Cansu
Bilgili
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Satın Alır Mısınız?
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Şu Anki Fiyat Aralığı 58250.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Teknik Detaylar
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Ürününün Satıcısı, Profilo 3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) ürününü 58250.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Ürün Hakkındaki Yorumlar
58250.0 Tl ye satışta olan 3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Maşallah diyelim çok güzel sorunsuz çalışıyorlar. 5 aydır kullanıyoruzhepsinden memnunum
İsim: Fatma P. E.
Tarih: 20 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: Ürünler elime kısa sürede ulaştı Hem getirenler hem de kuran arkaşlarçok ilgiliydi kullanıyoruz ve profilo kalitesi diyorum iyiki almışşm
İsim: M** Ş**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: sağ salim.elime ulaştı çeyizim için aldım daha kullanmadim profilomarkasindaan hiç bir süpem olmadığı için aldım geç geliyor 10 gündegeldi ama tavsiye ederim
İsim: m** g** k**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum
İsim: S** İ** Y**
Tarih: 30 Ocak 2024
Satıcı: Taşdemir avm
Yorum: çok ilgili çok güzel gerçekten her konuda yardımcı oluyorlar
İsim: E** Y**
Tarih: 07 Kasım 2022
Yorum: Verilen sipariş eksik geliyor kimse ilgilenmiyor nerde siparişim diyorumsevkiyat yapan kargo biz teslim ettik Trendyol bizde konuyuaraştırıyoruz diyor daha sonuç yok bu arada sipariş verileli 2 ay oldu
İsim: H** E**
Tarih: 30 Eylül 2023
Yorum: Faturası geldi ürün yok, 10 gün içinde gelecek diyorlar ürün nerde neoldu bilgi veren yok çok saçma
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Haziran 2023
Yorum: çok beğendim, 10 teslim edildi. Gecikme yaşamadım. Ertesi gün servisgeldi kurulum yapıldı. Birebir ilgilendiler. Özellikle Ömer Bey ilgisiiçin teşekkür ediyorum. Ürünlerin dış muhafazası bile sarılmıştı. Dahakullanmadım bişi diyemicem
İsim: B** N** D**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: İstereyon
Yorum: Hepsi çok erken geldi kurulumu oldu buzdolabı ve bulaşık makinesinidenedim sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim tavsiye ederim
İsim: M** Ö**
Tarih: 25 Temmuz 2023
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: garanti kaç yıl
Cevap: 3 YIL EFENDİM
Soru: merhaba kolay gelsin aldığımızda garanti hemen başlar mı kullanıcı istediğinde başlatabilir mi
Cevap: Merhabalar daha sonra kurulum yaptırabilirsiniz garanti ozaman başlar
Soru: sınıfları nelerdir?
Cevap: Merhabalar dolap f sınıfı çamaşır C sınıfı bulaşık d sınıfı
Soru: Ürünlerin tek tek modellerinide öğrenebilirmiyim ?
Cevap: Merabalar bd2055wenn cmn12190tr bm4321eg Olarak yeni kodları ile gönderim yapıyoruz
Soru: çamaşır makinesi kac kg luk acaba
Cevap: Merabalar çamaşır makinesi 9 kg 1200 devir
Soru: Bu cihazların enerji sınıfı nedir
Cevap: Merabalar dolap f sınıfı çamaşır a sınıfı bulaşık d sınıfı
Soru: buzdolabının soğutucu ve dondurucu olarak litresi nedir ve buzdolabı en boy yükseklik tam ne kadar
Cevap: Merhabalar ürünün özellikler bölümünden detaylı inceleme yapabilirsiniz
Soru: Merhaba kolay gelsin şubeniz hangi ilde acaba
Cevap: Merhabalar iskenderunda
Soru: merhabalar gri rengi varmı bu setin
Cevap: Merabalar malasef giri olarak yok isterseniz giri ürünleri tek tek sepetinize ekleyerek alım yapabilirsiniz
Soru: merhaba bu üçlü sette bulaşık Makinesi yerine üstü ocaklı fırın olabilirmi
Cevap: SETİMİZ BU ŞEKİLDE EFENDİM
Soru: Merhaba ürünlerin sınıflarını yazarmısınız
Cevap: Buzdolabı f enerji Bulaşık d enerji Çamaşır c enerji
Soru: taksit imkanı varmı
Cevap: Merhabalar taksitli alımı seçerek alım yapabilirsiniz
Soru: hatay'da nerde yeriniz hangi ilçe
Cevap: Merhabalar iskenderun karakuşlar
Soru: Çamaşır makinası 9 kg mı 10 kg ? Soru cevapta bazı kişilere 9 demişsiniz bazı kişilere 10 kg demişsiniz
Cevap: Merhabalar çamaşır makinesi 9 kg 1200 devir
Soru: tek tek alınırsa 28 bine geliyo
Cevap: Merhabalar ürünleri tek tek sepetinize ekleyerekte alım yapabilirsiniz
Soru: Kurulum nasıl oluyor bilgi verirmisiniz
Cevap: İyi günler efendim Ürün teslim edilince arkadaşlarımız servisi yönlendiriyor sonra kurulumu yetkili servisimiz gerçekleştiriyor
Soru: buzdolabı kaç litre çamaşır makinası kaçkg bulaşık Makinesi kaç program detaylı lütfen
Cevap: Merabalar dolap 451 litre çamaşır 9kg 1200 devir bulaşık 4 program
Soru: merhaba buz dolabı kaç litre
Cevap: Merhabalar net 451 litre
Soru: Buzdolabın eni ve boyu ne kadar
Cevap: Merabalar evet 451 boy 186 en 70 cm
Soru: Merhaba takımın grisi var mı
Cevap: Merhabalar tüm ürünleri seçerek gri modellerimizi görebilirsiniz
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Görsel Galerisi
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Şu Anki Fiyat Aralığı 58250.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Teknik Detaylar
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Ürününün Satıcısı, Profilo 3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) ürününü 58250.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Ürün Hakkındaki Yorumlar
58250.0 Tl ye satışta olan 3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Maşallah diyelim çok güzel sorunsuz çalışıyorlar. 5 aydır kullanıyoruzhepsinden memnunum
İsim: Fatma P. E.
Tarih: 20 Aralık 2022
Yorum: Ürünler elime kısa sürede ulaştı Hem getirenler hem de kuran arkaşlarçok ilgiliydi kullanıyoruz ve profilo kalitesi diyorum iyiki almışşm
İsim: M** Ş**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: sağ salim.elime ulaştı çeyizim için aldım daha kullanmadim profilomarkasindaan hiç bir süpem olmadığı için aldım geç geliyor 10 gündegeldi ama tavsiye ederim
İsim: m** g** k**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum
İsim: S** İ** Y**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: çok ilgili çok güzel gerçekten her konuda yardımcı oluyorlar
İsim: E** Y**
Tarih: 07 Kasım 2022
Yorum: Verilen sipariş eksik geliyor kimse ilgilenmiyor nerde siparişim diyorumsevkiyat yapan kargo biz teslim ettik Trendyol bizde konuyuaraştırıyoruz diyor daha sonuç yok bu arada sipariş verileli 2 ay oldu
İsim: H** E**
Tarih: 30 Eylül 2023
Yorum: Faturası geldi ürün yok, 10 gün içinde gelecek diyorlar ürün nerde neoldu bilgi veren yok çok saçma
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Haziran 2023
Yorum: çok beğendim, 10 teslim edildi. Gecikme yaşamadım. Ertesi gün servisgeldi kurulum yapıldı. Birebir ilgilendiler. Özellikle Ömer Bey ilgisiiçin teşekkür ediyorum. Ürünlerin dış muhafazası bile sarılmıştı. Dahakullanmadım bişi diyemicem
İsim: B** N** D**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Hepsi çok erken geldi kurulumu oldu buzdolabı ve bulaşık makinesinidenedim sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim tavsiye ederim
İsim: M** Ö**
Tarih: 25 Temmuz 2023
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: garanti kaç yıl
Cevap: 3 YIL EFENDİM
Soru: merhaba kolay gelsin aldığımızda garanti hemen başlar mı kullanıcı istediğinde başlatabilir mi
Cevap: Merhabalar daha sonra kurulum yaptırabilirsiniz garanti ozaman başlar
Soru: sınıfları nelerdir?
Cevap: Merhabalar dolap f sınıfı çamaşır C sınıfı bulaşık d sınıfı
Soru: Ürünlerin tek tek modellerinide öğrenebilirmiyim ?
Cevap: Merabalar bd2055wenn cmn12190tr bm4321eg Olarak yeni kodları ile gönderim yapıyoruz
Soru: çamaşır makinesi kac kg luk acaba
Cevap: Merabalar çamaşır makinesi 9 kg 1200 devir
Soru: Bu cihazların enerji sınıfı nedir
Cevap: Merabalar dolap f sınıfı çamaşır a sınıfı bulaşık d sınıfı
Soru: buzdolabının soğutucu ve dondurucu olarak litresi nedir ve buzdolabı en boy yükseklik tam ne kadar
Cevap: Merhabalar ürünün özellikler bölümünden detaylı inceleme yapabilirsiniz
Soru: Merhaba kolay gelsin şubeniz hangi ilde acaba
Cevap: Merhabalar iskenderunda
Soru: merhabalar gri rengi varmı bu setin
Cevap: Merabalar malasef giri olarak yok isterseniz giri ürünleri tek tek sepetinize ekleyerek alım yapabilirsiniz
Soru: merhaba bu üçlü sette bulaşık Makinesi yerine üstü ocaklı fırın olabilirmi
Cevap: SETİMİZ BU ŞEKİLDE EFENDİM
Soru: Merhaba ürünlerin sınıflarını yazarmısınız
Cevap: Buzdolabı f enerji Bulaşık d enerji Çamaşır c enerji
Soru: taksit imkanı varmı
Cevap: Merhabalar taksitli alımı seçerek alım yapabilirsiniz
Soru: hatay'da nerde yeriniz hangi ilçe
Cevap: Merhabalar iskenderun karakuşlar
Soru: Çamaşır makinası 9 kg mı 10 kg ? Soru cevapta bazı kişilere 9 demişsiniz bazı kişilere 10 kg demişsiniz
Cevap: Merhabalar çamaşır makinesi 9 kg 1200 devir
Soru: tek tek alınırsa 28 bine geliyo
Cevap: Merhabalar ürünleri tek tek sepetinize ekleyerekte alım yapabilirsiniz
Soru: Kurulum nasıl oluyor bilgi verirmisiniz
Cevap: İyi günler efendim Ürün teslim edilince arkadaşlarımız servisi yönlendiriyor sonra kurulumu yetkili servisimiz gerçekleştiriyor
Soru: buzdolabı kaç litre çamaşır makinası kaçkg bulaşık Makinesi kaç program detaylı lütfen
Cevap: Merabalar dolap 451 litre çamaşır 9kg 1200 devir bulaşık 4 program
Soru: merhaba buz dolabı kaç litre
Cevap: Merhabalar net 451 litre
Soru: Buzdolabın eni ve boyu ne kadar
Cevap: Merabalar evet 451 boy 186 en 70 cm
Soru: Merhaba takımın grisi var mı
Cevap: Merhabalar tüm ürünleri seçerek gri modellerimizi görebilirsiniz
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Görsel Galerisi
3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) En Uygun Satış Linki
Profilo 3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo 3 Lü Beyaz Eşya Çeyiz Seti (bd2155wfnn Buzdolabı, Cga141x1tr Çamaşır, Bm4320eg Bulaşık) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.