55P735 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Alınmaya Değer Mi-

Sare

Bilgili
55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?
55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Anlık Fiyatı 20999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Teknik Detaylar

_x000D_

55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Ürününün Satıcısı, TCL 55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV ürününü 20999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Son Yorumlar
20999.0 Tl ye satışta olan 55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Tv fiyatına göre çok güzel fakat kargo çok geç geldi ama sorunsuz teslim aldım
İsim: A** T**
Tarih: 30 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: İyi ve kullanışlı
İsim: S** O**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: Yapay zeka ile görüntüleri 60 fps e çevirmesi sesli sistan özelliğiharika. Çok memnunum görüntü kalitesi de baya iyi
İsim: mustafa y. k.
Tarih: 22 Eylül 2023
Satıcı: MODERN ELEKTRONİK

Yorum: İkinci TCL televizyonum. Bilindik markalara en az %30 daha fazlaödemenize gerek yok. Dünyada TV işini en iyi yapan 3 markadan biridirzaten TCL. İşletim sistemi piyasadaki yüm TV lerden daha iyi. GoogleTV,Netflix, vb gibi programlar arasında geçişlerde bunu çok iyi farkediyorsunuz.
İsim: L** T**
Tarih: 28 Temmuz 2023

Yorum: Çok iyi televizyon herkese tavsiye ederim
İsim: Burak E. A.
Tarih: 22 Aralık 2023
Satıcı: Ahidenal

Yorum: TCL kalitesiyle yine beni şaşırtmadı. fazlası var eksiyi yok, düşünmedentercih edebilirsiniz.
İsim: A** E** F**
Tarih: 03 Aralık 2023
Satıcı: COVERİUMM

Yorum: Ürün daha 1 Ağustos'ta aldım, herşey güzel fakat 2022-2023 serisiyazıyor 2021 serisi geldi.
İsim: H** B**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Darbeli geldi inşallah zararı yoktur servis açınca belli olacak
İsim: S** C**
Tarih: 02 Ekim 2023
Satıcı: Ahidenal

Yorum: henüz açmadım servisi bekliyorum. kargo şirketi beni apartnanınaşağısına çağırıp koca televizyonu, bırakıp resmen kaçtılar. 1 puanı buyüzden kırdım. artık bu lojistik firmaları insanlara karşı anlayışlıolmalılar. bugün dışında ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı.
İsim: E** G**
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: Tv henüz denemedim ama kargo 1 hafta zor geldi kargo konusunda sıkıntı var
İsim: S** T**
Tarih: 14 Eylül 2023

Yorum: Servis kutusunu açtığında ekranı kırık çıktı. Değişim yapılacak dendiama bir haftadır ses seda yok. Karşınızda size bilgi verecek biryetkilide yok herkes birbirine yönlendiriyor. Tcl yi iyi bilir tavsiyeederdim ama, büyük hayal kırıklığı. İade edeceğim.
İsim: **** ****
Tarih: 12 Haziran 2023
Satıcı: Gamers Arena

55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: İçinden askı aparatı çıkıyor mu? Uydu alıcılı mı?
Cevap: Merhaba, askı aparatı ayrı satılmaktadır. Cihazda uydu alıcısı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba ürün yenilenmiş ürün mü sıfır ürün mü
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: akıllı kumanda var mı?
Cevap: Merhaba, ürünün kumandası mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ürün 2022 2023 mü yoksa 2021 mi
Cevap: Merhaba, ürün serisi 2022-2023 serisidir.İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: Netflix YouTube özelliği mevcut mu
Cevap: Merhaba, ürün Google TV, Netflix, Prime Video, YouTube uygulamalarına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünün yanında hediyesi varmı
Cevap: Evet efendim servisi Çağırdığınız zaman montaj için geldiği zaman kulaklık hediyesi mevcuttur

Soru: Duvara monte ediliyor mu
Cevap: Merhaba, askı aparatı ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürünün yanında hediye kulaklık var mı
Cevap: Merhaba 55P735 model tvlerde S600 kulaklık hediyesi mevcuttur.

Soru: Ürün teşhir mi, kapalı kutumu hayırlı işler
Cevap: Merhaba. Ürün sıfır kapalı kutu. Yetkili firma garantisi altındadır. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Soru: Google play var mı
Cevap: Var efendim Google tv olarak geçiyor

Soru: ürün yılı nedir acaba
Cevap: 2022 EFENDİM

Soru: Android mi bu tv anlamadığım için soruyorum. Google tv ne demek ? Eğer Android ise sürümü hangisi dır?
Cevap: Merhaba, ürün Google TV olmaktadır. Detaylı bilgi için İnternet üzerinden araştırma yapabilirsiniz.

Soru: merhaba, bu ürün 55 inç mı yoksa 65 mı, açıklamada ki ile iki büyüklük tutmuyor
Cevap: 55 efendim

Soru: Televizyon yanında hediye kulaklık var mı
Cevap: Merhaba, hayır hediye mevcut değildir. Teşekkürler.

Soru: Ekran sıfır panel mi çerceve varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, ön çerçeve rengi siyahtır. Görseldeki gibi gelmektedir. Saygılarımızla

Soru: mrb oturduğum şehirde tlc servis yok kurulum nasıl olacak
Cevap: Nerede yaşıyorsunuz efendim

Soru: Garantisi sagsung mu
Cevap: Ürün iki yıl TCL Türkiye garantisi altındadır

Soru: garanti ne bunun
Cevap: TCL türkiye garantilidir.

Soru: Merhaba , ürünü hangi kargo firması ile gönderiyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, horoz lojistik firması ile gönderilmektedir. Saygılarımızla

Soru: 2022 serisi. Yazıyor fakat 2021 serisi geldi neden?
Cevap: Merhabalar. Ürünün resmi sitesinde 2022 yazmaktadır. Güzel günlerde kullanın

55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55P735 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV En Uygun Satış Linki