2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Tavsiye Eder Misiniz ?

Sukran

Bilgili
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Alınmaya Değer Mi?
2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Şu Andaki Değeri 399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Kullanıcılar Memnun Mu?

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Teknik Detaylar

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürününün Satıcısı, Mythologie 2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık ürününü 399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Son Yorumlar
399.0 Tl ye satışta olan 2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: ürün gayet güzel, tam resmdeki gibi hasarsız geldi.
İsim: H** B**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: Mythologie

Yorum: Tam olarak göründüğü gibi geldi biraz ince yazlık kullanılabilir daha çok beğendim
İsim: i** t**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Beden:S

Yorum: ürün yazlık ve güzel bir kumaşı var fakat çokk bol
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: gri siyaha göre biraz daha bol geldi( aynı beden olduğu halde) birde hemen tüylendi (1 kere yıkandı) bunlari yok sayarsak güzel👍🏼👍🏼
İsim: e** k**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: ürün güzel ama ispanyol paça gibi geldi
İsim: **** ****
Tarih: 01 Eylül 2024

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Merak Edilenler Neler?

Soru: 160 boy 65 kilo
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz m beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: 156 boy 45k ?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günle dileriz s beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz🙏🙏

Soru: 150 boy 40 kilo
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz m beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: kadınlar için mi?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz ürünlerimiz unisexdir her iki tarafta kullanabilir iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: 159boy 72 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz L beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: Merhabalar iyi günler dilerim kızım için almak istiyorum kizim 13 yaşında hangi beden uygundur ve lastiklimi ürün
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günle dileriz s beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz🙏🙏

Soru: merhaba renk seçeneğini nasıl yapıyoruz?
Cevap: İki renkte tek pakette geliyor efendim

Soru: öncelikle iyi günler 167 boy 88 kilo uygun beden varmıdır?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz xl beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: 154 boy 50 kilo hangi beden uygundur?

Soru: Yaz için böyle bir eşofman arıyorum bu ürünün kumaşı nasıl acaba
Cevap: Merhaba yazlıktır efendim

Soru: 2. sorusum yanıt verin artık 165 boy 50 kilo bide tüylenir mi
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz m beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏 hayır efendim tüylenme yaomaz

Soru: 1.63 boy 70 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz L beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: 168cm 60kg hangi beden uygun acaba

Soru: merhaba ben 165 boy 50kiloyum hangi beden olur ve tüylenir mi
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz m beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏 hayır efendim yapmaz

Soru: 56 kilo 176 cm boy hangi beden almalıyım

Soru: ürünlerin boyu kaç cm birde ikili mi satiliyor yoksa renk secebilirmiyiz
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz ürünün boy bilgileri elimizde bulunmuyor malesef efendim boy ve kilo belirtirseniz size en iyi şekilde yardımcı olacağız efendim iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

2'li Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Gri Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık En Uygun Satış Linki