MaviRüya
Bilgili
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Bu Ürünü Almalı Mı?
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Anlık Fiyatı 1999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Alanlar Memnun Mu?
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Teknik Açıklamalar
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Ürününün Satıcısı, EN SİGA Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod ürününü 1999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Hakkında Yapılan Yorumlar
1999.0 Tl ye satışta olan Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Mükemmel herşey için teşekkür ediyorum süpersiniz
İsim: E** D** K**
Tarih: 10 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ES PLUS AŞ
Yorum: Urun cok kaliteli. Daha onceden aldiklarimi geri iade etmistim. Bubambaska bir sey. Kesin bilgi
İsim: A** S**
Tarih: 23 Aralık 2021
Yorum: Fiyatına göre kötü malzeme iade etmiyeceğim uğraşamam ayakları çok dandik
İsim: E** A**
Tarih: 18 Nisan 2023
Satıcı: ES PLUSS
Yorum: Fiyatının ürünü değil aldığıma pişman oldum işlem yaparken kullanmakiçin aldım ama yere doğru durmuyor vidası tutmuyor direk düşüyor 90derece durmuyor yere yani
İsim: R** Y**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: Özellikleri iyi ama kafası sallanıyor. Bkz siyah demir ayakla griyuvarlak arasında gri boşluk görünüyor.
İsim: T** N** S**
Tarih: 28 Ağustos 2022
Yorum: acayip güzel bildiği iz diğer ürünleri bırakın ve bunu alın paketleme deharikaydı hasarsız sorunsuz geldi
İsim: Mehpure S.
Tarih: 18 Nisan 2022
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Kaç rengi var pekii
Cevap: TÜM RENKLER EFENDİM
Soru: içinde beyaz renkte var dimi
Cevap: evet efendim
Soru: Merhaba efendim aynı ürün biri 1200 diğeri 1300’e inmiş nedenini sorabilir miyim
Cevap: efendim trendyolun belirlemesidir kampanyaları takip ediniz
Soru: Merhaba. Bu ürünün ayakları döküm müdür? Devrilme ya da tartmama durumu olur mu?
Cevap: Merhabalar efendim olmaz içiniz rahat bi şekilde sipariş verebilirsiniz
Soru: 3 renk en siga ringlight gibi bu da döküm ayak mı ?
Cevap: RGB dir efendim bütün renkler var ayak döküm ayakdır
Soru: Sepete eklemişmiyim burdan göremiyorum yoksa eğer nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: merhabalar efendim evet
Soru: Merhaba döküm ayak ile normal ayak arasında ki fark nedir kullanım şeklını etkiler mi
Cevap: Merhabalar efendim döküm ayak ağırdır ve dengelidir düşmez halkasını eğimli kullanacakların özellikle tercih ettiği bi üründür
Soru: Fotoğraf makinesi tutma yeri var mı
Cevap: Maalesef efendim tel odaklıdır
Soru: ayakları sağlam bir malzemeden mı üretilmiş bu kadar büyük bir ışığı anca taşır çünkü normal tripot ayaklarında denge sorunu yasanabilir
Cevap: MERHABALAR DÖKÜM AYAK GÖNDERİMİ SAGLIYORUZ EFENDİM KALİTELİ
Soru: Ürün kaç watt?
Cevap: 48 W EFENDİM
Soru: Merhabalar bu üründen almak istiyorum ama ayakları döküm mü ?
Cevap: Merhabalar efendim değildir ama istenirse + ücretle yollanıyor
Soru: siparis verdim ama boyu ayarlanabiliyor degil mi kac cm en kisa ve en uzun boyu
Cevap: merhaba boyu tripod sayesinde ayarlanabilmektedir en düşük 700 cm civarı
Soru: Merhaba 18mi 21 inç mi
Cevap: Merhabalar efendim ürün isminde ve açıklamalarında belirtildiği gibidir
Soru: Merhaba. Ring light ile ayağın tam birleşiğ sıkma işlemi yaptımız yerde metal bir şey var. O metal kısım ayağa tam oturmuş değil ve sallanıyor. Ne yapabiliriz
Cevap: merhaba efendim ring light ın tripodun içine girdiği halkadaki vidaları sonuna kadar açın tripodu geçirdikden sonra sıkın efendim
Soru: resimde görünən her sey gelecekmi. birbaşa Toya qosulurmu ya adapter basligi gerekdirmi..
Cevap: Geliyor efendim
Soru: Selam, kumandası resimde gözüktüğü gibi mi?yoksa farklı?
Cevap: Merhabalar efendim resimde gözüktüğü gibi
Soru: Merhabalar renk olarak beyaz ışık değilmi görselde farklı duruyor ama
Cevap: Merhabalar efendim hepsi var efendim
Soru: merhaba ürün 18 inç mi yoksa 21 inç mi?
Cevap: Merhabalar efendim açıklamalarda belirtiğildiği gibidir efendim
Soru: Pardon bi soruya döküm değildir yazmışsınız ayakları. Değil mi? Ve çantayla gönderebilir msnz?
Cevap: Merhabalar efendim döküm ayak değildir
Soru: Bu ürün demir döküm doğru mu
Cevap: Merhabalar efendim döküm ayaklı değildir
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Resim Ve Fotoğraflar
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Anlık Fiyatı 1999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Alanlar Memnun Mu?
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Teknik Açıklamalar
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Ürününün Satıcısı, EN SİGA Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod ürününü 1999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Hakkında Yapılan Yorumlar
1999.0 Tl ye satışta olan Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Mükemmel herşey için teşekkür ediyorum süpersiniz
İsim: E** D** K**
Tarih: 10 Haziran 2022
Yorum: Urun cok kaliteli. Daha onceden aldiklarimi geri iade etmistim. Bubambaska bir sey. Kesin bilgi
İsim: A** S**
Tarih: 23 Aralık 2021
Yorum: Fiyatına göre kötü malzeme iade etmiyeceğim uğraşamam ayakları çok dandik
İsim: E** A**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Fiyatının ürünü değil aldığıma pişman oldum işlem yaparken kullanmakiçin aldım ama yere doğru durmuyor vidası tutmuyor direk düşüyor 90derece durmuyor yere yani
İsim: R** Y**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: Özellikleri iyi ama kafası sallanıyor. Bkz siyah demir ayakla griyuvarlak arasında gri boşluk görünüyor.
İsim: T** N** S**
Tarih: 28 Ağustos 2022
Yorum: acayip güzel bildiği iz diğer ürünleri bırakın ve bunu alın paketleme deharikaydı hasarsız sorunsuz geldi
İsim: Mehpure S.
Tarih: 18 Nisan 2022
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Kaç rengi var pekii
Cevap: TÜM RENKLER EFENDİM
Soru: içinde beyaz renkte var dimi
Cevap: evet efendim
Soru: Merhaba efendim aynı ürün biri 1200 diğeri 1300’e inmiş nedenini sorabilir miyim
Cevap: efendim trendyolun belirlemesidir kampanyaları takip ediniz
Soru: Merhaba. Bu ürünün ayakları döküm müdür? Devrilme ya da tartmama durumu olur mu?
Cevap: Merhabalar efendim olmaz içiniz rahat bi şekilde sipariş verebilirsiniz
Soru: 3 renk en siga ringlight gibi bu da döküm ayak mı ?
Cevap: RGB dir efendim bütün renkler var ayak döküm ayakdır
Soru: Sepete eklemişmiyim burdan göremiyorum yoksa eğer nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: merhabalar efendim evet
Soru: Merhaba döküm ayak ile normal ayak arasında ki fark nedir kullanım şeklını etkiler mi
Cevap: Merhabalar efendim döküm ayak ağırdır ve dengelidir düşmez halkasını eğimli kullanacakların özellikle tercih ettiği bi üründür
Soru: Fotoğraf makinesi tutma yeri var mı
Cevap: Maalesef efendim tel odaklıdır
Soru: ayakları sağlam bir malzemeden mı üretilmiş bu kadar büyük bir ışığı anca taşır çünkü normal tripot ayaklarında denge sorunu yasanabilir
Cevap: MERHABALAR DÖKÜM AYAK GÖNDERİMİ SAGLIYORUZ EFENDİM KALİTELİ
Soru: Ürün kaç watt?
Cevap: 48 W EFENDİM
Soru: Merhabalar bu üründen almak istiyorum ama ayakları döküm mü ?
Cevap: Merhabalar efendim değildir ama istenirse + ücretle yollanıyor
Soru: siparis verdim ama boyu ayarlanabiliyor degil mi kac cm en kisa ve en uzun boyu
Cevap: merhaba boyu tripod sayesinde ayarlanabilmektedir en düşük 700 cm civarı
Soru: Merhaba 18mi 21 inç mi
Cevap: Merhabalar efendim ürün isminde ve açıklamalarında belirtildiği gibidir
Soru: Merhaba. Ring light ile ayağın tam birleşiğ sıkma işlemi yaptımız yerde metal bir şey var. O metal kısım ayağa tam oturmuş değil ve sallanıyor. Ne yapabiliriz
Cevap: merhaba efendim ring light ın tripodun içine girdiği halkadaki vidaları sonuna kadar açın tripodu geçirdikden sonra sıkın efendim
Soru: resimde görünən her sey gelecekmi. birbaşa Toya qosulurmu ya adapter basligi gerekdirmi..
Cevap: Geliyor efendim
Soru: Selam, kumandası resimde gözüktüğü gibi mi?yoksa farklı?
Cevap: Merhabalar efendim resimde gözüktüğü gibi
Soru: Merhabalar renk olarak beyaz ışık değilmi görselde farklı duruyor ama
Cevap: Merhabalar efendim hepsi var efendim
Soru: merhaba ürün 18 inç mi yoksa 21 inç mi?
Cevap: Merhabalar efendim açıklamalarda belirtiğildiği gibidir efendim
Soru: Pardon bi soruya döküm değildir yazmışsınız ayakları. Değil mi? Ve çantayla gönderebilir msnz?
Cevap: Merhabalar efendim döküm ayak değildir
Soru: Bu ürün demir döküm doğru mu
Cevap: Merhabalar efendim döküm ayaklı değildir
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Resim Ve Fotoğraflar
Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod En Uygun Satış Linki
EN SİGA Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EN SİGA Rgb 18 Inç Ring Light 15 Renk Kumandalı Profesyonel Makyaj Kuaför Tripod yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.