Cansu
Bilgili
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Fiyatına Göre Alınır Mı?
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Güncel Fiyatı 24900.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Teknik Açıklamalar
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 24900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Yorumları
24900.0 Tl ye satışta olan 50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: tavsiyem ederim arkadaşlar
İsim: Tekin İ.
Tarih: 11 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TANDOĞAN TEKNOLOJİ
Yorum: Aileme aldım herkese tavsiye ediyorum ambilight özelliğide çok iyi tv desorunsuz geldi. Kendi evime de bir model üstünü aldım
İsim: B** K**
Tarih: 19 Eylül 2022
Satıcı: Atlas Züccaciye
Yorum: Teslimat uzun sürdüğü için bir puanı kırdım. Televizyon çok başarılızaten philipsin birçok ürününü kullanıyorum ve hepsinden çok memnunumfakat herkesin muzdarip olduğu kötü bir servisi var maalesef günlercekurulum bekledim. Televizyonun görüntü kalitesi çok güzel, kanaldeğiştirme hızı 2-3 saniye arası değişiyor ama bu beni hiç rahatsızetmedi. AndroDevamını Oku
İsim: Z** Ç**
Tarih: 21 Ağustos 2022
Satıcı: incehesap
Yorum: Cok kaliteli ve güzel iyiki
İsim: b** e** a**
Tarih: 29 Nisan 2023
Satıcı: bakucuzaal
Yorum: güzel ürün
İsim: F** S**
Tarih: 09 Nisan 2023
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: çok başarılı tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 23 Şubat 2023
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: çok kaliteli bir ürün
Tarih: 09 Ocak 2023
Satıcı: Owner
Yorum: Severek kullanıyoruz ambilight özelliğinide sevdik sinema gibi oluyor ev
İsim: D** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ocak 2023
Satıcı: Uygunavar
Yorum: Ürünü alalı 1 ay oldu genel olarak güzel bir ürün. Sesi görüntü kalitesitv nin dış görünümü gayet güzel. Sadece tek sıkıntısı kanal geçiş hızıbiraz yavaş çok takılacak kadar bir sorun değil zaten almadan önceyorumlarını okumuştum genelde insanlar bundan şikayetçiydi bunu bilerekaldım ama dediğim gibi benim için çokta önemli bi sıkıntı değil onunharDevamını Oku
İsim: Osman D.
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Sorunsuz geldi phılipsin kendisi gelip kurulumunu gerçekleştirdi fiyatıbaya uygunken almıştık biz 8500 almıştık sorunsuz kullanıyoruz sadeceaşırı yavaş ilerliyor herkesin mi öyle bilmiyorum kanaldan kanalageçerken 30 saniyeden fazka bekliyoruz resmen kasıyo fazlasıyla oyönünden memnun değilim diğer yönleri android olması falan baya iyiışıkları da çDevamını Oku
İsim: S** Y**
Tarih: 26 Aralık 2022
Yorum: Tam istediğimiz gibi yetkili servis geldi kurdu cok beğendik
İsim: E** y**
Tarih: 16 Aralık 2022
Satıcı: SATÜRN
Yorum: Bir ay önce aldım çok memnunum görüntü kalitesi olsun desteklediğigörüntüleme teknolojileri olsun ,dolby atmos kullandığı için seskalitesi de çok etkileyici. Arayüzü için yavaş ya da kasıyor diyenlerolmuş fakat yazılımını güncel tutarsanız hiçbir sorunlakarşılaşmıyorsunuz. şiddetle tavisye ederim.
İsim: Oguz A.
Tarih: 05 Aralık 2022
Satıcı: Kuzey Elektronik
Yorum: çok memnun kaldım
Tarih: 25 Kasım 2022
Satıcı: Yakalagelsin
Yorum: ürün güzel
İsim: i** g**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: TV çok güzel satıcı ve kargo çok alâkalı teşekkür ediyorum
Tarih: 22 Kasım 2022
Yorum: Renk skalasi cok iyi
İsim: G** Ş**
Tarih: 13 Kasım 2022
Yorum: Fp ürünü bence
İsim: İ** K**
Tarih: 11 Ekim 2022
Yorum: Görüntü kalitesi büyüklüğü gayet güzel.Biz çok memnun kaldık
İsim: b** k**
Tarih: 22 Eylül 2022
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ
Yorum: tek kelimeyle on numara
İsim: A** A**
Tarih: 15 Eylül 2022
Yorum: Şaşmam asla gayet iyi. En güzel tarafı da Philips olmasına rağmenandroid olması
İsim: İ** T**
Tarih: 13 Eylül 2022
Yorum: Tv Harika teşekkür ederim
İsim: H** D**
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: Ürün efsane parasını sonuna kadar hak ediyor. İncelemesini izleyipistedikleriniz var ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: E** O**
Tarih: 03 Ağustos 2022
Yorum: bir haftadır kullanyom kullanış görüntü güzel tavsiye ederim sadecegeçişler biraz yavaş genel anlamda güzel..
İsim: O** e**
Tarih: 02 Ağustos 2022
Yorum: tavsiye ederim
İsim: Kerem s.
Tarih: 03 Temmuz 2022
Yorum: ürünü çok beğendim.
Tarih: 11 Haziran 2022
Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: B** F**
Tarih: 10 Haziran 2022
Yorum: Ürünü kullanıyoruz,şimdilik memmunuz
İsim: E** A**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Satıcı: UcuzSele
Yorum: Çok güzel geldi gayet kullanışlı
İsim: A** K**
Tarih: 27 Mayıs 2022
Yorum: çok iyi Tavsiye ederim.
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: Ambilight özelliği çok hoş 50inç aldım evim küçük olduğu için çokyakıştı.Eviniz büyükse 55 inç ve üzerini tavsiye ederim.
İsim: Furkan L.
Tarih: 10 Mayıs 2022
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: İşletim sistemi nedir ?
Cevap: Merhaba efendim, android tv dir.
Soru: Garantisi Philips Türkiye garantili mi yoksa ithalatçı garanti mi ?
Cevap: Merhaba, Ürün Philips Türkiye garantilidir.
Soru: merhaba ürünün çevresi kaç cm dir?
Cevap: Ürün Açıkta Bulunmadığı İçin Ölçüleri Ilgili Bilgi Veremiyorum Efendim
Soru: ürün nereden gönderiliyor
Cevap: İzmir Kemalpaşa depodan
Soru: Merhabalar, garanti üretici garantisi mi yoksa ithalatçı garantisi mi?
Cevap: Merhaba, ürün Philips Türkiye garantilidir.
Soru: Merhaba . Google play storedan uygulama indirebiliriz değil mi ?
Cevap: Android olduğu için evet efendim
Soru: kurulum yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba Philips Türkiye Çağrı merkezinden randevu alarak ücretsiz kurulum yapılmaktadır
Soru: Disney plus varmı smart ozelliginde
Cevap: Var efendim
Soru: ürün kaç cm acaba tam öğrenebilir miyim ?
Cevap: Merhaba, ürün düz ölçüm yapıldığında 112 cm'dir.
Soru: merhabalar sesli komut özelliği var mı
Cevap: Merhaba bulunmamaktadır.
Soru: ben orhan sulayıcı fatura talebi olarak ilettim lütfen yardımcı olurmusunuz
Cevap: Merhaba Sistemsel bir hata yüzünden ürün faturasız gönderilmiş. En kısa sürede tarafınıza iletilecek
Soru: bulunduğum yerde philips servisi yoksa yakın çevreden kurmaya geliyorlar mı?
Cevap: Gelirler efendim
Soru: Sorduğum soruya neden cevap alamadım, reddedildi?
Cevap: Trendyol uygun gorulmeyen cumlelerde otomotik red vermektedir efendim.
Soru: Merhaba kolay gelsin, ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum ama hangi kargo ile çalıştığınızı öğrenebilir miyim ve bugün sipariş ettiğimizde İstanbul içi ne kadar sürede teslimat gerçekleşir tahminen? Ayrıca duvara asmak için aparatı var mı yok ise tarafınızdan ücreti dahilinde temin edebiliyor muyuz TV ile aynı kargoda gelecek şekilde?
Cevap: Horoz kargo ile gönderiyoruz efendim. Anadolu yakası aynı gün teslim. Askı aparatı içinde yok efendim. Ücretli olarak temin ederiz sizlere.
Soru: Hangi kargo ile geliyor ne kadar sürede geliyor
Cevap: Merhaba, ürün PTT kargo ile teslim edilmektedir, 3 iş günü içerisinde teslimat yapılabilmektedir.
Soru: 4 k ne anlama geliyor acaba
Cevap: 4K çözünürlüğü çoğunlukla dijital filmlerde ve bilgisayar grafiklerinde kullanılan bir çözünürlük formatıdır. 4K'da yatay çözünürlük yaklaşık 4.000 pikseldir. Yatay çözünürlük açıklanan oran aynı zamanda 720p ve 1080p dikey sayısını temsil eder.
Soru: merhabalar sesli komut özelliği varmı
Cevap: Değerli müşterimiz, üründe sesli kontrol. özelliği mevcuttur. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba ürün android tv mi smart tv mi ?
Cevap: Merhaba android smart tv efendim.
Soru: Merhaba.Kocaeli/darıca da oturmaktayim ürun nereden gelecek,kapalı kutu sıfır mı efendim.
Cevap: Merhaba tüm ürünlerimiz faturalı, sıfır, açılmamış, kullanılmamış ve distribütör garantilidir. Teşhir ,açık, kullanılmış ürün satışımız bulunmamaktadır. Ankara'dan sevk olacaktır
Soru: Merhaba televizyonun net kaç cm olduğunu öğrenebilir miyim
Cevap: merhaba, carprazlama 127 cm en olarak 112 cm gelmektedir.
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Görselleri
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Güncel Fiyatı 24900.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Teknik Açıklamalar
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 24900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Kullanıcı Yorumları
24900.0 Tl ye satışta olan 50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: tavsiyem ederim arkadaşlar
İsim: Tekin İ.
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: Aileme aldım herkese tavsiye ediyorum ambilight özelliğide çok iyi tv desorunsuz geldi. Kendi evime de bir model üstünü aldım
İsim: B** K**
Tarih: 19 Eylül 2022
Yorum: Teslimat uzun sürdüğü için bir puanı kırdım. Televizyon çok başarılızaten philipsin birçok ürününü kullanıyorum ve hepsinden çok memnunumfakat herkesin muzdarip olduğu kötü bir servisi var maalesef günlercekurulum bekledim. Televizyonun görüntü kalitesi çok güzel, kanaldeğiştirme hızı 2-3 saniye arası değişiyor ama bu beni hiç rahatsızetmedi. AndroDevamını Oku
İsim: Z** Ç**
Tarih: 21 Ağustos 2022
Yorum: Cok kaliteli ve güzel iyiki
İsim: b** e** a**
Tarih: 29 Nisan 2023
Satıcı: bakucuzaal
Yorum: güzel ürün
İsim: F** S**
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: çok başarılı tavsiye ederim.
Tarih: 23 Şubat 2023
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: çok kaliteli bir ürün
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Severek kullanıyoruz ambilight özelliğinide sevdik sinema gibi oluyor ev
İsim: D** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ocak 2023
Yorum: Ürünü alalı 1 ay oldu genel olarak güzel bir ürün. Sesi görüntü kalitesitv nin dış görünümü gayet güzel. Sadece tek sıkıntısı kanal geçiş hızıbiraz yavaş çok takılacak kadar bir sorun değil zaten almadan önceyorumlarını okumuştum genelde insanlar bundan şikayetçiydi bunu bilerekaldım ama dediğim gibi benim için çokta önemli bi sıkıntı değil onunharDevamını Oku
İsim: Osman D.
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Sorunsuz geldi phılipsin kendisi gelip kurulumunu gerçekleştirdi fiyatıbaya uygunken almıştık biz 8500 almıştık sorunsuz kullanıyoruz sadeceaşırı yavaş ilerliyor herkesin mi öyle bilmiyorum kanaldan kanalageçerken 30 saniyeden fazka bekliyoruz resmen kasıyo fazlasıyla oyönünden memnun değilim diğer yönleri android olması falan baya iyiışıkları da çDevamını Oku
İsim: S** Y**
Tarih: 26 Aralık 2022
Yorum: Tam istediğimiz gibi yetkili servis geldi kurdu cok beğendik
İsim: E** y**
Tarih: 16 Aralık 2022
Satıcı: SATÜRN
Yorum: Bir ay önce aldım çok memnunum görüntü kalitesi olsun desteklediğigörüntüleme teknolojileri olsun ,dolby atmos kullandığı için seskalitesi de çok etkileyici. Arayüzü için yavaş ya da kasıyor diyenlerolmuş fakat yazılımını güncel tutarsanız hiçbir sorunlakarşılaşmıyorsunuz. şiddetle tavisye ederim.
İsim: Oguz A.
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: çok memnun kaldım
Tarih: 25 Kasım 2022
Satıcı: Yakalagelsin
Yorum: ürün güzel
İsim: i** g**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: TV çok güzel satıcı ve kargo çok alâkalı teşekkür ediyorum
Tarih: 22 Kasım 2022
Yorum: Renk skalasi cok iyi
İsim: G** Ş**
Tarih: 13 Kasım 2022
Yorum: Fp ürünü bence
İsim: İ** K**
Tarih: 11 Ekim 2022
Yorum: Görüntü kalitesi büyüklüğü gayet güzel.Biz çok memnun kaldık
İsim: b** k**
Tarih: 22 Eylül 2022
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ
Yorum: tek kelimeyle on numara
Tarih: 15 Eylül 2022
Yorum: Şaşmam asla gayet iyi. En güzel tarafı da Philips olmasına rağmenandroid olması
İsim: İ** T**
Tarih: 13 Eylül 2022
Yorum: Tv Harika teşekkür ederim
İsim: H** D**
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: Ürün efsane parasını sonuna kadar hak ediyor. İncelemesini izleyipistedikleriniz var ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: E** O**
Tarih: 03 Ağustos 2022
Yorum: bir haftadır kullanyom kullanış görüntü güzel tavsiye ederim sadecegeçişler biraz yavaş genel anlamda güzel..
İsim: O** e**
Tarih: 02 Ağustos 2022
Yorum: tavsiye ederim
İsim: Kerem s.
Tarih: 03 Temmuz 2022
Yorum: ürünü çok beğendim.
Tarih: 11 Haziran 2022
Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: B** F**
Tarih: 10 Haziran 2022
Yorum: Ürünü kullanıyoruz,şimdilik memmunuz
İsim: E** A**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: Çok güzel geldi gayet kullanışlı
İsim: A** K**
Tarih: 27 Mayıs 2022
Yorum: çok iyi Tavsiye ederim.
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: Ambilight özelliği çok hoş 50inç aldım evim küçük olduğu için çokyakıştı.Eviniz büyükse 55 inç ve üzerini tavsiye ederim.
İsim: Furkan L.
Tarih: 10 Mayıs 2022
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: İşletim sistemi nedir ?
Cevap: Merhaba efendim, android tv dir.
Soru: Garantisi Philips Türkiye garantili mi yoksa ithalatçı garanti mi ?
Cevap: Merhaba, Ürün Philips Türkiye garantilidir.
Soru: merhaba ürünün çevresi kaç cm dir?
Cevap: Ürün Açıkta Bulunmadığı İçin Ölçüleri Ilgili Bilgi Veremiyorum Efendim
Soru: ürün nereden gönderiliyor
Cevap: İzmir Kemalpaşa depodan
Soru: Merhabalar, garanti üretici garantisi mi yoksa ithalatçı garantisi mi?
Cevap: Merhaba, ürün Philips Türkiye garantilidir.
Soru: Merhaba . Google play storedan uygulama indirebiliriz değil mi ?
Cevap: Android olduğu için evet efendim
Soru: kurulum yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba Philips Türkiye Çağrı merkezinden randevu alarak ücretsiz kurulum yapılmaktadır
Soru: Disney plus varmı smart ozelliginde
Cevap: Var efendim
Soru: ürün kaç cm acaba tam öğrenebilir miyim ?
Cevap: Merhaba, ürün düz ölçüm yapıldığında 112 cm'dir.
Soru: merhabalar sesli komut özelliği var mı
Cevap: Merhaba bulunmamaktadır.
Soru: ben orhan sulayıcı fatura talebi olarak ilettim lütfen yardımcı olurmusunuz
Cevap: Merhaba Sistemsel bir hata yüzünden ürün faturasız gönderilmiş. En kısa sürede tarafınıza iletilecek
Soru: bulunduğum yerde philips servisi yoksa yakın çevreden kurmaya geliyorlar mı?
Cevap: Gelirler efendim
Soru: Sorduğum soruya neden cevap alamadım, reddedildi?
Cevap: Trendyol uygun gorulmeyen cumlelerde otomotik red vermektedir efendim.
Soru: Merhaba kolay gelsin, ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum ama hangi kargo ile çalıştığınızı öğrenebilir miyim ve bugün sipariş ettiğimizde İstanbul içi ne kadar sürede teslimat gerçekleşir tahminen? Ayrıca duvara asmak için aparatı var mı yok ise tarafınızdan ücreti dahilinde temin edebiliyor muyuz TV ile aynı kargoda gelecek şekilde?
Cevap: Horoz kargo ile gönderiyoruz efendim. Anadolu yakası aynı gün teslim. Askı aparatı içinde yok efendim. Ücretli olarak temin ederiz sizlere.
Soru: Hangi kargo ile geliyor ne kadar sürede geliyor
Cevap: Merhaba, ürün PTT kargo ile teslim edilmektedir, 3 iş günü içerisinde teslimat yapılabilmektedir.
Soru: 4 k ne anlama geliyor acaba
Cevap: 4K çözünürlüğü çoğunlukla dijital filmlerde ve bilgisayar grafiklerinde kullanılan bir çözünürlük formatıdır. 4K'da yatay çözünürlük yaklaşık 4.000 pikseldir. Yatay çözünürlük açıklanan oran aynı zamanda 720p ve 1080p dikey sayısını temsil eder.
Soru: merhabalar sesli komut özelliği varmı
Cevap: Değerli müşterimiz, üründe sesli kontrol. özelliği mevcuttur. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba ürün android tv mi smart tv mi ?
Cevap: Merhaba android smart tv efendim.
Soru: Merhaba.Kocaeli/darıca da oturmaktayim ürun nereden gelecek,kapalı kutu sıfır mı efendim.
Cevap: Merhaba tüm ürünlerimiz faturalı, sıfır, açılmamış, kullanılmamış ve distribütör garantilidir. Teşhir ,açık, kullanılmış ürün satışımız bulunmamaktadır. Ankara'dan sevk olacaktır
Soru: Merhaba televizyonun net kaç cm olduğunu öğrenebilir miyim
Cevap: merhaba, carprazlama 127 cm en olarak 112 cm gelmektedir.
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürün Görselleri
50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 50PUS7906 50
Philips 50PUS7906 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.