30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Satın Alır Mısınız-

Naime

Bilgili
30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Şu Anki Değeri 189.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Ürünün Detayları

30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Ürününün Satıcısı, Asfal 30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı ürününü 189.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Yorumlar Ve Değerlendirmeler
189.0 Tl ye satışta olan 30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: Fiyatına göre normal.
İsim: h** ş**
Tarih: 20 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AsfalAvm

Yorum: pek kullanıslı bulamadım
İsim: b** o**
Tarih: 30 Mayıs 2023

Yorum: pratik
İsim: Koray T.
Tarih: 08 Mayıs 2023

Yorum: Dandik bir ürün. İhtiyacım olduğu için geri göndermedim. Sıkıştırmahalkası yalama olmuş.
İsim: Remzi T.
Tarih: 17 Eylül 2022

Yorum: Ürün Aras kargoda kayboldu, şubedekiler bile bilmiyor, ama paketinicindekinin ne oldugunu tahmini biliyorlar... Baska saticidan yenisiparis veredim.
İsim: İsmail B.
Tarih: 29 Ağustos 2022

30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Merak Edilen Konular

Soru: Her telefona uygun mu
Cevap: Merhabalar evet uyumludur. Keyifli alışverişler 😊

Soru: 950 gram ağırlığındaki projeksiyon cihazım için almak istiyorum. bu maksimum ne kadar ağırlık taşıyabilir
Cevap: Merhaba ortalama 1 kg taşır.

30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

30 Cm Esnek Tripod Gorillapod Dslr Telefon Kamera Tutucu Tutacağı Standı + Telefon Tutacağı En Uygun Satış Linki