Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Dilber

Bilgili
Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Ürün Alınmaya Değer Mi?
Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Şuanki Fiyatı Ne Kadar 499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Memnuniyet Oranı Nedir?

Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Açıklama Ve Özellikler

Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Ürününün Satıcısı, Bundera Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği ürününü 499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Yorumlar Ve Değerlendirmeler
499.0 Tl ye satışta olan Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: sağlam geldi iş görür
İsim: S** Ö**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İndirimsmart

Yorum: gayet kullanışlı. iki haftada %50 zam gelmiş ama yine de fiyatını hak ediyor. indirime girecek olursa tekrar alırım. (kamplarda branda ile gölgelik yapmak için kullanıyorum)
İsim: Rahman G.
Tarih: 27 Haziran 2023

Yorum: sağlam ve güçlü bir şey denedim ve memnunum
İsim: **** ****
Tarih: 19 Mayıs 2024

Yorum: kullanışlı
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: ürünü plajda gölgelik için aldım işimi çok harika görüyor
İsim: Can G.
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: Ürün gayet güzel ve kaliteli bu kadar kalite ummuyordum.Tam istediğim gibi
İsim: M** C**
Tarih: 04 Ağustos 2023

Yorum: çok kaliteli güzel bi ürün teşekkürler...
İsim: Ö** G** K**
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: Ürünü henüz kullanamadım ama sağlam duruyor. İstediğiniz uzunlukta ayarlayıp sabitleyebiliyorsunuz. İş yapar.
İsim: S** E**
Tarih: 06 Ağustos 2023

Yorum: kamp tarpi kurmada cok isimize yaradi
İsim: T** G**
Tarih: 12 Mart 2024

Yorum: Ürünü henüz denemedim ama sağlam ve güzel malzemeden yapılmış.
İsim: l** A**
Tarih: 19 Temmuz 2024

Yorum: ürün kaliteli güzel fakat benim işime uygun olmadı tavsiye ederim.
İsim: M** D**
Tarih: 13 Mart 2023

Yorum: ürününü aracımın tentesinide kullanmak için aldım, işimi görüyor ideal.
İsim: Ş** P**
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: Güzel ürün
İsim: N** K**
Tarih: 31 Mart 2024

Yorum: araç yan gölgelik. için kullandım mükemmel uyum sağladı
İsim: E** D**
Tarih: 05 Eylül 2023

Yorum: Aynı firmanın plaj tentesini de aldım çok kötü.ama çubuklar iyi.kalin ve sağlam duruyor.cubuklari alinabilir
İsim: Filiz Y.
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: sağlam kaliteli
Tarih: 30 Nisan 2023

Yorum: istedgim gbi geldi
İsim: F** Y**
Tarih: 26 Ekim 2023

Yorum: Güzel farklı brandayla kullandım iş gördü
İsim: Ercan E.
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: ürünü güneşliğe destek için kullanacağım.iş görür
İsim: ü** t**
Tarih: 23 Ekim 2023

Yorum: Karavanda gölgelik ayağı için kullandım gayet güzel oldu
İsim: u** G**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Ürünler f/p olarak iyi. İşinizi görür. Kırılacak gibi de değiller. Bu yaz kullanma fırsatı buldum. Geniş örtüler için uygun olmayabilir fakat küçük gölgeler için ideal. Kazık kısmıbiraz daha sivri olsaydı kumda daha iyi iş görürdü.
İsim: A** A**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: İkisi farklı geldi. Hem renk olarak farklı birinin başı kırmızı birinin siyah hem de boy olarak farklı. Biri biraz kısa. üstelik alt kısmı asma yeri gibi tuhaf yapılmış
İsim: H** Ç**
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yorum: İçerisi bozuldu sanırım sabit durdursmıyorum
İsim: C** A**
Tarih: 27 Ekim 2023

Yorum: boyu iyi ama yere saplanacak kismi vileda gibi slotlu delik ne alaka
İsim: Dursun T.
Tarih: 04 Ağustos 2024

Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Merak Edilen Konular

Soru: dayanıklı mıdır?
Cevap: Merhaba, ürün metal olup dayanıklıdır. Keyifli alışverişler.

Soru: kapalı uzunluğu nedir
Cevap: Merhabalar efendim kapalı uzunluğu 100 cm gelmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kolay gelsin. Bu ürün 2 şer metreden iki adet çubuk mu? Yoksa 1’er metre iki adet çubuk mu acaba ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 adet 2 metreye kadar uzayabilen teleskopik çubuklardır.

Soru: ürün kaç adet
Cevap: Merhabalar efendim. 2 adet görseldeki gibidir.

Soru: kartal ve tavuk ikiside kuş cinsidir, alüminyum, demir krom titanyumda bir metal çeşididir. bu ürünün malzeme cinsi hangi metalden, alüminyumyum mu demirmi? iyi çalışmalar
Cevap: Merhaba, ürün aluminyumdur. Keyifli alışverişler.

Soru: Merhaba, 2 duvarın arasına sabitlemek istiyorum. Acaba duvarda sabit bir şekilde kalır mı? Kolay gelsin.
Cevap: Merhabalar efendim Ürün 2 metre saptır. 2 metre arasında montalanacaksa sabit kalır . Keyifli alışverişler dileriz. Müşteri Hizmetleri Tuğçe

Soru: kapalı halinin fotoğrafı yok mu
Cevap: Merhabalar efendim Ürün görsel de ki gibidir. Kapalı hali biraz daha kısadır. Keyifli alışverişler dileriz. Müşteri Hizmetleri Tuğçe

Soru: merhabalar, çubuklar birleştiriliyo mu acaba bana 3 metrelik duvardan duvara sıkıştıracağım bir çubuk gerekli halkalı perde geçirmek için uygun mudur acaba? kolay gelsin.
Cevap: Merhaba, çubuklar birleşik gönderilmemekte kendiniz uygun ekipman ve parça birleştirebilirsiniz.

Soru: Açılır ayarını istediğimiz ölçüde yapabiliryor musunuz ve sabit kalıyor mu ? 3 metre ayarladığımda kapanmadan dik durur mu ?
Cevap: Merhaba, üründe 2 metreye kadar yükseklik ayarı yapılabilir.

Soru: ürünün baş taraflarını duvarı delmeden ve monte etmeden ürünü kullanmak mümkün mü acaba? yani farklı genişlikte olan pencerelerde seyyar kullanım için uygun mudur?
Cevap: Merhaba, ürün tente ve branda desteği olarak üretilmiştir.

Soru: kapalı hali kaç metre
Cevap: Merhaba ürün kapalı hali 107 cm.'dir. Keyifli alışverişler.

Soru: Merhaba topraga mı sabitliyoruz nasıl oluyor tam anlayamadım
Cevap: Merhabalar efendim Evet toprağa sabitlenmektedir. Keyifli alışverişler dileriz. Müşteri Hizmetleri Tuğçe

Soru: Tuğçe Hanım, bilgi için teşekkür ederim ancak ben çapını sormuştum. Çapı ne kadardı?
Cevap: Merhaba, ürün çapı 2,5 cm.'dir. Keyifli alışverişler.

Soru: merhaba ürünün açılmamış uzunluğu kaç cm dır? Veya ambalaj ölçülerini verseniz de olur.. alıp yurt dışına çıkaracağım, o yüzden..
Cevap: Merhaba, ürünün açılmamış uzunluğu 1 mt.'dir.

Soru: Ürünü plajda gölgelik tentesin de kullanacağım. Ancak, ürünün uç kısmında tentenin halkasına takılacak sivri bir aparatın olması gerekiyor. Resimde görünmüyor. Tenteyi nasıl sabitleyebiliriz. Teşekkür ederim.
Cevap: Merhaba, ürün ucunda sivri aparat bulunmamaktadır. Sopa uçları vidalıdır dilerseniz sivri aparat takabilirsiniz.

Soru: balkonda iki duvar arasına takıp perde takmak istiyorum. duvara zarar verir mi sıkıştırıldığnda. kiracıyım çünkü.
Cevap: Merhaba, ürün metal olup duvara zarar vermeyeceğini düşünmekteyiz.

Soru: hayırlı işler ürün demir mı ? paslanma yada oksitlenme olur mu ?
Cevap: Merhaba, ürün metal olup paslanmaya karşı dayanıklıdır. Keyifli alışverişler.

Soru: Plaj çadırı için almak istiyorum da Çubuklarla beraber kumaşı yırmaması için aparat gönderiyormusunuz
Cevap: Merhaba, çubuklar üzerinde kumaşı yırtmaması için aparat mevcuttur.

Soru: merhaba lütfen ürünün farklı ve daha akılda yer eden fotoğraflarını paylaşır mısınız? teşekkürler
Cevap: Merhaba ürün bu şekilde efendim uzayıp kısalan teleskopik bir sap daha detaylı bir fotoğraf mevcut değildir. Keyifli alışverişler dileriz. Müşteri Hizmetleri Tuğçe

Soru: Selam iki borunun ağırlığı kaç gram
Cevap: Merhaba, ürün paket ağırlığı yaklaşık 850 gr.'dır. Keyifli alışverişler.

Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Zelt Teleskopik 2 Metre Uzayan Çubuk Sap ( 2 Adet ) Kamp Plaj Çadırı Tente Gölgelik Direği En Uygun Satış Linki