Sevda
Bilgili
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Alınır Mı?
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Şu Anki Satış Fiyatı 37999.0 Tl'den Satılmaktadır.
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Ürün Özellikleri
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV ürününü 37999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV En Son Yapılan Yorumlar
37999.0 Tl ye satışta olan 48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Harika bir Tv görüntü kalitesi inanılmaz kesinlikle tavsiye ederim

İsim: T** S**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: iDE SHOP
Yorum: ÇOK ÖZELLİKLE BU FİYATA ALINABİLECEK EN İYİ TV TAM BİR FİYAT PERFORMANS TELEVİZYON
.
İsim: i** a**
Tarih: 29 Haziran 2024
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: Görüntü, ses, ambians müthiş. Kesinlikle tavsiye ederim
İsim: E** U** T**
Tarih: 27 Aralık 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: ses kötü beklediğim gibi değil
İsim: Y** k**
Tarih: 21 Ekim 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: Ben Tv seyretmeyi seviyorum.İyiki OLED tv almişım.Parası helalolsun.Siparişi verdiğim gün MediaMarkt firması Ürinü kargoladı.TV sağlamgeldi.Kurulum yetkili servis tarafından bugün ücretsiz yapıldı.PHİLİPSoled Harika bir TV.Trendyola ve MediaMarkt firmasına çok teşekkürler.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Sorunsuz bir şekilde geldi paketleme özenliydi bir sorun ilekarşılaşmadım servis gelip kurdu
İsim: Metin T. A.
Tarih: 17 Nisan 2024
Satıcı: YILMAZLAR TEKNOLOJİ TİCARET
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: ürünün içinde duvara askı aparatı mevcut mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili ürünün kutu içeriği ''Uzaktan Kumanda, 2 x AAA Pil, Masa üstü stand'' şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: 47 incle aynı mı
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba, model yılı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Hdmi 2.1 özelliği var mı ?
Cevap: Var efendim 120 hz aynı zamanda
Soru: Merhaba teşhir ürünü mü sattığınız TV ?
Cevap: merhaba degerlı musterımız urun sıfır kapalı kutudur. 2 yıl phılıps turkıye garantılıdır. ucretsız kurulum mevcuttur.
Soru: led mi, qled mi, oled mi?
Cevap: Merhaba Ekran oled Çözünürlük Ultra hd 4k Teşekkürler
Soru: kanal sıralama silme özelliği varmıdır
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün teşhir mi kapalı kutu mu
Cevap: Merhaba, E Ticaret mağazasıyız, teşhir ürün satmıyoruz.
Soru: Ürünün model yılı nedir
Cevap: merhaba çıkış yılı 2023 dür bu modelin
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Görseller
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Şu Anki Satış Fiyatı 37999.0 Tl'den Satılmaktadır.
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Ürün Özellikleri
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV ürününü 37999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV En Son Yapılan Yorumlar
37999.0 Tl ye satışta olan 48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Harika bir Tv görüntü kalitesi inanılmaz kesinlikle tavsiye ederim
İsim: T** S**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Satıcı: iDE SHOP
Yorum: ÇOK ÖZELLİKLE BU FİYATA ALINABİLECEK EN İYİ TV TAM BİR FİYAT PERFORMANS TELEVİZYON
İsim: i** a**
Tarih: 29 Haziran 2024
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: Görüntü, ses, ambians müthiş. Kesinlikle tavsiye ederim
İsim: E** U** T**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: ses kötü beklediğim gibi değil
İsim: Y** k**
Tarih: 21 Ekim 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: Ben Tv seyretmeyi seviyorum.İyiki OLED tv almişım.Parası helalolsun.Siparişi verdiğim gün MediaMarkt firması Ürinü kargoladı.TV sağlamgeldi.Kurulum yetkili servis tarafından bugün ücretsiz yapıldı.PHİLİPSoled Harika bir TV.Trendyola ve MediaMarkt firmasına çok teşekkürler.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Sorunsuz bir şekilde geldi paketleme özenliydi bir sorun ilekarşılaşmadım servis gelip kurdu
İsim: Metin T. A.
Tarih: 17 Nisan 2024
Satıcı: YILMAZLAR TEKNOLOJİ TİCARET
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: ürünün içinde duvara askı aparatı mevcut mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili ürünün kutu içeriği ''Uzaktan Kumanda, 2 x AAA Pil, Masa üstü stand'' şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: 47 incle aynı mı
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba, model yılı?
Soru: Hdmi 2.1 özelliği var mı ?
Cevap: Var efendim 120 hz aynı zamanda
Soru: Merhaba teşhir ürünü mü sattığınız TV ?
Cevap: merhaba degerlı musterımız urun sıfır kapalı kutudur. 2 yıl phılıps turkıye garantılıdır. ucretsız kurulum mevcuttur.
Soru: led mi, qled mi, oled mi?
Cevap: Merhaba Ekran oled Çözünürlük Ultra hd 4k Teşekkürler
Soru: kanal sıralama silme özelliği varmıdır
Soru: Ürün teşhir mi kapalı kutu mu
Cevap: Merhaba, E Ticaret mağazasıyız, teşhir ürün satmıyoruz.
Soru: Ürünün model yılı nedir
Cevap: merhaba çıkış yılı 2023 dür bu modelin
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Görseller
48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 48OLED708 48" 121 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.