2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Şu Anki Değeri 1845.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Hakkında yaklaşık 63 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Teknik Detaylar

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Ürününün Satıcısı, Arnell 2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak ürününü 1845.0 Tl'den Satılmaktadır.

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Son Yorumlar
1845.0 Tl ye satışta olan 2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
63 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok begendik, asla basit bi ocak degil terastaki mutfagım için aldımalanı dar oldugu icin uymayabilir tereddütüyle almıştım ama tamm oldu.Çokk begendik
İsim: S** A**
Tarih: 06 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yerli Ürün Sepeti

Yorum: Tam oldu 👍 teşekkür ederim
İsim: b** b**
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: Denem fırsatım olması ama paketleme güzeldi çizil geliyor demişlerdi hiççizik yok
İsim: Y** B**
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tavsiye ediyorum satıcı çok ilgilikargoya vermeden önce teyid için arıyor paketleme özenliydi firmayateşekkür ederim
İsim: b** h**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ağustos 2023

Yorum: Herşey harika gözüküyor kurulumu çok basit umarım sorunsuz kullanırım.Küçük göz çok hoşuma gitti ideal büyüklükte güzel tasarlamışlargercekten. Kutu içerisinden bir tane L parça dirsek bir tanede gazsızıntısı olmaması için lastik koymuşlar.
İsim: D** K**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: Ben çok beğendim küçük mutfaklar için uygun ürün tertemiz geldi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: gayet güzel. teşekkürler
İsim: N** Ş**
Beden: 08 Mayıs 2024

Yorum: gayet kullanışlı
İsim: O** K**
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: güzel cihaz teşekkür ederim
İsim: F** Ö**
Beden: 12 Nisan 2024

Yorum: satıcı ürün sipariş verdikten sonra sizinle iletişime geçiyor set üstümüdegilmi diye bu çok iyi birşey. ürün anlatıldıgı gibi.gözlerden biribüyük diğeri orta boy.herkes gönül rahatlığıyla alabilir bence.
İsim: A** B**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: ürün tamamıyla doğal gaz uyumludur ben tüplü sandım neyse dönüştürücükullanicam artık ama sorunsuz elime ulaştı
İsim: Ö** F** K**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: 100 puan verebilsem 100 puan verirdim, çok memnunum
İsim: B** B**
Tarih: 24 Eylül 2023

Yorum: Ürün elime sağlam ve hızlı ulaştı, Kaliteli. Teşekkürler.
İsim: İ** A**
Tarih: 26 Temmuz 2023

Yorum: ocak gayet başarılı kullanışlı
Tarih: 17 Temmuz 2023

Yorum: Satıcı çok ilgili, kargolamadan önce arayıp detayları teyit ediyor. Ürünçok kaliteli ve ağır kendini gösteriyor, üzerindeki metal de aynışekilde. Çok hızlı bir şekilde de elime ulaştı teşekkürler
İsim: M** M** Ö**
Tarih: 09 Temmuz 2023

Yorum: Sorunsuz kullanıyoruz. Ürün çok şık. Küçük ofisler için ideal...
İsim: Savaş Ö.
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Satıcı firma ilgili kargo sürecinden önce arayıp tüplü-doğalgazlımıistediğimi sordular ve hızlı kargo
İsim: F** E**
Tarih: 02 Haziran 2023

Yorum: Kargom çabuk geldi bağlaması kolay her şey çalışıyor
İsim: Leyla G.
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: Başarılı bir ürün iyi calisacak izlenimiveriyor
İsim: Serhan E.
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: çok güzel ürün memnun kaldım
İsim: Tuğba E.
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: Henüz kullanmadım ama hızlı gönderi, özenli paketleme için teşekkürler.
İsim: M** K** K**
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: Fiyat, performans ve tasarım olarak piyasadaki sanırım en iyi ürün. Şıkbir 2 gözlü set üstü ocak bulmam resmen çileydi. Planladığım bütçeyibiraz aştım ama sonuçta demirbaşı bir ürün. 700₺ bandı bence daha uygunolurdu. Yine de alternatiflerinden daha uygun ve daha iyi. Ayrıca ürününözelliklerini teyit etmek için aradılar sağolsunlar. Kargolama da soDevamını Oku
Tarih: 03 Mart 2023

Yorum: Ürünün lastiği eksikti ama iade etmeyeceğim sorun yok
İsim: G** G**
Tarih: 24 Aralık 2023

Yorum: Oncelikle sunu belirtiyim ocak cok guzel fakat 15 gun sonra cakmagibozuldu kurulumu ucretli oldugu icin biz kendimiz kurduk ve servisücreti odedik lutfen alirken bu tarz seylere Dikkat ederek alin paraveriyorsun aliyorsun satici sahip cikmiyor
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: çok iyi ocak. Büyük göz bazen çakmaksız yanmıyor onun harici çok kullanışlı
İsim: Y** U** B**
Tarih: 27 Kasım 2023

Yorum: Arayıp sordular ilgi alaka güzel kargoda iyiydi fakat ürünün boyasındasıkıntılar var daha iyi olabilirdi.
İsim: f** S**
Tarih: 15 Kasım 2023

Yorum: güzel küçük alanlar için ideal
İsim: Tuba Y.
Tarih: 14 Ekim 2023

Yorum: satıcı çok ilgili arayıp teyit etti , hızlı gönderim, paketleme sağlamve özenli, ürün kaliteli ve görsel olarak da şık, kurlumu yaptık ateşiçök iyi , teşekkürler
İsim: M** B**
Tarih: 12 Ekim 2023

Yorum: Henüz kullanmadım. Ürünün malzemesi oldukça kaliteli görünüyor.
İsim: R** Ç**
Tarih: 10 Ekim 2023

Yorum: Satıcı ilgiliydi arayıp teyit ediyor doğazgazlı mı tüplü mü olacak diye.Hızlı da geldi. Ama ocak biraz sıkıntılı tam zemine oturmuyor sol tarafbiraz havada kaldı ve küçük gözü çakmakla yakabiliyorum
İsim: T** K**
Tarih: 28 Eylül 2023

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: çakmaklımı
Cevap: Evet çakmaklı

Soru: Şey üstü var mı
Cevap: Ürün set üstüdür

Soru: Özür ankastresi var mı acaba
Cevap: Evet var diğer ilanlarımıza bakabilirsiniz

Soru: ölçüleri öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba 52x30 cm

Soru: Ankastremi ocak
Cevap: Merhaba setüstü

Soru: merhaba bu ürûnün gözünü küçültmek icin hani cezve felan konuluyor ayrı aparat satılıyor onlar uyum sağlarmı acaba üstteki demir ler diger ocakların demirlerine göre çok kalin duruyor o yüzden sormak istedim
Cevap: Merhaba alıp denemeniz gerekiyor

Soru: Selam ürün kendinden çakmaklımı
Cevap: Merhaba evet

Soru: Bu ürün doğal gazlı ve gaz emniyetli dimi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Ürünün emniyeti var mı , gaz kaçırma gibi bir durum olur mu
Cevap: Merhaba ha emniyeti hazmet ve ce belgesi vardır gaz kaçırma ihtimali yoktur takarken bi hata yapmazsanız

Soru: bu ürünün sadece elektrikli çalişani var mi acaba ama ayni bu şekilde olsun istiyorum
Cevap: Merhaba evet var Arnell Ocak diye trendyolda aratıp bütün modellerimizi görebilirsiniz

Soru: merhaba, 15, 20 gündür severek kullaniyorduk.Bugün ürünün alt kısmından dogalgaz kokusu geldiğini farkettik.ne yapmamızı önerirsiniz
Cevap: merhaba tarayıcıdan arnell die aratıp firmadan idris bey ile görüşürseniz yardımcı olucaktır

Soru: Merhaba, üründe TSE CE belgesi var mıdır ? Yeni aboneliklere uygun mudur ?
Cevap: Merhaba vardır uygundur

Soru: Ürünün ölçüleri 2 ayrı şekilde verilmiş 30cm -52 cm yoksa 45 cm - 60cm hangisi doğru veya iki farklı ürün mü seçenekte çıkmıyor çünkü
Cevap: 30 x 52 cm ürün

Soru: göz arasında kaç cm?
Cevap: Merhaba ölçmedim standart oluyor

Soru: Bu ocak tüplü olarak kullanılabiliyor mu acaba?
Cevap: merhaba tüplü modelimizde var

Soru: urunle ilgili sprun yasarsak ysridmci oliyor msuniz
Cevap: Oluruz ülke geneli servis ağımız mevcut

Soru: Merhaba, bu urun siyah ve dogalgaza uygun dimi? Urun neden elektrige ihtiyac duyuyor?
Cevap: Merhaba çakmak çalışması için takmassanız çakmağı kendi çakmağınız ile yakabilirsiniz

Soru: doğal gazala çalışır durumdami?
Cevap: Merhaba evet ürün doğalgazlı

Soru: Bu ürün doğalgazlı mi direk doğalgaza bağlayabilirmiyim aldığım zaman
Cevap: Merhaba evet ürün doğalgazlı

Soru: Set üstü doğalgazlı değil mi ve siyah istediğimde siyah gelecek değil mi
Cevap: Merhaba evet siyah setüstü doğalgazlı

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2 Gözü Gazlı Doğalgazlı Otomatik Çakmaklı Gaz Kesme Emniyetli Siyah Emaye Set Üstü 2 Li Ocak En Uygun Satış Linki