13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Satın Alır Mısınız-

Yasmin

Bilgili
13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Tavsiye Edilen Yer Neresi?
13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Şu Anki Değeri 299.0 Tl'den Satılmaktadır.

13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Teknik Açıklamalar

13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Ürününün Satıcısı, Gringo 13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj ürününü 299.0 Tl'den Satılmaktadır.

13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Kullanıcı Geri Dönüşleri
299.0 Tl ye satışta olan 13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: Ürün okadar kaliteli ki aynı ayarda birçok ürüne 10 basar. Herşeydenönce firma muazzam ilgili ve alakalı. her sorunuza anında cevapalabiliyor sunuz. Kargo gelene kadar da ilgilendiler sagolsunlar. 13-14inch bir ürün gerçekten. Ayak kısmı demirleri çok sağlam. Bu fiyata bukalitede ürün bulmak hakikaten zor. Sadece adaptör gelmiyor ona da sizbir teleDevamını Oku
İsim: KEVSER A.
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Şubat 2022
Satıcı: pink ithalat

Yorum: memnunum guzel
İsim: ö** y**
Tarih: 09 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: gotoptan

Yorum: Kullanışlı, iş görür 🖤
İsim: cetintasbusra1
Tarih: Fenomen
Beden: 05 Kasım 2021

Yorum: TSK ederim. Anlatıldığı. Gibi ışığı kademeleri güzeldi bende bu fiyataçok iyi çocuklar çok sevindi
İsim: E** H** A**
Tarih: 28 Ekim 2021

Yorum: sorunsuz çalışıyor ihtiyacımı görüyor. ancak çok profesyonel işlerdeyetersiz kalır.
İsim: **** ****
Tarih: 27 Ekim 2021

Yorum: çok kaliteli kullanışlı ćok beğendik memnunuz kesinlikle düşünmeden alınır
Tarih: 23 Ekim 2021

Yorum: Çok beğendim. Işık yeterli . Teşekkürler
Tarih: 20 Ekim 2021

Yorum: fena değil
Tarih: 19 Kasım 2021

Yorum: ışık seviyesi çok iyi
İsim: E** A**
Tarih: 04 Ekim 2021
Satıcı: POZİTİLAN

Yorum: buyuk telefon kullaninca sirun yasanabiliyor evet malzemesi de coksaglam degil ama bu fiyat icin urun gayet iyi.
İsim: g** s** s**
Tarih: 30 Aralık 2021
Satıcı: EroğluStore

Yorum: ürün birkaç gün içinde elimize ulaştı.tripot boyu, halka çapı, renk veşiddet ayarlarıyla ilanda belirtilenlere uygundu, kullanma kılavuzu,garanti belgesi ve şarj ünitesi yok. standart usb ucu olduğu içintelefon şarj aletinin kafasıyla prize takılı kullanıyoruz. dayanıklıolup olmadığını zaman gösterecek ama şimdilik gayet yeterli bir ürüngibi duruDevamını Oku
İsim: b** k**
Tarih: 24 Aralık 2021
Satıcı: POZİTİLAN

Yorum: kesinlikle alakasız bir model. ayakları tripıd ayağı. Avantajları boyuçok uzuyor, ışığı baya kuvvetli ve fiyatına göre gayet kaliteli
İsim: a** ü**
Tarih: 29 Kasım 2021

Yorum: Küçük ışığı yetersiz geldi bana iade edeceğim o yüzden
İsim: S** K**
Tarih: 24 Ekim 2021

Yorum: Ürün aynen geldi kızım kullanmaya başladı çok da beğendi fakat baş kısmıçok nazik sağa sola çevirip ayarlamak isterken hemen kırıldı
İsim: Özden G. O.
Tarih: 01 Ekim 2021
Satıcı: elayStore

Yorum: Kırık geldi iade ettim
İsim: E** K**
Tarih: 28 Nisan 2023
Satıcı: linArya

Yorum: Keske tripodu koysaydiniz icinw elime sadece ring kismi ulasti buncagundur gelmesini bekledim saka gibi
İsim: Müge Y.
Tarih: 17 Kasım 2021
Satıcı: EVKOLİK

Yorum: Sipariş ettiğim ürün ile gelen ürün farklıydı.Satıcıyla iletişimegeçiyorum umursamıyor ve vurdumduymaz direk otomatik mesaj ile iadeseçeceğine yönlendiriyor müşteri ile iletişim sıfır daha sonra aynıüründen farklı yerlerde daha uyguna buldum. Fiyat ve satıcı benim puanım0 Sadece teslimat vaktinde geldi.
Tarih: 20 Ocak 2022
Satıcı: deilmi

Yorum: Görsel ile alakasız ürün gönderdiler ilgisiz satıcı
İsim: E** G**
Tarih: 29 Aralık 2021

Yorum: Tripod ayağı gelmedi, ışık yetersiz, paketleme özensiz. İade edeceğim.
Tarih: 11 Kasım 2021
Satıcı: EVKOLİK

Yorum: Işık çok yetersiz hiç aydınlatmıyor. İade etmeye çalıştım reddettilernedensiz. Tercih etmeyin
Tarih: 24 Ekim 2021

13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Icerisinden tripodu cikmadi neden acaba???
Cevap: Size tripod gönderildi ,eğer tripod tarafınıza ulaşmadıysa kargo firmasına hasar tespit tutanağı tutturun

Soru: Merhabalar ilan başlığında 13 inch, açıklamalarda ise 10 inch yaziyor. Ürünün tam ölçüsü nedir acaba ? Şimdiden teşekkürler.
Cevap: merhaba 13 ınc dır

Soru: ürün 2 metre tripodlu değil mi?
Cevap: Hayır masaüstü lamba

Soru: Xiaomi note 10 pro ile uyumlumudur yoksa sadece iphone ölçülerin demi
Cevap: Merhaba Tabikii

Soru: Fotoğraftaki ile bire bir ürün gelmiyor mu anlamadım
Cevap: merhaba bırebır aynı urun gelmektedır

Soru: Merhabalar, iphone 13 pro sigar mi acaba bu tripoda?
Cevap: Evet uyumludur

Soru: iphone 7 ile uyumlu mu
Cevap: Merhaba, tabii ki.

Soru: merhaba bütün akıllı telefonlara uyumlu mu ben samsung c7 kullanıyorum
Cevap: Merhaba, tabii ki.

Soru: Başlıkta 13, açıklama 10 inç yazıyor hangisi doğru?
Cevap: Merhaba ürünümüz belirten özelliklere sahiptir. Sağlıcakla kalın...

Soru: Kaç cm uzayabiliyor acaba
Cevap: Efrndim ürün açıklamamızı inceleyebilirsiniz

Soru: Ürün kaç cm e kadar uzayabiliyor?
Cevap: 2.1 metre uzayabiliyor

Soru: Daha önce sorulan sorularda 2 metrelik tripod yanında geliyor demişsiniz ama?
Cevap: Urun bitti

Soru: Merhaba telefonu koyduğumuz yer ayarlanıp kısılıabiliuor mu
Cevap: Telefonun koyulduğu yer yaylıdır

Soru: merhabalar. tutacağın ölçülerini öğrenebilir miyim? xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum. uygun olur mu?
Cevap: Merhaba, tabii ki. uyumludur

Soru: merhaba ürün gorseldekinin aynısımi? yoksa klasik model olan 3 ayak tripodmu?
Cevap: Merhaba, tabii ki. aynı modeldır

Soru: Merhaba ürün ayaklığı resimde ki gibi yoksa açılır şeklinde klasik üçgen ayaklık mı .. bir de kaç inç ürün çapı
Cevap: merhaba 13 ınc resimde görüldüğü gibidir

Soru: Işık gücü ne kadardır acaba
Cevap: 13 inç led ışık sağlamaktadır.

Soru: Ürün 10 inç mi 13 mü .. herkes 10 inç diyor ?
Cevap: Telefon tutacağı 10 inç tir.

Soru: Masa üstü tripod istedim fakat ayaklı tripod geldi kurulumu farklı mı nasıl olacak bu
Cevap: merhaba youtube da detaylı kurulum vıdeosu mevcuttur

Soru: Merhaba Gelen ürünü bugün kurdum ama görseldeki ürünle alakası yok
Cevap: Merhaba ürünümüz belirten özelliklere sahiptir.

13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

13 Inç Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Ile Iphone Akıllı Telefon Makyaj En Uygun Satış Linki