Nihan
Bilgili
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Satın Alır Mısınız?
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Anlık Fiyatı 13965.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Detaylı Açıklama
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Ürününün Satıcısı, Grundig 43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV ürününü 13965.0 Tl'den Satılmaktadır.
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Kullananlar
13965.0 Tl ye satışta olan 43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: çok uzun süre araştırıp aldığım ürün. çok memnun kaldım. görüntükalitesi ve kullanımı çok iyi. servisi 2 gün içinde geldi ve çokilgiliydiler. tavsiye ederim.
İsim: F** G**
Tarih: 11 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Ürün belirtilen tarihte elime ulaştı arcelik servisi ücretsiz ertesi günkurulumu yaptı görüntü ve kanal geçişleri gayet başarılı begendim
İsim: Y** A**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: TürkmenElektronik
Yorum: Görüntü kalitesi normal
İsim: H** H**
Tarih: 18 Şubat 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Gayet başarılı bir ürün.
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ocak 2024
Satıcı: Localhome
Yorum: ses ve görüntü kalitesi çok iyi yılların markası grundig
İsim: S** Y**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: BEYAZDÜNYA35
Yorum: parasına göre iyi televizyon geçişler falan çok hızlı
İsim: Tamer E.
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Hızlı ve sorunsuz teslimat yapıldı. Servis talebi oluşturduğum gününertesine servis kutu açılımını yaptı. Üründe hiçbir sorun yok görüntükalitesi çok iyi Google tv olması +1 avantaj antrasit çerçeveleri kısacaben beğendim tavsiye ederim.
İsim: Ferhat A.
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Özellikleri, görüntü kalitesi, kanal geçişleri falan gayet güzel amapanelin görüntüleme açısı dar yanlardan bakınca kontrast gidiyorparlıyor görüntü. çok açılı izlemezseniz sorun olmaz pek.
İsim: F** Y**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Sorunsuz bir alışveriş oldu. ürün hakkında bilgilere videodanbakabilirsiniz
İsim: m** t**
Tarih: 04 Eylül 2023
Satıcı: Teknosa
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Çözünürlük pikseli nedir
Cevap: Merhaba efendim,4K ultra hd üründür.
Soru: Merhaba bu ürünün kurulumu hangi servis tarafından yapılmaktadır ve bu ürünün garanti süresi kaç yıldır.
Cevap: arçelik servisleri tarafından yapılıyor 2 yıl garantili
Soru: Ürün yüksekliği kaç cm
Cevap: Boy 53 cm geliyor
Soru: 2 ayak arası kaç cm acaba
Cevap: Merhaba efendim.67 cm
Soru: üründe yayın durdurma özelliği var mıdır
Cevap: Merhaba servisinden destek alabilirsiniz efendim.
Soru: Duvar askı aparatı ücretli mi ?Ürün YouTube netflixe giriyor mu
Cevap: Merhaba aparatı ayrıca alabilirsiniz tüm platformlara girebilirsiniz
Soru: merhaba vatan gibi yerlerde 3 yıl garantili sizde neden 2 yıl acaba ?
Cevap: 3 yıl garantili urun
Soru: Ram ve rom ne kadar 2 ram 16 hafızamı
Cevap: Evet efendim
Soru: Ürün android tv mi? Google tv yazıyor fakat Android oldupunu teyit etmek istiyorum
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Google TV olduğu kesin mi?
Cevap: Merhaba, ürün ilanda olduğu renk ve modelde sevk edilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba duvara asma aparatı çıkıyor mu içinden
Cevap: Hayir efendim
Soru: Duvara monte etmek için aparatlar geliyor mu
Cevap: merhabalar servis ürünü monte etmek için evinize geldiğinde ücretsiz duvara monte edebiliyor. saygılar
Soru: kurulumu grundig servismi arçelik servismi yapacak
Cevap: Arcelik servisinden randevu oluşturabilirsiniz
Soru: acaba sesli komut özelliği var mı yani Google asistan
Cevap: Selamlar evet sesli komut özelliği bulunmaktadır
Soru: duvar montaj aparatı var mı
Cevap: Kutu içeriğinde yok efendim ayrıca satın almanız gerekir.
Soru: aynı televizyondan daha önce alan oldu kumandasında bas konuş vardı bunda nasıl yok
Cevap: Ürün özellikleri yazılmıştır efendim detaylı bir şekilde bilgi almak için yetkili servis ile görüşebilirsiniz
Soru: Merhaba ürün kurulumunu kendim mi yapmalıyım servis mi
Cevap: Değerli müşterimiz, servis kurulumu yapılmalıdır. Sağlıklı günler
Soru: Google smart yazınca android mi oluyor
Cevap: En son sürüm Google Tv dir efendim üst versiyon androidin
Soru: işletim sistemi Android mi?
Cevap: MERHABALAR ANDROİD VE GOOGLE TV Lİ BİR TELEVİZYONDUR. SAYGILAR
Soru: Ürün renk seçeneği var mı?
Cevap: GÖRSELDE GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEKİLDE
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Fotoğraf Ve Görseller
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Anlık Fiyatı 13965.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Detaylı Açıklama
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Ürününün Satıcısı, Grundig 43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV ürününü 13965.0 Tl'den Satılmaktadır.
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Kullananlar
13965.0 Tl ye satışta olan 43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: çok uzun süre araştırıp aldığım ürün. çok memnun kaldım. görüntükalitesi ve kullanımı çok iyi. servisi 2 gün içinde geldi ve çokilgiliydiler. tavsiye ederim.
İsim: F** G**
Tarih: 11 Ocak 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Ürün belirtilen tarihte elime ulaştı arcelik servisi ücretsiz ertesi günkurulumu yaptı görüntü ve kanal geçişleri gayet başarılı begendim
İsim: Y** A**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: TürkmenElektronik
Yorum: Görüntü kalitesi normal
İsim: H** H**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: Gayet başarılı bir ürün.
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ocak 2024
Satıcı: Localhome
Yorum: ses ve görüntü kalitesi çok iyi yılların markası grundig
İsim: S** Y**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: BEYAZDÜNYA35
Yorum: parasına göre iyi televizyon geçişler falan çok hızlı
İsim: Tamer E.
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Hızlı ve sorunsuz teslimat yapıldı. Servis talebi oluşturduğum gününertesine servis kutu açılımını yaptı. Üründe hiçbir sorun yok görüntükalitesi çok iyi Google tv olması +1 avantaj antrasit çerçeveleri kısacaben beğendim tavsiye ederim.
İsim: Ferhat A.
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Özellikleri, görüntü kalitesi, kanal geçişleri falan gayet güzel amapanelin görüntüleme açısı dar yanlardan bakınca kontrast gidiyorparlıyor görüntü. çok açılı izlemezseniz sorun olmaz pek.
İsim: F** Y**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Sorunsuz bir alışveriş oldu. ürün hakkında bilgilere videodanbakabilirsiniz
Tarih: 04 Eylül 2023
Satıcı: Teknosa
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Çözünürlük pikseli nedir
Cevap: Merhaba efendim,4K ultra hd üründür.
Soru: Merhaba bu ürünün kurulumu hangi servis tarafından yapılmaktadır ve bu ürünün garanti süresi kaç yıldır.
Cevap: arçelik servisleri tarafından yapılıyor 2 yıl garantili
Soru: Ürün yüksekliği kaç cm
Cevap: Boy 53 cm geliyor
Soru: 2 ayak arası kaç cm acaba
Cevap: Merhaba efendim.67 cm
Soru: üründe yayın durdurma özelliği var mıdır
Cevap: Merhaba servisinden destek alabilirsiniz efendim.
Soru: Duvar askı aparatı ücretli mi ?Ürün YouTube netflixe giriyor mu
Cevap: Merhaba aparatı ayrıca alabilirsiniz tüm platformlara girebilirsiniz
Soru: merhaba vatan gibi yerlerde 3 yıl garantili sizde neden 2 yıl acaba ?
Cevap: 3 yıl garantili urun
Soru: Ram ve rom ne kadar 2 ram 16 hafızamı
Cevap: Evet efendim
Soru: Ürün android tv mi? Google tv yazıyor fakat Android oldupunu teyit etmek istiyorum
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Google TV olduğu kesin mi?
Cevap: Merhaba, ürün ilanda olduğu renk ve modelde sevk edilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba duvara asma aparatı çıkıyor mu içinden
Cevap: Hayir efendim
Soru: Duvara monte etmek için aparatlar geliyor mu
Cevap: merhabalar servis ürünü monte etmek için evinize geldiğinde ücretsiz duvara monte edebiliyor. saygılar
Soru: kurulumu grundig servismi arçelik servismi yapacak
Cevap: Arcelik servisinden randevu oluşturabilirsiniz
Soru: acaba sesli komut özelliği var mı yani Google asistan
Cevap: Selamlar evet sesli komut özelliği bulunmaktadır
Soru: duvar montaj aparatı var mı
Cevap: Kutu içeriğinde yok efendim ayrıca satın almanız gerekir.
Soru: aynı televizyondan daha önce alan oldu kumandasında bas konuş vardı bunda nasıl yok
Cevap: Ürün özellikleri yazılmıştır efendim detaylı bir şekilde bilgi almak için yetkili servis ile görüşebilirsiniz
Soru: Merhaba ürün kurulumunu kendim mi yapmalıyım servis mi
Cevap: Değerli müşterimiz, servis kurulumu yapılmalıdır. Sağlıklı günler
Soru: Google smart yazınca android mi oluyor
Cevap: En son sürüm Google Tv dir efendim üst versiyon androidin
Soru: işletim sistemi Android mi?
Cevap: MERHABALAR ANDROİD VE GOOGLE TV Lİ BİR TELEVİZYONDUR. SAYGILAR
Soru: Ürün renk seçeneği var mı?
Cevap: GÖRSELDE GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEKİLDE
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Fotoğraf Ve Görseller
43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV En Uygun Satış Linki
Grundig 43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 43GHU8500A 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Led TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.