Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı En Düşük Fiyat Nerede

Nurdan

Bilgili
Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Bu Ürünü Almalı Mı?
Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Şu Anki Fiyatı 603.79 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Ürünün Detayları

Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Ürününün Satıcısı, Hsport Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı ürününü 603.79 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
603.79 Tl ye satışta olan Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: iş yeri için aldık arada mutfağa giderken çalışıyoruz. bazen eve de götürüyorum. çok portatif. eski tip değil onları bölyle rahat taşıyamazsın. teknolojinin gelimesini seviyorum
İsim: e** h**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: h sport

Yorum: annem kızıyordu kapı arasına yaptırmama bu kurtarıcı oldu. hem kapıya zarar vermiyor hem çok güzel taşıyor
İsim: r** k**
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: henüz deneyemedim ama kesinlikle çok kaliteli duruyor
İsim: b** t**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: evden spor yapıyorsanız bu ürün şart brolar. eski barfiksimle aynı fiyat ama bu ürün kesin daha iyi ve daha kullanışlı.
İsim: n** y**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: gerçekten piyasada böyle bir ürün yok. ben hepsinin yorumlarına baktım tek kötü yorum bulamadım. bu sebeple en iyi seçenek bu ürün. benim gibi saatlerce araştırmadan kurtarayım sizi :)
İsim: m** k**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: bu kadar iyi beklemiyordum açıkcası. eski tip barfiksleri bitirir fiyatı da hemen hemen aynı
İsim: b** ş**
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: fiyatınn hakkını sonuna kadar veriyor. hiç sektirmeden alabilirsiniz
İsim: b** d**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: tuna tavusun reklamlarından gördüm aldım. gerçekten baya iyi bir bar. 120 kilo beni çok rahat taşıyor
İsim: b** s**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: yeni evimin kapıları eskiydi o yüzden bundan aldım. işimi gördü ki eski tiplerden çok daha iyi
İsim: m** s**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: eski şınav barımdan ne çekmişim bunu alınca anladım. çok kaliteli malzemesi var süngerleri kalın el acıtmıyor. güzel kitileniyor ve kapıya da zarar vermiyor. daha ne olsun. korkmadan alabilirsiniz ürünü kefilim ben
İsim: z** k**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: elleri acıtmıyor. eski tip barfiksler gibi değil. eski tip alamyın sakın bu açık ara daha iyi. eğer yorumumu okuyorsanız kesinlikle size bir güzellik yapıyorum. monte ile uğraşmaya gerek yok. ve çok hareket yapılıyor barfiks harketleri dahil.
İsim: ş** k**
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: eski barfiksimi çöpe attım. yerde de kullanılıyor şınavda. keşke daha önce görseydim bu ürünü
İsim: s** k**
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: kapının üst kısmı kırılmıyormu tahta düşmüyormu
Cevap: merhabalar düşmüyor efendim özel tasarım üründür

Soru: Bu nasıl kullanılıyor hocam kapının üstüne mi asılıyor
Cevap: Merhabalar evet efendim monte gerekmeden

Soru: her kapıya uyumlu mudur
Cevap: merhabalar evet efendim universal her kapıya uygundur

Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Yüksek Kalite Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiks Mekik ve Şınav Aleti Göğüs Karın Sırt Fitness Aparatı En Uygun Satış Linki