Pinar
Bilgili
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Fiyatına Göre Alınır Mı?
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Şu Andaki Fiyatı 17490.0 Tl'den Satılmaktadır.
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Gerçekten İyi Mi?
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Tanıtımı
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV ürününü 17490.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında Yapılan Yorumlar
17490.0 Tl ye satışta olan 55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: televizyoda kanal değişdinde ekran ilk etapta güzel 10 saniye sonraekran kararıyor parlaklık gidiyor.
İsim: A** K**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknolojist
Yorum: görüntü kalitesi iyi,servis hemen kurulum yaptı, beğendim
İsim: s** a**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: teknolojicaddesi
Yorum: ürün çok hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. servis bir gün sonrakurulum yaptı. teşekkürler
İsim: y** s**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: pazartesi kargoda bugün evde servis kurdu jet hızıyla
İsim: İ** ü**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: ürün kırık geldi iade ettim iadeyi kabul etmedi teknoloji caddesisaticisindan hic bir urun almayin
İsim: u** ö**
Tarih: 31 Ağustos 2024
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Merak Edilen Konular
Soru: dahili wifi varmı yani telefonla yada kablosuz modemle uyumlumu
Cevap: Merhaba evet var efendim. Uyumludur.
Soru: merhabalar ürünün yenileme Hertz kaç? acaba
Cevap: 60 hz efendim
Soru: Televizyonda ram kaç GB ?
Cevap: Belirtilmemiştir efendim
Soru: kurulum için neresi ile görüşmemiz laIm
Cevap: Efendim bölgenizdeki Vestel yetkili servis tarafından açılıp kurulum yapılması gerekiyor
Soru: Merhaba, Android işletim sistemi olduğu için APK yüklenebilir diye biliyorum ama başka bir soruda "Yüklenemez" demişsiniz... Emin misiniz?
Cevap: Efendim her apk yüklenmiyor kişiler farklı apk yüklediğinden yüklenmediğinde müşteri ile sorun yaşıyoruz o yüzden yüklenmiyor dedim apk bir şekilde yükleyen kişiler var
Soru: Kumanda üzerinde ne marka yazıyor
Cevap: Evet efendim yazıyor
Soru: Ünitemin arası 130 cm geliyor bu ürün uyarmı
Cevap: Tv nin net ölçüsü 122 cm ayaklarının arası 101 cm dir ünitenize uyar
Soru: Kumanda mikrofonlu mu?
Cevap: MERHABA EVET MİKROFONLU KUMANDA
Soru: Disney plus var mı
Cevap: Android olduğu için istediğiniz uygulamayı play store den indirebilirsiniz
Soru: Ünitemin arasının eni 130 cm geliyor bu ürün uyarmı
Cevap: Tv nin net ölçüsü 122 cm ayak arası ölçüsünde 101 cm dir ünitenize uyar
Soru: Ürünün çerçeve dahil boyutlarını elinizde açık olan varsa net öğrenebilirmiyim
Cevap: 124-70 cm civarı
Soru: duvara monta ediliyor mu
Cevap: Edilebilir. Fakat duvar aparatı dahil değildir
Soru: Kaç yılı çıkışlı
Cevap: 2023. . .
Soru: TV kumanda sesli komut varmı
Cevap: Kutu içeriğinde mevcut değildir
Soru: APK yükleniyor mu
Cevap: Yok efendim
Soru: Çıkış yılı nedir acaba
Cevap: 2023 çıkış
Soru: ekran yansıtma netfilix Google Play YouTube varmi ekran Qled mi
Cevap: Hepsi vardır efendim ekran DLED panele sahip
Soru: kaç hz olduğunu söyler misiniz
Cevap: 60 Hz. . .
Soru: bu tv de ekran yansıtma özeliği varmıdır
Cevap: Merhaba evet var efendim
Soru: hdr ve android varmı ayrıca garantisi kaç yıl
Cevap: Var efendim Wi-Fi özelliği de var 3 yıl Vestel garantisi altında
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Fotoğraf Ve Görseller
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Şu Andaki Fiyatı 17490.0 Tl'den Satılmaktadır.
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Gerçekten İyi Mi?
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Tanıtımı
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV ürününü 17490.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında Yapılan Yorumlar
17490.0 Tl ye satışta olan 55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: televizyoda kanal değişdinde ekran ilk etapta güzel 10 saniye sonraekran kararıyor parlaklık gidiyor.
İsim: A** K**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Satıcı: Teknolojist
Yorum: görüntü kalitesi iyi,servis hemen kurulum yaptı, beğendim
İsim: s** a**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: ürün çok hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. servis bir gün sonrakurulum yaptı. teşekkürler
İsim: y** s**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: pazartesi kargoda bugün evde servis kurdu jet hızıyla
İsim: İ** ü**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: ürün kırık geldi iade ettim iadeyi kabul etmedi teknoloji caddesisaticisindan hic bir urun almayin
İsim: u** ö**
Tarih: 31 Ağustos 2024
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Merak Edilen Konular
Soru: dahili wifi varmı yani telefonla yada kablosuz modemle uyumlumu
Cevap: Merhaba evet var efendim. Uyumludur.
Soru: merhabalar ürünün yenileme Hertz kaç? acaba
Cevap: 60 hz efendim
Soru: Televizyonda ram kaç GB ?
Cevap: Belirtilmemiştir efendim
Soru: kurulum için neresi ile görüşmemiz laIm
Cevap: Efendim bölgenizdeki Vestel yetkili servis tarafından açılıp kurulum yapılması gerekiyor
Soru: Merhaba, Android işletim sistemi olduğu için APK yüklenebilir diye biliyorum ama başka bir soruda "Yüklenemez" demişsiniz... Emin misiniz?
Cevap: Efendim her apk yüklenmiyor kişiler farklı apk yüklediğinden yüklenmediğinde müşteri ile sorun yaşıyoruz o yüzden yüklenmiyor dedim apk bir şekilde yükleyen kişiler var
Soru: Kumanda üzerinde ne marka yazıyor
Cevap: Evet efendim yazıyor
Soru: Ünitemin arası 130 cm geliyor bu ürün uyarmı
Cevap: Tv nin net ölçüsü 122 cm ayaklarının arası 101 cm dir ünitenize uyar
Soru: Kumanda mikrofonlu mu?
Cevap: MERHABA EVET MİKROFONLU KUMANDA
Soru: Disney plus var mı
Cevap: Android olduğu için istediğiniz uygulamayı play store den indirebilirsiniz
Soru: Ünitemin arasının eni 130 cm geliyor bu ürün uyarmı
Cevap: Tv nin net ölçüsü 122 cm ayak arası ölçüsünde 101 cm dir ünitenize uyar
Soru: Ürünün çerçeve dahil boyutlarını elinizde açık olan varsa net öğrenebilirmiyim
Cevap: 124-70 cm civarı
Soru: duvara monta ediliyor mu
Cevap: Edilebilir. Fakat duvar aparatı dahil değildir
Soru: Kaç yılı çıkışlı
Cevap: 2023. . .
Soru: TV kumanda sesli komut varmı
Cevap: Kutu içeriğinde mevcut değildir
Soru: APK yükleniyor mu
Cevap: Yok efendim
Soru: Çıkış yılı nedir acaba
Cevap: 2023 çıkış
Soru: ekran yansıtma netfilix Google Play YouTube varmi ekran Qled mi
Cevap: Hepsi vardır efendim ekran DLED panele sahip
Soru: kaç hz olduğunu söyler misiniz
Cevap: 60 Hz. . .
Soru: bu tv de ekran yansıtma özeliği varmıdır
Cevap: Merhaba evet var efendim
Soru: hdr ve android varmı ayrıca garantisi kaç yıl
Cevap: Var efendim Wi-Fi özelliği de var 3 yıl Vestel garantisi altında
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Fotoğraf Ve Görseller
55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV En Uygun Satış Linki
Toshiba 55 UA2363DT 55
Toshiba 55 UA2363DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.