18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Bu Ürünü Almalı Mı-

Ayten

Bilgili
18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Tavsiye Eder Misiniz?
18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Güncel Fiyatı 1600.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Memnuniyet Durumu Nedir?

18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Ürün Detayları

18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Ürününün Satıcısı, Protonust 18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı ürününü 1600.0 Tl'den Satılmaktadır.

18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Ürünü Kullananların Görüşleri
1600.0 Tl ye satışta olan 18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Ürünün kalitesine bayıldım kesinlikle tavsiye ederim satıcıya hızlıkargolamasından dolayı teşekkür ederim ☺️
İsim: emosun_blogu03
Tarih: Fenomen
Beden: 31 Ekim 2023
Satıcı: Avantaj sepeti

Yorum: USB girişi var yazıyor ama yok, öndeki delik ne işe yarıyor bilmiyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 21 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Avantaj sepeti

18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Merhaba,boyu kaç cm ve ayakları hangi materyal!teşekkürler
Cevap: Merhaba tripot iki metredir efendim döküm ayak ile gönderim sağlamakdayız

Soru: sadece LED kablosu satışını gerçekleştiriyor musunuz
Cevap: Merhaba efendim maalesef

Soru: Merhaba açıklamada 2 adet usb portu bulunduğu yazıyor. Adaptörle şarj olduğunu yazmışsınız. Yani iki özellikte bulunuyor mu
Cevap: Merhaba ürün Şarjlı değildir adaptör ile çalışmaktadırdır

Soru: Merhaba, usb girişi yok sanırım
Cevap: merhaba adaptör ile çalışmaktadır

18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

18 Inç Ring Light Mega Büyük Youtuber Makyaj Güzellik Işık 5500k 48w Kuaför Kit Çantalı Ve Kumandalı En Uygun Satış Linki