2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Zehra

Bilgili
2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Bu Ürünü Almalı Mı?
2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Şimdiki Fiyatı Ile 299.0 Tl'den Satılmaktadır.

2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Ürün Bilgisi

2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Ürününün Satıcısı, FototekFotograf 2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı ürününü 299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Kullanıcı Geri Dönüşleri
299.0 Tl ye satışta olan 2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Projeksiyon taktım üzerine fotoğraftaki anlatımla bire bir ama üzerineçok ağır ışık veya cihaz bağlama konusunda iyi olmayabilir. Metalkalitesi biraz ince parmağınızla bile sıkıştırsanız rahatlıkla yamulur.Fiyatına göre oldukça iyi
İsim: M** S**
Tarih: 24 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fototek

2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: eğitim mankeni takılabiliyor mu
Cevap: Merhaba Efendim evet mankenin alt kısmında yer varsa takabilirsiniz

Soru: Ürünün gerçek resmi var mı?
Cevap: Merhaba Efendim görseldekiler gerçek fotoğraflar

Soru: Merhaba godox ürünleriyle uyumlu mu
Cevap: Merhaba Efendim evet uyumlu

Soru: merhaba prova mankeni montesem taşır mı uygun olur mu sizce
Cevap: Merhaba Efendim prova mankenini nasıl yerleştireceğiniz önemli

Soru: kapalıyken kaç cm oluyor?
Cevap: Merhaba Edensim 51cm civarı

2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2 Metre Light Stand Profesyonel Işık Ayağı 200 Cm 3 Kg Kapasiteli 2m Işık Ayağı En Uygun Satış Linki