Reyhan
Bilgili
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Alınmaya Değer Mi?
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Şimdiki Fiyatı Ile 43555.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Memnuniyet Durumu Nedir?
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Detaylı Açıklama
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 43555.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Son Yorumlar
43555.0 Tl ye satışta olan 55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ilginiz için teşekkür ederim , çok başarılı , son model
İsim: **** ****
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MrCep
Yorum: On numara beş yıldız
İsim: Fatih E.
Tarih: 25 Şubat 2024
Satıcı: SAMSUNGMAGAZAM
Yorum: Efsane bir cihaz 10 gündür keyifle kullanıyorum
İsim: C** A**
Tarih: 19 Kasım 2023
Satıcı: Güreller
Yorum: Eğer estetik beklentileriniz yüksekse ve yaşam alanınızda elektronikcihazdan ziyade sanat ve estetiğe hizmet eden bir tv istiyorsanız,türünün tek örneği. Mat ekranı yansımayı engelliyor, 200 Lira karşılığıyıllık abone olunan sanat galerisinden seçtiğiniz sanat eselerini yaşamalanınızda sergileyebiliyorsunuz. Tam karşıdan ve biraz uzaktan bakıncatıpDevamını Oku
İsim: E** İ**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: cok iyi televizyon herkese tavsiye ederim
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: Doğuhan Elektronik
Yorum: ürün çok kaliteli. renkleri harika
İsim: S** k**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum:

İsim: J** G**
Tarih: 12 Ekim 2022
Satıcı: KB DTM
Yorum: çok güzel bir paneli var. parlamiyor. alırken cekinmistim çok mat mıolur diye ama bence her tv böyle olmalı menüler hızlı.ses çıkışı dayeterli . çok şık duruyor. girişlerinin ayrı bir unitede olması çokgüzel. eksi yönü olarak kumandası çok hassas çabuk bozuluyor ama samsungservis çok iyi hemen yenisini gönderiyorlar.
İsim: S** B**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Satıcı sorduğum tüm sorulara hızlı bir şekilde cevap verdi. Televizyonbeklediğimden biraz daha büyük geldi ama tablo özeliği ile evime çokyakışacağını eminim. Bu arada diğer 55LS03A serisinin yeni çıkanversiyon sadece üretim yılı ve art mode modu değişikliği var. Hiç kimseyorum yapmadığı için biraz kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım diyorum
Tarih: 12 Ağustos 2022
Satıcı: EKSANTO TİCARET
Yorum: İyi paketlenmişti hasarsız geldi çok güzel tv sanat modu harika
İsim: S** O**
Tarih: 17 Haziran 2023
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: Ürün ile birlikte satılan çerçeveyi satıcı göndermediği içintelevizyonun en önemli özelliğinden fayadalanamıyoruz. Samsung internetsitesi ve bayilerinde de çerçeve kalmadığı için alamadık. Satıcı bukonuda bize yardımcı olmadı. Samsungdan almadığımız için pişman olduk....
İsim: Hami B.
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: kaç Hz acaba ?
Cevap: merhaba Çözünürlük (Piksel) 3840 x 2160 Çözünürlük 4K Ultra HD Ekran Boyu (cm) 138 Yenileme Hızı 100 Hz dir
Soru: Televizyon alımında Robot süpürge hediyeniz mi var?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Sadece satın almış olduğunuz ürün/ürünler gönderilmektedir. Ürünün bir hediyesi bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürününün gönderimini hangi kargo firmasıyla yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile Trendyol anlaşmalı olarak kata teslim gönderim sağlıyoruz. Firma, genelde 4-5 işgününde teslimatları sağlıyor. Horoz Lojistik çağrı merkezinden ne zaman teslim edileceğini öğrenebilirsiniz.
Soru: Merhaba. Çerçeve ekstra geliyor mu? Rengi nedir
Cevap: Bej rengi efendim ekstra gelmiyor
Soru: Merhaba.. paket içerisinde çerçeve ve askı aparatı var mı?
Cevap: merhaba kutu içierğinde yoktur. sonradan isteidğiniz renk ve modelde alabilirsiniz
Soru: Bej rengi çerçevesi, kutu içeriğiyle beraber geliyor mu?
Cevap: Yok efendim
Soru: merhaba ürünün bir kampanyası varmış robot süpürge bunu uygulayabiliyor musunuz
Cevap: Merhaba ürünlerimiz orjinal Samsung ürünler olup Samsungun tüm kampanyalarına dahildir efendim.
Soru: Çerçevesi ile birlikte gönderiyorsunuz değil mi ve çerçeve rengi belirtebilir miyim
Cevap: Merhaba standart bejdir
Soru: urun sifir kutusunda mi geliyor?
Cevap: Samsung Türkiye garantilidir kapali kutudur
Soru: Bej rengi çerçevesi kutu içinden çıkıyor mu?
Cevap: Kutu içinde standar renk vardır extra renk için servis kurulum esnasında servise başvurmanız gerekmektedir iyi akşamlar
Soru: Kutu içerisinden çıkan çerçevelerin rengi nedir?
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. BELİRTİLMEMİŞTİR..
Soru: Merhaba. Ekstra çerçeve de çıkıyor mu içinden?
Cevap: Merhaba,1 adet bej çerçeve hediyesi mevcuttur.
Soru: 1- Ürün içerisinde çerçeve var mı? Varsa hangi renk? 2- Askı aparatı mevcut mu? 3- Ayaklığa sahip mi?
Cevap: Merhabalar, 1.Ürünün çerçevesi vardır.Bej rengidir. 2.Askı aparatı mevcuttur. 3.Ayakları mevcuttur.
Soru: Merhaba ürün içinden beyaz çerçeve çıkıyor mu yoksa nereden alabiliyoruz ?
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.
Soru: merhaba. yanindaki cercive hangi rengde olucak?
Cevap: Merhabalar efendim yanında krem rengi çerçeveli teslimat yapılmaktadır.Çerçevenin model kodu aşağıdaki gibidir. VG-SCFT55BE RU
Soru: ürünü satın aldım, kurulum için samsung la mı görüşmem gerekiyor
Cevap: Merhaba, Ürünü teslim aldıktan sonra, Samsung Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek kurulum için servis kaydı oluşturmanız gerekmektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Tablo özelliği çerçevesini de yanında gönderiyor musunuz ?
Cevap: Merhabalar efendim ürünün yanında çerçevesi ile beraber teslimat yapılmaktadır.
Soru: Merhaba ürün içerisinde bir adet çerçevesi ve ayaklığı mevcut değil mi
Cevap: Merhaba çerçeve,ayakları ve askı aparatı mevcut
Soru: urun kapali kutu sifir mi? garanti suresini 3 yil uzatirsak trendyol sigorta mi ilgilenicek bi ariza durumunda yoksa yine samsung mu
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Ürün sıfır paket kampanyada kaçırmayın
Soru: Televizyonun 55 A modeli ile ile 55 B modeli arasında nasıl bir fark var acaba , saygılar ..
Cevap: Değerli Müşterimiz, Detaylı bilgi için Samsung Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Detay Resimler
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Şimdiki Fiyatı Ile 43555.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Memnuniyet Durumu Nedir?
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Detaylı Açıklama
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, Samsung 55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV ürününü 43555.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Son Yorumlar
43555.0 Tl ye satışta olan 55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ilginiz için teşekkür ederim , çok başarılı , son model
Tarih: 19 Nisan 2024
Satıcı: MrCep
Yorum: On numara beş yıldız
İsim: Fatih E.
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Efsane bir cihaz 10 gündür keyifle kullanıyorum
İsim: C** A**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Eğer estetik beklentileriniz yüksekse ve yaşam alanınızda elektronikcihazdan ziyade sanat ve estetiğe hizmet eden bir tv istiyorsanız,türünün tek örneği. Mat ekranı yansımayı engelliyor, 200 Lira karşılığıyıllık abone olunan sanat galerisinden seçtiğiniz sanat eselerini yaşamalanınızda sergileyebiliyorsunuz. Tam karşıdan ve biraz uzaktan bakıncatıpDevamını Oku
İsim: E** İ**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: cok iyi televizyon herkese tavsiye ederim
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: Doğuhan Elektronik
Yorum: ürün çok kaliteli. renkleri harika
İsim: S** k**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum:
İsim: J** G**
Tarih: 12 Ekim 2022
Satıcı: KB DTM
Yorum: çok güzel bir paneli var. parlamiyor. alırken cekinmistim çok mat mıolur diye ama bence her tv böyle olmalı menüler hızlı.ses çıkışı dayeterli . çok şık duruyor. girişlerinin ayrı bir unitede olması çokgüzel. eksi yönü olarak kumandası çok hassas çabuk bozuluyor ama samsungservis çok iyi hemen yenisini gönderiyorlar.
İsim: S** B**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Satıcı sorduğum tüm sorulara hızlı bir şekilde cevap verdi. Televizyonbeklediğimden biraz daha büyük geldi ama tablo özeliği ile evime çokyakışacağını eminim. Bu arada diğer 55LS03A serisinin yeni çıkanversiyon sadece üretim yılı ve art mode modu değişikliği var. Hiç kimseyorum yapmadığı için biraz kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım diyorum
Tarih: 12 Ağustos 2022
Satıcı: EKSANTO TİCARET
Yorum: İyi paketlenmişti hasarsız geldi çok güzel tv sanat modu harika
İsim: S** O**
Tarih: 17 Haziran 2023
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: Ürün ile birlikte satılan çerçeveyi satıcı göndermediği içintelevizyonun en önemli özelliğinden fayadalanamıyoruz. Samsung internetsitesi ve bayilerinde de çerçeve kalmadığı için alamadık. Satıcı bukonuda bize yardımcı olmadı. Samsungdan almadığımız için pişman olduk....
İsim: Hami B.
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: kaç Hz acaba ?
Cevap: merhaba Çözünürlük (Piksel) 3840 x 2160 Çözünürlük 4K Ultra HD Ekran Boyu (cm) 138 Yenileme Hızı 100 Hz dir
Soru: Televizyon alımında Robot süpürge hediyeniz mi var?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Sadece satın almış olduğunuz ürün/ürünler gönderilmektedir. Ürünün bir hediyesi bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürününün gönderimini hangi kargo firmasıyla yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile Trendyol anlaşmalı olarak kata teslim gönderim sağlıyoruz. Firma, genelde 4-5 işgününde teslimatları sağlıyor. Horoz Lojistik çağrı merkezinden ne zaman teslim edileceğini öğrenebilirsiniz.
Soru: Merhaba. Çerçeve ekstra geliyor mu? Rengi nedir
Cevap: Bej rengi efendim ekstra gelmiyor
Soru: Merhaba.. paket içerisinde çerçeve ve askı aparatı var mı?
Cevap: merhaba kutu içierğinde yoktur. sonradan isteidğiniz renk ve modelde alabilirsiniz
Soru: Bej rengi çerçevesi, kutu içeriğiyle beraber geliyor mu?
Cevap: Yok efendim
Soru: merhaba ürünün bir kampanyası varmış robot süpürge bunu uygulayabiliyor musunuz
Cevap: Merhaba ürünlerimiz orjinal Samsung ürünler olup Samsungun tüm kampanyalarına dahildir efendim.
Soru: Çerçevesi ile birlikte gönderiyorsunuz değil mi ve çerçeve rengi belirtebilir miyim
Cevap: Merhaba standart bejdir
Soru: urun sifir kutusunda mi geliyor?
Cevap: Samsung Türkiye garantilidir kapali kutudur
Soru: Bej rengi çerçevesi kutu içinden çıkıyor mu?
Cevap: Kutu içinde standar renk vardır extra renk için servis kurulum esnasında servise başvurmanız gerekmektedir iyi akşamlar
Soru: Kutu içerisinden çıkan çerçevelerin rengi nedir?
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. BELİRTİLMEMİŞTİR..
Soru: Merhaba. Ekstra çerçeve de çıkıyor mu içinden?
Cevap: Merhaba,1 adet bej çerçeve hediyesi mevcuttur.
Soru: 1- Ürün içerisinde çerçeve var mı? Varsa hangi renk? 2- Askı aparatı mevcut mu? 3- Ayaklığa sahip mi?
Cevap: Merhabalar, 1.Ürünün çerçevesi vardır.Bej rengidir. 2.Askı aparatı mevcuttur. 3.Ayakları mevcuttur.
Soru: Merhaba ürün içinden beyaz çerçeve çıkıyor mu yoksa nereden alabiliyoruz ?
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.
Soru: merhaba. yanindaki cercive hangi rengde olucak?
Cevap: Merhabalar efendim yanında krem rengi çerçeveli teslimat yapılmaktadır.Çerçevenin model kodu aşağıdaki gibidir. VG-SCFT55BE RU
Soru: ürünü satın aldım, kurulum için samsung la mı görüşmem gerekiyor
Cevap: Merhaba, Ürünü teslim aldıktan sonra, Samsung Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek kurulum için servis kaydı oluşturmanız gerekmektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Tablo özelliği çerçevesini de yanında gönderiyor musunuz ?
Cevap: Merhabalar efendim ürünün yanında çerçevesi ile beraber teslimat yapılmaktadır.
Soru: Merhaba ürün içerisinde bir adet çerçevesi ve ayaklığı mevcut değil mi
Cevap: Merhaba çerçeve,ayakları ve askı aparatı mevcut
Soru: urun kapali kutu sifir mi? garanti suresini 3 yil uzatirsak trendyol sigorta mi ilgilenicek bi ariza durumunda yoksa yine samsung mu
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Ürün sıfır paket kampanyada kaçırmayın
Soru: Televizyonun 55 A modeli ile ile 55 B modeli arasında nasıl bir fark var acaba , saygılar ..
Cevap: Değerli Müşterimiz, Detaylı bilgi için Samsung Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Detay Resimler
55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV En Uygun Satış Linki
Samsung 55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 55LS03B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.