50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Arzu

Bilgili
50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Bu Ürünü Almalı Mı?
50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Şu Anki Değeri 21199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Kullanıcılar Memnun Mu?

50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Hakkında yaklaşık 59 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Teknik Detaylar

50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Ürününün Satıcısı, Grundig 50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV ürününü 21199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Yorumlar Hakkında Bilgi
21199.0 Tl ye satışta olan 50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
59 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: çok güzel begendik
İsim: b** p**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Grundig Türkiye

Yorum: öncelikle satıcıya çok teşekkür ederim tvyi direk servise gönderiyorlarve servis getirip kuruyor bu kısmı beni çok memnun etti diğer türlükargodan kaynaklı sıkıntı olabiliyor kırık vs ama satıcının bu şekildeçalışması çok güzel saten Arçelik servisi getirip kuruyor TV'ye gelecekolursak gayet güzel özellikle ses kalitesi beklediğimin üstünde kanalgeDevamını Oku
İsim: y** Ö**
Tarih: 28 Ocak 2024

Yorum: almak isteyenler gönül rahatlığı ile alabilirler çok memnunum kargoolsun paketleme olsun yetkili servis olsun hiçbir sorun yaşamadım çokhızlı bir şekilde elime ulaştı ve sorumsuz kurulum sağlandı
İsim: P** B**
Tarih: 04 Aralık 2023

Yorum: görüntü kalitesi ve fiyatı ile performans ürünü
İsim: i** y**
Tarih: 29 Eylül 2024

Yorum: ürünü satın aldıktan 15 gün sonra ürün elime ulaşabildi Antalya Kumlucabölgesinden ürünü alacak olan arkadaşlar buna dikkat etsin
İsim: O** y**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: ürün görseli ile aynı özellikte, gayet kullanışlı iyi televizyon ekranparlaklığı ve kullanışı iyi durumda, fiyatına göre oldukça iyi televizyon.
İsim: D** E**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: Çok güzel bir televizyon
İsim: a** m**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: TV gerçekten Fiyat performans ürünü görüntü ses ve Google TV özelliğiharika tek sorun kargo firması 1 hafta da getirdi
İsim: Y** G**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü beğendim.Tavsiye ederim.
İsim: celal m.
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü servis getirip kurdu. Çok iyi bir uygulama
İsim: Sevgi A.
Tarih: 28 Temmuz 2024

Yorum: Ürün tam zamanında geldi ve özenli paketlenmiş şekilde görüntü, ses,kalite hepsi süper.Iyi ki almışız cok memnun kaldık.
İsim: S** U**
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: fiyatına göre gayet güzel. servisten çokemnun kaldım. alali 10 günoldu . bayramın 1. günü sipariş verdim ama 5. gün elindeydi. görüntüolarak daha iyi olabilirdi fakat bu fiyata göre bukadar çok iyi. arcelikservisi geliyor uydu kurulumu yapıyor ilgililer
İsim: **** ****
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: urun cok kaliteli begendim. Arcelik kendi servisi gelip kurdu. kurulumsurecinde de musteri hizmetleri arayip urun takibi sagladi. 10/10 urun 👑
İsim: K** Y**
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: iyi kaliteli güvenılır marka tavsiye ederim
İsim: C** Y** G**
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: Çok teşekkür ederim sağ Salim servis getirdi ilgi alaka çok iyi inşallahürün de güzel çıkar
İsim: Muhammed n. M.
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: Beklediğimden daha güzel kaliteli vegüzel
İsim: EROL S.
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: tv çok iyi çok beğendik alabilirsiniz
İsim: İ** Y**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: gayet güzel ve memnunum
İsim: O** B**
Tarih: 31 Mart 2024
Satıcı: CLASS İLETİŞİM

Yorum: Güzel beğendim kullanışlı
İsim: Döndü Y.
Tarih: 04 Mart 2024

Yorum: beklediğimden daha güzel cıktı
İsim: i** k**
Tarih: 31 Ocak 2024

Yorum: ürün gayet güzel kullanışlı internet hızı gayet iyi
İsim: Y** K**
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: Cihaz kullanışlı görüntü çok iyi sadece kanal geçişleri biraz yavaş
İsim: R** B**
Tarih: 16 Aralık 2023

Yorum: Sorunsuz teslim aldık süper 👍
İsim: N** Ş**
Tarih: 14 Aralık 2023

Yorum: Güzel Televizyon Fiyat Performans Ürünü
İsim: S** Y**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: alırken çok tereddüt ettim aklımda çık soru işareti vardı. kurulumyapıldıktan sonra aklımdaki tüm soru işaretleri gitti. tereddütetmeden alınabilecek bir ürün diğer markalara okadar yüksek paralarharcamaya gerek yok.
İsim: S** K**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: harika ses kalitesi, servisde süper tavsiye ederim, sorunsuz herşey 💯
İsim: **** ****
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Tam bir fiyat/performans ürünü..
İsim: Ü** K**
Tarih: 15 Kasım 2023

Yorum: çok paralar saçmaya gerek yok. bu ürün aldığı parayı hak ediyor sesgörüntü her şeyi süper ben memnunum satıcı ilgili çok teşekkür ederim 🤗
İsim: F** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Kasım 2023

Yorum: Ürün güzel ve servis kendi getirdi kurdu
İsim: M** T**
Tarih: 25 Eylül 2023

Yorum: şu an için guzel hersey kullandıktan sonra tekrar yorumlicam
İsim: T** S**
Tarih: 28 Ağustos 2024

50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Merhaba ücretsiz kurulum mevcut mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlk kurulum işlemi ücretsizdir. Bilginize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Grundig Türkiye.

Soru: iPhone telefonun ekranını yansıtma yapabiliyormuyuz
Cevap: Değerli müşterimiz, 50 GHU 8000 ürünümüzde kablolu olarak yansıtma yapabilirsiniz, Saygılarımızla, Grundig Türkiye

Soru: sorumu nedne cevaplamıyorsunuz ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Sorunuz tekrardan tek seferde yazarsanız en kısa sürede yanıtlayabiliriz. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: netflix ve mubi olur mu? Google play var mı bir şey indirebilir miyiz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz model ürünümüz Google TV olup televizyonunuza uygulama indirebilirsiniz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye

Soru: android mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürün Android işletim sistemine sahiptir. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.

Soru: enerji harfi nedir neden yazmıyorsunuz ki insanları uğraştırıyorsunuz
Cevap: EFENDİM BİZ YAZMIYORUZ BİZ SADECE KOD GİRİYORUZ

Soru: merhaba ürün kendinden uydulu mu yoksa çanak mi lazım
Cevap: Merhaba kendinden uydu alıcılı'dır efendim

Soru: android mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün Android değildir, google tv'dir.Saygılarımızla.Grundig Türkiye

Soru: mrb ram kaç gb
Cevap: Ürün 4 Çekirdek işlemcili fakat ram için katalog özelliğinde bir detay yok Grundig müşteri hizmetlerinden ürünün model numarası ile sorgulama yapabilirsiniz

Soru: Kullanılan LED Panel hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? VA mı yoksa IPS mi kullanıldı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Gerekli kontrollerin sağlanması için ürüne ait barkod görselleri gerekmektedir. Durumu bilgilerinize sunar,sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Soru: Selam bu ürünün ekranı kaçtır teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 GHU 8000 model ürünümüz 126 cm'dir. Saygılarımızla, Grundıg Türkiye

Soru: Merhaba, 50 GHU 8000 ile RIO 50 GHU 8900 S arasında tam olarak ne farklar var destek olabilir misiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, iki model arasında sadece üretim tarihleri farklıdır. Diğer tüm özellikleri benzderdir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.

Soru: Android tv mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 GHU 8000 model ürün Google tv'dir. Android değildir.Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.Saygılarımızla.Grundig Türkiye.

Soru: Merhabalar.. Ip tv var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, IP tv bulunmamaktadır. Saygılarımızla. Grundig Türkiye

Soru: Bluetooth özelliği varmı ses kalitesi Dolby atom mu?
Cevap: Evet efendim.

Soru: yutube varmı bu üründe
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihazda youtube uygulaması mevcuttur. Saygılarımızla

Soru: Merhabalar ,ürünün ayakları arasındaki mesafe kaç cm?Üzerine koyacağımız sehpa 65 cm,ayaklar sığar mı acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, 84 cm'dir. Saygılarımızla. Grundig Türkiye

Soru: Ghu 8000’50. Kumanda kısayolları nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 GHU 8000 modelimizin kumandasında Netflix ,Youtube ,Tv+ ,Prime Video, Google Play ve Beın Connect uygulama kısa yolları mevcuttur. Saygılarımızla, Grundıg Türkiye

Soru: sesli komut varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modelin kumandasında sesli komut tuşu mevcuttur. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.

Soru: 50 GHU 8000 model Google TV mi Android tv mi ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 GHU 8000 50\'\' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV model ürünümüz, Google Tv arayüzü ve Android işletim sistemine sahiptir. Saygılarımızla, Grundig Türkiye

50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50 GHU 8000 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı UHD 4K Google TV En Uygun Satış Linki