Sukran
Bilgili
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Alınmaya Değer Mi?
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Şu Andaki Değeri 399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Kullanıcılar Memnun Mu?
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Teknik Detaylar
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürününün Satıcısı, Mythologie 2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık ürününü 399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Son Yorumlar
399.0 Tl ye satışta olan 2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün gayet güzel, tam resmdeki gibi hasarsız geldi.
İsim: H** B**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: Mythologie
Yorum: Tam olarak göründüğü gibi geldi biraz ince yazlık kullanılabilir daha çok beğendim
İsim: i** t**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Beden:S
Yorum: ürün yazlık ve güzel bir kumaşı var fakat çokk bol
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: gri siyaha göre biraz daha bol geldi( aynı beden olduğu halde) birde hemen tüylendi (1 kere yıkandı) bunlari yok sayarsak güzel

İsim: e** k**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: ürün güzel ama ispanyol paça gibi geldi
Tarih: 01 Eylül 2024
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Merak Edilenler Neler?
Soru: 160 boy 65 kilo
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz m beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: 156 boy 45k ?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günle dileriz s beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: 150 boy 40 kilo
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz m beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: kadınlar için mi?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz ürünlerimiz unisexdir her iki tarafta kullanabilir iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: 159boy 72 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz L beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: Merhabalar iyi günler dilerim kızım için almak istiyorum kizim 13 yaşında hangi beden uygundur ve lastiklimi ürün
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günle dileriz s beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: merhaba renk seçeneğini nasıl yapıyoruz?
Cevap: İki renkte tek pakette geliyor efendim
Soru: öncelikle iyi günler 167 boy 88 kilo uygun beden varmıdır?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz xl beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: 154 boy 50 kilo hangi beden uygundur?

Soru: Yaz için böyle bir eşofman arıyorum bu ürünün kumaşı nasıl acaba
Cevap: Merhaba yazlıktır efendim
Soru: 2. sorusum yanıt verin artık 165 boy 50 kilo bide tüylenir mi
hayır efendim tüylenme yaomaz
Soru: 1.63 boy 70 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz L beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: 168cm 60kg hangi beden uygun acaba

Soru: merhaba ben 165 boy 50kiloyum hangi beden olur ve tüylenir mi
hayır efendim yapmaz
Soru: 56 kilo 176 cm boy hangi beden almalıyım

Soru: ürünlerin boyu kaç cm birde ikili mi satiliyor yoksa renk secebilirmiyiz
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz ürünün boy bilgileri elimizde bulunmuyor malesef efendim boy ve kilo belirtirseniz size en iyi şekilde yardımcı olacağız efendim iyi günler keyifli alışverişler dileriz

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürüne Ait Fotoğraflar
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Şu Andaki Değeri 399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Kullanıcılar Memnun Mu?
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Teknik Detaylar
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürününün Satıcısı, Mythologie 2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık ürününü 399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Son Yorumlar
399.0 Tl ye satışta olan 2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün gayet güzel, tam resmdeki gibi hasarsız geldi.
İsim: H** B**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Tam olarak göründüğü gibi geldi biraz ince yazlık kullanılabilir daha çok beğendim
İsim: i** t**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: ürün yazlık ve güzel bir kumaşı var fakat çokk bol
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: gri siyaha göre biraz daha bol geldi( aynı beden olduğu halde) birde hemen tüylendi (1 kere yıkandı) bunlari yok sayarsak güzel
İsim: e** k**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: ürün güzel ama ispanyol paça gibi geldi
Tarih: 01 Eylül 2024
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Merak Edilenler Neler?
Soru: 160 boy 65 kilo
Soru: 156 boy 45k ?
Soru: 150 boy 40 kilo
Soru: kadınlar için mi?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz ürünlerimiz unisexdir her iki tarafta kullanabilir iyi günler keyifli alışverişler dileriz
Soru: 159boy 72 kilo hangi beden olur
Soru: Merhabalar iyi günler dilerim kızım için almak istiyorum kizim 13 yaşında hangi beden uygundur ve lastiklimi ürün
Soru: merhaba renk seçeneğini nasıl yapıyoruz?
Cevap: İki renkte tek pakette geliyor efendim
Soru: öncelikle iyi günler 167 boy 88 kilo uygun beden varmıdır?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz xl beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz
Soru: 154 boy 50 kilo hangi beden uygundur?
Soru: Yaz için böyle bir eşofman arıyorum bu ürünün kumaşı nasıl acaba
Cevap: Merhaba yazlıktır efendim
Soru: 2. sorusum yanıt verin artık 165 boy 50 kilo bide tüylenir mi
Soru: 1.63 boy 70 kilo hangi beden olur
Soru: 168cm 60kg hangi beden uygun acaba
Soru: merhaba ben 165 boy 50kiloyum hangi beden olur ve tüylenir mi
Soru: 56 kilo 176 cm boy hangi beden almalıyım
Soru: ürünlerin boyu kaç cm birde ikili mi satiliyor yoksa renk secebilirmiyiz
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz ürünün boy bilgileri elimizde bulunmuyor malesef efendim boy ve kilo belirtirseniz size en iyi şekilde yardımcı olacağız efendim iyi günler keyifli alışverişler dileriz
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürüne Ait Fotoğraflar
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık En Uygun Satış Linki
Mythologie 2
Mythologie 2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.