Sevil
Bilgili
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Tavsiye Eder Misiniz?
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Güncel Fiyatı 14279.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Kaç Kişi Memnun?
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Ürün Açıklaması
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Ürününün Satıcısı, Hyundai 55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv ürününü 14279.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Son Yorumlar
14279.0 Tl ye satışta olan 55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: TV güzel. marka parası verip soyulmamak lazım. hem kullanılışı hemdegörüntüsü iyi. satıcıya da tskkr ederim. sadece kargo geç geldi.
İsim: M** U**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEYAZDÜNYA35
Yorum: fiyata göre çok iyi
İsim: M** S**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: R** Y**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: hızlı gönderi ve fiyat için teşekkürler
İsim: m** b** u**
Tarih: 21 Mart 2023
Satıcı: Confident
Yorum: sağdece iki ay kullandım kendiliğinden bozuldu çok kalitesiz birürün.servis bir ayı geçik süredir oyalıyor her aradığımda yaulaşılamıyor veya iki hafta içinde gelecek yenisi diyor.kesinliklealmanızı tavsiye etmiyorum
İsim: N** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: 12 Nisan da aldım bugün 25mayıs ürün bozuk çıkmıştı servis almıştınihayet bugün kurulum yapıldı sıkıntı giderildi.
İsim: C** D**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: televizyon un sağ alt köşesinde nokta şeklinde çizik var artı servistenkuruluma gelen arkadaş ulusal Kanalları bulamadı bana anten kablosundanolduğunu söyledi ayarlamadan gitti oysaki aynı anten kablosuyla benyıllardır televizyonumu sorunsuz izliyorum ozaman yada televizyon dasorun var yada ayar yapan arkadaşta yani başka televizyon istemiyorum
İsim: A** Ç**
Tarih: 04 Nisan 2023
Satıcı: Muve Çarşı
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: genel merkez de nasıl yapicâž kurulumu
Cevap: Merhaba Kutu üzerinde servis no yazar efendim. Arayıp kurulum yapabilirsiniz
Soru: Ürün A sınıfımıdır ? kutusunda G yazıyor ? enerji sınıfı nedir ve kaç kw tüketiyor ?
Cevap: ENERGİ SINIFI G
Soru: Merhabalar, ürün kaç hz ?
Cevap: 100 HZ ÜRÜN
Soru: merhaba kolay gelsin eni boyu kaç cm acaba
Cevap: Servisinden destek alabilirsiniz.
Soru: İyi çalışmalar askı aparatı kutuda mevcut mu servisten mi talep ediyoruz?
Cevap: Servisten talep etmektesiniz.
Soru: sa hocam kurulumu hangi servis yapiyorr bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: değerli müşterimiz ürün kutusu üzerinde çağrı numarasi var oradan ulaşiyorsunuz buradan sistem numara paylaştirmiyor ürün skytech servizisleri tarafindan ücretsiz kurulum yapılıyor
Soru: Merhaba ethernet girişi var mı
Cevap: wifi bağlantısı yapabilirsiniz.
Soru: merhaba ben de Hyundai 139 ekran televizyon aldım bunda görünen exsen ve bens sport 1 kanal karı ve bir çok özellik var bunlar şifrelimi şifresizmi birde televizyona servis gerekiyor mu ben kendim açsam olurmu
Cevap: Değerli müşterimiz özel kanallar malum ücretli
Soru: Ürünün takisti var mı
Cevap: Kart seçeneklerinde çıkar efendim
Soru: çift kumanda mı çıkıyor kutu içerisinden acaba
Cevap: Merhaba efendim, tek kumanda var
Soru: hyundai tv ile onvo tv aynı yerdimi üretiliyor yani bir bağı varmi,,,,
Cevap: hayır efendim aynı yerde üretilmiyor. Hyundai ve skytec aynı yerde üretiliyor. Aralarında bağ bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba! Play store varmı
Cevap: Merhaba, var efendim.
Soru: Merhaba 55 inç değil mi? Bir de hayalet kumanda mı ? Yani mouse gibi
Cevap: 55 inch urun Akıllı kumanda
Soru: Ürün kaç hz?
Cevap: merhaba efendim tarama hızı 100 hz dir
Soru: merhaba üründe bluetooth var mı?
Cevap: merhaba efendim mevcut ve daha birçok özellik . Sağlıklı mutlu günler dileriz
Soru: merhaba kac kiloqramdir azerbaucana sipirsi edicem onun icin soruyorum?
Cevap: Merhaba 55 60 kg kadar
Soru: merhaba 58 veya 65 inc var mi bu hyundai de
Cevap: Bizim elimizde sadece 50 inç ve 55 inç modellerimiz mevcuttur.
Soru: montaj sizemi ait ücretsiz mi garanti ne kadar
Cevap: merhaba skytech servıslerı kurulum yapıyor efendım. 2 yıl garantılıdır
Soru: ses algılama ve Bluetooth varmı bu markada yeni bı cıktı ürün kalıtesi nasıl hangi servis bakıyor
Cevap: MERHABA SES ALGILAMA VE BLUETOOTH VAR. MARKA YENI EFENDIM. SKYTECH SERVISLERI ILGILENIYOR URUN ILE
Soru: Bu ürünü alıp yaklaşık bir yıl sonra kullanmayı düşünüyoruz kurulumu 1 yıl sonra yapılır mı ve garantisi kurulumdan sonra mı başlar
Cevap: Merhaba tabiki efendim istediğiniz zaman kurulumu ücretsiz olarak yapilir
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Ürünün Fotoğrafları
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Güncel Fiyatı 14279.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Kaç Kişi Memnun?
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Ürün Açıklaması
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Ürününün Satıcısı, Hyundai 55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv ürününü 14279.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Son Yorumlar
14279.0 Tl ye satışta olan 55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: TV güzel. marka parası verip soyulmamak lazım. hem kullanılışı hemdegörüntüsü iyi. satıcıya da tskkr ederim. sadece kargo geç geldi.
İsim: M** U**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: fiyata göre çok iyi
İsim: M** S**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: R** Y**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: hızlı gönderi ve fiyat için teşekkürler
İsim: m** b** u**
Tarih: 21 Mart 2023
Satıcı: Confident
Yorum: sağdece iki ay kullandım kendiliğinden bozuldu çok kalitesiz birürün.servis bir ayı geçik süredir oyalıyor her aradığımda yaulaşılamıyor veya iki hafta içinde gelecek yenisi diyor.kesinliklealmanızı tavsiye etmiyorum
İsim: N** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: 12 Nisan da aldım bugün 25mayıs ürün bozuk çıkmıştı servis almıştınihayet bugün kurulum yapıldı sıkıntı giderildi.
İsim: C** D**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: televizyon un sağ alt köşesinde nokta şeklinde çizik var artı servistenkuruluma gelen arkadaş ulusal Kanalları bulamadı bana anten kablosundanolduğunu söyledi ayarlamadan gitti oysaki aynı anten kablosuyla benyıllardır televizyonumu sorunsuz izliyorum ozaman yada televizyon dasorun var yada ayar yapan arkadaşta yani başka televizyon istemiyorum
İsim: A** Ç**
Tarih: 04 Nisan 2023
Satıcı: Muve Çarşı
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: genel merkez de nasıl yapicâž kurulumu
Cevap: Merhaba Kutu üzerinde servis no yazar efendim. Arayıp kurulum yapabilirsiniz
Soru: Ürün A sınıfımıdır ? kutusunda G yazıyor ? enerji sınıfı nedir ve kaç kw tüketiyor ?
Cevap: ENERGİ SINIFI G
Soru: Merhabalar, ürün kaç hz ?
Cevap: 100 HZ ÜRÜN
Soru: merhaba kolay gelsin eni boyu kaç cm acaba
Cevap: Servisinden destek alabilirsiniz.
Soru: İyi çalışmalar askı aparatı kutuda mevcut mu servisten mi talep ediyoruz?
Cevap: Servisten talep etmektesiniz.
Soru: sa hocam kurulumu hangi servis yapiyorr bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: değerli müşterimiz ürün kutusu üzerinde çağrı numarasi var oradan ulaşiyorsunuz buradan sistem numara paylaştirmiyor ürün skytech servizisleri tarafindan ücretsiz kurulum yapılıyor
Soru: Merhaba ethernet girişi var mı
Cevap: wifi bağlantısı yapabilirsiniz.
Soru: merhaba ben de Hyundai 139 ekran televizyon aldım bunda görünen exsen ve bens sport 1 kanal karı ve bir çok özellik var bunlar şifrelimi şifresizmi birde televizyona servis gerekiyor mu ben kendim açsam olurmu
Cevap: Değerli müşterimiz özel kanallar malum ücretli
Soru: Ürünün takisti var mı
Cevap: Kart seçeneklerinde çıkar efendim
Soru: çift kumanda mı çıkıyor kutu içerisinden acaba
Cevap: Merhaba efendim, tek kumanda var
Soru: hyundai tv ile onvo tv aynı yerdimi üretiliyor yani bir bağı varmi,,,,
Cevap: hayır efendim aynı yerde üretilmiyor. Hyundai ve skytec aynı yerde üretiliyor. Aralarında bağ bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba! Play store varmı
Cevap: Merhaba, var efendim.
Soru: Merhaba 55 inç değil mi? Bir de hayalet kumanda mı ? Yani mouse gibi
Cevap: 55 inch urun Akıllı kumanda
Soru: Ürün kaç hz?
Cevap: merhaba efendim tarama hızı 100 hz dir
Soru: merhaba üründe bluetooth var mı?
Cevap: merhaba efendim mevcut ve daha birçok özellik . Sağlıklı mutlu günler dileriz
Soru: merhaba kac kiloqramdir azerbaucana sipirsi edicem onun icin soruyorum?
Cevap: Merhaba 55 60 kg kadar
Soru: merhaba 58 veya 65 inc var mi bu hyundai de
Cevap: Bizim elimizde sadece 50 inç ve 55 inç modellerimiz mevcuttur.
Soru: montaj sizemi ait ücretsiz mi garanti ne kadar
Cevap: merhaba skytech servıslerı kurulum yapıyor efendım. 2 yıl garantılıdır
Soru: ses algılama ve Bluetooth varmı bu markada yeni bı cıktı ürün kalıtesi nasıl hangi servis bakıyor
Cevap: MERHABA SES ALGILAMA VE BLUETOOTH VAR. MARKA YENI EFENDIM. SKYTECH SERVISLERI ILGILENIYOR URUN ILE
Soru: Bu ürünü alıp yaklaşık bir yıl sonra kullanmayı düşünüyoruz kurulumu 1 yıl sonra yapılır mı ve garantisi kurulumdan sonra mı başlar
Cevap: Merhaba tabiki efendim istediğiniz zaman kurulumu ücretsiz olarak yapilir
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Ürünün Fotoğrafları
55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv En Uygun Satış Linki
Hyundai 55hyn3205 55
Hyundai 55hyn3205 55'' 139cm Ekran Webos Android 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.