Ayten
Bilgili
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P En Ucuzu Nerede Bulunur?
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Şu Andaki Değeri 25899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Kaç Kişi Memnun?
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Teknik Açıklamalar
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Ürününün Satıcısı, Beko 21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P ürününü 25899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Yorum Ve Değerlendirmeler
25899.0 Tl ye satışta olan 21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Valla sıcaktan maf olmuştum iyi geldi
İsim: A** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Temmuz 2023
Satıcı: PiranTech Türkiye
Yorum: satici cok hızlı yolladi
ürün güzel, beklediğim gibi. ısinin çıkacağı hortum için cami kestirmem gerekiyormuş
ama yaptıracağım, çok iyi soğutuyor, duvar klimasindan farkı yok. 
İsim: H** G**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGE TEKNO
Yorum: Soğutma performansını beğendim. Salonumda 12000 lik duvar tipi klima mevcut ve soğutma kıyasında bariz bir fark yok. Mekanızmanın tamamı içinde yer aldığı için duvar tipi klimalara göre biraz sesli ama beni rahatsız etmedi. Servisi beklemek istemediğim için kurulumunu kendim yaptım.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ağustos 2024
Satıcı: Gri
Yorum: Satıcı firmaya çok teşekkür ediyorum başta kargo şirketi tarafından ürün karıştı sağolsunlar hemen ilgilendiler eğer sipariş verecekseniz hiç tereddüt etmeyin çok ilgililer ürün konusunda da gerçekten çok beğendik normal klimadan hiç farkı yok performans açısından taşınabilir olması da çok güzel özellikle satıcı firmanın ilgisi için de teşekkür edeDevamını Oku
İsim: Sevgi A. K.
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Cihaz fena değil ama teslim edildiğinde ağır olduğu için eve getirmediler ve benden almamı istediler, ben de eşimi aradım bu davranışından dolayı cihazı iade etmek istedim ama havaların sıcak olması nedeniyle çocukların iyiliği için mecbur kaldım. Bir araba sürücüsüyle gönderilmeleri gerekiyordu. Taşımakta zorluk yaşadık ve cihaz şu anda deneme aşaDevamını Oku
İsim: A** G** Y**
Tarih: 18 Haziran 2024
Satıcı: Piranlar Bilişim
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: merhabalar, mobil portatif klimamı? yoksa sulu sistem mi?
Cevap: Merhaba , mobil portatif klima. İyi günler dileriz.
Soru: mehabalar bu ürünü kullaniyoruz suan fakat su akıtıyor sebebi nedir sizce
Cevap: Merhaba, yakın zamanda satın aldıysanız garanti kapsamında teknik servis çağırıp baktırmanız daha doğru olur.
Soru: Klimanın motoru ayrı mi yoksa yok mu
Cevap: MOTOR YOK EFENDİM
Soru: sulu çalışıyor.. normal klimadan farkı ne
Cevap: Merhaba , portatif klima , istediğiniz yere götürebilirsiniz
Soru: şu akıttığı bir boru varmı dışarıya tahliye edilmesi gereken
Cevap: DÖRTYÜZ KIRK DÖRT SIFIR SEKİZ YÜZ SEKSEN SEKİZ İ ARAYARAK BEKO YETKİLİ SERVİSTEN DAHA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
Soru: merhaba servis gelip kuruyor mu biz mi kuruyoruz
Cevap: Efendim bu üründe kurulum gerektiren bir durum yoktur direk kullanıma başlayabilirsiniz, Sevgiler
Soru: gazlımı kaç metre kare soğutur
Cevap: Merhaba , evet gazlı. 20 m2 rahat soğutur.
Soru: arkasındaki tahliye borusunun uzunluğu ne kadar acaba
Cevap: Merhabalar efendim ürünle ilgili detaylı ve teknik bilgi için BEKO YETKİLİ SERVİSİNDEN bilgi alabilirsiniz
Soru: hem ısıtıcı aynı zamanda sogutucu olanı varmı acaba
Cevap: Merhaba , bu üründe hem ısıtma hem soğutma mevcut. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar, borusunu, balkan camekaninda bulunan havalandırma deliğinden verebilir miyim ? uygun olur mu ?
Cevap: merhaba teknik detayları beko yetkili servislerimizden öğrenebilirisniz
Soru: merhaba borusu ile birlikte geliyor değil mi? ve çok ses çıkarıyor mu?
Cevap: Merhaba , evet birlikte geliyor. Yüksek fanda çalışınca fan sesi var.
Soru: İçinden hortum çıkıyor mu
Cevap: Merhaba, baca mevcut efendim hortum çıkmıyor.
Soru: Urunun kurulumu icin teknik servis cagirmak gerekiyor mu
Cevap: Merhaba , Katalog yardımı ile kurulabilir, Ancak yetkili servisin kurması en sağlıklısı olur. İyi günler dileriz.
Soru: dışarı hortum gerekiyor mu
Cevap: Merhaba. Ürünün kutusunda boru mevcut efendim
Soru: merhaba kendimiz kurduğumuzda garantiya dahil oluyor mu? yoksa beko servis tarafindan kurulmasi mi gerekiyor?
Cevap: Merhaba , Beko yetkili servisi tarafından kurulması gerekiyor. İyi günler dileriz.
Soru: arkasında takılan borunun uzunluğunu sormuştum.
Cevap: Açıkçası koli içinde çıktığı için hiç ölçmedik 2 metre olabiliri
Soru: borunun uzunluğu ne kadar
Cevap: Genişlik 47 cm Yükseklik 77 cm Derinlik 40 cm
Soru: Merhaba ürün hem ısıtma hem soğutma yapıyor değil mi
Cevap: Merhaba, Üründe sadece soğutma fonksiyonu bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: urun isitma ozelligi var yaziyor bu bilgi kesin midir
Cevap: Merhaba. Mobil portatif klimadır. Normal klimanın taşınabilir olan modelidir. Sıcak soğuk üfler. Ürünün kullanılacağı yerde sadece boru çıkışı olması gerekiyor.
Soru: Arka borunun aşırı ısınması normal midir ?
Cevap: NORMAL SICAĞI ORADAN ATMAKTADIR ÇÜNKÜ
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Detaylı Resimler
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Şu Andaki Değeri 25899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Kaç Kişi Memnun?
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Teknik Açıklamalar
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Ürününün Satıcısı, Beko 21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P ürününü 25899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Yorum Ve Değerlendirmeler
25899.0 Tl ye satışta olan 21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Valla sıcaktan maf olmuştum iyi geldi
İsim: A** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Temmuz 2023
Satıcı: PiranTech Türkiye
Yorum: satici cok hızlı yolladi
İsim: H** G**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Satıcı: EGE TEKNO
Yorum: Soğutma performansını beğendim. Salonumda 12000 lik duvar tipi klima mevcut ve soğutma kıyasında bariz bir fark yok. Mekanızmanın tamamı içinde yer aldığı için duvar tipi klimalara göre biraz sesli ama beni rahatsız etmedi. Servisi beklemek istemediğim için kurulumunu kendim yaptım.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Satıcı firmaya çok teşekkür ediyorum başta kargo şirketi tarafından ürün karıştı sağolsunlar hemen ilgilendiler eğer sipariş verecekseniz hiç tereddüt etmeyin çok ilgililer ürün konusunda da gerçekten çok beğendik normal klimadan hiç farkı yok performans açısından taşınabilir olması da çok güzel özellikle satıcı firmanın ilgisi için de teşekkür edeDevamını Oku
İsim: Sevgi A. K.
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Cihaz fena değil ama teslim edildiğinde ağır olduğu için eve getirmediler ve benden almamı istediler, ben de eşimi aradım bu davranışından dolayı cihazı iade etmek istedim ama havaların sıcak olması nedeniyle çocukların iyiliği için mecbur kaldım. Bir araba sürücüsüyle gönderilmeleri gerekiyordu. Taşımakta zorluk yaşadık ve cihaz şu anda deneme aşaDevamını Oku
İsim: A** G** Y**
Tarih: 18 Haziran 2024
Satıcı: Piranlar Bilişim
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: merhabalar, mobil portatif klimamı? yoksa sulu sistem mi?
Cevap: Merhaba , mobil portatif klima. İyi günler dileriz.
Soru: mehabalar bu ürünü kullaniyoruz suan fakat su akıtıyor sebebi nedir sizce
Cevap: Merhaba, yakın zamanda satın aldıysanız garanti kapsamında teknik servis çağırıp baktırmanız daha doğru olur.
Soru: Klimanın motoru ayrı mi yoksa yok mu
Cevap: MOTOR YOK EFENDİM
Soru: sulu çalışıyor.. normal klimadan farkı ne
Cevap: Merhaba , portatif klima , istediğiniz yere götürebilirsiniz
Soru: şu akıttığı bir boru varmı dışarıya tahliye edilmesi gereken
Cevap: DÖRTYÜZ KIRK DÖRT SIFIR SEKİZ YÜZ SEKSEN SEKİZ İ ARAYARAK BEKO YETKİLİ SERVİSTEN DAHA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
Soru: merhaba servis gelip kuruyor mu biz mi kuruyoruz
Cevap: Efendim bu üründe kurulum gerektiren bir durum yoktur direk kullanıma başlayabilirsiniz, Sevgiler
Soru: gazlımı kaç metre kare soğutur
Cevap: Merhaba , evet gazlı. 20 m2 rahat soğutur.
Soru: arkasındaki tahliye borusunun uzunluğu ne kadar acaba
Cevap: Merhabalar efendim ürünle ilgili detaylı ve teknik bilgi için BEKO YETKİLİ SERVİSİNDEN bilgi alabilirsiniz
Soru: hem ısıtıcı aynı zamanda sogutucu olanı varmı acaba
Cevap: Merhaba , bu üründe hem ısıtma hem soğutma mevcut. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar, borusunu, balkan camekaninda bulunan havalandırma deliğinden verebilir miyim ? uygun olur mu ?
Cevap: merhaba teknik detayları beko yetkili servislerimizden öğrenebilirisniz
Soru: merhaba borusu ile birlikte geliyor değil mi? ve çok ses çıkarıyor mu?
Cevap: Merhaba , evet birlikte geliyor. Yüksek fanda çalışınca fan sesi var.
Soru: İçinden hortum çıkıyor mu
Cevap: Merhaba, baca mevcut efendim hortum çıkmıyor.
Soru: Urunun kurulumu icin teknik servis cagirmak gerekiyor mu
Cevap: Merhaba , Katalog yardımı ile kurulabilir, Ancak yetkili servisin kurması en sağlıklısı olur. İyi günler dileriz.
Soru: dışarı hortum gerekiyor mu
Cevap: Merhaba. Ürünün kutusunda boru mevcut efendim
Soru: merhaba kendimiz kurduğumuzda garantiya dahil oluyor mu? yoksa beko servis tarafindan kurulmasi mi gerekiyor?
Cevap: Merhaba , Beko yetkili servisi tarafından kurulması gerekiyor. İyi günler dileriz.
Soru: arkasında takılan borunun uzunluğunu sormuştum.
Cevap: Açıkçası koli içinde çıktığı için hiç ölçmedik 2 metre olabiliri
Soru: borunun uzunluğu ne kadar
Cevap: Genişlik 47 cm Yükseklik 77 cm Derinlik 40 cm
Soru: Merhaba ürün hem ısıtma hem soğutma yapıyor değil mi
Cevap: Merhaba, Üründe sadece soğutma fonksiyonu bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: urun isitma ozelligi var yaziyor bu bilgi kesin midir
Cevap: Merhaba. Mobil portatif klimadır. Normal klimanın taşınabilir olan modelidir. Sıcak soğuk üfler. Ürünün kullanılacağı yerde sadece boru çıkışı olması gerekiyor.
Soru: Arka borunun aşırı ısınması normal midir ?
Cevap: NORMAL SICAĞI ORADAN ATMAKTADIR ÇÜNKÜ
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Detaylı Resimler
21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P En Uygun Satış Linki
Beko 21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko 21220 P Mobil Klima 12.000 Btu/h Mobil Klima 21220P yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.