50hyn3205-2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Fiyatına Göre Alınır Mı-

Melis

Bilgili
50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Satın Alır Mısınız?
50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Şu Anki Fiyat Aralığı 14000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1 .

50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Ürün Bilgisi

•A Sınıfı 16:9 D Led Ekran_x000D_
•WEBOS İşletim Sistemi_x000D_
•4K ULTRA HD LED TV_x000D_
•Dijital Ses Çıkışı_x000D_
•Karasal Analog ve Dijital Yayına Uygun_x000D_
•Kablolu Analog ve Dijital Yayına Uygun_x000D_
•WIFI_x000D_
•8 GB Dahili Hafıza_x000D_
•1,5 GB RAM_x000D_
•Dahili Uydu Alıcısı_x000D_
•3xHDMI•Çok Dilli Menü Desteği_x000D_
•2x10 W Ses Çıkış Gücü_x000D_
•2xUSB Girişi_x000D_
•CI Modül Girişi_x000D_
•RJ45 Ethernet Girişi_x000D_
•AV Girişi_x000D_
•Kulaklık Çıkışı_x000D_
•Bluetooth_x000D_
•Akıllı Kumanda_x000D_
_x000D_
BİR HYUNDAİ TV ALDIĞINIZDA YAŞANACAKLAR_x000D_
_x000D_
Gerçek 4K UHD._x000D_
_x000D_
Büyüleyici bir deneyim, HYUNDAİ UHD TV'ler her seferinde beklentilerinizin üzerine çıkar. Full HD'den dört kat daha fazla piksel doğruluğu ile gerçekçi görüntü kalitesini ve canlı renkleri deneyimleyin._x000D_
_x000D_
Yeni Sihirli Uzaktan Kumanda_x000D_
Artık sizin de sihirli bir değneğiniz var._x000D_
Yeniden tasarlanan Sihirli Uzaktan Kumanda, tutması kolay ergonomik bir tasarıma sahiptir ve kaydırma sistemi daha hızlı arama yapmaya olanak tanır._x000D_
_x000D_
HYUNDAİ Üçlü Koruma_x000D_
Daha fazla güvenlik için yerleşik koruma_x000D_
_x000D_
HYUNDAİ UHD TV'ler, televizyonunuzu güvenle kullanmanızı sağlayan koruyucu önlemlerle birlikte gelir. Yerleşik kapasitörler yıldırım çarpmasına karşı koruma sağlarken yarı iletkenler elektrik hattındaki dalgalanmalara karşı aşırı gerilim koruması sağlar ve çip setlerinin etrafındaki silikon jel kaplama ise nemi dışarıda tutar._x000D_
_x000D_
Gişe rekorları kıran filmlerin performansında._x000D_
Sinemayı evinize getirin. FILMMAKER MODE™ ve HDR size daha büyüleyici bir izleme deneyimi sunar. Sevdiğiniz içeriğe erişmek için en sevdiğiniz yayın akışı platformlarına bağlanın._x000D_
_x000D_
Eğlence_x000D_
Sevdiğiniz tüm içeriklere tek bir yerden ulaşın._x000D_
Apple TV uygulaması, Netflix. Amazon prime Disney vs En son filmler, TV programları, belgeseller ve canlı spor karşılaşmaları arasından dilediğinizi seçin ve hepsine tek bir yerden ulaşın._x000D_
_x000D_
Aktif HDR_x000D_
En ince ayrıntısına kadar._x000D_
HYUNDAİ UHD TV, Aktif HDR ile canlı renkler ve doğru detaylar sağlar. HDR10 ve HLG gibi çoklu HDR formatlarıyla en sevdiğiniz filmleri orijinali ile aynı kalitede izleyin._x000D_
_x000D_
Oyun Optimizasyonu_x000D_
Hızlı ve kolay oyun kurulumu._x000D_
_x000D_
Çeşitli oyun türleri için optimize edilmiş modlarla tüm ayarlarınızı tek bir yerden yönetin: FPS, RPG ve RTS. Daha iyi görünürlük için siyah-beyaz stabilizasyon ile kontrastı kontrol edin._x000D_
_x000D_
Heyecanlı Spor Deneyimi_x000D_
Stadyumdaymış gibi hissedin. Bluetooth Surround Ready, maçı sanki stadın içinden izliyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlar._x000D_
_x000D_
Yeni Nesil AI İşlemci 4K_x000D_
Aklınızı başınızdan alacak zekâ._x000D_
_x000D_
AI Ses_x000D_
Her müzik türüne uygun ses kalitesi._x000D_
17 milyondan fazla ses veri noktasından veri alan işlemci; sesleri, efektleri ve frekansları tanımlayarak daha sürükleyici bir deneyim için sesi türe göre optimize edebilir._x000D_
***KEYİFLİ SEYİRLER***_x000D_

50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Ürününün Satıcısı, Hyundai 50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv ürününü 14000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Kullanıcı Geri Dönüşleri
14000.0 Tl ye satışta olan 50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1

Yorum: 10 yıldır LG TV kullanan biri olarak çok beğendim fiyatina göre çoküstün bir kalitede
İsim: İ** h** S**
Tarih: 18 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Dijisepet

Yorum: Televizyon beklediğim gibi değil
İsim: **** ****
Tarih: 22 Mart 2023
Satıcı: Confident

Yorum: Görüntü ve ses kalitesi mükemmel. Şık ve zarif bir ürün. Kargo sorunsuzulaştı. Alırken birkaç gün düşünmüştüm ama iyi ki almışım diyorum.Teşekkürler Confident.
İsim: F** İ**
Tarih: 02 Mart 2023
Satıcı: Confident

Yorum: Ne iyi ne kötü fiyatına göre iyi sayılır tvde iyi değil ama YouTube deiyi görüntü kalitesi
İsim: Murat Y.
Tarih: 29 Kasım 2023
Satıcı: Dijisepet

Yorum: sorulara cevap verilmiyor. kurulum için aradığınız numaradan kesinliklecevap alamıyorsunuz. cevap alamıyorsunuz derken telefonu açıp sessizdurup bi kaç saniye sonra üstünüze kapatıyolar. kepaze bir durum. kepazebir esnaflık.
İsim: e** k**
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: Marka Express

Yorum: yayınladıkları ürünün bir alt modelini gönderdiler. bende iade ediyorum.iki ürün arasında hem Fiat hemde kalite farkı vardır.
İsim: M** U**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Satıcı: Marka Express

50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Bluetooth varmi
Cevap: Sayın Müşterimiz, Vardır. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: İnternete bağlaniyormu
Cevap: Sayın Müşterimiz, Evet Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: Kendim kursam olur mu garanti dışına girer mi
Cevap: merhaba efendim ne zaman isterseniz 1 gün içinde kurulum yapılıyor sizin kurmanız garantiyi bozar maalesef

Soru: Denizli'de servisi varmı
Cevap: merhaba var efendım

Soru: merhaba urun kac kg ona gore tv unitesi alacagim
Cevap: Sayın Müşterimiz, Ürünün agırlıgını ürünün teknik servisinden öğrenebilirsiniz. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: 58" veya 65"Hyundai tv varmı Fiat ne bunlar android işletim sistemli mi
Cevap: Urunler webos isletim sistemli. Suan sadece 50 kaldı efendim

Soru: Merhaba, işletim sistemi Android mi yani android tv app yüklenebilirmi cihaza ?
Cevap: merhaba efendim bu model webos işlemcidir smart android standart mevcut Tv de . APP dahil birçok uygulama yüklenebilir. Cevap umarız yeterli olmuştur sağlıklı günler dileriz

Soru: Android mi istediğimiz uygulamayi indirebilirsiniz
Cevap: Webos efendim

Soru: BU TELEVİZYONA PLAYSTATİON 3 VEYA 4 GİRERMİ
Cevap: Sayın Müşterimiz, •3xHDMI• 2xUSB Girişi •CI Modül Girişi •RJ45 Ethernet Girişi •AV Girişi mevcuttur. Sizlere hangi bağlantı lazım maalesef bilemiyoruz. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: Sesli komut ve ekran yansıtma varmıdır
Cevap: Değerli müşterimiz teknik bilgiler özellikler bölümünde mevcuttur internet sesli komutla olabilir

Soru: duvara monte ediliyor mu
Cevap: merhaba efendim evet duvara monte edebilirsiniz uygundur. sağlıklı huzurlu günler dileriz

Soru: ses düzeyi aporlo sistemi kuvvetlimi acaba
Cevap: turkıyede uretılen en ıyı cıhazlardan bırısı suan efendım

Soru: kiliste servisi varmıdır
Cevap: 81 ılde servıs agı var efendım

Soru: yedek kumanda varmi
Cevap: merhaba efendim yedek kumanda maalesef yok

Soru: İyi günler. Ürünün panel üretici kimdir?
Cevap: merhaba skytech panelı kullanılmaktadır

Soru: üretim yeri neresi
Cevap: merhaba efendim ürünümüz ithal güney koreden geliyor burda montajlanıyor. tüm türkiyede servis kurulum ücretsizdir. skytech servis noktalarında satış sonrası hizmet veriyoruz her ilde 10 larca servis noktası bulunmaktadır . ithalatçı distbüratör garantilidir . akıllı kumanda mause kontrol mevcut. Hyundai electronic güney kore menşeili üretilmektedir. Sağlıklı Huzurlu günler dileriz . Mağazamızı takip ederseniz çok mutlu oluruz

Soru: merhabalar ürünün enini ve boyunu yazar mısınız
Cevap: EFENDIM CAPRAZDAN CAPRAZA 127 CM. URUNLER KAPALI KUTU OLDUGU ICIN NET BIR OLCU VEREMYIORUZ

Soru: Hocam Apple TV aktif özelliği aktif mi geliyor? Direkt telefon ile bağlantı kurup televizyona yansıtılabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba efendim apple tv kurulu standart ekran yansıtma özelliği ve daha bir çok kolaylık mevcuttur . Sağlıklı günler dileriz

Soru: sesli ile kanal deisimi varmı
Cevap: Merhaba efendim bu modelde yok ama 65” lerde mevcut

Soru: hangi servis hizmeti vermektedir
Cevap: Sayın Müşterimiz,Skytech müşteri hizmetleri ilgilenmektedir. 4 4 4 2 3 3 0 Saygılarımızla DİJİSEPET

50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50hyn3205/2205 50'' 127cm Ekran Webos 4k Ultra Hd Uydu Alıcılı Wifi Smart D-led Tv En Uygun Satış Linki