12220 P 11680 Btu-h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Bu Ürünü Almalı Mı ?

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Alınmaya Değer Mi?
12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Şimdiki Fiyatı Ile 20859.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Detaylı Bilgi

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Ürününün Satıcısı, Arçelik 12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 ürününü 20859.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Hakkında Yapılan Yorumlar
20859.0 Tl ye satışta olan 12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3

Yorum: Güzel cihaz ama çok sesli çalışıyor
İsim: Selçuk E.
Tarih: 17 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: 40 m2 lik salonumuzu 5 saattir çalışmasına rağmen hafif serinletti. 25 m2 den büyükse salonunuz tavsiye etmiyorum.
İsim: Ç** A**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE

Yorum: Yanlis bilgilendirme. yapiliyor. Isitma ozelligi olmayan urunun isitma ozelligi varmis gibi yansitilmis
İsim: **** ****
Tarih: 04 Aralık 2023
Satıcı: aradığınürün

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Merhaba yetkili servis tarafından kurulum gerekli mi yoksa biz de çalıştırabilir miyiz?
Cevap: Siz de açabilirsiniz ancak yetkili servis tarafından yapılmasını tavsiye ederiz

Soru: MRB KAÇ METRE KARE YERE UYGUNDUR
Cevap: 20 m2 büyüklüğe kadar uygundur.

Soru: Merhaba. satın alma işlemi yapınca urunun kurulumu nasıl oluyor? ne yapmamız lazim
Cevap: Merhaba. ARÇELİK yetkili servis gelip ücretsiz kurulum yapıyor. Ürün 2 yıl ARÇELİK garantilidir

Soru: İyi günler perde boyutları nedir?
Cevap: Standart penceler için yeterli boyutta efendim

Soru: Merhaba, ürünü balkonda (dış mekanda) kullanabilir miyiz?
Cevap: Tabiki borusunu disari verdikten sonra istediginiz yerde kullanabilirsiniz

Soru: kutu içeriğinde cam için aparat çıkıyor mu cami delmeden pencereye takılan aparat?
Cevap: Evet efendim, kutudan aparat çıkıyor.

Soru: Karavan için düşünüyorum en boy yükseklik ve ağırlık bilgisini paylaşırmısınuz
Cevap: Merhaba, İç Ünite Ağırlığı 35 kg Genişlik 466 mm Yükseklik 765 mm Derinlik 397 mm

Soru: merhaba İstanbul içi sipariş için kargo ne zaman çıkar kaç günde teslim edilir ve hangi kargo firması ile gönderim sagliyorsunuz ayrıca pencereye takmak için aparat bulunuyor mu
Cevap: telefonla görüştük

Soru: oda oda dolastirabilirmiyim...şu damlatma yok.muu..bu nasıl bir şey böyle
Cevap: Merhabalar, Oda penceresinden hava tahliyesi olacağı için sadece 1 odada veya her oda için pencerelere hava tahliyesi açmanız gerekiyor. İyi günler dileriz

Soru: Arçelik markayı Karaman'da servis kurmak zorunda mı
Cevap: Evet efendim, kurulum için servisi biz yönlendiriyoruz.

Soru: Ürün özellikleri kısmında aynı zamanda iyi de bir ısıtıcıdır diyor siz sadece soğutucu diyorsunuz hangisi doğru bunun?
Cevap: Merhaba, Özellikler bölümü Trendyol Katalog Ekibi tarafından hazırlanmaktadır. 4 yıl önceki serilerde bulunan ısıtma fonksiyonu, güncel modellerde yer almamaktadır. Arçelik bu ürünü şu an sadece soğutma fonksiyonu bulunacak şekilde üretmektedir. Satın almanız durumunda tarafınıza gönderilecek üründe sadece soğutma fonksiyonu olacağını unutmayınız. Bilgilerinize, iyi günler dileriz.

Soru: 35 M2 sınıfta 36 kişi var yeterli olurmu
Cevap: 25 METREKARE ALANDA YETERLİ OLACAKTIR

Soru: ozaman benim mutfaga olmaz borusu olmayan klima varmi
Cevap: Borusu olmayan klima maalesef olmuyor piyasada serinletici ya da soğutucu olarak söylenen ürünler asla klima değildir

Soru: Merhaba klimayı kullanacağımız odada pencere cam herhangi birşey yok nasıl kullanabiliriz
Cevap: merhaba direk kurulum yapıp kullanabilirsiniz

Soru: Birde kumandası var mı bunun
Cevap: Uzaktan kumanda bulunmaktadır

Soru: sadece soğukmu veriyor ısıtma modunda varmı
Cevap: Sadece soğuk efendim

Soru: Merhabalar, acaba bugün sipariş verirsem yarın kargo yapabilirmisiniz, ve hangi kargo acaba. Arçelik Mobil klima. Garanti durumu nasıl oluyor
Cevap: Hemen verirseniz bugün bile verebiliriz efendim. Arçelik yetkili servis garantilidir. Zaten Arçelik bayisiniz efendim

Soru: merhaba okulda 30 kisilik sınıf için yeterli olur mu ? soğuturmu yeterince .
Cevap: merhaba sınıfın metrekaresi bilgisini paylaşırsanız daha detaylı bilgi verebilirim

Soru: Camı delmek mi gerekiyor
Cevap: Hayir efendim özel perdesi var kutu içerisinde, camı hafif açık bırakıp perdesiyle birlikte kullanım sağlıyorsunuz

Soru: Merhaba, gürültü seviyesi ve su çıkışı yerden kaç santimetre yükseklikte?
Cevap: Merhaba, Katalogda belirtilen ses seviyesi 64 desibel şeklindedir. Su çıkışı yerden yaklaşık 20-30 cm yüksekliktedir, su çıkışına hortum takarak veya harici bir kap / hazne / şişe koyarak istediğiniz yere yönlendirebilirsiniz. Bilgilerinize, iyi günler dileriz.

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

12220 P 11680 Btu/h Mobil Portatif Klima Beyaz KLM-ARC-0064 En Uygun Satış Linki