android işletim sistemi gayet akıcı güzel teksıkıntısı kumandası kaba phılıps gibi bir markanın niye kumandada böylebasite kaçtığını anlamıyorum
İsim: Zafer B.
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: İyi bir televizyon satıcı hızlı teşekkürler
İsim: Eyyüp B.
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: kusursuz eksiksiz bir alışveriş oldu satıcı çok ilgili kendisine tsk ederim
İsim: İ** a**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Cok guzel geldi Led özellikli olmasi ayri bir güzel görüntü sağlıyorbiz cok memnun kaldık teşekkürler
İsim: y** p**
Tarih: 01 Mart 2023
Yorum: çok güzel memnun kaldık
İsim: ş** e**
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: Fiyatına göre en başarılı tv diyebiliriz.
İsim: T** K**
Tarih: 09 Şubat 2023
Yorum: biz çok sevdik.sadece geçişler biraz yavaş. arkadaki led ler ekranıdahada buyuk gösteriyor
İsim: H** H** E**
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: Çok güzel geldi teşekkürler
İsim: G** S**
Tarih: 11 Ocak 2023
Satıcı: DEMPO MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM
Yorum: Evet ürün kapalıyken bu şekilde oluyor ve bu durum çok rahatsız ediciiade etmek istiyorum
İsim: I** H**
Tarih: 13 Ağustos 2023
Satıcı: Saha24
Yorum: Çok iyi tv
İsim: Y** K**
Tarih: 11 Haziran 2023
Yorum: Kanal geçişleri biraz yavaş ama kaliteli güzel
İsim: H** Ç**
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: Kumanda da sesli komut özelliği yok neden ?
İsim: Bünyamin S.
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: Kutusu çok sağlamdı hemen kargoya verdiler satıcı çok güzel ilgilendi.Televizyon zaten çok güzel.
İsim: M** E**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Satıcı: İstereyon
Yorum: ürünü bugün teslim aldım. Paketleme gayet güzel. Hiç bir sıkıntıyaşamadım. İstediğim ürün geldi. Gayet güzel bir televizyon. Emeği geçenherkese teşekkürler.
İsim: E** C**
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Televizyon şahane. Tavsiye ederim satıcı aynı gün aynı saatte kargoladi.Teslim almam 1 gün sürdü fakat servisi 3 gün bekledim bölgeye göredeğişiklik gösterebilir.
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: Ürünüm tam istediğim gibi geldi herhangi vuruk,çizik vs… birşey yoktuiyi paketlenmişti. Gayet memnun kaldım.
İsim: k** C**
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: Satıcı çok ilgili . Kutu daha açılmadı fakat buraya kadar her şey çok iyiydi
İsim: M** A**
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: ürün güzel ama faturam yok acil gönderirmisiniz
İsim: b** ü**
Tarih: 15 Nisan 2023
Satıcı: BizdeUcuz
Yorum: ürün bekledigimiz gibi geldi satıcıya teşekkürler.
İsim: N** A**
Tarih: 11 Mart 2023
Satıcı: ÖztunaDTM
Yorum: Ürün güzel kargolamada ve teslimatta herhangi bir sorun yaşamadık.serviste hemen gelip kurulum sağladılar
İsim: E** U**
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: faturam gelmedi acil yollayabilir misiniz ? faturasız kurulum yapmiyolar
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: Ürününüz kargo şirketi tarafından darbeli teslim edildi şuan iptal etmemgerekecek gereği en kısa zamanda yapılır
İsim: Z** A**
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: ürün geldi dış çerçevesinde ufak bir hata var ben o hatayı yazmak için20 gün bekledim
İsim: D** Y**
Tarih: 17 Aralık 2022
Satıcı: Derya Home
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Merak Edilenler Neler?
Soru: Hacıbektaş ilçesine servisiniz var mı varsa ürün geldikten sonra kaç gün içinde gelecekler. İkinci sorumda ıp tv destekler mi
Cevap: Merhaba, ürün tarafınıza ulaştıktan sonra kurulum için adresinize en yakın yetkili servisten randevu almanız gerekmektedir. Ürün android uygulama merkezinden indirebildiğiniz tüm uygulamaları kullanabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba akıllı kumanda özelliği varmı acaba
Cevap: Merhaba bu üründe yok efendim
Soru: çerçevesiz ekran mı
Cevap: Değerli müşterimiz ürün Açık gümüş rengi çerçeveli olarak satıştadır.
Soru: modeli kaç yılında acaba satın aldım ürününüzü de belirtilmemiş
Cevap: 2022 yılında tasarlandı bu ürün ama biz size 2023 yılında fabrikadan bize ulaşan ürünü göndereceğiz
Soru: Merhaba tvnin Led ışıkları var mı? Bir de İnternete giriş mevcut mu
Cevap: Merhaba ambilight özelliği var efendim internete giriş yapılıyor
Soru: merhaba ekranı Oled mi Qled mi yada başka mı ?
Cevap: YOK EFENDİM
Soru: merhaba kurulum ücretsiz olarak sunuluyor mu?
Cevap: Merhaba ücretsiz olarak yazılıyor efendim
Soru: Ürünün resimde gördüğümüz gibi arkasında led ışıklarıda var doğrumu dur.
Cevap: Doğrudur efendim
Soru: Merhaba , ürünün garantisi kac yıl, mesela ekran paneli garanti dahilinde midir? Kurulum için nerden destek alacağız?
Cevap: Merhaba, ürünümüz iki yıl garantilidir ekran paneli üretim dahilinde bir arıza olması durumunda garantilidir. Kurulum için yetkili servisimiz den yardım alabilirsiniz
Soru: android özelligi varmi usta ?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Hangi yıl çıktı bu tv
Cevap: Merhabalar, Ürün hakkında detaylı bilgi için " ürün açıklaması " alanını inceleyiniz. İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz .
Soru: Merhaba you tube ve netflix izleyebiliyormuyuz
Cevap: evet efendım
Soru: mrb. asistan kumanda özelliği varmi
Cevap: Merhaba, TV'yi, yalnızca sesinizi tanıyan Google Asistan uyumlu akıllı ev cihazlarıyla kontrol edebilirsiniz.
Soru: ses komut özelliği varmı acaba özellikleri tam detaylı yazmıyor ekran yansıtma falan?
Cevap: android cihaz aama ses komutu için bilemiyoruz
Soru: Akıllı kumanda var mı
Cevap: Maalesef android tv ile uyumlu bir kumandası var sadece efendim
Soru: Slm kumanda Bluetooth özelliği yokmu
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürüne ilişkin tüm özellikleri ürün kodu ile markanın resmi sitesinden incelemenizi öneririz. Saygılarımızla.
Soru: ambilight özelliği var mı
Cevap: Değerli müşterimiz , 55PUS7956 modelinde 3 taraflı Ambilight özelliği mevcuttur.
Soru: merhaba ürün kaç model acaba? birde akıllı kumanda destekliyormu bu model hakkında pek bilgi bulamadım? satın aldım bekliyorum .
Cevap: Model 2022 akıllı kumanda destekler ama içersinde kumanda öyle degil
Soru: 2022 model mi 2021 model mi
Cevap: Tüm modellerimiz 2022 model 4K ve android özelliğe sahiptir
Soru: Üründe yayın durdurma ve kaydetme özelliği var mı?
Cevap: Konu hakkında bilgimiz yok efendim
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Görselleri
55PUS7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 55pus7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led TvFiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 55pus7956 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.