1 kademe antrenor belgesi ne kadar ?

1 kademe antrenör belgesi ne kadar?
ANTRENÖR KURSLARI BELGE ÜCRETLERİ Bütünleme 500,00 TL. ücret alacaktır.) 1. Kademe Antrenör Kursu 750,00 TL

Selam millet

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

İşine yararsa memnun olurum

ANTRENÖR KURSLARI BELGE ÜCRETLERİ Bütünleme 500,00 TL. ücret alacaktır.) 1. Kademe Antrenör Kursu 750,00 TL

Merhaba değerli dostlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Merhaba arkadaşlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ozgul

Bunu takiben

- 8/12 ARALIK 2025 tarihleri arasında İstanbul ilinde Paletli Yüzme ve Serbest Dalış 1.Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu Uygulama Eğitimi açılacaktır. Kursa katılacak adayların 08 Aralık 2025 tarihi saat 09:00 'da İstanbul Beylikdüzü Spor Kompleksinde hazır bulunması gerekmektedir
- En az 1 dönem eğitim almış olduğunuz yalnızca bir spor dalı için e- Devlet Kapısı / GSB / Spor Bilgi Sistemi / Spor Elemanı / Denklik Başvurusu üzerinden ilgili federasyon ve branşınızı seçerek başvurmanız halinde 1 . kademe yardımcı antrenör belgesi alma hakkınız bulunmaktadır

İşine yarar umarım, faydalı olur

Selam dostlarım

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ek bir not olarak

- Kurulumuza yapılacak diploma/mezuniyet denklik belgesi başvuruları ile yeniden inceleme talepleri için 1250 TL , KKTC'den mezuniyet sonrası Kurulumuza yapılan Anlaşmaya Uygunluk belgesi talepleri için 1250 TL, İşlemler Devam Ediyor belgesi talepleri için (Askerlik Tecil Belgesi, iş başvuruları vb.)

İşine yarayacağını düşündüm

Selam, herkese iyi haftalar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir açıklama olarak

- 1. Kademe Antrenör Kursu 750,00 TL . Uygulamalı Teknik – Taktik 2. Kademe Antrenör Kursu 1.000,00 TL

İşe yararsa yeter bana

Selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozgul

Ek olarak değinmek gerekirse

- En az 1 dönem eğitim almış olduğunuz yalnızca bir spor dalı için e- Devlet Kapısı / GSB / Spor Bilgi Sistemi / Spor Elemanı / Denklik Başvurusu üzerinden ilgili federasyon ve branşınızı seçerek başvurmanız halinde 1 . kademe yardımcı antrenör belgesi alma hakkınız bulunmaktadır
- Antrenörlük Belgesi Hareket Eğitimi yaptıracak antrenörün Türkiye Cimnastik Federasyonundan alınmış Genel Cimnastik Hareket Eğitimi Antrenörlük Belgesine sahip olması gerekmektedir. Salon açılış ve çalışmalarda, Federasyonca ilan edilecek ikinci bir tarihe kadar, 1. Kademe belge yeterli olacaktır
- 8/12 ARALIK 2025 tarihleri arasında İstanbul ilinde Paletli Yüzme ve Serbest Dalış 1.Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu Uygulama Eğitimi açılacaktır. Kursa katılacak adayların 08 Aralık 2025 tarihi saat 09:00 'da İstanbul Beylikdüzü Spor Kompleksinde hazır bulunması gerekmektedir

İşine yarar umarım, kolay gelsin

Selam dostlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ozgul

Bu noktada

- Antrenörlük Belgesi Hareket Eğitimi yaptıracak antrenörün Türkiye Cimnastik Federasyonundan alınmış Genel Cimnastik Hareket Eğitimi Antrenörlük Belgesine sahip olması gerekmektedir. Salon açılış ve çalışmalarda, Federasyonca ilan edilecek ikinci bir tarihe kadar, 1. Kademe belge yeterli olacaktır

İşine yaramasını umuyorum

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
RenkliTablo Gündem 0 205
Aysegul Gündem 0 204
Hacer Gündem 0 324
PeriSesleri Gündem 0 230
Yasmin Gündem 0 193
AyışığıGelin Gündem 0 198
Cansel Gündem 0 215
Ayla Gündem 0 124

benzerkonular_benzer_konular