50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Tavsiye Eder Misiniz-

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Mevcut Fiyatı 14399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 58 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Teknik Detaylar

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Regal 50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ürününü 14399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
14399.0 Tl ye satışta olan 50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
58 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: 2 günde elime ulaştı. Teşekkür ederim. 2. regal televizyonum. Memnunum.Diğeri smart.
İsim: F** A**
Tarih: 06 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: estine

Yorum: Düşünmeden alın anneme aldık şimdi kendi evimize de aldık görüntükalitesi ses kalitesi çok iyi, yerli malı Türk'ün malı herkes bunukullanılmalı 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
İsim: A** T**
Tarih: 28 Nisan 2023
Satıcı: BUHARA SANAL

Yorum: sorunsuz elimize ulaştı tv gayet iyi akıllı kumanda olsa mükemmel olurdu
İsim: Ş** O**
Tarih: 20 Nisan 2023
Satıcı: İstereyon

Yorum: Ben çok beğendim
İsim: K** Ö**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: Görüntü kalitesi hızı çok çok iyi fiyatı gerçekten çok uygun bu fiyatabu tv cok sasirtici
İsim: S** K**
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: regal markayı sürekli kullanıyorum aldığım 3. ürün fiyat performans ürünü
İsim: U** T**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: çok memnunum görüntü kalitesi mükemmel tavsiye ederim
İsim: A** A**
Tarih: 23 Nisan 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM

Yorum: gayet yeterli bence pahalı cihazlara hiç gerek yok vestel garantisi dezaten yetiyor gayet kaliteli bir cihaz
İsim: B** E**
Tarih: 29 Mart 2024
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: Biraz yavaş ama görüntü ses kalitesi güzel. Fp. Sorunsuz geldi. Teşekkürler
İsim: D** D**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM

Yorum: 9500 TL ye almıştım fiyatına göre gerçekten güzel ürün
İsim: D** D**
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: BELEKLONA

Yorum: Çok şükür güzel
İsim: B** Ü**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Kasım 2023

Yorum: güzel ürün alinabilir
İsim: **** ****
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: çok kullanışlı
İsim: A** A**
Tarih: 08 Eylül 2023

Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: O** K**
Tarih: 22 Temmuz 2023

Yorum: güzel bir tv
İsim: H** H**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Satıcı: Güldonat İzmir-Regal Yetkili Online Bayi

Yorum: kaliteli ürün tavsiye ederim
İsim: G** y**
Tarih: 01 Temmuz 2023

Yorum: Hızlı ve sağlam teslimat, zaten memnuniyetle kullandıgım bi tv,ikincisini aldım
İsim: H** D**
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: Görüntü kalitesi normal
İsim: Ü** A**
Tarih: 26 Nisan 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: Çok iyi, kaliteli
İsim: L** A**
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: Büyüklük netlik güzel uygulamalar arası geçiş biraz kasıyor bazen sadecebiraz yavaş davranmak gerekiyor görüntü kalitesi 4 K video da netrenkler hoş ama kasa olarak sınıfta kalır plastik akşamın kalitesi çokdüşük etrafındaki siyah çerçeve bariz çok kötü ürünü detaylıincelerseniz kasa olarak düşüklüğünü fark edersiniz fiyat olarak makulsayılabilir gDevamını Oku
İsim: V** Ö**
Tarih: 21 Mart 2023
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: kulanıyorum işe yarıyor Samsung veya diyer markalar gibi
İsim: **** ****
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: ilgi, Destek Ve Ürün Gayet Güzel
İsim: R** Ç**
Tarih: 17 Nisan 2024

Yorum: Görüntü fena değil. Ses düzeyi iyi. Android menü geçişleri çok yavaş.Tepkime süresi çok yavaş, kumandada bir tuşa bastığınızda ekranda işlevigeç yerine getiriyor. Kablosuz Logitech M175 mouse bağladım, eski LG42LB580N Smart Led Monitör ekranlı televizyonumda Smart menüdeki herşeyi mouse ile kontrol edebilirken bu televizyonda kontrol edilemiyor.KumDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: görüntü kalitesi harika fakat android kısmı çok yavaş yıllardır Vestelve Regal kullanıyorum Regal TV bozuldugu için sipariş verdim androidolmasa daha iyiymis inşallah güncelleme ile sorun düzelir
İsim: Kadir K.
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: Koray T.
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2024

Yorum: Sesi harika görüntü mükemmel
İsim: A** B**
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: ücretsiz kurulum ve duvar montajı da yapıldı Vestel ön yargımı yerle birettiler horoz lojistik kargo olması biraz süreci uzattı ama her şeydenmemnun kaldım 9100 liraya almış olmak çok iyi oldu her yere baktım enuygunu bu satıcıydı
İsim: m** a**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Fiyatına göre iyi bir ürün 3 gün oldu kullanmaya başlayalı özellik vefiyat açısından alınabilecek bir ürün durumum olsaydı en pahalısını enkalitesini alırdım bu üründe aratmıyor. Tavsiye ederim. Vestel yetkiliservisi çok güzel çalışıyor.
İsim: Sevdiye Y.
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Hızlı kargo.Vestel servisi kurulumunu bugun yapti.Wi-fi özelliğimevcut.Goruntu ve ses kaliteside guzel bence
İsim: m** K**
Tarih: 24 Kasım 2023

Yorum: Ürün kırık geldi herşey fiyasko kesinlikle o kadar boşuna beklemeyinparanızla rezil oluyorsunuz
İsim: Mühbet D.
Tarih: 06 Aralık 2023

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Ürünün kurulum aşamasında çalışmadığı tespit edilirse nasıl bir yol izlememiz lazım ?
Cevap: merhaba servis açmalıdır . servis duruma şahit olunca rapor yazıp degişim yapılmaktadır

Soru: ip tv varmı
Cevap: ürün android google marketten indirebilirsiniz efendim

Soru: uzaktan kablosuz wifi ye bağlanırmı
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: Bu ürün de WiFi varmı? İki ayrı yerde birbiri ile çelişen bilgiler mevcut soru cevap kısmında WiFi var diye bilgi veriliyor Ürün özellikleri kısmında WiFi yok diye işaretlenmiş Burada hangisi doğru?
Cevap: ÜRÜN ANDROİD EFENDİM WİFİ VAR

Soru: telefonu bağlama özelliği nasıl oluyor
Cevap: Merhaba , konu hakkında yetkili servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Merhaba, tv geldiğinde kurulum için vesteli mi arayacağız? garantisi 3 yıl mı?
Cevap: bizi 0850 sekizyüzkırk 5850 numaradan arayın yardımcı olalım efendim

Soru: eni ve boyu kaç cm
Cevap: Merhaba , konuyla alakalı yetkili servisten destek alabilirsiniz.

Soru: model yılı kaç bide android işletim sistemi kaç
Cevap: Ürün, 2022 üretimidir. Teknik detaylar için lütfen Regal Müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir

Soru: Soru cevap kısmında sende kaldı satıcı WiFi yok diyor başka satıcı var diyor... Varmı yokmu bu wifi
Cevap: merhaba vardır dilerseniz regali ararsınız teyid edebilirsiniz

Soru: Ürün wifi özelliği var mı
Cevap: tabikide efenim smart özelliği olduğu için wifi bağlantısı olur

Soru: MERHABALAR TELEVİZYONU HANGİ KARGO FİRMASIYLA GÖNDERİYORSUNUZ
Cevap: Horoz lojistik ile güvenle taşınmaktadır efendim.

Soru: TV de geri sarma kaydetme özelliği varmı ?
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz .

Soru: geçmiş olsun kardaşım üründe afet bölgesi diye yazı var üründe bir sıkıntı varmı
Cevap: Ürün sıfır garantili paket sıkıntısız.

Soru: android özellikleri bulunmakta değil mi?
Cevap: android tv lerde bulunan özellikler bu üründe de mevcut efendim

Soru: Android işletim sistemine sahipse ggogle playden uygulama indiremiyormuyuz
Cevap: İndirebilirsiniz efendim

Soru: Ürünün ram ve hafıza bilgisi nedir
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim

Soru: android telefon ile ekran yansıtma özelliği var mı
Cevap: Var efendim

Soru: iyi günler ürün Android mi vifisi varmı
Cevap: Merhaba android 11 sürümüne sahip güncel bir cihazdır wifi ve Bluetooth özelliği de vardır fiyatına ve performansına göre sonuna kadar memnun kalacağınız bir üründür eğer ürünü satın alırsanız ve değerlendirme yaparsanız çok sevinirim efendim iyi günler iyi alışverişler.

Soru: WiFi özelliği var mı
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: ürünü elime olastiginda kurulum için ne yapmam gerek herhangi bir ücret odermiyim
Cevap: Ücretsiz kurulum var Sadece burdan ürünüm elime ulaştı demeniz yeterlidir…

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50R755UA11 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki