4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Ayfer

Bilgili
4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Şu Anki Fiyatı 930.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .

4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Detaylı Açıklama

4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Ürününün Satıcısı, Genel Markalar 4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak ürününü 930.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Yorumlar Ve Değerlendirmeler
930.0 Tl ye satışta olan 4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2

Yorum: ocak bildiğin teneke parasının ürünü değil 300 500 verip daha iyisini alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MEHMETHANTİCARET

Yorum: Uygun fiyat, temiz ürün
İsim: Y** Ç**
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: sobapark

Yorum: Beğendim fiyat performans açısından iyi
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Şubat 2024
Satıcı: Onlinepark

Yorum: kırık bir vaziyete geldi geri iade etim inşallah paramız gelir çok kötübir örün
İsim: R** B**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Satıcı: LAVİCCO

Yorum: ürün 11gündür gelmedi ve iade istedim şimdide teslim edildiği deniliyorsakın almayin gondermiyorlar
İsim: **** ****
Tarih: 11 Mayıs 2023

Yorum: ocagın demirleri hemen ilk yanmada soyuldu. Bahçe icin almıştım idare eder
İsim: N** U**
Tarih: 10 Mayıs 2023

Yorum: Ürün ün üzerindeki siyah demirin ön kısmı soyulmuş geldi yani boyasıatmış birkaç yerinde de küçük çiziği var. Ocak yanınca üzerine konulantava vs. nin altına yapışıyor siyahlıkları yani ısındıkdaça da eriyordemirleki siyah boyalar. Sadece bu konusa sıkıntılı 3 senedirkullanıyoruz sorun yok
İsim: G** E**
Tarih: 28 Mart 2023
Satıcı: GOZDEHOME COM TR

4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Ürüne Dair Sorular

Soru: Boyutları nedir?
Cevap: 55x55x10 boyutlar

Soru: çakmak varmı
Cevap: Çakmaksızdır efendim.

Soru: Doğalgaz ile çalışırmı
Cevap: Merhaba , sadece tüp ile çalışır doğalgaz ile çalışmaz

Soru: Bu ürün doğalgaza uyumlu mu.??
Cevap: Bu baktiginiz tüplü ,dogalgazda çalışmaz ,aynisinin dogalgazli olanida var ,

Soru: doğalgazlı çakmaklı varmi
Cevap: Ürünümüz sadece tüp ile çalışır

Soru: Dogalgaz uyumlu mu
Cevap: Bu tuplu olan model dogalgazli modelimiz mevcuttur dilerseniz ona bakabilirsiniz

Soru: dörtlü Ocak ta çakmak varmı
Cevap: merhaba , çakmak bulunmamaktadır

Soru: merhaba efendim garantisi var mı acaba
Cevap: merhaba , herhangi bir garantisi bulunmamaktadır

Soru: merhaba diğer müşterilerin sorularına bakarken bı şey dikkatimi çekti.bi müşteri ürünün garantisi varmı diye sormuş ,ürünün herhangi bı garantisi yoktur diye cevap verilmiş ama ürünün özelliklerine baktığımızda 2 yıl garantili olduğu yazıyor
Cevap: merhaba , ürüne ait herhangi bir garanti belgesi mevcut değildir

Soru: Diğer tüplü siyah ocaklar la farkı nedir fiyatlar farklı
Cevap: Biz imalatcıyız efendim diğer satıcılar al sat yapanlar 🙏🙏

Soru: merhabalar LPG nedir efendim benim tüplü uygunmudur acaba
Cevap: Evet uygundur efendim

Soru: Çakmaklı mıdır peki urun
Cevap: Merhaba , çakmaklı değildir

Soru: 50x50 tüplü 4 gözlü ocağının varmıdır veya 45x45 yada 45x50 olabilir. TEŞEKKÜRLER SELAMİ BOSTANCI 0536 328 09 09
Cevap: İlgili ekiplere bilgi iletilmiştir.

Soru: bu ürünün beyazı var mı
Cevap: sadece siyah renk mevcuttur

4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

4 Gözlü Setüstü Dörtlü Ocak Lpg Tüp Uyumlu Siyah Ocak En Uygun Satış Linki