55pml9008-12 55- 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Satın Alır Mısınız-

Ilayda

Bilgili
55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Güncel Fiyatı 30000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Detaylı Bilgi

55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Ürününün Satıcısı, Philips 55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv ürününü 30000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Kullanıcı Geri Bildirimleri
30000.0 Tl ye satışta olan 55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: bu fiyata kaçırmayın beklentimin çok üstünde bir performansı var.Ambilight özelliği bir harika. Menüsünde uygulamalar arası gezinmesi çokhızlı. Ses sistemi de gayet güzel bas tonları az değil.
İsim: Z** Ş**
Tarih: 03 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: çok canlı led renklere sahip
İsim: B** Y**
Tarih: 31 Ocak 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: 12 de sipariş verdim 15:00 de geldi süper hız ürün zaten kaliteli
İsim: M** G**
Tarih: 01 Mart 2024
Satıcı: İndirim ZONE

Yorum: TV alacak olup kafası karışık olanlar için yazıyorum. Konsolda oyunoynadığım için 120hz istiyodum. Panelleri araştırdığımda da sıralama led- qled - mini led ve neo qled - oled şeklinde gidiyormuş. Oled'lerdeyanma problemi var ve hala da devam ediyor o yüzden uzak durdum. Zatenfiyatları da çok fazla. O yüzden miniled ve 120hz seçtiğimde karşıma buçDevamını Oku
İsim: Emre D. M.
Tarih: 17 Ocak 2024
Satıcı: donvito

Yorum: Korgo süreci çok uzun sürdü teknik servis tarafından kurulama gelenpersonellerin kontrollerinde ekranda kırık olduğu tespit edildi servisraporunda yenisi ile değişimi uygundur demesine rağmen Vatan bilgisayarsatıcısı değişim yapmadı beni çok mağdur ettiler tam bir hayal kırıklığı
İsim: G** Y**
Tarih: 17 Haziran 2024

Yorum: Çiziksiz kırıksız sağ salim geldi. Görüntü çok iyi. Sesi İdare ediyortabiki ama ben uygun fiyatlı ses sistemi alacağım. 55 inch büyüklüğüyeterli geldi bana.Horoz lojistik 1 gün sonra getirdi. AvcılardanSultangaziye geldi . Kutuda hasar yoktu. sağ üst köşede 1 ölü piksel vartam çizgide kalıyor. Ekrana 20cm mesafeye gelmeden ve çaprazdanbakmayıncaDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 19 Mayıs 2024

Yorum: bize gelen ürün sıkıntılıydı.google tv olmaması sorun.her istediğiniziyükleyemiyosunuz.iade ettik ama baya zaman aldı.trenyol 350 tl lık çekverdi.teşekkür ederiz.
İsim: **** ****
Tarih: 15 Mart 2024
Satıcı: izonline

Yorum: Ürün geldi kolisi parlak tı kargo yetkilisine tutanak tut alayım koliyi,servisi çağırayım bağlantısını yapsın Bi sorun çıkmazsa kullanırızdedim ben tutanak felan tutmam alır giderim koliyi dedi aldı götürdü,benim ürün açıklamamda koli teslim edilemediği için yaziyor düzeltilirse sevinirim. kargocu teslim etmedi.
İsim: z** p**
Tarih: 12 Ağustos 2024

55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: merhaba tam hangi işletim sistemi kullanıyor kimi android kimi kendi işletim sistemi yazıyor
Cevap: Android yazılım değildir. Smart tv özelliği mevcuttur.

Soru: android özelliği yok ama yüklü veya yüklenebilir uygulamalar neler mesela disney+ exxen gibi uygulamalar mevcut mu
Cevap: Değerli müşterimiz, Smart Tv uygulamaları; Netflix Prime Video YouTube

Soru: Merhaba, Tv'deki işletim sistemi ( Titan Oslu ) mu ? hangi işletim sistemini kullanıyor ?
Cevap: Merhaba ürün özellikleri açıklama kısmında belirtilmiştir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar, kurulum için nereden destek almamız gerekiyor?
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, Philips Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. Philips müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: kutu içinde askı aparatı var mı
Cevap: Merhaba hayır yoktur

Soru: 4k 120 uz desteği varmı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: iyi akşamlar hue desteği var mı acaba
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba, ürün sıfır kapalı kutumudur?
Cevap: Merhaba, evet.

Soru: ürünü hangi kargo ile göndermektesiniz ve philips Türkiye garantili mi ?
Cevap: Ceva lojistik ile gönderim yapılmaktadır. 2 Yıl Philips Türkiye garantilidir. Ücretsiz yetkili servis tarafından kurulumu yapılmaktadır

Soru: hayırlı işler ekran yenieleme mhz kaç
Cevap: Merhaba, 120 hz olarak geçmektedir. Saygılarımızla.

Soru: merhaba içerisinden duvara monte aparatı çıkıyor mu
Cevap: merhaba ayak standı çıkar duvar monte çıkmaz

Soru: Ürün sıfır mı? Yetkilis servis tarafından kurulum yapılıyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, servis tarafından kurulum sağlanmaktadır.

Soru: merhaba kurumu philips servisi mi yapıyor kim kuruyor acaba
Cevap: Merhaba evet Philips kuruyor

Soru: İyi günler. HDMI 2.1 girişi varmı?
Cevap: Değerli müşterimiz,55PML9008/12 55" 139 Ekran 4K UHD Smart 3 Taraflı Ambilight MiniLED TV'de 4 adet HDMI 2.1 girişi bulunmaktadır.

Soru: Merhabalar ürün kapalı kutu ve pilips garantisi dahilinde 0 cihaz olarak mı gönderiliyor
Cevap: merhaba sıfır kapalı kutu üründür. philips türkiye garantilidir

Soru: Merhaba . Netflix YouTube gibi uygulamalardan neler var tamamını yazabilir misiniz ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Smart TV Uygulamaları Netflix Prime Video YouTube bulunmaktadır.

Soru: Kumandasında baskonuş varmı
Cevap: Merhaba, Sesli komut özelliği bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: kurulum ücreti ne kadar ve servis garantili mi acaba
Cevap: Ücretsiz kurulum randevu almanız yeterli

Soru: Merhaba kurulum için Philips yetkili servisini çağırdığımızda herhangi bir ücret ödüyor muyuz? Yoksa ücretsiz kurulum mu?
Cevap: Merhaba, Kurulum ücretsiz, bilginize

Soru: Android mi ve bellek kaç gb
Cevap: Merhaba, Ürün Philips Smart TV olarak geçmektedir. Andorid yazılım değildir. Tarafımıza iletilen verilerde bellek bilgisi bulunmamaktadır. Saygılarımızla.

55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

55pml9008/12 55" 139 Ekran 4k Uhd Smart 3 Taraflı Ambilight Miniled Tv En Uygun Satış Linki