Emine
Bilgili
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Alınır Mı?
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Şu Anki Değeri 17499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Memnuniyet Oranı Nedir?
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Hakkında yaklaşık 99 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Ürün Hakkında Bilgi
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv ürününü 17499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Yorumlar Hakkında Bilgi
17499.0 Tl ye satışta olan 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
99 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: çok güzel ve uygun fiyatli bir ürün. 55 inch olanada sipariş verdim
İsim: A** Ç**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Grundig Türkiye
Yorum: Bu fiyatlara bu kadar kaliteli bir android tv olmasına şaşırdım.Mükemmel bir ürün hiç düşünmeden alabilirsiniz
İsim: U** D**
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: Güzel bir ürün boyutu ideal salonuma göre servisin getirmesi özenli vegüzel bi ürün Arçelik servisi duvara montajı yaptı memnun kaldım
İsim: n** d**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: sorunsuz geldi kurulum yapıldı Ayn gün .
İsim: S** k**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: cok guzel tek kelimeyle
İsim: S** T**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Görüntü güzel, duruş güzel, internet kullanımı iyi, platformlar güzel,alacak arkadaşlara hayırlı olsun
İsim: Y** Y**
Yorum: Samsung dan sonra bi garip gelse de. bu fiyata bence çok iyi kullandıkcaalışıyor insan. kaliteli.
İsim: A** D**
Yorum: bilmiyorum aldıgım kaçıncı ürün
İsim: c** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel televizyon alırken tereddüt yaşamıştım ama görüntü kalitesises kalitesi gayet güzel memnun kaldım
İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: fiyata göre çok iyi
İsim: H** H** B**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: memnun kaldik
İsim: ş** k**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: on numara 5 yıldız firma mükemmel kendilerine çok teşekkür ediyorum
İsim: A** A**
Beden: 26 Temmuz 2024
Yorum: SORUNSUZ ELİME ULAŞTI FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ
İsim: M** C**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: harika bir tv
İsim: Y** A**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: Kargo süreci uzundu ancak beğendik boyutu da gayet iyi
İsim: C** G**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: tşk ederim ürün şahane
İsim: m** ç**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: servis ve kurulum için teşekkür ederim
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum keşke bi tık küçük alsaydım dedimkurulumu yapanlarda her şeyi attığı için iade edip küçüğü alamadık maalesef
İsim: A** N** C**
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: 3 günde elimize ulaştı hızlı bir şekilde randevu oluşturulup kurulumyapıldı görüntü kalitesi açtığınız yayının videonun kalitesine göredeğişiyor ama bence güzel sesine özellikle bayıldım sinema sistemi gibien az seviyede bile
İsim: M** Ö**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Öncelikle cihazı arçelik servisi getirip kuruyor isterseniz duvaradaasıyorlar servis gayet ilgili televizyonun görüntüsünü çok beğendimdonma vs de yapmadı hiç alacak olanlara tavsiye ederim
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Güzel tv akıllı
Tarih: 23 Nisan 2024
Satıcı: TrendShop
Yorum: Bukadarını beklemiyordum gerçekten çok iyi
İsim: Muhammet Y.
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: çok güzel sorun yok beğendik servisi ilgilenmeleri çok iyiydi kaliteside gayet güzel memnun kaldık
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: Güzel televizyon, fiyat da uygundu.
İsim: T** G**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Arçelik markası ama ondan daha kaliteli
İsim: M** g**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: gayet güzel ürün tavsiye edilir fiyat permans ürünü
İsim: r** A**
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: ürün çok kaliteli
İsim: Y** G**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: istediğim tek şey ses ve görüntü kalitesiydi görüntü normal ses muhteşemsiz gerçekten harikasınız teşekkür ederim
İsim: H** Ö**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: Fiyatına göre son derece kaliteli bir televizyon. Teşekkürler Grundig Türkiye
İsim: T** Ş**
Tarih: 23 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet güzel kullanışlı bir tane almıştım şimdi diğer odam içinaldım nakliyesi montajı çok hızlı yapıldı teşekkürler
Tarih: 20 Aralık 2023
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Kaç hertz acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 Hz olarak geçmektedir. Saygılarımızla.
Soru: Kaç hertz? Yazmıyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 hz olarak geçmektedir. Saygılarımızla.
Soru: İyi günler,ilan başlığı ve içeriğinden tam anlaşılmadığı için soruyorum.Ürün 7000B mi yoksa 7500B modeli mi acaba?Benim için önemli çünkü ben gri renk ayaklı olan bakıyorum.Teşekkürler.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirttiğiniz ürün 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv modelidir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye
Soru: ağırlığı nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz,Belirtmiş olduğunuz modelin agırlığı dokuz kg altı yüz gr olmaktadır.,Bilginize sunarız.Saygılarımızla. Grundig Türkiye.
Soru: GHU,GEU,GGU arasında ne gibi farklılıklar var ve 7000 b 8000 gibi numaralar neyin göstergesi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz tasarım ve teknolojilerine göre farklılık göstermektedir. Farklı model isimleri ile satışa sunulmaktadır. Sağlıklı günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: hDMI girişi var mı, varsa kaç tane?
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv model ürünümüzde 3 adet hdmi 2.0 girişi bulunmaktadır. Saygılarımızla, Grundig Türkiye
Soru: merhaba ürünü aldık teşhir ürünü gelmesin kesinlikle
Cevap: Merhaba , Ürünlerimiz Sifir yetkili servis garantilidir efendim iyi alişverişler
Soru: Merhaba. Play Store var mı ve digitürk ssport gibi uygulamaları indirebiliyor muyum ? İyi Çalışmalar.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz android modellerimizden olup, Google store 'de bulunan uygulamaları indirebilirsiniz. Bilginize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Grundig Türkiye.
Soru: Slm dün bu ürün on bin küsürdü bugün on dört bin küsür neden
Cevap: Merhaba.Anlık zamlar gelebiliyor efendim.
Soru: هل هو نظام 11 اندوريد او نظام 9 اندوريد ؟؟
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüzün versiyonu android 9'dur. Sağlıklı günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: işlemcisi kaç gb
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz android modellerimizdendir. 8 GB depolama alanı var olup (ROM) , 4 GB tv için, diğer 4 GB kullanıcı için ayrılmış durumdadır. Bilginize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: Bluetooth varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründe bluetooth özelliği bulunmaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: 50 inç 127 ekran bu belli tv nin en ve boy ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba , Değerli müşterimiz satişa sunduğımuz ürünün marka özellıklerinden bakabılırsınız iyi günler
Soru: Qled TV mi iyi yoksa Webos TV mi hangisini tavsiye edersiniz
Cevap: Oled mağazamızda yok webos lg ye ait
Soru: Merhaba aski aparati cikiyormu
Cevap: Değerli Müşterimiz Ürünlerin içerisinde askı aparatı bulunmamaktadır. İlk montaj esnasın da askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla, Grundig Türkiye
Soru: Merhaba ürünün ekran uzunluğu kaç cm
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün ekran boyutu 126 cmdir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: tv kendinden uydulu mu yoksa çanak mi takmak gerek
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modelimizin dahili uydu alıcısı mevcuttur. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.
Soru: Merhaba ürünün duvar askı aparatı kutu içerisinde mevcut mudur ?
Cevap: Değerli Müşterimiz Ürünlerin içerisinde askı aparatı bulunmamaktadır. İlk montaj esnasında askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.
Soru: yorumlarda panelden oturu olumuszluklar var snag ve sol acidan bakinca renk farklilasioyormu oylese cöp bi.urun
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünümüz 3840x2160 çözünürlükte görüntüsü kalitesi iyi bir üründür, beğenmediğiniz takdirde 14 günlük süre içerisinde cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: Merhaba televizyonu duvara monte edebilirmiyiz bide kurulumunu kim yapacak bilgilendirebilirmiyiz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kurulumunu yetkili servis yapmaktadır. montaj esnasın da duvara kurdurmayı talep edebilirsiniz. Saygılarımızla.
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Fotoğraf Ve Görseller
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Şu Anki Değeri 17499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Memnuniyet Oranı Nedir?
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Hakkında yaklaşık 99 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Ürün Hakkında Bilgi
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv ürününü 17499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Yorumlar Hakkında Bilgi
17499.0 Tl ye satışta olan 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
99 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: çok güzel ve uygun fiyatli bir ürün. 55 inch olanada sipariş verdim
İsim: A** Ç**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: Bu fiyatlara bu kadar kaliteli bir android tv olmasına şaşırdım.Mükemmel bir ürün hiç düşünmeden alabilirsiniz
İsim: U** D**
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: Güzel bir ürün boyutu ideal salonuma göre servisin getirmesi özenli vegüzel bi ürün Arçelik servisi duvara montajı yaptı memnun kaldım
İsim: n** d**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: sorunsuz geldi kurulum yapıldı Ayn gün .
İsim: S** k**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: cok guzel tek kelimeyle
İsim: S** T**
Yorum: Görüntü güzel, duruş güzel, internet kullanımı iyi, platformlar güzel,alacak arkadaşlara hayırlı olsun
İsim: Y** Y**
Yorum: Samsung dan sonra bi garip gelse de. bu fiyata bence çok iyi kullandıkcaalışıyor insan. kaliteli.
İsim: A** D**
Yorum: bilmiyorum aldıgım kaçıncı ürün
İsim: c** b**
Beden: 14 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel televizyon alırken tereddüt yaşamıştım ama görüntü kalitesises kalitesi gayet güzel memnun kaldım
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: fiyata göre çok iyi
İsim: H** H** B**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: memnun kaldik
İsim: ş** k**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: on numara 5 yıldız firma mükemmel kendilerine çok teşekkür ediyorum
İsim: A** A**
Beden: 26 Temmuz 2024
Yorum: SORUNSUZ ELİME ULAŞTI FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ
İsim: M** C**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: harika bir tv
İsim: Y** A**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: Kargo süreci uzundu ancak beğendik boyutu da gayet iyi
İsim: C** G**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: tşk ederim ürün şahane
İsim: m** ç**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: servis ve kurulum için teşekkür ederim
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum keşke bi tık küçük alsaydım dedimkurulumu yapanlarda her şeyi attığı için iade edip küçüğü alamadık maalesef
İsim: A** N** C**
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: 3 günde elimize ulaştı hızlı bir şekilde randevu oluşturulup kurulumyapıldı görüntü kalitesi açtığınız yayının videonun kalitesine göredeğişiyor ama bence güzel sesine özellikle bayıldım sinema sistemi gibien az seviyede bile
İsim: M** Ö**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Öncelikle cihazı arçelik servisi getirip kuruyor isterseniz duvaradaasıyorlar servis gayet ilgili televizyonun görüntüsünü çok beğendimdonma vs de yapmadı hiç alacak olanlara tavsiye ederim
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Güzel tv akıllı
Tarih: 23 Nisan 2024
Satıcı: TrendShop
Yorum: Bukadarını beklemiyordum gerçekten çok iyi
İsim: Muhammet Y.
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: çok güzel sorun yok beğendik servisi ilgilenmeleri çok iyiydi kaliteside gayet güzel memnun kaldık
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: Güzel televizyon, fiyat da uygundu.
İsim: T** G**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Arçelik markası ama ondan daha kaliteli
İsim: M** g**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: gayet güzel ürün tavsiye edilir fiyat permans ürünü
İsim: r** A**
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: ürün çok kaliteli
İsim: Y** G**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: istediğim tek şey ses ve görüntü kalitesiydi görüntü normal ses muhteşemsiz gerçekten harikasınız teşekkür ederim
İsim: H** Ö**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: Fiyatına göre son derece kaliteli bir televizyon. Teşekkürler Grundig Türkiye
İsim: T** Ş**
Tarih: 23 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet güzel kullanışlı bir tane almıştım şimdi diğer odam içinaldım nakliyesi montajı çok hızlı yapıldı teşekkürler
Tarih: 20 Aralık 2023
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Kaç hertz acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 Hz olarak geçmektedir. Saygılarımızla.
Soru: Kaç hertz? Yazmıyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 hz olarak geçmektedir. Saygılarımızla.
Soru: İyi günler,ilan başlığı ve içeriğinden tam anlaşılmadığı için soruyorum.Ürün 7000B mi yoksa 7500B modeli mi acaba?Benim için önemli çünkü ben gri renk ayaklı olan bakıyorum.Teşekkürler.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirttiğiniz ürün 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv modelidir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye
Soru: ağırlığı nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz,Belirtmiş olduğunuz modelin agırlığı dokuz kg altı yüz gr olmaktadır.,Bilginize sunarız.Saygılarımızla. Grundig Türkiye.
Soru: GHU,GEU,GGU arasında ne gibi farklılıklar var ve 7000 b 8000 gibi numaralar neyin göstergesi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz tasarım ve teknolojilerine göre farklılık göstermektedir. Farklı model isimleri ile satışa sunulmaktadır. Sağlıklı günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: hDMI girişi var mı, varsa kaç tane?
Cevap: Değerli Müşterimiz, 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv model ürünümüzde 3 adet hdmi 2.0 girişi bulunmaktadır. Saygılarımızla, Grundig Türkiye
Soru: merhaba ürünü aldık teşhir ürünü gelmesin kesinlikle
Cevap: Merhaba , Ürünlerimiz Sifir yetkili servis garantilidir efendim iyi alişverişler
Soru: Merhaba. Play Store var mı ve digitürk ssport gibi uygulamaları indirebiliyor muyum ? İyi Çalışmalar.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz android modellerimizden olup, Google store 'de bulunan uygulamaları indirebilirsiniz. Bilginize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Grundig Türkiye.
Soru: Slm dün bu ürün on bin küsürdü bugün on dört bin küsür neden
Cevap: Merhaba.Anlık zamlar gelebiliyor efendim.
Soru: هل هو نظام 11 اندوريد او نظام 9 اندوريد ؟؟
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüzün versiyonu android 9'dur. Sağlıklı günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: işlemcisi kaç gb
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz android modellerimizdendir. 8 GB depolama alanı var olup (ROM) , 4 GB tv için, diğer 4 GB kullanıcı için ayrılmış durumdadır. Bilginize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: Bluetooth varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründe bluetooth özelliği bulunmaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: 50 inç 127 ekran bu belli tv nin en ve boy ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba , Değerli müşterimiz satişa sunduğımuz ürünün marka özellıklerinden bakabılırsınız iyi günler
Soru: Qled TV mi iyi yoksa Webos TV mi hangisini tavsiye edersiniz
Cevap: Oled mağazamızda yok webos lg ye ait
Soru: Merhaba aski aparati cikiyormu
Cevap: Değerli Müşterimiz Ürünlerin içerisinde askı aparatı bulunmamaktadır. İlk montaj esnasın da askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla, Grundig Türkiye
Soru: Merhaba ürünün ekran uzunluğu kaç cm
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün ekran boyutu 126 cmdir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: tv kendinden uydulu mu yoksa çanak mi takmak gerek
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modelimizin dahili uydu alıcısı mevcuttur. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.
Soru: Merhaba ürünün duvar askı aparatı kutu içerisinde mevcut mudur ?
Cevap: Değerli Müşterimiz Ürünlerin içerisinde askı aparatı bulunmamaktadır. İlk montaj esnasında askı aparatını yetkili servisten talep etmeniz ve montajın yetkili servisimizce yapılması durumunda ücretsiz olarak, ilk montajdan sonra ise belli bir ücret karşılığında temin edilebilmektedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.
Soru: yorumlarda panelden oturu olumuszluklar var snag ve sol acidan bakinca renk farklilasioyormu oylese cöp bi.urun
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünümüz 3840x2160 çözünürlükte görüntüsü kalitesi iyi bir üründür, beğenmediğiniz takdirde 14 günlük süre içerisinde cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye
Soru: Merhaba televizyonu duvara monte edebilirmiyiz bide kurulumunu kim yapacak bilgilendirebilirmiyiz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kurulumunu yetkili servis yapmaktadır. montaj esnasın da duvara kurdurmayı talep edebilirsiniz. Saygılarımızla.
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Fotoğraf Ve Görseller
50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv En Uygun Satış Linki
Grundig 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 50 Ghu 7000 B Uydu Alıcılı Uhd Android Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.